Találatok a következő kifejezésre: Mi szükséges teknős akváriumába és (1 db)

Mi szükséges egy teknős akváriumába és hogyan kell gondozni? Nem büdösödik úgy mint a halak? Mennyire szívós a teknős?

A kisfiam 16 hónapos és nagyon szereti az állatokat, ezért szeretnék neki valamilyen állatot, természetesen nem fogja fogdosni csak szereti nézni.

Legjobb válasz: Nem büdösödik ha rendesen van takarítva, vagy vízszûrõje van. Az se mind1, hogy mijen teknõs. Inkább küldök egy linket, itt mindennek kedved szerint utánnanézhetsz, és segítenek is, ha kérdésed van. Amugy nekem is van 2 teknõsöm, ovodás korom óta, és imádom õket. Amugy a fiatal kistekik sajnos a környezetváltozás miatt elpusztulhatnak, de persze van, hogy egybõl imádják uj otthonukat. a Link: http://teknosforum.hu

Nem büdösödik ha rendesen van takarítva, vagy vízszûrõje van. Az se mind1, hogy mijen teknõs. Inkább küldök egy linket, itt mindennek kedved szerint utánnanézhetsz, és segítenek is, ha kérdésed van. Amugy nekem is van 2 teknõsöm, ovodás korom óta, és imádom õket. Amugy a fiatal kistekik sajnos a környezetváltozás miatt elpusztulhatnak, de persze van, hogy egybõl imádják uj otthonukat. a Link: http://teknosforum.hu
16 hónapos gyereknek én még nem vennék állatot, mert nem tudja kezelni, hüllõt meg pláne nem, mert az nem simogatni, pátyolgatni való állat.(hüllõket általában 8-10 éves kortól javasolják) Azért meg, hogy nézze, sztem fölösleges állatot tartani, csak a gondotok lesz vele, ha nem "szeretetbõl" tartjátok, csak, mint szórakoztató ezközt! Ennyi erõvel a galambot is nézhati az ablakból... A tartása attól függ milyen teknõs, kezdetnek pl szétnézhetsz ezen az oldalon: http://www.teknos.hu/ Állatok közül egy se büdösödik, a trükk a takarítás. A teknõs amúgy a korlátozott hely (terrárium) miatt viszonylag gyakori (akár napi szinten) takarítást igényel a higiéniás szempontok miatt, de amúgy nem túl nagy kunszt tisztán tartani...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, fõleg a második üzi volt különösen érdekfeszító, lehet, hogy mindenki magából indul ki. Én segítséget kértem nem pedig kioktatást.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy fiatal görög teknősnek mekkora terrárium szükséges?

2

A kígyót hogy kell itatni?

Most kaptam egy kicsi gabonasiklót és nem tudom hogy hogyan kéne itatni vagy hogy kell-e egyáltalán.

3

A sárgafülű ékszerteknősömnek miért puhult meg hátul a páncélja, mit tegyek?

az elmult napokban még nem vettem észre , s most hogy takarítottam észrevettem hogy a hátsó oldalán puha a páncél. mitől van ?? forduljak állatorvoshoz ?? kérlek titeket hamar válaszoljatok , és csak olyanok irjanakm akik értenek is hozzá :) köszikee !!

5

Pici ékszerteknősőm eddig minden nap evett rendessen, halat kap de tegnap otta nem nagyon eszik épp csak egy-két falatott. Megeszik egy pici harapást többit félre tolja. Mi baja lehet?

1

Melyik akvaterrárium jobb tűzhasú gőtéhez? ~ (Kép)

Sziasztok.

Szeretnék 1-2 gőtét a terráriumba.A berendezésen gondolkozom.
Van 1-es, és 2-es berendezés.
Most az 1-est csináltam meg, de láttam a neten egy képet, és körbenézem itthon.Rájöttem, hogy azt is megtudnám csinálni!
Melyik legyen?

Nekem az 1es jobban "megérné",(a takarítás egyszerűsége miatt).Viszont szívesen nézegetném a kettest is, abban gondolom átalakulnának szárazföldivé.De ha tévedek szóljatok.

A kimászást az üveg szélére, a sarkoknál, szúnyogháló-háromszögekkel oldanám meg. Így nem tudnak kimászni, és ha mégis megpróbál, szépen visszapottyan a vízbe/földre.
14/f

3

A teknős szokott pisilni, ha felébred a téli álomból?

2

Mennyi idős a leopárdgekkóm, ha kb 16 cm hosszú?

3

Miben különbözik egy terrárium egy akváriumtól? (azon kívül, hogy van teteje)

Miben különbözik a kettő? Van teteje, meg rács rajta? Mármint most csak az üveg részre gondolok) Ha elmennék üvegeshez csináltatni, akkor mit kell mondanom?

6

Mit tegyek? Egy hete vettem egy pici pézsmateknőst. Vettem neki fagyasztott halat is, de nem hajlandó megenni, csak szív mixet. Mit csináljak? Mit adhatnék neki mást enni, fedezné a szükségletét?

1

Mire van szüksége egy királyteknősnek az akváriumban?

Az interneten egy csomó dolgot írnak hogy ez is kell meg az is, és a végén nagyon drágán jön ki. Viszont a barátnőmnek is van teknőse az akváriumban pedig csak víz van és egy kimászókő, vízszűrő sincs saját maga cseréli gyakran.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!