Találatok a következő kifejezésre: Mi szükséges vagy mit kell csinálni, (2 db)

AWI hegesztésnél mi a különbség a saváló és a szénacél hegesztése között? Mit kell máshogy csinálni vagy mi szükséges hozzá?

Legjobb válasz: Úgy érted ,AWI-val vagy rozsdamentest,vagy szénacélt? Esetleg úgy,hogy mi kell rozsdamenetes és mi kell szénacél hegesztéshez? Valószínû az elsõ verzió a kérdésed.Tehát kell egy AWI hegesztõkészülék,mint tudjuk minimális esetben ez egy DC hegesztõ áramforrás olyan vezérlõvel ami tud mágnes szelepet kapcsolgatni,idõzíteni.Esetleg lehessen beállítani áram felfutás,tartás,lefutásvezérlést.Aztán lehetne még ragozni a finomság,egy argon palack reduktorral,az anyagnak megfelelõ wolfram elektróda,és hegesztõpálca. Evvel a felszereléssel egyaránt lehet rozsdamenetes és szénacélt is hegeszteni,csak a szénacél hegesztése így drága.Technológiailag annyi a különbség,hogy a rozsdamentes anyagnak kicsit magasabb az olvadáspontja.

Úgy érted , AWI-val vagy rozsdamentest, vagy szénacélt? Esetleg úgy, hogy mi kell rozsdamenetes és mi kell szénacél hegesztéshez? Valószínû az elsõ verzió a kérdésed.Tehát kell egy AWI hegesztõkészülék, mint tudjuk minimális esetben ez egy DC hegesztõ áramforrás olyan vezérlõvel ami tud mágnes szelepet kapcsolgatni, idõzíteni.Esetleg lehessen beállítani áram felfutás, tartás, lefutásvezérlést.Aztán lehetne még ragozni a finomság, egy argon palack reduktorral, az anyagnak megfelelõ wolfram elektróda, és hegesztõpálca. Evvel a felszereléssel egyaránt lehet rozsdamenetes és szénacélt is hegeszteni, csak a szénacél hegesztése így drága.Technológiailag annyi a különbség, hogy a rozsdamentes anyagnak kicsit magasabb az olvadáspontja.
Az inoxhoz inox pálca feltételen szükséges, míg a szénacélhoz egyszerû vasdrót is megteszi adagolásnak Awi esetében ami védõgéz kíséretében történik Persze a szénacélt akár szimpla bevonatos pálcával történõ MMA mezei hegesztõkészülékkel is megtudod varrni és ezt a gépet kb 10ezerft ért is megtudod venni, a barkács áruházakban, ..felételezve hogy "csak" egy kertvégi kerítést akarsz összevarrni, összehozni. Ehhez a munkához nem szükséges drága AWI gép, hisz nem 1 teherviselõ szuper-erõs varratra van szükséged.
Van kifejezetten awi-hoz való szénacél pálca, ami pótolja a varratból kiégett ötvözõket.
A kérdésedre úgy látom még nem érkezett válasz...... . akülömbség annyi hogy kisseb áram erõséggel kell hegeszteni, annál még fontosabb hogy minden felület TISZTA!!!! felcsiszolt legyen, és a hegesztésnél az ömledék egy kicsivel joban folyik mint a szénacél ezt a dolgot már neked kell ki tapasztalnod! gyakorlás a tudás attya, , :-)
Esetleg ha simogatnad:)
Az ingerlésen túl nem baj ha nemileg érett az illetõ "férfi", máskülönben nem megy. :) )) Ha konkrétan a maszturbálás technikája érdekel, akkor: http://szexvitamin.hu/index_kezimunka_01.htm
Orgazmus!!! De 12-14 éves kor elõtt még semmi nem jön, csak a jó érzés van meg.
Az utólsó válaszsdónmak:egy nagy büdös fenét!A barátomnak 8 éves korában volt legelõször magömlése!Azóta is van!Igenis vannak kivételek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!