Találatok a következő kifejezésre: Mi szükséges vagy mit (160 db)

A Star Wars Republic Commando Multipaleréhez mi szükséges? Vagy mit kell le tölteni?

Legjobb válasz: Az eredeti játék, meg a patchek. De kétlem, hogy lennének még szerverek.

Az eredeti játék, meg a patchek. De kétlem, hogy lennének még szerverek.
A kérdező hozzászólása: Az eredeti játék meg van csak nem toom h mien patchek kellenek, vannak még szerverek (magyar is).
Xfire letöltöd keresel szervert és csatlakozol, nem kell hozzá patch meg simán:D
Az elsõnek:vannak még szerverek Am nekem is ez a bajom.:'(
A kérdező hozzászólása: higgyétekmárelhogymégvannak!

Gps modullal rendelkezõ okostelefont gps-ként tudok használni külföldön? Vagy mi szükséges hozzá?

erre a telefonra gondolok

Legjobb válasz: GPS szoftver szükséges hozzá. Az offline szoftverhez a megfelelõ külföldi térképekre van szükség. Az online szoftverhez pedig net hozzáféréshez.

GPS szoftver szükséges hozzá. Az offline szoftverhez a megfelelõ külföldi térképekre van szükség. Az online szoftverhez pedig net hozzáféréshez.

AWI hegesztésnél mi a különbség a saváló és a szénacél hegesztése között? Mit kell máshogy csinálni vagy mi szükséges hozzá?

Legjobb válasz: Úgy érted ,AWI-val vagy rozsdamentest,vagy szénacélt? Esetleg úgy,hogy mi kell rozsdamenetes és mi kell szénacél hegesztéshez? Valószínû az elsõ verzió a kérdésed.Tehát kell egy AWI hegesztõkészülék,mint tudjuk minimális esetben ez egy DC hegesztõ áramforrás olyan vezérlõvel ami tud mágnes szelepet kapcsolgatni,idõzíteni.Esetleg lehessen beállítani áram felfutás,tartás,lefutásvezérlést.Aztán lehetne még ragozni a finomság,egy argon palack reduktorral,az anyagnak megfelelõ wolfram elektróda,és hegesztõpálca. Evvel a felszereléssel egyaránt lehet rozsdamenetes és szénacélt is hegeszteni,csak a szénacél hegesztése így drága.Technológiailag annyi a különbség,hogy a rozsdamentes anyagnak kicsit magasabb az olvadáspontja.

Úgy érted , AWI-val vagy rozsdamentest, vagy szénacélt? Esetleg úgy, hogy mi kell rozsdamenetes és mi kell szénacél hegesztéshez? Valószínû az elsõ verzió a kérdésed.Tehát kell egy AWI hegesztõkészülék, mint tudjuk minimális esetben ez egy DC hegesztõ áramforrás olyan vezérlõvel ami tud mágnes szelepet kapcsolgatni, idõzíteni.Esetleg lehessen beállítani áram felfutás, tartás, lefutásvezérlést.Aztán lehetne még ragozni a finomság, egy argon palack reduktorral, az anyagnak megfelelõ wolfram elektróda, és hegesztõpálca. Evvel a felszereléssel egyaránt lehet rozsdamenetes és szénacélt is hegeszteni, csak a szénacél hegesztése így drága.Technológiailag annyi a különbség, hogy a rozsdamentes anyagnak kicsit magasabb az olvadáspontja.
Az inoxhoz inox pálca feltételen szükséges, míg a szénacélhoz egyszerû vasdrót is megteszi adagolásnak Awi esetében ami védõgéz kíséretében történik Persze a szénacélt akár szimpla bevonatos pálcával történõ MMA mezei hegesztõkészülékkel is megtudod varrni és ezt a gépet kb 10ezerft ért is megtudod venni, a barkács áruházakban, ..felételezve hogy "csak" egy kertvégi kerítést akarsz összevarrni, összehozni. Ehhez a munkához nem szükséges drága AWI gép, hisz nem 1 teherviselõ szuper-erõs varratra van szükséged.
Van kifejezetten awi-hoz való szénacél pálca, ami pótolja a varratból kiégett ötvözõket.
A kérdésedre úgy látom még nem érkezett válasz...... . akülömbség annyi hogy kisseb áram erõséggel kell hegeszteni, annál még fontosabb hogy minden felület TISZTA!!!! felcsiszolt legyen, és a hegesztésnél az ömledék egy kicsivel joban folyik mint a szénacél ezt a dolgot már neked kell ki tapasztalnod! gyakorlás a tudás attya, , :-)

Babakötvényhez mi vagy mik szükségesek és a startszámla nyitásához? Kell értük fizetni?

Legjobb válasz: A startszámla elvileg automatikusan nyitódik a születés után, a MÁK értesítést küld róla levélben.

A startszámla elvileg automatikusan nyitódik a születés után, a MÁK értesítést küld róla levélben.
Szia! Megoldodott már a kérdésed? Mi bementünk az otp-hez, de bármelyik bankot választhatod, és elmondtuk mit szeretnénk.Lett a babának egy számlája, a mák oda átutalta a pénzt amit az állam adott azthiszem 40 körül.Mi pluszba utaltatunk rá egy kisebb összeget minden hónapban.Ami kellet az a gyermek minden irata ami van.Szül.any kiv., tajk.adókártya, te irataid.Azt hiszem más nem kellett. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Még nem volt idõm elintézni, de sokat segítettetek.

Mi szükséges a kiköltözéshez vagy Los Angelesbe vagy akár Németországba? És lehetséges-e 8 általánossal?

8 általánossal rendelkezem! 17éves Debreceni lány vagyok és lehetséges-e a kiutazásom/kiköltözésem a közeljövõben?

Legjobb válasz: Illetve mi szükséges hozzá?

A kérdező hozzászólása: Illetve mi szükséges hozzá?
18 év betöltése. De Amerikába nem engednek be, és máshol sem kapsz munkát 8 általánossal.
kapsz munkát csak nem a legjobbat
1. Az USA-ba legalis bevandorlas nagyjabol lehetetlen. Egyszerusitsuk oda hogy valami nagyon komolyat fel kell mutatni (vagy a munkaltatod visz ki H-1B vizummal amibol irto keves van vagy vilaghires sportolo, muvesz vagy es O-1 stb vizumot kapsz). 2. Nemetorszagban es altalaban az EU teruleten belul oda mesz es azt csinalsz (torvenyes kereteken belul) amit akarsz. Szerinted milyen munkat fogsz kapni 17 evesen 8 altalanossal barhol a vilagban?
Ezt viszont hozzateszem, legfeljebb lepontozzatok a fenebe: Nemetorszagban a prostitucio teljesen legalis 18 eves kortol. Ehhez nem kell kepzettseg.
Mondjuk anyanyelvi szinten beszélsz angolul és van egy PhD-d használható szakterületen, akkor talán beengednek az USA-ba munkáltatói vizummal.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Gyerekek, aki nem itt lakik, az USA-ban, az ne adjon tanacsokat! Amerika meg mindig az igeret foldje es itt a legnagyobb a lehetoseg, meg 8 altalanossal is dolgozni. Hivatalos becsles szerint 14millio ember el illegalisan az orszagban es ez nem zavar senkit. En 34 eve elek itt, de meg papirt nem kertek tolem sosem, barhol is dolgoztam.Az egyik elony hogy az usa sokkal olcsobb mint nyugat-europa es nem csak a benzinre gondolok ami felinyibe sem kerul mint MO-on Tehat nem szukseges bevandorolni, anelkul is lehet dolgozni es igy meg adot sem kell fizetni.A legfontosabb hogy valaki aki itt el kell hogy segitsen hogy munkat talalj es hogy eligazitson, hogy mi hogy megy, azutan legalabb annyi nyelvtudas hogy tudj valakivel kommunikalni, de ez is csak szereny nyelvtudast igenyel, hiszen itt millioan elnek es dolgoznak akik egyaltalan nem is beszelnek angolul. Persze ezek csak fizikai munkat vegeznek. de aki nem fel a munkatol ez nem problema.A munkavallalasi engedelyt a munkaado kerheti szamodra, tehat csak ugy egyedul nem kell belevagni, mert ugy nem adjak, de a munkaado keresere igen.A lehetoseg rengeteg, itt nincs hely erre hogy bovebben irjak errol, de ha valaki hozzam fordul annak szivesen elmagyarazom. De munkavallalasi engedelyt meg ugy is lehet kapni ha valaki tanul valahol, barmit, es mellette dolgozhat hogy eltartsa magat amig tanul.

Ha menstruációs fájdalmakkal megyek el nőgyógyászhoz, szükséges a vizsgálat? Vagy mi az eljárás?

Sajnos még nincs tapasztalatom, ezért szeretnék normális válaszokat. Köszönöm.

Legjobb válasz: Igen, megvizsgálnak. Mivel nem lehet tudni, hogy mi miatt vannak és ahhoz szükséges lehet kézi vizsgálat. Meg hát általában bárkinek problémája van, azt meg szokták vizsgálni. Max. ha már rendszeresen fogamzásgátlót szed valaki és csak íratni meg receptet, olyankor nem vizsgálnak.

Igen, megvizsgálnak. Mivel nem lehet tudni, hogy mi miatt vannak és ahhoz szükséges lehet kézi vizsgálat. Meg hát általában bárkinek problémája van, azt meg szokták vizsgálni. Max. ha már rendszeresen fogamzásgátlót szed valaki és csak íratni meg receptet, olyankor nem vizsgálnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
Hajjaj, egyébként is, ilyenkor meg pláne! Lehet hogy hüvelyi UH-t is csinálnak. Korod?

E. V-hez igazolvány szükséges vagy sem? Mi az előnye/hátránya?

Legjobb válasz: amennyiben egyéni vállalkozásra gondolsz, fizikális igazolávány már nem szükséges, az illetékes okmányirodában tudsz bejelentkezni ev-nek. Hogy mik az elõnyei hátrányai sok mindentõl függ, fõleg attól, mivel is akarsz foglalkozni. Ez ügyben egy könyvelõt szíveskedj megkeresni.

amennyiben egyéni vállalkozásra gondolsz, fizikális igazolávány már nem szükséges, az illetékes okmányirodában tudsz bejelentkezni ev-nek. Hogy mik az elõnyei hátrányai sok mindentõl függ, fõleg attól, mivel is akarsz foglalkozni. Ez ügyben egy könyvelõt szíveskedj megkeresni.
http://www.nyilvantarto.hu/hu/evig_megkezdes Erkölcsi, ügyfélkapu, képesítést igazoló bizonyítvány ( ha a tevékenység megköveteli ) és egy könyvelõ segítsége, aki segít abban, hogy milyen adózási módot válassz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

2hét vagy kevesebb idő múlva lesz egy tengerimalacom mit szükséges tudnom és mit szükséges megvennem?

Légyszi írjatok egy listát hogy mit kell megvennem meg ilyenek.és hogy mit kell tudnom

Legjobb válasz: Majd biztos lesz aki ír listát, de én csak annyit mondok, olyan helyen tartsd, ahol nem tudja kidugni a fejét (ha ketrecet veszel) a rácsok között. Nekem kidugta, beszorult, és mire hazaértem megfulladt.

Majd biztos lesz aki ír listát, de én csak annyit mondok, olyan helyen tartsd, ahol nem tudja kidugni a fejét (ha ketrecet veszel) a rácsok között. Nekem kidugta, beszorult, és mire hazaértem megfulladt.
itató etetõ szénatartó kaja vízbe oldható c vitamin(direkt rágcsálóknak) forgács búvó hely (v fa v mûanyag)
az elõzõt még kiegészíteném: széna, C vitamin csepp. itt egy remek malacos oldal + fórum: http://www.gemon.ro
http://www.tengerimajac.hu így ahogy írom az egy nagyon jó oldal amúgy: - etetõ -ketrec vagy terrárium, de jobb a ketrec - önitató -széna -malackaja -kisház -csemege -alom Csodálom hogy nem írta senki, hogy társas lény, nekem is folyton ezzel jönnek, pedig nekem is egyedül lesz ajd. Jó malacozást!! Mi a neve? Az enyém Lola lett:D
A kérdező hozzászólása: Nekem 2 lett xD Hugo és Zorro két kisfiú

1 Lottózó működtetésére milyen iratok és milyen engedélyek szükségesek? Mekkora kezdőtőke szükséges és mit biztosít az állam vagy valami?

Legjobb válasz: Az állam semmit, max a Szerencsejáték Zrt., így náluk tudsz részletekrõl érdeklõdni. Kell neked egy vállalkozás és egy üzlethelység, lottós vizsga vagy ezzel rendelkezõ alkalmazott. A Zrt adja a berendezés egy részét, a gépet és a plakátokat, amit az általuk meghatározott módon kell kitenni.

Az állam semmit, max a Szerencsejáték Zrt., így náluk tudsz részletekrõl érdeklõdni. Kell neked egy vállalkozás és egy üzlethelység, lottós vizsga vagy ezzel rendelkezõ alkalmazott. A Zrt adja a berendezés egy részét, a gépet és a plakátokat, amit az általuk meghatározott módon kell kitenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!