Találatok a következő kifejezésre: Mi szükséges vagy mit (154 db)

A Star Wars Republic Commando Multipaleréhez mi szükséges? Vagy mit kell le tölteni?

Legjobb válasz: Az eredeti játék, meg a patchek. De kétlem, hogy lennének még szerverek.

Az eredeti játék, meg a patchek. De kétlem, hogy lennének még szerverek.
A kérdező hozzászólása: Az eredeti játék meg van csak nem toom h mien patchek kellenek, vannak még szerverek (magyar is).
Xfire letöltöd keresel szervert és csatlakozol, nem kell hozzá patch meg simán:D
Az elsõnek:vannak még szerverek Am nekem is ez a bajom.:'(
A kérdező hozzászólása: higgyétekmárelhogymégvannak!

Gps modullal rendelkezõ okostelefont gps-ként tudok használni külföldön? Vagy mi szükséges hozzá?

erre a telefonra gondolok

Legjobb válasz: GPS szoftver szükséges hozzá. Az offline szoftverhez a megfelelõ külföldi térképekre van szükség. Az online szoftverhez pedig net hozzáféréshez.

GPS szoftver szükséges hozzá. Az offline szoftverhez a megfelelõ külföldi térképekre van szükség. Az online szoftverhez pedig net hozzáféréshez.

AWI hegesztésnél mi a különbség a saváló és a szénacél hegesztése között? Mit kell máshogy csinálni vagy mi szükséges hozzá?

Legjobb válasz: Úgy érted ,AWI-val vagy rozsdamentest,vagy szénacélt? Esetleg úgy,hogy mi kell rozsdamenetes és mi kell szénacél hegesztéshez? Valószínû az elsõ verzió a kérdésed.Tehát kell egy AWI hegesztõkészülék,mint tudjuk minimális esetben ez egy DC hegesztõ áramforrás olyan vezérlõvel ami tud mágnes szelepet kapcsolgatni,idõzíteni.Esetleg lehessen beállítani áram felfutás,tartás,lefutásvezérlést.Aztán lehetne még ragozni a finomság,egy argon palack reduktorral,az anyagnak megfelelõ wolfram elektróda,és hegesztõpálca. Evvel a felszereléssel egyaránt lehet rozsdamenetes és szénacélt is hegeszteni,csak a szénacél hegesztése így drága.Technológiailag annyi a különbség,hogy a rozsdamentes anyagnak kicsit magasabb az olvadáspontja.

Úgy érted , AWI-val vagy rozsdamentest, vagy szénacélt? Esetleg úgy, hogy mi kell rozsdamenetes és mi kell szénacél hegesztéshez? Valószínû az elsõ verzió a kérdésed.Tehát kell egy AWI hegesztõkészülék, mint tudjuk minimális esetben ez egy DC hegesztõ áramforrás olyan vezérlõvel ami tud mágnes szelepet kapcsolgatni, idõzíteni.Esetleg lehessen beállítani áram felfutás, tartás, lefutásvezérlést.Aztán lehetne még ragozni a finomság, egy argon palack reduktorral, az anyagnak megfelelõ wolfram elektróda, és hegesztõpálca. Evvel a felszereléssel egyaránt lehet rozsdamenetes és szénacélt is hegeszteni, csak a szénacél hegesztése így drága.Technológiailag annyi a különbség, hogy a rozsdamentes anyagnak kicsit magasabb az olvadáspontja.
Az inoxhoz inox pálca feltételen szükséges, míg a szénacélhoz egyszerû vasdrót is megteszi adagolásnak Awi esetében ami védõgéz kíséretében történik Persze a szénacélt akár szimpla bevonatos pálcával történõ MMA mezei hegesztõkészülékkel is megtudod varrni és ezt a gépet kb 10ezerft ért is megtudod venni, a barkács áruházakban, ..felételezve hogy "csak" egy kertvégi kerítést akarsz összevarrni, összehozni. Ehhez a munkához nem szükséges drága AWI gép, hisz nem 1 teherviselõ szuper-erõs varratra van szükséged.
Van kifejezetten awi-hoz való szénacél pálca, ami pótolja a varratból kiégett ötvözõket.
A kérdésedre úgy látom még nem érkezett válasz...... . akülömbség annyi hogy kisseb áram erõséggel kell hegeszteni, annál még fontosabb hogy minden felület TISZTA!!!! felcsiszolt legyen, és a hegesztésnél az ömledék egy kicsivel joban folyik mint a szénacél ezt a dolgot már neked kell ki tapasztalnod! gyakorlás a tudás attya, , :-)

Babakötvényhez mi vagy mik szükségesek és a startszámla nyitásához? Kell értük fizetni?

Legjobb válasz: A startszámla elvileg automatikusan nyitódik a születés után, a MÁK értesítést küld róla levélben.

A startszámla elvileg automatikusan nyitódik a születés után, a MÁK értesítést küld róla levélben.
Szia! Megoldodott már a kérdésed? Mi bementünk az otp-hez, de bármelyik bankot választhatod, és elmondtuk mit szeretnénk.Lett a babának egy számlája, a mák oda átutalta a pénzt amit az állam adott azthiszem 40 körül.Mi pluszba utaltatunk rá egy kisebb összeget minden hónapban.Ami kellet az a gyermek minden irata ami van.Szül.any kiv., tajk.adókártya, te irataid.Azt hiszem más nem kellett. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Még nem volt idõm elintézni, de sokat segítettetek.

Ha menstruációs fájdalmakkal megyek el nőgyógyászhoz, szükséges a vizsgálat? Vagy mi az eljárás?

Sajnos még nincs tapasztalatom, ezért szeretnék normális válaszokat. Köszönöm.

Legjobb válasz: Igen, megvizsgálnak. Mivel nem lehet tudni, hogy mi miatt vannak és ahhoz szükséges lehet kézi vizsgálat. Meg hát általában bárkinek problémája van, azt meg szokták vizsgálni. Max. ha már rendszeresen fogamzásgátlót szed valaki és csak íratni meg receptet, olyankor nem vizsgálnak.

Igen, megvizsgálnak. Mivel nem lehet tudni, hogy mi miatt vannak és ahhoz szükséges lehet kézi vizsgálat. Meg hát általában bárkinek problémája van, azt meg szokták vizsgálni. Max. ha már rendszeresen fogamzásgátlót szed valaki és csak íratni meg receptet, olyankor nem vizsgálnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
Hajjaj, egyébként is, ilyenkor meg pláne! Lehet hogy hüvelyi UH-t is csinálnak. Korod?

E. V-hez igazolvány szükséges vagy sem? Mi az előnye/hátránya?

Legjobb válasz: amennyiben egyéni vállalkozásra gondolsz, fizikális igazolávány már nem szükséges, az illetékes okmányirodában tudsz bejelentkezni ev-nek. Hogy mik az elõnyei hátrányai sok mindentõl függ, fõleg attól, mivel is akarsz foglalkozni. Ez ügyben egy könyvelõt szíveskedj megkeresni.

amennyiben egyéni vállalkozásra gondolsz, fizikális igazolávány már nem szükséges, az illetékes okmányirodában tudsz bejelentkezni ev-nek. Hogy mik az elõnyei hátrányai sok mindentõl függ, fõleg attól, mivel is akarsz foglalkozni. Ez ügyben egy könyvelõt szíveskedj megkeresni.
http://www.nyilvantarto.hu/hu/evig_megkezdes Erkölcsi, ügyfélkapu, képesítést igazoló bizonyítvány ( ha a tevékenység megköveteli ) és egy könyvelõ segítsége, aki segít abban, hogy milyen adózási módot válassz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

2hét vagy kevesebb idő múlva lesz egy tengerimalacom mit szükséges tudnom és mit szükséges megvennem?

Légyszi írjatok egy listát hogy mit kell megvennem meg ilyenek.és hogy mit kell tudnom

Legjobb válasz: Majd biztos lesz aki ír listát, de én csak annyit mondok, olyan helyen tartsd, ahol nem tudja kidugni a fejét (ha ketrecet veszel) a rácsok között. Nekem kidugta, beszorult, és mire hazaértem megfulladt.

Majd biztos lesz aki ír listát, de én csak annyit mondok, olyan helyen tartsd, ahol nem tudja kidugni a fejét (ha ketrecet veszel) a rácsok között. Nekem kidugta, beszorult, és mire hazaértem megfulladt.
itató etetõ szénatartó kaja vízbe oldható c vitamin(direkt rágcsálóknak) forgács búvó hely (v fa v mûanyag)
az elõzõt még kiegészíteném: széna, C vitamin csepp. itt egy remek malacos oldal + fórum: http://www.gemon.ro
http://www.tengerimajac.hu így ahogy írom az egy nagyon jó oldal amúgy: - etetõ -ketrec vagy terrárium, de jobb a ketrec - önitató -széna -malackaja -kisház -csemege -alom Csodálom hogy nem írta senki, hogy társas lény, nekem is folyton ezzel jönnek, pedig nekem is egyedül lesz ajd. Jó malacozást!! Mi a neve? Az enyém Lola lett:D
A kérdező hozzászólása: Nekem 2 lett xD Hugo és Zorro két kisfiú

1 Lottózó működtetésére milyen iratok és milyen engedélyek szükségesek? Mekkora kezdőtőke szükséges és mit biztosít az állam vagy valami?

Legjobb válasz: Az állam semmit, max a Szerencsejáték Zrt., így náluk tudsz részletekrõl érdeklõdni. Kell neked egy vállalkozás és egy üzlethelység, lottós vizsga vagy ezzel rendelkezõ alkalmazott. A Zrt adja a berendezés egy részét, a gépet és a plakátokat, amit az általuk meghatározott módon kell kitenni.

Az állam semmit, max a Szerencsejáték Zrt., így náluk tudsz részletekrõl érdeklõdni. Kell neked egy vállalkozás és egy üzlethelység, lottós vizsga vagy ezzel rendelkezõ alkalmazott. A Zrt adja a berendezés egy részét, a gépet és a plakátokat, amit az általuk meghatározott módon kell kitenni.

Az gáz ha valaki borotválja férfi létére a hónalját vagy ez már elengedhetetlen? És alul mi a helyzet ott szükséges vagy sem egy férfinek?

Szeretném hogy konkrétan kifejtenétek azt hogy mit gondoltok...

Legjobb válasz: Az én pàrom(30)màr akkor borotvàlta,amikor megismertem. Én nem tudnm elképzelni,hogy msot hirtelen abbahagyja. A szörcsomo a hoaljon nem szép làtvàny,amugy is sokat dolgozik,hamar izzad,milyen büdös lehet? Meg az izzadsàgcseppek folynak a szörzsälakon... Nyàrrol nem is beszélve,foleg ha ujjatlan felsöt hord. Én szükségesnek tartom,szàmomra ez természetes,mint a fogmosàs!

Az én pàrom(30)màr akkor borotvàlta, amikor megismertem. Én nem tudnm elképzelni, hogy msot hirtelen abbahagyja. A szörcsomo a hoaljon nem szép làtvàny, amugy is sokat dolgozik, hamar izzad, milyen büdös lehet? Meg az izzadsàgcseppek folynak a szörzsälakon... Nyàrrol nem is beszélve, foleg ha ujjatlan felsöt hord. Én szükségesnek tartom, szàmomra ez természetes, mint a fogmosàs!
szia! szerintem áttértünk egy olyan századba ahol már tényleg elvárható hogy egy férfi borotválja a hónalját. Én mindig úgy voltam hogy pfúj egy férfi minek csupaszítsa magát, de mostmár úgy gondolom hogy nem gáz és inkább tegye minthogy olyan hónaljkutyái legyenek, ami már megharap :) alul pedig... szerintem ne! az jó ahogy van :) elég ha mi csajok válunk meg a természet adta bokrocskáról odalent :)
Szia! A párom borotválja a hónalját, de az intim részeit nem..én a hónalját sem várnám el, neki igy jobban tetszik, nem is értem ezt a már 21 szd ...stb, ha én szeretek valakit akkor nem érdekel hogy szõrõs vagy nem szõrõs...nekem semmi gondom a természettel, ha természetes akar maradni valaki hát szíve joga...én sem borotválom az intim részemet, mert egyszerûen így szeretm jobban...ha leborotválom szúr, csíp, sokkal jobban izzadok , kipirosodik, fáj..nekem ez nem éri meg...a legfontosabb hogy én jól érezzem magam a saját bõrömben..
Azért jó ha alul nem egy nagy bokor van amibõl vagy kilátszik valami vagy nem de ha ott teljesen kopasz az se jó szerintem az a szép ha rövid szõr van ott
Az én párom alul is borotválja, és a hónalját is. Én szeretem, hogy szõrtelen. :D Nem is tudnám máshogy elképzelni. De szerintem ez mindenkinek az egyéni döntése.
A hónaljamat én is szoktam, mikor már komplett õserdõ nõtt oda, nem szép látvány meg baromi büdös tud lenni.
Én a hónaljamat borotválom már vagy 18 éves korom óta, mert higénikus és kényelmes. A fanszõrzetemet csak rövidre vágom, mert az én testszõrzetem alapból erõsebb, van a combjaimon is némi, hülyén nézne ki ha közte meg tarló lenne... Mindenhol meg nem fogok borotválkozni, mert sok, mert megerõsödik, mert nincs borotvagyáram, meg egyébként is én így vagyok tökéletes. (ezt nem én találtam ki, hanem a párom :D )
én pl mind két helyen borotválkozok mert sokkal kényelmesebb és nem izzad az ember se annyira én pl azért mert focizok és vagyunk 40 abbol 39 bortoválják mind a két helyen
szerintem ez már alap h vki borotválja lent is meg fent is:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!