Találatok a következő kifejezésre: Mi szükséges vagy (154 db)

A Star Wars Republic Commando Multipaleréhez mi szükséges? Vagy mit kell le tölteni?

Legjobb válasz: Az eredeti játék, meg a patchek. De kétlem, hogy lennének még szerverek.

Az eredeti játék, meg a patchek. De kétlem, hogy lennének még szerverek.
A kérdező hozzászólása: Az eredeti játék meg van csak nem toom h mien patchek kellenek, vannak még szerverek (magyar is).
Xfire letöltöd keresel szervert és csatlakozol, nem kell hozzá patch meg simán:D
Az elsõnek:vannak még szerverek Am nekem is ez a bajom.:'(
A kérdező hozzászólása: higgyétekmárelhogymégvannak!

E. V-hez igazolvány szükséges vagy sem? Mi az előnye/hátránya?

Legjobb válasz: amennyiben egyéni vállalkozásra gondolsz, fizikális igazolávány már nem szükséges, az illetékes okmányirodában tudsz bejelentkezni ev-nek. Hogy mik az elõnyei hátrányai sok mindentõl függ, fõleg attól, mivel is akarsz foglalkozni. Ez ügyben egy könyvelõt szíveskedj megkeresni.

amennyiben egyéni vállalkozásra gondolsz, fizikális igazolávány már nem szükséges, az illetékes okmányirodában tudsz bejelentkezni ev-nek. Hogy mik az elõnyei hátrányai sok mindentõl függ, fõleg attól, mivel is akarsz foglalkozni. Ez ügyben egy könyvelõt szíveskedj megkeresni.
http://www.nyilvantarto.hu/hu/evig_megkezdes Erkölcsi, ügyfélkapu, képesítést igazoló bizonyítvány ( ha a tevékenység megköveteli ) és egy könyvelõ segítsége, aki segít abban, hogy milyen adózási módot válassz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

2hét vagy kevesebb idő múlva lesz egy tengerimalacom mit szükséges tudnom és mit szükséges megvennem?

Légyszi írjatok egy listát hogy mit kell megvennem meg ilyenek.és hogy mit kell tudnom

Legjobb válasz: Majd biztos lesz aki ír listát, de én csak annyit mondok, olyan helyen tartsd, ahol nem tudja kidugni a fejét (ha ketrecet veszel) a rácsok között. Nekem kidugta, beszorult, és mire hazaértem megfulladt.

Majd biztos lesz aki ír listát, de én csak annyit mondok, olyan helyen tartsd, ahol nem tudja kidugni a fejét (ha ketrecet veszel) a rácsok között. Nekem kidugta, beszorult, és mire hazaértem megfulladt.
itató etetõ szénatartó kaja vízbe oldható c vitamin(direkt rágcsálóknak) forgács búvó hely (v fa v mûanyag)
az elõzõt még kiegészíteném: széna, C vitamin csepp. itt egy remek malacos oldal + fórum: http://www.gemon.ro
http://www.tengerimajac.hu így ahogy írom az egy nagyon jó oldal amúgy: - etetõ -ketrec vagy terrárium, de jobb a ketrec - önitató -széna -malackaja -kisház -csemege -alom Csodálom hogy nem írta senki, hogy társas lény, nekem is folyton ezzel jönnek, pedig nekem is egyedül lesz ajd. Jó malacozást!! Mi a neve? Az enyém Lola lett:D
A kérdező hozzászólása: Nekem 2 lett xD Hugo és Zorro két kisfiú


Az gáz ha valaki borotválja férfi létére a hónalját vagy ez már elengedhetetlen? És alul mi a helyzet ott szükséges vagy sem egy férfinek?

Szeretném hogy konkrétan kifejtenétek azt hogy mit gondoltok...

Legjobb válasz: Az én pàrom(30)màr akkor borotvàlta,amikor megismertem. Én nem tudnm elképzelni,hogy msot hirtelen abbahagyja. A szörcsomo a hoaljon nem szép làtvàny,amugy is sokat dolgozik,hamar izzad,milyen büdös lehet? Meg az izzadsàgcseppek folynak a szörzsälakon... Nyàrrol nem is beszélve,foleg ha ujjatlan felsöt hord. Én szükségesnek tartom,szàmomra ez természetes,mint a fogmosàs!

Az én pàrom(30)màr akkor borotvàlta, amikor megismertem. Én nem tudnm elképzelni, hogy msot hirtelen abbahagyja. A szörcsomo a hoaljon nem szép làtvàny, amugy is sokat dolgozik, hamar izzad, milyen büdös lehet? Meg az izzadsàgcseppek folynak a szörzsälakon... Nyàrrol nem is beszélve, foleg ha ujjatlan felsöt hord. Én szükségesnek tartom, szàmomra ez természetes, mint a fogmosàs!
szia! szerintem áttértünk egy olyan századba ahol már tényleg elvárható hogy egy férfi borotválja a hónalját. Én mindig úgy voltam hogy pfúj egy férfi minek csupaszítsa magát, de mostmár úgy gondolom hogy nem gáz és inkább tegye minthogy olyan hónaljkutyái legyenek, ami már megharap :) alul pedig... szerintem ne! az jó ahogy van :) elég ha mi csajok válunk meg a természet adta bokrocskáról odalent :)
Szia! A párom borotválja a hónalját, de az intim részeit nem..én a hónalját sem várnám el, neki igy jobban tetszik, nem is értem ezt a már 21 szd ...stb, ha én szeretek valakit akkor nem érdekel hogy szõrõs vagy nem szõrõs...nekem semmi gondom a természettel, ha természetes akar maradni valaki hát szíve joga...én sem borotválom az intim részemet, mert egyszerûen így szeretm jobban...ha leborotválom szúr, csíp, sokkal jobban izzadok , kipirosodik, fáj..nekem ez nem éri meg...a legfontosabb hogy én jól érezzem magam a saját bõrömben..
Azért jó ha alul nem egy nagy bokor van amibõl vagy kilátszik valami vagy nem de ha ott teljesen kopasz az se jó szerintem az a szép ha rövid szõr van ott
Az én párom alul is borotválja, és a hónalját is. Én szeretem, hogy szõrtelen. :D Nem is tudnám máshogy elképzelni. De szerintem ez mindenkinek az egyéni döntése.
A hónaljamat én is szoktam, mikor már komplett õserdõ nõtt oda, nem szép látvány meg baromi büdös tud lenni.
Én a hónaljamat borotválom már vagy 18 éves korom óta, mert higénikus és kényelmes. A fanszõrzetemet csak rövidre vágom, mert az én testszõrzetem alapból erõsebb, van a combjaimon is némi, hülyén nézne ki ha közte meg tarló lenne... Mindenhol meg nem fogok borotválkozni, mert sok, mert megerõsödik, mert nincs borotvagyáram, meg egyébként is én így vagyok tökéletes. (ezt nem én találtam ki, hanem a párom :D )
én pl mind két helyen borotválkozok mert sokkal kényelmesebb és nem izzad az ember se annyira én pl azért mert focizok és vagyunk 40 abbol 39 bortoválják mind a két helyen
szerintem ez már alap h vki borotválja lent is meg fent is:)

Gps modullal rendelkezõ okostelefont gps-ként tudok használni külföldön? Vagy mi szükséges hozzá?

erre a telefonra gondolok

Legjobb válasz: GPS szoftver szükséges hozzá. Az offline szoftverhez a megfelelõ külföldi térképekre van szükség. Az online szoftverhez pedig net hozzáféréshez.

GPS szoftver szükséges hozzá. Az offline szoftverhez a megfelelõ külföldi térképekre van szükség. Az online szoftverhez pedig net hozzáféréshez.

Nem tudom, jo helyen jarok-e? Kerdesem az lenne, mi a kulonbseg a vallalkozo es a szabaduszo kozott? Az alabbi felsorotakhoz, mindenkeppen valalkozoi igazolvany szukseges, vagy mint szabad uszo is tevekenykedhetem?

Milyen kepzettseg szukseges egy kis allatkereskedes megnyitasahoz, mint tulajdonos? Vagy egy kutya panzio megnyitasahoz?

Legjobb válasz: A szabadúszó is vállalkozó. A kutyapanzió nyitásához mindenképpen szükséges.

A szabadúszó is vállalkozó. A kutyapanzió nyitásához mindenképpen szükséges.
A szabadúszó alatt - gondolom - az adószámos magánszemélyt érted. A felsorolt tevékenységeket csak vállalkozói formában végezheted. Gondolom nem árt hobbi - vagy kisállat tenyésztõi- és forgalmazó végzettséggel rendelkezni, de nem tudom, hogy ez feltétel - e?

A Debreceni egyetem OKJ képzése az intézményi kommunikátor szakár mi kell vagy miylen pontok szükségesek?

Legjobb válasz: szia! ez egy felsõfokú szakképzés, bármely 2 érettségi vizsgatárgy (amik a legjobban sikerültek)szükséges. a ponthatár olyan 250 körül van :)

szia! ez egy felsõfokú szakképzés, bármely 2 érettségi vizsgatárgy (amik a legjobban sikerültek)szükséges. a ponthatár olyan 250 körül van :)
308 pont alatt nem igen van esély a bejutásra.
Az ionizátor magas feszültséggel negatív ionokat generál, amik egészségesebbek a normál levegõnél.

Romai katolikus eskuvonel mi a teljes eloiras? Keresztelo es elso aldozas a szukseges? Vagy hivatalosan kellene még a bermalkozas is?

parommal ezen vitatkoztunk, mert en nem voltam bermalkozo es o allitja h az is muszaj (tudom h manapsag mar osszeadjak az embereket akarhogyan de akkoris) szeretnem tudni mi is kell igazabol! koszi

Legjobb válasz: Bérmálkozás nem szükséges a katolikus esküvõhöz. (Hivatalosan)

Bérmálkozás nem szükséges a katolikus esküvõhöz. (Hivatalosan)
Elnézést, nem tudom miért is gondoltam azt hogy te vagy az ifjú võlegény. Helyesbitek, talán bérmakeresztszülõnek néztek ki. De - szerintem -a választ csak a párodtól kaphatod meg. Valami oka van rá, hogy ennyire ragaszkodik a bérmálkozáshoz.
A kérdező hozzászólása: hat ez a verzio ket okbol sem igaz, mivel max bermakeresztanyuka lehetek, masik meg h nincsen olyan emberke aki bermalkozni keszulne. jo van egy de neki lenne mas is aki esetleg lehetne szoval..
"nemtudom neki ez miert ennyire fontos" Akkor már csak egy tippem van. Lehet, hogy jövendõbelid rokonságából valaki már kinézett Téged bérmakeresztapának?
Hiába pontoztátok le a 22:10 és 22:11-es választ, attól még egyházjogilag az igaz. Ráadásul tapasztalatból írtam, sok esküvõn voltam már, az egyházjog letölthetõ a netrõl. Nem titok. Ha valakinek másképp tanították, akkor vagy olyan rég volt, hogy azóta módosult, vagy direkt hibásan oktatták, vagy aki oktatta, nem tájékozott eléggé egyházjogban. Kérdezõ, ha a párod ennyire akadékoskodik, mutasd meg neki az egyházjogi szabályokat, ha ennyire "szabály-ember" (a hit nem errõl szól, pedig én is katolikus keresztény vagyok), akkor lehet, hogy lesznek még konfliktusok köztetek emiatt.
A kérdező hozzászólása: en tisztaban vagyok a bermalkozassal, de nemtudom neki ez miert ennyire fontos.azt mondta h ha en ezt nem akarom o nem akar templomit, inkabb legyen akkor polgari eskuvo...annyira nemertem ezt :S mert ha nem lennek megkeresztelve akkor megérteném, de hát igy...
Ja, és elegendõ, ha csak az egyik fél van megkeresztelve, a másik lehet bármi más.
Elég a keresztelés, mivel nem muszáj nászmisés esküvõt tartani, van csak esküvõi szertartás is, amin nincs áldoztatás.
Bérmálkozni nem lehet minden vasárnap, mert csak püspök bérmálhat.Általában évente egyszer van bérmálás.Elõtte oktatáson ( többször ) kell résztvenni, meggyónni, áldozni stb.A pap valószínûleg megkívánja a rendszeres templomba járást is.Azonkívül kell egy bérmakeresztszülõ is, aki katolikus, és meg is van bérmálva. Ha nem vagytok templomba járó, vallását gyakorló katolikusok, miért akarja a jövendõbelid, hogy megbérmálkozz?Ha megvagy keresztelve, és voltál elsõáldozó, összeesketnek a templomban is.Bár a legtöbb helyen elkell menni jegyesoktatásra az esküvõ elõtt.
A kérdező hozzászólása: hat ez mind szep es jo, de nemtudom miert ragaszkodik ennyire ehhez. pedig templomba nem jarunk egyikunk se - ami nem azt jelenti h nem tisztelem a vallasomat, de nem jarunk. es most ezt vette a fejebe h akarja h legyek bermalkozo...
A Katolikus Egyházban csak megkeresztelt köthet egyházi házasságot.Mivel a katolikus, ortodox, és anglikán egyházban ez - vagyis a házasság - a hét szentség egyike. Elsõáldozás lehetséges rögtön a felnöttkeresztelési szertartáson, mivel a keresztség minden -addig elkövetett - bûnt eltöröl. Tehát rögtön a megkeresztelkedés után járulhatsz szentáldozáshoz is Bérmálkozás nem feltétele az egyházi házasságkötésnek.A bérmálkozás hiánya akkor jelenthet problémát, ha keresztszülõnek, vagy bérmakeresztszülõnek (ez nem annyira köztudott de ilyen is van) kérnek fel esetleg a késöbbiekben. Sok boldogságot Nektek
A kérdező hozzászólása: hat azt mondja azert mert ha o is volt legyek akkor enis.egyebkent semmi gond, hisz nem irtam oda a nememet :)

Mi szükséges a mérlegképes könyvelői tanfolyamhoz? A pénzügyi-számviteli ügyintézői okj-s végzettségem elég hozzá, vagy feltétlenül szükséges diploma?

Legjobb válasz: Szia! Elég hozzá szerintem, nem feltétlen kell hozzá diploma. Sok helyen van képzés, párnál megnéztem a feltételeket, de kizárólag diplomát sehol nem kértek.

Szia! Elég hozzá szerintem, nem feltétlen kell hozzá diploma. Sok helyen van képzés, párnál megnéztem a feltételeket, de kizárólag diplomát sehol nem kértek.
elõször elvégzed a pénzügy-számvitelt és még azon felül valamit(pontosan nem tudom már)
Szia. Itt megtalálod a követelményeket: http://www.logo92.hu/feltetelek.html
Közgazdasági érettségi, vagy érettségi+ pénzügyi-számviteli ügyintézõi OKJ-s végzettség és mindkét esetben igazolható 3 év gyakorlat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!