Találatok a következő kifejezésre: Mi számít életre (61 db)

Mi számít életnek?

Ez alatt arra gondolok pl csinálnák egy játékot ahol a szereplõknek saját múltjuk volt, saját döntéseik vannak valódi érzelmeik vannak és jövõjük lenne akkor õk élnének?

Legjobb válasz:
1, CsinálnÉk. 2, Szerintem ez filozófia témakör. Elsõ kérdésre a válasz: Nem élnének Másodikra: Nem élnének Nagyon sokat gondolkoztam már ezen. Szerintem nem a viselkedés vagy az érzelmek határozzák meg azt, hogy valami él-e. Gondolj csak a növényekre. Nem is az, hogy tud-e döntést hozni, hiszen erre évtizedek óta képesek pl a sakkprogramok is. Sokáig úgy gondoltam, hogy az 'én-tudat' miatt lesz valami élõ vagy élettelen, majd ezt a lehetõséget is elvetettem, hiszen ez csak az aggyal rendelkezõ élõlények kiváltsága. Egy ideje úgy gondolom, hogy a testfelépítésbõl adódik, hogy él-e valami. De vajon hol a határ? Attól, hogy valakinek mûkarja van, még élõ embernek számít... Ha minden végtagja alumínium, akkor is... Ha mindent kicserélünk rajta mesterségesre, amit csak ki lehet, akkor is élõ? Egy Robotzsru szerû dolog élõ lesz attól, hogy egy ember agya irányítja, nem pedig egy szilíciumcsip? Már próbálkoznak ilyennel a tudósok, hogy biológiai testrészeket növesztenek (fület, agyat, májat...) Ha egyszer egy egész embert növesztenek, az élni fog? Vagy a biológiai élethez kell még valami a mûködõ szerveken kívül? Egy isteni szikra? Vagy valami, amirõl még nem tudunk?

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1, CsinálnÉk. 2, Szerintem ez filozófia témakör. Elsõ kérdésre a válasz: Nem élnének Másodikra: Nem élnének Nagyon sokat gondolkoztam már ezen. Szerintem nem a viselkedés vagy az érzelmek határozzák meg azt, hogy valami él-e. Gondolj csak a növényekre. Nem is az, hogy tud-e döntést hozni, hiszen erre évtizedek óta képesek pl a sakkprogramok is. Sokáig úgy gondoltam, hogy az 'én-tudat' miatt lesz valami élõ vagy élettelen, majd ezt a lehetõséget is elvetettem, hiszen ez csak az aggyal rendelkezõ élõlények kiváltsága. Egy ideje úgy gondolom, hogy a testfelépítésbõl adódik, hogy él-e valami. De vajon hol a határ? Attól, hogy valakinek mûkarja van, még élõ embernek számít... Ha minden végtagja alumínium, akkor is... Ha mindent kicserélünk rajta mesterségesre, amit csak ki lehet, akkor is élõ? Egy Robotzsru szerû dolog élõ lesz attól, hogy egy ember agya irányítja, nem pedig egy szilíciumcsip? Már próbálkoznak ilyennel a tudósok, hogy biológiai testrészeket növesztenek (fület, agyat, májat...) Ha egyszer egy egész embert növesztenek, az élni fog? Vagy a biológiai élethez kell még valami a mûködõ szerveken kívül? Egy isteni szikra? Vagy valami, amirõl még nem tudunk?
"A légzés zárójelben sem jelent energiafelvételt. Miért pont a légzés mögé írtad az energiafelvételt? Miért nem a táplálkozás mögé? Vagy esetleg az érzékelés mögé? :D" Könyvbõl írtam ki, így volt. Írhattam volna mindkettõhöz. Mondasz egy olyat ami sehogy sem mozog?
"Mondasz egy olyat ami sehogy sem mozog?" Az ostor nélküli baktériumok?
A kérdező hozzászólása: jobban utána néztem én is, mai napig nincs pontosabb besorolás mi számít "élõnek" van egy besorolási rendszer abból nemtudom mennyit elér akkor mondjuk rá hogy élõ de viszont a mozgásra pl egy fára nem mondhatom hogy mozgó dolog ha ilyen szinten nézzük a mozgást akkor semmi se helyhez kötött mert az atomok se azok de ettõl függetlenül még nem láttam hogy egy asztal elfutott volna elõttem:) de az biztos hogy érdekes téma:)
A kérdező hozzászólása: szóval szerintem az a 7 pont jól van leírva csak nem kell mind a 7-nek eleget tenni
Mit szóltok ehhez a definícióhoz? Dávid Gyula egyik elõadásában hallottam youtube-on: Bonyolult (szerintem helyesebben szóhasználattal: összetett) önszaporító, evolutív struktúrák nyílt termodinamikai rendszerekben. Ebben szerintem benne van minden, meg is válaszoltam ezzel, miért nem számít élõnek egyik felvetésed sem.
Ezt én is hallottam, de mit jelent a "nyílt termodinamikai környezetben", illetve ennek mi a jelentõsége? Tudnál mondani példát olyan "életre", ami nem nyílt termodinamikai környezetben van?
"mit jelent a "nyílt termodinamikai környezetben", illetve ennek mi a jelentõsége?" Szerintem csupán csak annyi, hogy anyag- és energiacserét folytat a környezetével.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Tudnál mondani példát olyan "életre", ami nem nyílt termodinamikai környezetben van?" Ha egyszer úgy definiáltam az életet, hogy nyílt termodinamikai rendszerben van, akkor abból következik, hogy zárt termodinamikai rendszerben nincs élet. Nem tud létrejönni, mert az élet kialakulásához elengedhetetlen tényezõ az energiaáramlás. Zárt vagy izolált termodinamikai rendszerben az entrópia folyamatosan nõ. Kívülrõl kell energiát befektetni, hogy az entrópia csökkenjen (ettõl nyílt a rendszer), és kialakulhassanak az életre jellemzõ alacsony entrópiájú struktúrák. Ezeket fenntartani is energia igényes. Képzeld el úgy, mint egy vízimalmot. Nem elég, hogy csak ott a víz alatta, folynia is kell, mert máskülönben a puszta víz nem hajtja meg a malmot. Zárt rendszerben nincsenek malmok, mert a víz lefolyik a legmélyebb pontra, és örökké ott marad. Nyílt rendszerben a Nap elpárologtatja a vizet, leesik esõként, és folyamatosan táplálja a forrásokat, így mindig lesznek vízfolyások, amire ráépülhetnek a vízimalmok.
A kérdező hozzászólása: Érdekes gondolat.De viszont választ nem ad arra, hogy egy robot élõ dolog lenne.Mert egy robot is belsõ és külsõ energiacserét folytat a környezetével.Az hogy az aksiját vagy amivel mûködik tölteni kell az felett nem ítélkezhetünk.Mi emberek is kívülrõl vesszük fel a levegõt, élelmet és folyadékot.
Ha nem csak a definícióm tetszõleges részleteit használnád fel, akkor láthatnád, hogy a robotod nem felel meg neki. Nem önszaporító és nem evolutív.
A kérdező hozzászólása: Tudom ebbe igazat adok, csak azért hagytam figyelmen kívül mert a kezdetek, kezdetén az elsõ baktériumoknak is mutációval kellett létre jönni.-Mivel nem szülte õket senki és nem is osztódtak.-Ez olyan mintha már a sok féleséget akarnánk szabályozni, de amúgy tény hogy ez a gondolat menet helytállóbb mint az enyém, csak kíváncsi voltam a véleményedre nem kötekedni akartam.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pont ezért kértem volna olyan példát, amit annak ellenére tekinthetnénk esetlegesen életnek, hogy zárt rendszerben van. Mert bár zárt rendszerben van, de a definíció többi pontja érvényes rá. Ha viszont nincs ilyen, akkor a definíciónak ez a pontja feleslegesnek tûnik. Hiszen nem zár ki semmi új dolgot. Akkor a nyílt rendszer inkább csak következménye a definíciónak, de nem része. A "bonyolult"-tal meg az a baj, hogy azt szintén elõbb definiálni kéne. Kinek mi a bonyolult :) Szóval nekem a definícióból két igazán releváns feltétel marad: az önszaporító és az evolutív. Ilyen értelemben viszont akkor élõnek tekinthetõ egy okosabb számítógépes vírus vagy egy robot is, ami képes magától különbözõ robotokat gyártani. (Ráadásul ezekre is érvényes lehet, hogy bonyolultak, és nyílt termodinamikai rendszerben mûködnek)
"Szóval nekem a definícióból két igazán releváns feltétel marad: az önszaporító és az evolutív. Ilyen értelemben viszont akkor élõnek tekinthetõ egy okosabb számítógépes vírus vagy egy robot is, ami képes magától különbözõ robotokat gyártani. (Ráadásul ezekre is érvényes lehet, hogy bonyolultak, és nyílt termodinamikai rendszerben mûködnek)" BINGO! :D Ez így van. Bizony, a robotika, informatika erõsen abban az irányban halad, hogy mind a kiírt feltételeket megvalósítsa. Nem ma, nem holnap, de elõbb-utóbb igen. A feltételek közé egyelõre be lehet húzni, hogy szénalapú, szerves felépítésû, DNS-sel programozott mûködésû biokémiai rendszer legyen, aztán majd ha az Európán vagy máshol találunk valami "élõt", amire ez egyik sem igaz, lehet megint fejet vakarni. Nincsen ultimatív válasz a kérdésre! Sosem lesz. Éppen azért, mert állatira semmi alapunk általános szabályt kialakítani az élet definíciójára. Ennek baromi egyszerû oka van, jelenleg csak egyfajta, természetesen létrejött életet ismerünk, itt, a Földön. Fogalmunk sincs, mi minden lehet még "odakint" olyan, amire, mi után megismertük, rá kell mondanunk, hát igen, ez is élet. És ki tudja, mikor fogunk mi valami mesterségeset teremteni, amire szintén ezt kell mondanunk.
Elképzelhetõ, hogy a nyílt rendszert csak azért fogalmazta bele, mert sok a félrértés ezzel kapcsolatban.
Kíváncsi lennék, ha találnának mondjuk életet egy aszteroida belsejében, mennyire férne bele a nyílt rendszerû fogalmába. :)
"Ezért írtam oda zárójelbe, hogy energiafelvétel. " A légzés zárójelben sem jelent energiafelvételt. Miért pont a légzés mögé írtad az energiafelvételt? Miért nem a táplálkozás mögé? Vagy esetleg az érzékelés mögé? :D "Minden élõlény mozog valamilyen mértékben, már ha csak sejtszinten nézzük is." Ez nem igaz. Sok baktérium egyátalán nem képes semmilyen mozgásra, a sejten belül diffúzióval jutnak el az anyagok.
Ezért írtam oda zárójelbe, hogy energiafelvétel. Minden élõlény mozog valamilyen mértékben, már ha csak sejtszinten nézzük is.
"Ahhoz hogy valami élõlénynek számítson, ennek a 7 dolognak érvényesnek kell lennie" Egy csomó élõlény nem mozog és nem is lélegzik. Csakszólok.
[link]
200 éves ember c. könyv is valami hasonló kérdést fejteget. Érdemes elolvasni.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); kedves elsõ hát nemtudom van benne igazság amit mondasz de nekem ez akkor se függ össze a te nézõpontjaid az életre: 1.élet tartama legyen 2.táplálékot vegyen fel 3.természetes módon szülessen meg pl: írtad valaki kapna egy mûkezet az kéznek számítana ugyan úgy tudja használni csak nem természetes. sakk gépet nehéz összehasonlítani élettel hiszen nincsen múltja jövõje se érzelmei saját döntés is csak korlátozott módon van benne.Ez lehet hülyén hangzik majd de jönne egy "földön kívüli faj" a földre nem kell táplálékot felvenni nekik és meghatározatlan az idõ tartamuk akkor õk nem élnének?(ez erõs általánosítás lenne arra ami nem hasonlít a földi élethez az nem élõ) A föld is jó szempont lenne egy ilyen játéknak fizikai szabályok vannak, embereknek tulajdonságai pl ilyen módon futna egy program akkor aki kint ülne játéknak tûnne neki/programnak nemtudna beleszólni a döntés hozatalba, attól mi még ugyan úgy élnénk csak a helyszín változna meg.
A kérdező hozzászólása: vagy pedig az számít élõnek aminek élõszervezete van ? az én meglátásomba ott a hiba pl nézzünk egy embert aki úgy viselkedik mint egy kutya értelmi felfogása mint egy kutyának de attól még nem mondhatom rá hogy õ egy kutya lenne.Az a baj nagyon sok nézõ pontból meg lehet ezt közelíteni szerintem rendes válasz nincs is rá mint ahogy arra se mi az élet értelme:)
A kérdező hozzászólása: de már magam se tudom mi a kérdés :D tény ha egy "robot" úgy viselkedik mint egy ember nem mondhatom rá hogy ember de viszont akkor élõnek számít e vagy nem :D fuu nemtudok rájönni mivan már :D
Az élõlények születnek, meghalnak és a halál visszafordíthatatlan. Ha ez a def meg is állná a helyét, ott van benne a halál, ami megint csak nem egyértelmû... Valószínûleg mi kevesek vagyunk hozzá, hogy ezt jól leírjuk.
Egy valódi tudattal rendelkezõ számítógép miért nem számítana élõnek? Csak mert fémdrótok vannak benne, nem fehérje? Persze még nincs ilyen, de elõbb-utóbb lehet.
A gépet azért nem sorolnám élõlénynek, mert egy másik élõlény alkotta szaporodás nélkül. A természetben nincs olyan, hogy egy élõlény alkot egy egy másikat (szaporodáson kívül)
Egy egysejtû minden kétséget kizárólag él, de se emlékei nincsenek, se érzelmei, se döntései. Az az érzésem, hogy valamit keversz te itten...
Mi számít életnek: -sokszorozódik -energiát ad le/vesz fel a környezetébõl
#11, nem kötözködésképpen, csak a véleményedre vagyok kíváncsi: a meddõk nem szaporodnak, mégis élõnek tekintjük õket.
A kérdező hozzászólása: egy amõba is osztódik nem szaporodik azaz bele gondolunk egy robot csinálna egy másik robotot az miért természet ellenes?:) ami energiát ad le vesz fel ez meg nem csak élõ lényekre igaz szinte mindenre de pl robotnál maradunk akkumlátorja vagy amivel mûködni fog véges szóval hogy tovább mûködjön energiát kell felvenni de ettõl még nem számít élõnek:) -élõszervezet ami élet tartalommal rendelkezik sokat gondolkodtam szerintem ez tesz élõvé egy élõ lényt:)
Máig nincs egyértelmû definíció arra, hogy mi az elõ. Inkább csak meg van fogalmazva pár kritérium, és akkor tekintünk valamit élõnek, ha ezekbõl bizonyos számút teljesít. De ezek is elég önkényes kritériumok. Igazából azért nem lehet definíciót adni, mert nincs semmiféle határ az élõ és élettelen anyag között. Mindkettõ a természet része, mindkettõre ugyanazok a törvények hatnak. Csak mi akarjuk a kettõt mindenáron megkülönböztetni.
Kedves kérdezõ! Minden élõ szervezet a saját sejtjeibõl hozza létre másolatát. A gépi robot nem élõ, mivel nem tud osztódni a saját alkatrészeibõl. Ha készít magából egy másolatot, az még nem számít osztódásnak. Ha pl. van egy értelmes android, az sem számít élõlénynek, csak intelligens lénynek. Szerintem.
Ahhoz hogy valami élõlénynek számítson, ennek a 7 dolognak érvényesnek kell lennie -Mozgás -Táplálkozás -Légzés(energiafelvétel) -Kiválasztás -Szaporodás -Érzékelés -Növekedés Ezek közül a növekvést SEMMIKÉPPEN nem lehet megoldani egy robot esetében.
Véleményem szerint az élet: Periodikus nyilt rendszerû kémiai változást okozó folyamat.

Egyetemi hallgatói támogatásnál miért nem számít tartós betegségnek a trombózis, amikor állandó gyógyszeres kezeléssel jár, és orvosi felügyelet alatt vagyok miatta? Mi számít akkor tartós betegségnek, mikor ez életem végéig megmarad?

Legjobb válasz: Na állj, mi az hogy nem számít annak. Én Szegedre és Debrecenbe jártam egyetemre és pajzsmirigy alulmûködésem, ami közel sem azonos egy fél szem elvesztésével, vagy a trombózissal , mindig mindenhol tartós betegségnek számított. Ti milyen egyetemre jártok, mert én mindenhol plusz pontot kaptam érte. Egyébként az számít tartós betegségnek, ami nem gyógyítható, életed végéig tart, és jelentõsen befolyásolni képes az életviteled, vagy annak alakulását. Ja és folyamatos orvosi ellátást igényel. De a fél vakság, konkrétan nem tartósbetegség, hanem fogyatékosság, azért pedig kiemelt kategóriába tartozik valaki, tehát automatikusan megítélnek neki egy bizonyos összeget ( általában 12 ezer forintot).

Na állj, mi az hogy nem számít annak. Én Szegedre és Debrecenbe jártam egyetemre és pajzsmirigy alulmûködésem, ami közel sem azonos egy fél szem elvesztésével, vagy a trombózissal , mindig mindenhol tartós betegségnek számított. Ti milyen egyetemre jártok, mert én mindenhol plusz pontot kaptam érte. Egyébként az számít tartós betegségnek, ami nem gyógyítható, életed végéig tart, és jelentõsen befolyásolni képes az életviteled, vagy annak alakulását. Ja és folyamatos orvosi ellátást igényel. De a fél vakság, konkrétan nem tartósbetegség, hanem fogyatékosság, azért pedig kiemelt kategóriába tartozik valaki, tehát automatikusan megítélnek neki egy bizonyos összeget ( általában 12 ezer forintot).
Ja és ez nem egyetem függõ, hanem állambácsi dönti el fent. Tehát ha nekem Szegeden és Debrecenben járt, akkor hacsak nem magán vagy egyházi egyetemre jártok nektek is kell járnia. Amennyiben nem az törvénysértés.
Gondolom ugyanazért nem száímt annak, mivel mondjuk az se számít annak ha valaki fél szemére vak. Tartós betegségnek számít ondjuk ha valaki tolókocsiba kényszerûl vagy végtaghiányos ilyenek.
Én nekem is trombózisom volt, és mindenféle kedvezményt megkaptam a 'tartós betegség' miatt!

Mit gondoltok mi számít tökéletes életnek?

Korotokat nemeteket írjátok.

Legjobb válasz: Nehéz megfogalmazni mi a tökéletes. Az én gyerekkorom jó volt, a tini már kevésbé, ugyanis én (még mindig) kilógok a sorból, nem vagyok egy átlagember (goth vagyok, szerepjátékozom, eléggé mûvészlélek vagyok, stb) Számomra a tökéletes az lenne, hogy együtt legyek a párommal, szép helyen legyen magánházunk, mindkettõnk munkája olyan legyen, amit szeretnénk ( jelenleg én biológusnak tanulok) vagyishogy elérjem a célom az egyetemen, én irányítsam az életemet, a mostani barátaimmal ugyanilyen jóban legyek évtizedek múlva is, és hogy mindig legyen pénz arra, amit szeretnék. (pl sok kutyát tartani és egzotikus helyekre utazni) (Azért furcsa számomra, hogy fõsulira jártál és mégis kozmetikusként fogsz dolgozni...ezek szerint neked a suli csak "valamit kellene csinálni" dolog volt?) 21/L

Nehéz megfogalmazni mi a tökéletes. Az én gyerekkorom jó volt, a tini már kevésbé, ugyanis én (még mindig) kilógok a sorból, nem vagyok egy átlagember (goth vagyok, szerepjátékozom, eléggé mûvészlélek vagyok, stb) Számomra a tökéletes az lenne, hogy együtt legyek a párommal, szép helyen legyen magánházunk, mindkettõnk munkája olyan legyen, amit szeretnénk ( jelenleg én biológusnak tanulok) vagyishogy elérjem a célom az egyetemen, én irányítsam az életemet, a mostani barátaimmal ugyanilyen jóban legyek évtizedek múlva is, és hogy mindig legyen pénz arra, amit szeretnék. (pl sok kutyát tartani és egzotikus helyekre utazni) (Azért furcsa számomra, hogy fõsulira jártál és mégis kozmetikusként fogsz dolgozni...ezek szerint neked a suli csak "valamit kellene csinálni" dolog volt?) 21/L
Akkor tökéletes az életünk, amikor megtaláltuk a saját utunkat, azt, amiért ide születtünk. Lehetsz politikus, családapa, sorozatgyilkos, ûrturista... csak Te magad érezheted, hogy boldog vagy-e, nincs általános definíció a boldog életre.
Ha a helyedben lennék, nagyon boldog lennék, szerintem a Te életed tökéletesnek mondható.
Számomra annál tökéletesebb az élet, minél kevesebb a stressz, a csalódás, fájdalom. Mikor lány létemre beleszerettem egy másik lányba, akkor voltak bõven elõítéletek. Mikor összejöttem vele, még több negatívumot kaptam az emberektõl. Fájt is, meg nem is. Felhagytam a normál életemmel, csak hogy vele lehessek.De áldozatokat kell hozni a boldogságért. Én mindig is lemondtam nagyon sok dologról, hogy a nagy álmaimat valóra válthassam. Szerintem nincs olyan élet, ahol ne kéne lemondani valamirõl, hogy elérjük azt, ami igazán boldoggá tesz. Sosem választottam a könnyebb utat.Gyerekként lemondtam a barátokról, mert inkább a modellkedéssel foglalkoztam. Sok idõt elvett az életembõl, mikor folyton fotózásokra, bemutatókra jártam. Nem akarok valami unalmas munkát, nem akarok férjhez menni, családot alapítani. Számomra ez túl egyszerû lenne. Amerikába fogok egyetemre jelentkezni, ha felvesznek, nagy álmom teljesül. Szeretnék sokat utazni a világban, sok embert, kultúrát megismerni, sok dolgot kipróbálni. Persze tudom, hogy mindez nem jár erõfeszítések nélkül, épp ezért rengeteget tanulok, gyarapítom a tudásomat. Nem is szeretnék olyan jó életet, ami csak úgy az ölembe hullik. Szeretek megdolgozni valamiért és látni az eredményt. egy 17 éves lány
Elsõ válaszolónak: Egy igazi "mûvészlélek" alapból nem írja magáról, hogy mûvészlélek..meg sem említi.
Közhelyek nélkül: tökéletes az az élet, amibe nem kerül bele a stressz, az aggodalom, a szenvedés*. Minél kevesebb ilyen negatívum van, annál tökéletesebb az élet. 37f ______ *mivel nem akarok közhelyeket, így nem emlegetem külön, hogy akár anyagiak, akár egészségi, akár párkapcsolati és családi dolgokra is vonatkozik egyaránt
Az én életem annyira nem tökéletes, hogy már az öngyilkosságon gondolkozok. Itthon a szüleim állandóan veszekednek, vagy velem, vagy egymással, vagy tesoimmal, a lényeg, hogy sose legyen nyugalom. Most egyszerre mind a 2en elvesztették a munkájukat, azóta apu mégtöbbet iszik. Eddig csak mikor szabadnapos volt, akkor ivott. Nincsenek barátaim, a pasi akit szeretek, nem kellek neki, megbuktam a suliba, pótvizsgáznom kellene, de eddig még semmit nem tanultam, mert az itthoni cirkusz miatt meg a pasi miatt nincs erõm koncentrálni sem. :( Fogalmam sincs milyen lehet egy tökéletes élet. 17/L
A kérdező hozzászólása: Szerintetek az enyém tökéletes ha kérdezni akartok válaszolok?
Elsõ vagyok, és azért írtam, hogy "mûvészlélek", mert mindenki ezt modja körülöttem, valami igazság csak van akkor benne... De ha úgy jobb, akkor elvont gondolkodású, vagy különc...
Mindenkinek mást jelent a tokéletes élet, mindenkinek mások a céljai, és persze nem mindent mi választunk meg sajnos (pl. milyen családban noljunk fel) Nekem nincs tokéletes életem. Az apám elmebeteg alkoholista, de orulok, hogy már eljottunk... Anyámmal minden nap elottem veszekedtek, ordítoztak, vagy éppen nem szóltak egymáshoz. Apám mindig csúnya szavakkal rágalmazott, kiskoromtól kezdve, aztán ha azt mondtam hogy nem úgy van akkor megvert... Persze o állítja magáról, hogy jó apa meg minden, meg mennyire szeret, soha nem tenne engem tonkre, bla bla bla.. Hát egy részben miatta lettem lelkibeteg. Hiába akarom elfelejteni, az emberben úgy is ott maradnak a nyomok, a gyermekkor nagyon fontos része az életnek. Megjegyzem, anyám mindig jól bánt velem, megvédett engem, mindig jó volt vele a kapcsolatom. Egy idoben neki is voltak olyan ossze-vissza férfiak az életében, akkor óriásit csalódtam benne, úgy éreztem egyedul maradtam, rossz társaságba kerultem, ahol kihasználtak, s még a mai napig félek toluk, félek kimenni az utcára, pedig már nem most tortént. Sok rossz dolog tortént az életemben, de nem a legborzalmasabb életet élem szerencsére... De annyi sok trauma ért, hogy azt hiszem már sosem gyógyulok ki teljesen, a mai napig képtelen vagyok az emberek szemébe nézni. Ez eddig nem volt egy álomélet... Mostanában már próbálok arra koncentrálni, amit akarok, keményen dolgozom érte, az álmaimat SOHA nem adom fel, álmodok, mint egy gyermek... Hálát adok mindennek, hogy nem ejtett fogságba a felnottek "reális" élete, és megmaradtak az álmaim. Számomra az lenne a tokéletes élet, ha híres, sikeres énekesno lehetnék Amerikában, remélem, és tudom, hogy sikerul! Férfi nem kell az életembe... Sokat akarok jótékonykodni és segíteni azoknak, akiknek tényleg szukséguk van rá, nem akarom, hogy olyan gyermekkoruk legyen, mint az enyém volt... Tudom, a hírnév áldozatokkal jár, de nekem megéri és orokkévalóságig jószivu maradok:)
Elõzõ vagyok, bocs lemarad: 20/F


ha jó a kapcsolat mind2-tõl amugy heti 2-3 alkalom szerintem korrekt mind2 félnek.
Heti 3-4 szerintem már rendben van, annál kevesebb ne legyen. 24/N
szerintem is 2, 3alkalom kell.
Heti 3 már normálisnak számít szerintem:) Vagy ami annál több!
A kérdező hozzászólása: Igen szerintem is a heti egy az kevés, még ha több éves kapcsolatról is van szó! Inkább idõsebbek esetében tudom elképzelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Barátomtol megkérdeztem hogy hány lánnyal volt járás szinten és hánnyal sex! 4 lánnyal járt de 9-el volt sexuális élete, 25 évesen ez normális? Mi a normális? Mi számít annak?

Nekem kicsit rosszul esik (? az els? nekem) de valahol jo is!

Legjobb válasz: Gondolom akkor ennek nagy része egyéjszakás kaland. Olyan téren jó, hogy tapasztalt a srác. Arra vigyázz nehogy te is csak 1 legyél a sok közül... Bár ha jártok, és ezt õszintén elmondta neked, akkor nem hinném, hogy csak 'azért' van veled:)

Gondolom akkor ennek nagy része egyéjszakás kaland. Olyan téren jó, hogy tapasztalt a srác. Arra vigyázz nehogy te is csak 1 legyél a sok közül... Bár ha jártok, és ezt õszintén elmondta neked, akkor nem hinném, hogy csak 'azért' van veled:)
Igazából tapasztalatból mondom, hogy nem kell minden számot elhinni a pasiknak! Az én volt barátom pl. azt hazudta, hogy 4 lánnyal volt elõttem, hogy tapasztaltnak tûnjön, mire az elsõ éjszakán bevallotta, hogy én vagyok neki az elsõ. És épp úgy szûz volt, mint én! Szeretnek macsónak tûnni!!
Teljesen reális számot mondott: szerintem ez nem olyan "mennyiség", ami ferdítést igényelne. Miért is esik rosszul? Ami volt, elmúlt, ezen már kár agyalni. Legalább tapasztalt, jobb, mintha bénázna... Ja, bocs, nem tudom nem megjegyezni, hogy magyarul "szex" és "szexuális", nem kell az angolt majmolni! :P
Szerintem 25 éves fiú létére pont jó az a 9. Van akinek több is, azért a fiúk fiatalsága nagyrészt arra megy el, hogy ki mennyit hág meg általában. Nem gáz az a 9 egyáltalán
hat ezt megkerdentem en is h hanyyal fekudt le es 10en felul valaszolt..nekem egy kicsit furcsa volt mert hat nekem o volt az elso..o 21 en 14
A kérdező hozzászólása: 9 honapja együt vagyunk és nem tapasztalatlan!!! És öszinte hozzám!! Csak hogy ez normális?? ebbõl kettõ volt 1 alkalmas
Szerintem is teljesen normális. Nem az a lényeg, hogy elõtted hány lánnyal volt, hanem az, hogy közben ne legyen mással és ha szeretitek egymást és minden jól mûködik, akkor már utánad sem legyen más... 25 évesen meg pasiként egyáltalán nem sok a 9. Mindenkinél más a sok. Én nõ vagyok, 25 éves és 13-nál tartok úgy, hogy volt közben egy hosszú kapcsolatom, a jelenlegi párommal lassan két éve vagyok és soha nem léptem félre, nem kezdtem korán a szexet, már bõven elmúltam 17, amikor elveszítettem a szüzességemet. Ennek ellenére összejött és nem tûnik soknak, mert nem éltem látványosan aktív életet. Hozzáteszem, hogy nem is szeretném növelni ezt a számot, legalábbis azzal a szent szándékkal házasodunk össze következõ hónapban, hogy egymásnak leszünk ezentúl. A párom 27 éves és 80 körül számolja az expartnerek számát. Mindezt úgy, hogy az elmúlt öt négy évben összesen három lánnyal volt, mert két tartósabb kapcsolat után ismerkedtünk meg. Nah, látod, ez a szám soknak is tûnhetne. Eleinte annak is tûnt, egy ideig az járt a fejemben, hogy neki aztán mindegy volt, hogy van-e lába, tud-e beszélni, bárkit ledugott. Azután meg rájöttem, hogy nem is zavar, hiszen lehet, hogy neki épp ez a szám, nekem meg a 13 kellett ahhoz, hogy olyan jól mûködjön közöttünk a szex, mint az álom (merthogy messzirõl vele a legjobb) és ahhoz, hogy ne öt év múlva jöjjön rá, hogy szeretné kipróbálni a fél világot. Inkább örülj neki, nem veled tanul meg szeretkezni, hanem téged tanít!
Szia! Sztem a számok nem mindenkinél számítanak. Én akiket kérdeztem eddig (22-24 éves pasik) õk átlagba 4-6 lánnyal voltak. Engem ez a szám már zavart, mert nekem 1 barátom volt eddig. S én nehezen tettem túl magam rajta, s ezért nem értettem, h mások hogy tudnak gyorsan váltani másra. S az a lényeg, h ezekkel a fiúkkal nem tudtam járni ezért, mert ez zavart, aztán megismertem 1 olyan srácot, aki hasonlóan gondolkodik ezen a téren is, mint én. Neki is 1 bnõje volt eddig. S õ lett a 2.barátom :) . S boldog vagyok vele:) .
Csak 9??? En helyedbe orvendenek...sok srac a csajokat trofeanak nezi es ugy meghuzna ahogy alkalmat kap...bocs akifejezesert, de ez az igazsag.. a kebyeg h ti legyetek egyutt boldogak, es szeressetek egymast.

Mi számít valódi életnek?

A spirituális úton járók szájából sokszor hallani, hogy nem ez a való élet, amit a tv-ben elénk raknak, meg a vásárolgatós-plazazós-facebookozós életmód, amit a többség "agymosott, birka" stb ember folytat. De mivel lehetne megindokolni, hogy az egyik életmód igazibb, valóságosabb a másiknál? Például: Van egy veteményes kertem, ahol én termelhetek, addig is kint vagyok a levegőn, ér a napfény, mozgok, munkát fektetek valamibe, aztán learatom a gyümölcsét. Ez nagyon pozitívan hangzik. És most vegyük a negatív oldalt: van egy virtuális veteményes kertem, amit nap mint nap "gondozok", kattintásokkal eliztézve a feladatokat. Minden nap 1-2 órát ülök a gép előtt, és bámulom a monitort, miközben beleélem magam a játékba. Ez már rögtön rosszabbnak hangzik. De miért is? Nem vitatkozni szeretnék arról, hogy melyik életmód a követendő! Attól függetlenül, hogy én magam (is?) az elsővel szimpatizálok, nem tudnám érvekkel alátámasztani, hogy miért nemesebb az első, mint a második. A fizikai tényezőket most ne számítsuk, hogy a gép előtt ülni egész nap nem egészséges, meg hogy nem hoz ehető gyümölcsöt a netes játék. Csak a lelki oldalát vegyük, hogy az egyén számára mennyire felemelő az adott tevékenység, mennyit kap tőle lelkileg! Azaz: Mi az, amit adnak ezek a tevékenységek? Élményt. Mind a valódi kapálás, mind a virtuális kapálás. Azért csinálja az ember (ki melyiket), mert örömét leli benne. Miért számít akkor mégis értékesebbnek, valódibbnak az egyik, mint a másik? (A példa behelyettesíthető bármi mással, pl egy valódi erdei sétával, vagy helyette a tv-ben nézünk egy természetfilmet.)

Legjobb válasz: De a bicikli nem azért okoz örömet, mert vasból van és az ember találmánya, hanem mert mozogsz és a friss levegõn vagy, írhattam volna más példát is, itt a lényeg a szabadban való mozgás .

De a bicikli nem azért okoz örömet, mert vasból van és az ember találmánya, hanem mert mozogsz és a friss levegõn vagy, írhattam volna más példát is, itt a lényeg a szabadban való mozgás .
A valódi élet nézetem szerint nem itt vár ránk. Részemrõl "letudtam" ezt földi életnek nevezett nyûglõdést. 41 évesen minden szintjén az életemnek a lehetõ legrosszabb forgatókönyv valósult meg. Jelen pillanatban is hiába meditálok, foglalkozom az Isten-kérdéssel és vonzás törvényézek, csak újrateremti magát az összes szarság, amibõl eddig részem volt. 8 hónapja kínlódom azzal, hogy meditációs síkon "oldjam meg" a problémáimat. Egy picike változás sincs, hiába éreztem pozitívan iránta. Most már látom, hogy nem mûködik. Semmilyen szinten nem érdekel az emberi létforma, és nagyon remélem, nincs újjászületés. A kérdésre a válasz tehát: a valódi élet a halál beálltakor kezdõdik.
Nagyon egyszerû, a depresszió nem véletlenül modern népbetegség, sok idõt ülünk a monitor elõtt, keveset vagyunk friss levegõn, keveset mozgunk, de az ember nem ilyen életvitelre van kitalálva . Még az örömérzetet is mesterséges, nem a természetes dolgok okoznak örömöt (kirándulás, bringázás), hanem a vásárlás, pláza stb . És ezek a dolgok nem véletlenül vannak így ...
5# Ha az ember gátlások nélkül él, semmiben nem különbözik az állatoktól ... A valódi élet azt jelenti, hogy úgy élsz ami okból az emberiség a Földön van .
Szex, pia, drog. Reggel húgom este du..om szabály. Ez az êlet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Igazmondó, akinek otp JUNIOR !!!! kártyája van, az max csak álmodozhat szexrõl meg piáról, kisfiam. XDDDDDD
Junior 24 éves korig van. Nekem már 3 éve nem az van, mert nem otp-s vagyok. Ennyit errõl, ezen nevess. Nekem az az élet amit írtam, csak a bulizást kihagytam
Ha kimész a kertbe és ottan teszel-veszel, dolgozol, késõbb pedig leszüretelheted a munkád gyümölcsét és jóllaksz. Internet elõtti kertben az állad felkophat. Persze ha van mibõl megvenni a boltban akkor kevés az esélye hogy kimész a valódi kertbe, ha van. "Miért számít akkor mégis értékesebbnek, valódibbnak az egyik, mint a másik?" -Mert az egyik csak játék, másikkal értéket hozol létre. Létrehozni valamit az értékesebb mint játszani. Bár gyerekkorban még a játék, aztán a kettõ együtt, késõbb meg az értékteremtésen lesz a hangsúly.
3 gyerekem van, de a két ujj még elmegy, nem igen tágulok amúgy ez genetika
Szülések, sport.Intim torna.
Ezt én is tanúsíthatom, a prostik elég tágak. De a szülés is nagyban befolyásolja.
Az tuti számít hogy mennyiszer volt pasival mert nekem van egy ismerõsöm aki hivatásos és egyszer lefeküdtünk részegen.... Elég tág volt. Bár jó volt vele. :-)
a "használattól" senkinek nem tágul ki a hüvelye. genetika, mint a pasik farokmérete.
Nem a használattól. Idõvel nyúlik az izom rost. Ahogy a bõr is.
semennyi?
Ha úgy viselkedik civilben, a partnerszámtól függetlenül. Rólam mindenki azt hiszi, hogy valami kvajókislány vagyok, mert nem úgy közlekedek az utcán, mint egy ordas kva... Ehhez képest akárkit kérdeztem, vagy beszéltem róla, messze én vagyok a legperverzebb nõstényállat... Csak valamiért a kinézetem vagy a megjelenésem szöges ellentéte ennek ezek szerint. :D Amúgy tök szégyenlõs tudok lenni, ha nem a barátomról van szó, úgyhogy valszeg ezért. 21L
A szûzies az semennyi. A hagyományosan vett "rendes lány" az az, aki a házasságig nem dug senkivel. Szerintem ma már az is rendes, aki 4-5 hónapig nem fekszik le a barátjával.
ez nem számtól függ mondhatom hogy addig szûzies vagy amíg nem fekszel le "4" pasinál többel D: ez nem így mûködik :"D
A kérdező hozzászólása: Jó akkor lehet rosszul tettem föl, de attól még nagyon jól értitek, hogy mit kérdezek, úgyhogy gratulálok annak aki mégsem bírja ki, hogy belekössön.
Nem azért, de már eleve rosszul tetted fel a kérdést. Szexpartner = mindenféle érzelmek nélküli alkalmi kefélés az illetõvel, vagyis akinek csak egy is volt, az már nem lehet szûzies. 30/f
A kérdező hozzászólása: Arra válaszoljatok légyszi, amit kérdeztem jó. Nem is úgy értettem, hogy egy párkapcsolaton belül ellenáll, hanem hogy hány partnere lehet az élete során, ami még belefér a "szûzies lány" kategóriába.
Szerintem minél többször fekszik le a barátjával annál jobb.. Relatív de amikor kapcsolatban vagy és szeret valaki akkor nem korrekt a dolog.. kivéve ha belefér a perverzkedésbe a gruppen vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: De most nem a perverzségre értettem, hogy mondjuk kipróbáltok ezt-azt a barátoddal, hanem konkrétan a partnerszámra gondoltam.
Mondjuk én már személy szerint furin nézek arra a 23 éves lányra, akinek 5-6 komolyabb barátja volt. 23 évesen nem hiszem, hogy ennyi pasiból egy sem volt jó, és azt sem hiszem, hogy a lányba nem volt semmi hiba.

22-23 évesen, Budapesten mi számit normális szexuális életnek?

gyakoriság, partnerek száma, intenzitás

Legjobb válasz: "kulturálisan" nézel ki? ja, akkor minden rendben.

"kulturálisan" nézel ki? ja, akkor minden rendben.
Mi köze ennek Budapesthez? Szerintem a szex nem városfüggõ!
eléggé a külsõségekre helyezed a hangsúlyt... ha ez megvolt, akkor kavarnak veled, de nem lesz szex... ezek szerint a dolog a kavarás és a szex között akad el. Ott kell a kommunikáció... Jó szöveg kell, értelem és egy kis csibészség... mondom KIS csibészség... és észre kell venni az alkalmat, majd megragadni. Ne várd, hogy odaálljon eléd és azt mondja szexeljünk.
Normálisnak az számít hogy ha nem kérdezed hanem csinálod és ez minden városban így van, képzeld még pesten is.
biztos ragyás vagy, meg büdös, meg a kérdés alapján eléggé hülye is...
a budapestiek mind szüzek, aki nem az terhes!
Azt hiszem valaki már említette, hogy mennyire süt belõled a negativitás, még így neten keresztül is. Ráadásul úgy látom azt gondolod, hogy ha most már oda mersz menni a nõkhöz, akkor ez neked jár, mert milyen tökös vagy, ájuljon el már mindenki. Ne rámenõs és tökös legyél, hanem sármos. Bûvöld el a nõket. Legyél figyelmes, kedves, csábítsd el õket, hogy õk menjenek utánad. Rámenõs, agresszív és paraszt mindenki tud lenni, te legyél más. Igazi felüdülés leszel, mert más vagy mint a többi önjelölt macsó. 26/l
A kérdező hozzászólása: ja, vállaljon már be valaki! átlag lány pontosan megfelelö.
Valaki könyörgöm vállalja már be a srácot, mert minden nap feltesz egy ilyen kérdést!!
A kérdező hozzászólása: am évekig siránkoztam itt, mert nem mertem odamenni nökhöz. most hogy odamegyek, tökösen, és igy sem kellek egynek sem, azért ez már kicsit tulzás.
A kérdező hozzászólása: csillag: szoktam
A kérdező hozzászólása: igen ebben már nagy gyakorlatom van: azzal szoktam öket szivatni, hogy minek adja meg a számát, ha ugyse fog eljönni randizni, mert nekem csak azért kell a száma, hogy tudjunk egyeztetni. meg azzal is szoktak csipkelödni, hogy majd randizunk 40x, mire lefekszünk, ezen is röhögnek. de nem érted a poént még mindig: MÁS FIUKKAL MIÉRT SEXELNEK? MIÉRT UDVAROLJAK OLYAN LÁNYNAK, AKITÖL MÁS FIU MEGKAPJA A CSAK SZEXET IS? miért áltassam én a lányt, ha nem akarok töle semmit, csak dugni? Másokkal dugnak a lányok, hisz enkik is vannak igényeik. ja és még hagyján, hogy randi, de még az sem áll fenn, hogy másnap epekedve várják, hogy felhivjam öket. Nem. Egyszerüen nincs az, hogy tetszek nekik. Nem kattan rám egy nö sem. Pl volt egy lány, aztán elkezdi nekem, hogy találkozik velem, ha nem nyomulok, mert ad nekem esélyt. Ezzel csak az a baj, hogy most attol fogok neki jobban tetszeni, hogy dumálunk egy csomo randin? NEM! Aki tetszik a lányoknak, azt a lányok AZONNAL akarják magukba! A duma sosem lényeg ilyen helyzetekben.
addig érzik csak magukat veled biztonságban, amíg mások is vannak ott.
ok értjük. ne szexre próbáld rávenni õket egybõl. hanem következõ randira.
A kérdező hozzászólása: az én sármomat a csibészség adja. másrészt meg már leirtam, mert naprol napra látom, hogy felszines, megjátszott viselkedésü egyénekkel is elmennek korrekt nök dugni.
A kérdező hozzászólása: elképzeltek engem ilyen melák agressziv bélának, aki megy, aztán üntyöpüntyüzik? hát nagyon nem ilyen vagyok. Én a small guy vagyok, akiböl senki se nézné ki, hogy durvulni is képes. pl tánctér: táncolnak lányok, körülöttük 3-4 csóka, aki azt hiszi, hogy ez a közeledés, hogy ott álldogál, vagy vannak akik esetleg odaállnak táncolni is... én odamegyek a növel szembe megfogom a karját, és odahuzom táncolni. A környéken az odatapadt fickók ekkora egy pillanat alatt lelépnek és gondolom szidják az anyámat, hogy én csak odamentem és lenyultam a kiszemeltet... egy ilyen eset volt, hogy egy tölem magasabb lányt huztam el vagy 5 barátnöje közül és le is smároltam, a barátnöi meg hüledeztek, hogy ez a lány ilyet még sose senkivel sehol.
hát passz, nem tudom, akkor sajnáld magad tovább. sejtem, hogy frusztrált vagy, de kezdesz becsavarodni úgy tûnik.
A kérdező hozzászólása: csajozni valoban nagyon egyszerü, ha van életed jol nézel ki tudod mit akarsz (általánosságban) persze ha jol nézel ki az ugy nagjyábol elég szokott lenni, hogy jusson muff-
Ez is olyan mint a málna. Azthiszed hogy nincs egy sem és ez kibszás veled, de csak azért mert sosem jutott eszedbe benézni a levelek alá. Szóval csajozni egyszerûbb mint hinnéd. 28F
Ezt a kérdést te írtad ki?
annyira kíváncsi lettem rád, küldj egy képet privibe, és talán van ötletem, hogy mi a hiba.... N30<
A kérdező hozzászólása: akit a lányok pasinak akarnak azok felkeltik a sexuális érdeklödésüket az elsõ perctöl kezdve. Más lehetöség nincs!
A kérdező hozzászólása: mint leirtam már 100000millioszor: más fiuk eeröltetett, megjátszott viselkedéssel is meg tudnak nöket dugni. pontosabban szolva, igy is kellenek a nöknek. én nem görcsölök, mint az állat. Egyszerüen csak dugni akarok. És ez nekik nem tetszik. Csak tudnám, hogy mért nem, miközben másokkal elmennének, akár olyanokkal is, akiknek nincs akkora stilusa mint nekem.
ez azért van (valószínûleg), mert görcsölsz mint állat, plusz egyetlen célod van (ok, másoknak is, csak közben jól érzik magukat) és ha az nem teljesül, besértõdsz. a következõ alkalommal már ezzel a sértõdöttséggel indítasz és hát ezt eléggé érezni, nem csodálom, hogy elutasítanak. esetleg több tiszteletet tanúsíthatnál a nõi nem iránt, de ha neked ennyi a célod összvissz, akkor kezdelek nem is sajnálni egyrészt, másrészt akik elutasítottak jól döntöttek, mert megúszták ezt.
A kérdező hozzászólása: miért te nem lennél? honapokig jártam le szorakozohelyekre és eme nagy erölködés eredménye 1 fõ megdugott nõ. Mások meg nem erölködnek semmit mégis vannak sexpartnereik. nem kell azt mondogatni, hogy akkor én se feszüljek rá, mert évekig nem feszültem rá, és nem volt semmi! meg most különben arról van szó, hogy mások találnak egyéjszakást, mert bejönnek a nöknek sexuálisan. Én nem.
A kérdező hozzászólása: amig olyan kisugárzásom volt, ami vonzó volt, addig örültek is a közelemben a lányok, de mivel nem övezte valodi siker a dolgot ezért visszazuhantam ebbe az állapotba. Mindenféle gondolatokkal sikerült megváltoztatnom a gondolkodásomat jó irányba a nökkel és az emberekkel kapcsolatban...jöttek is eredmények, jobban elfogadtak, de mivel sexet nem hozott a dolog, ezért nem volt ami életben tartsa a megváltozásomat, ugyhogy visszazuhantam. Most nem is tudok csajozni, mert mindenki elküld. Máskor meg hasitottam mint a szél, de tényleg. Rámutattam egy nöre, hogy odamegyek megcsokolom és ez igy is történt. Nem nagyon voltak akadályok.
A kisugárzásod a baj. Már így képernyõn keresztül is olyan negatív és nyomasztó hallgatni téged hogy mindegy hogy hogy nézel ki én nem szeretnék a közeledben lenni. Legyél sokkal pozitívabb vidámabb. Ha olyan lesz a kisugárzásod akkor szinte vonzod magad köré az embereket.
A kérdező hozzászólása: sosem veszek senkinek semmit. Ugy csajozom, hogy az üres pénztárcámat mutogatom, hogy ha akarnám se tudnám meghivni öket. Ezen röhögnek. Söt gyakran elöfordul, hogy a lányok itatnak. eddig egyszer vettem italt lánynak (öszilé).
furcsa, hogy még senki nem írta, hogy a normális partnerszám az 1.
gondolom veszed nekik az italokat, hát ne etesd-itasd õket, akkor majdnem fognak kihasználni!
A kérdező hozzászólása: ja meg nekem nem fogdossák a farkamat, nem másznak rám ugy igazán stbstb, mig más fiuk ebben részesülnek még akkor is, ha nem tudnak csajozni, mert megtetszenek a lánynak és ennyi.
A kérdező hozzászólása: csibész vagyok as hell. De tényleg. senki sem számit arra, hogy milyen pofátlan viselkedést tudok lemüvelni. volt már, hogy hazarángattam lányt, de nem az a klasszikus eset volt, hogy már benne van a szituban, hogy sexelni akarunk egymással. És durván elakad a kavarás és a sex közt a dolog, mert nem néznek rám potenciális sexuális partnerként.
A kérdező hozzászólása: olyan nicns, hogy igy ne legyek elég jo sexuális partnernak egy lánynak!!!!!! ez elfogadhatatlan és méltatlan lenne számomra!
Passz, én nem tudok rajtad segíteni. Talán tegyél valamit magaddal hogy vonzóbb legyél. Ne itt siránkozz.
A kérdező hozzászólása: kulturálisan nézek ki. jó ruhákba járok, kavarnak velem lányok, de sexelni nem akarnak.
Szexelj ku*rvákkal ha arra sincs pénzed akkor kutyákkal azok nem fognak ellenkezni.
A kérdező hozzászólása: én nagymamáddal terveztem...
A kérdező hozzászólása: ja és van saját lakásom pest belvárosában, szal elég magabiztosan tudom mondani, hogy menjünk el sétálni, vagy haza stb, de nem.
A kérdező hozzászólása: smárolás nagyon hamar van. Odamegyek leülök, mondom a magamét, a barátnök azt mondják, hogy nem jövök be a csajnak, lépjek le, ezt meg se hallom, pár pillanat és smárolás. tánctéren fogdosódás, melltartóba nyulkálás, bugyiban is néha. Hurcolászom a lányt ide oda a klubon belül, had élvezze az izgalmas helyzeteket, leülünk dumálni is, röhögés mindenfele. Visszább is veszem a nyomulást, hogy potolja saját befektetésével a testi kontaktust, de ez általában nem szokott müködni, magyarul itt akad el a dolog, hogy mintha csak én eröltetném rájuk magam, öket én testileg nem vonzom. Nem ölelgetnek érzékien. Az egy dolog, hogy rángatnak ide-oda kézenfogva, de az egészböl hiányzik a seuxális töltet. Ha probálom felizgatni öket, akkor mintha zárt kapukat döngetnék...egy két nagyon alja lány kivételével mindig ez van. Mert hozzám képest sokkal csunyább lány örül, hogy jol nézek ki a szemében és majd felfalom. Gondolom a szebb lányok is elolvadnak ha szép fiu mászik rájuk izomból, ugyanis szoktam látni. Én viszont a viselkedésemmel tudok csak felmászni szép lányokig, a külsömmel nem. pl akit megdugtam, az mondta randin, hogy nem emlékezett a pofámra. másik lány azt mondta, hogy azt hitte, hogy magas vagyok (150 centije vs 173 centim)
s akkor miért itatnak, ha nem akarnak semmit??? szerintem béna vagy, nem mersz lépni, ezt elõbb-utóbb megunják, nem viselkedsz férfiasan. HOL akad el pontosan? Fogdossák a farkad, de szex már nem lesz? Miért? Nincs hely? Mi az a pont, ahol elakad a dolog???
A kérdező hozzászólása: még mindig nem birjátok megmagyarázni, hogy engem miért nem akarnak sexuálisan a lányok? CSak ugy! ne kelljen már olyan extra embernek lennem, a sex nem luxus!%
A kérdező hozzászólása: jó. most ezt mondd meg a lassubélának, aki bambul az akciós c und a ingjében aztán tök korrekt csajok csokolgatják, mert a lányoknak kell valami férfialaku akárki, akikkel dugnak. Oszt kész. Nem én vagyok sötét, hanem a nök hülyék. Érdekes modon még nem rohant el egy nö sem tölem, hogy mekkora idiota vagyok.
"csibész vagyok as hell. De tényleg. senki sem számit arra, hogy milyen pofátlan viselkedést tudok lemüvelni. volt már, hogy hazarángattam lányt, de nem az a klasszikus eset volt, hogy már benne van a szituban, hogy sexelni akarunk egymással. És durván elakad a kavarás és a sex közt a dolog, mert nem néznek rám potenciális sexuális partnerként." Ez alapján a komment alapján el kell mondjam, hogy a probléma a következõ: sötét vagy mint az éjszaka egy földalatti ablaktalan bunker zárt pincéjében.
A kérdező hozzászólása: hát ha nem néznek rám bociszemekkel, csorgó nyállal akkor ez mást nem jelenthet, minthogy NEM NÉZEK KI ELÉG JÓL! viszont akkor nem tudom miért mondják, hogy jol nézek ki. aki jol néz ki az sexel, aki nem az nem. és johogy, hogy megérdemli a pofánverést a lány, ha csak szorakozik velem.
szóval most tulképp az a bajod, hogy csúnyának hiszed magad (vagy az is vagy) és ezen nem tudsz túllépni és más stratégiával elõállni, inkább hisztizel és elhatároztad, hogy minden csajjal paraszt leszel? hmm...jó hozzáállás, sokra mész majd vele.
A kérdező hozzászólása: de én velem nem akar senki se kefélni

Mi számit értéknek a MOSTANI életedben?

várom a válaszokat:)

Legjobb válasz: A családom, a tudásom és a csokim.

A családom, a tudásom és a csokim.
Az, hogy meg tudtam tartani az értékrendem egy olyan kifordult világban is, amikor az emberek nagy része nem is érti, mi a bajom azzal, hogy embereket rágalmaznak, akik történetesen politikusok, amikor sokan közlik, hogy multitól lopni nem bûn és hülyének tartanak, mert én azt is elítélem, ha valaki beleeszik a kitett mérõs cukorkába. Emellett érték még számomra a mûvészet. Már ami igazán mûvészet (legalábbis az én értelmezésem szerint).
a családom, a sulim.ha van valami jó dolog van.
A Párom és a családom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!