Találatok a következő kifejezésre: Mi szükséges teknős akváriumába (1 db)

Mi szükséges egy teknős akváriumába és hogyan kell gondozni? Nem büdösödik úgy mint a halak? Mennyire szívós a teknős?

A kisfiam 16 hónapos és nagyon szereti az állatokat, ezért szeretnék neki valamilyen állatot, természetesen nem fogja fogdosni csak szereti nézni.

Legjobb válasz: Nem büdösödik ha rendesen van takarítva, vagy vízszûrõje van. Az se mind1, hogy mijen teknõs. Inkább küldök egy linket, itt mindennek kedved szerint utánnanézhetsz, és segítenek is, ha kérdésed van. Amugy nekem is van 2 teknõsöm, ovodás korom óta, és imádom õket. Amugy a fiatal kistekik sajnos a környezetváltozás miatt elpusztulhatnak, de persze van, hogy egybõl imádják uj otthonukat. a Link: http://teknosforum.hu

Nem büdösödik ha rendesen van takarítva, vagy vízszûrõje van. Az se mind1, hogy mijen teknõs. Inkább küldök egy linket, itt mindennek kedved szerint utánnanézhetsz, és segítenek is, ha kérdésed van. Amugy nekem is van 2 teknõsöm, ovodás korom óta, és imádom õket. Amugy a fiatal kistekik sajnos a környezetváltozás miatt elpusztulhatnak, de persze van, hogy egybõl imádják uj otthonukat. a Link: http://teknosforum.hu
16 hónapos gyereknek én még nem vennék állatot, mert nem tudja kezelni, hüllõt meg pláne nem, mert az nem simogatni, pátyolgatni való állat.(hüllõket általában 8-10 éves kortól javasolják) Azért meg, hogy nézze, sztem fölösleges állatot tartani, csak a gondotok lesz vele, ha nem "szeretetbõl" tartjátok, csak, mint szórakoztató ezközt! Ennyi erõvel a galambot is nézhati az ablakból... A tartása attól függ milyen teknõs, kezdetnek pl szétnézhetsz ezen az oldalon: http://www.teknos.hu/ Állatok közül egy se büdösödik, a trükk a takarítás. A teknõs amúgy a korlátozott hely (terrárium) miatt viszonylag gyakori (akár napi szinten) takarítást igényel a higiéniás szempontok miatt, de amúgy nem túl nagy kunszt tisztán tartani...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, fõleg a második üzi volt különösen érdekfeszító, lehet, hogy mindenki magából indul ki. Én segítséget kértem nem pedig kioktatást.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Heló! MIÉRT NEM ESZIK A TEKNÕSÖM?

még csak két napja hoztam haza a sárgafülű ékszertekimet tudom nem sok idő ahhoz hogy megszokja de nem eszik semmit egy falatot sem a tápokttól amiket lehet kapni szerintem hányna :) mondták a nyers húst a halat de azt sem akarja mit tegyek? +mindig menekül, elbújik és nem csinál semmit nem uszkál vagy nem is tudom segítsetek nekem pls :/

6

Leopárd Gekkónak szeretnék barlangot csinálni mivel az érak ilyesztően magasak, agyagból lehet neki barlangot csinálni? Vagy ti mit ajánlotok?

7

Segíteni kéne van egy Leopárd Gekkóm és hogy vettem neki tücsköt de mielött beadtam neki megöltem a tücsköket! Most pedig nem akarja megenni mit csináljak?

3

Ékszerteknős terráriumának díszítése, berendezése, hátterezése?

Olyan papírt,amit az akvárium hátuljára lehet ragasztani,ami mintás,hol tudok venni?
Nektek milyen az akváriumotok?
17/f

2

Kb. teljesen mekkorára kell nőnie egy ékszerteknősnek?

Sárgafülü, Akhilleusz névre hallgató ékszer teknős december óta van nálam most kb másfélszer lehet akkora mint amikor hozzám került. Most 5 cm és azt szeretném megtudni, hogy teljesen kifejlődött állapotára mekkora lesz és milyen időközönént fog mennyit nőni? 1-2 tipp is jó lenne a táplálék növelés/növés-ről is!

2

Görög tekimnek lehet-e adni lilasalátát?

2

Ha a kígyó elkezdi magát lenyelni a farkánál és körbeeszi magát akkor eltűnik?

14

Kaptam egy barátomtól egy 6 éves ékszerteknőst. Hogyan szoktathatnám kézhez? Nagyon el van vadulva, morog és kapkod :/

1

MIlyen hüllőt ajánlotok?

Szeretnék venni valami gekkó fajtát és javaslatokat várok :)

4

Miért ékszerteknős a neve ha nagyra nő?

Mennyi idő alatt nő meg, és mekkorára? Ha pl. van egy 8 cmes ékszerteknősöm akkor mikor lesz nagy?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!