Találatok a következő kifejezésre: Mi pontosan különbség (83 db)

Else vs else if mi pontos különbség?

Legjobb válasz: Javascriptben, ahogy a C szintaktikájú nyelvek többségében nem létezik az else if, mint statement, az csupán egy if az else ágban. Tehát úgy képzeld el, hogy if X A else B és B egy újabb if if X A else if Y B else C

Javascriptben, ahogy a C szintaktikájú nyelvek többségében nem létezik az else if, mint statement, az csupán egy if az else ágban. Tehát úgy képzeld el, hogy if X A else B és B egy újabb if if X A else if Y B else C
Szemantikailag vagy technikailag? Utóbbi esetben határozd meg a nyelvet.
A kérdező hozzászólása: Szia :) javascript a nyelv
A kérdező hozzászólása: Bocsi , de most kezdtem az egészet "Javascriptben, ahogy a C szintaktikájú nyelvek többségében nem létezik az else if, " hát a könyvbe pedig ír róla, de nem nagyon tudom értelmezni a kettõ különbségét :) http://www.w3schools.com/js/js_if_else.asp
Példa: if (20 foknál hidegebb van) __kabátot veszek; else __felveszem a napszemüveget; Tehát ha az elsõ ág feltétele hamis (20 foknál nincs hidegebb), akkor minden egyéb vizsgálat nélkül napszemdzsót veszek. if (20 foknál hidegebb van) __kabátot veszek; else __if (30 foknál hidegebb van) ____nyári cipõt húzok; else __papucsot veszek; Vagyis ha az elsõ feltétel hamis, akkor további vizsgálatokat végzek az "egyéb" (else) ágban, pl. megnézem, hogy akkor 30 foknál is hidegebb van-e. Ez az "else if". Ahogy iostream írta, és ahogy tagolni is próbáltuk a kódot, valójában az "csak" egy beágyazott if a külsõ if-nek az else ágában. De ha nem kezdem új sorban, akkor csak így látszik a kódban: "else if" :)
A második példában rosszul csináltam a bekezdéseket. Így jobban látszik talán: if (20 foknál hidegebb van) __kabátot veszek; else __if (30 foknál hidegebb van) ____nyári cipõt húzok; __else ____papucsot veszek;
A kérdező hozzászólása: :D rendben így korrekt :) most már értem :) köszi a segítséget :)

Pontosan mi a különbség a Vespa PK 50 és a Vespa PK 50 XL között? Köszönöm.

Legjobb válasz: A korai PK-k PK 50 S néven futottak, ezt váltották az XL-ek. Külsõre a különbségek: S: Kis km óra, taposón alu lécek XL: Nagyobb km óra benzinszint jelzõvel, másabb hátsó és ülés, taposón lécek helyett mûanyag borítás, másabb duda takaró idom és talán az elsõ sárvédõ is más... Így hirtelen ennyi, de érdemes a neten képeket nézegetni, ahol láthatóak a különbségek.

A korai PK-k PK 50 S néven futottak, ezt váltották az XL-ek. Külsõre a különbségek: S: Kis km óra, taposón alu lécek XL: Nagyobb km óra benzinszint jelzõvel, másabb hátsó és ülés, taposón lécek helyett mûanyag borítás, másabb duda takaró idom és talán az elsõ sárvédõ is más... Így hirtelen ennyi, de érdemes a neten képeket nézegetni, ahol láthatóak a különbségek.

Mi a különbség az EasyJet, Wizz Air, Air France, Malév között? Nem csak nagy vonalakban érdekel, hanem hogy mik a tényleges különbségek. És mit jelent pontosan az, hogy fapados?

Tapasztalatok alapján mindent egybevetve melyiket ajánljátok és melyiket semmiképp?

Legjobb válasz: Azt azért meg kell jegyezni, hogy a fapados légitársaságok repülõgépein az ülésszámot a lehetõ legnagyobb mértékben maximalizálják. Az adott repülõgéptípusból azt veszik meg, amelyikben a legtöbb ülés található, ez viszont a "kényelmes hely" rovására megy. Míg egy nem fapados kb. 160 fõs géppel repül, addig a fapados ugyanabból a gépbõl 190 fõset használ, amit úgy érnek el, hogy kevesebb a mellékhelyiség, és sokkal kisebb az ülések sortávolsága.

Azt azért meg kell jegyezni, hogy a fapados légitársaságok repülõgépein az ülésszámot a lehetõ legnagyobb mértékben maximalizálják. Az adott repülõgéptípusból azt veszik meg, amelyikben a legtöbb ülés található, ez viszont a "kényelmes hely" rovására megy. Míg egy nem fapados kb. 160 fõs géppel repül, addig a fapados ugyanabból a gépbõl 190 fõset használ, amit úgy érnek el, hogy kevesebb a mellékhelyiség, és sokkal kisebb az ülések sortávolsága.
Mindegyiket különbözõ társaság. A Malév a magyar társaság, bár a részvények tulajdonosa fõként külföldi. A Malév 2008-ban a második legpontosabb társaság volt. A fapados azt jelenti, hogy az utazás alatt nem kapsz enni. Sokan azt gondolják, hogy a szék, amint ül az ember fából van, de ez aranyos tévhit. :) Mást sajnos nem tudok mondani. Az Air France gépeken állítólag most ellenõrzik/cserélik a sebesség mérõ eszközöket a múltkori katasztrófa miatt. Szóval én azt most hanyagolnám.
Elsõ vagyok. Javítom: elsõ szó = mindegyik
Elsõnek: Airbus típusú gépeket nem csak az Air France használ, és õk legalább tutira kicserélik a sebességmérõket ezek után.
Némelyik fapadosnál már a foglaláskor vehetsz magadnak egy-kétezer forintért helyjegyet. A repülõgép belsejének rajzán rá kell kattintanod a még szabadok közül arra az ülésre, ahol ülni akarsz.
Én eddig csak fapadossal utaztam, igaz csak 2-3 órákat, de én ezzel is teljesen megvagyok elégedve. Ezt a pár órát igazán ki lehet kaja nélkül bírni, a légikísérõk nagyon kedvesek, és oda ülsz, ahol helyet találsz. Ha gyors vagy, akkor ablak mellett! :)
09:41-nek: Utaztam én már Malévvel is Thaiföldre 10 órán keresztül úgy, hogy még a 165 cm-mel sem fért el tisztességesen a lábam. Ez a zsúfoljunk be minél több ülést a gépbe sajnos már az összes gépre érvényes, hacsak nem business class-ra veszel jegyet.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy ki lehet bírni, igazad van. Nincs nekem arra szükségem... Csak nem tudtam milyen különbségek vannak. Valahol azt olvastam, azt hiszem itt gyakorikérdéseken amikor rákerestem hasonló kérdésekre, hogy vannak A B C kategóriás jegyek (vagy lehet, hogy nem így), és akkor az A-t pl elõbb engedik be helyet foglalni. Az mitõl függ, hogy ki A B C? Ráfizetéstõl? Csak mert ha tényleg így mûködik, inkább ráfizetnék amennyiben nem vészes, hogy legyen esélyem ablak közelben ülni. Ki tudja mikor kerülök gépre megint, így is csak kis szerencsével van lehetõségem messzebbre utazni.:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, fõleg az utolsó kettõt.:) Igen, mindenképpen ár szerint keresek, és az EasyJet ajánlja most a legolcsóbbat a nekem megfelelõ idõpontban. Csak mivel még sosem utaztam repülõvel, fogalmam sem volt, a fapados mitõl fapados, de azok alapján amit írtatok, nem tûnik vészesnek.:) Még ha kényelmetlenebb is, 2 és fél órát féllábon is kibírok!:) Egyéb szolgáltatásra meg nincs szükségem. Lényeg, hogy amíg kell az is a levegõben maradjon.:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi:)


Hogyan kell PONTOSAN csinálni? Mi a különbség a keto és atkins között? Nagyjából értem hogy mit szabad enni és mit nem de hogyan állíthatom be magamnak hogy pontosan mennyit vigyek be x dologból és y ból úgy hogy ne kelljen egésznap matekoznom?

Hogyan állíthatok be egy jól mûködõ hosszútávon folytatható diétát? Megcsinálná nekem valaki? Meghálálom! Már eléggé kezdek kétségbe esni hogy nem mûködnek a diétáim....

Legjobb válasz:
Nem kell matekozni semmit. Másold ezt ki innen, és ragaszd ki a hûtõdre: Korlátlanul fogyaszthatók: Disznóhús Marhahús Tatárbeefsteak Sült csirke Abált szalonna Füstölt szalonna Kolbász Bacon Sonka Sült halak Halkonzerv Pácolt hal (cukor nélküli) Baromfi Tojásrántotta Töltött tojás (keménytojás, sárgája majonézzel, borssal kikeverve) Libazsir Vaj Majonéz Mustár Torma Só, bors, paprika, száraz füszerek Italok: Feketekávé (zsiros tejszint lehet csak belerakni, tejet nem!) ásványviz, szénsavas ásványviz diétás üditök (de meg kell nézni, hogy a szénhidráttartalma nulla legyen!) Korlátozott mennyiségben fogyaszthatók: Sajtok (minél zsirosabb, annál jobb, pl. camembert) napi 10 dkg Kávéba 30%-os tejszin Karfiol Fejes saláta Uborka Retek Zöld olivabogyó (6 db) Tejföl (1 evökanállal, csak a 20%-ost szabad) Tejszinhab cukor nélkül (1 evökanál) Tilos Gyümölcsök Juice Alkoholos italok Sütemények Édességek Krumpli Kenyér Kukorica Rizs Tészta

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem kell matekozni semmit. Másold ezt ki innen, és ragaszd ki a hûtõdre: Korlátlanul fogyaszthatók: Disznóhús Marhahús Tatárbeefsteak Sült csirke Abált szalonna Füstölt szalonna Kolbász Bacon Sonka Sült halak Halkonzerv Pácolt hal (cukor nélküli) Baromfi Tojásrántotta Töltött tojás (keménytojás, sárgája majonézzel, borssal kikeverve) Libazsir Vaj Majonéz Mustár Torma Só, bors, paprika, száraz füszerek Italok: Feketekávé (zsiros tejszint lehet csak belerakni, tejet nem!) ásványviz, szénsavas ásványviz diétás üditök (de meg kell nézni, hogy a szénhidráttartalma nulla legyen!) Korlátozott mennyiségben fogyaszthatók: Sajtok (minél zsirosabb, annál jobb, pl. camembert) napi 10 dkg Kávéba 30%-os tejszin Karfiol Fejes saláta Uborka Retek Zöld olivabogyó (6 db) Tejföl (1 evökanállal, csak a 20%-ost szabad) Tejszinhab cukor nélkül (1 evökanál) Tilos Gyümölcsök Juice Alkoholos italok Sütemények Édességek Krumpli Kenyér Kukorica Rizs Tészta
Korlatlanul fogyaszthato: disznóhús? ?!! Es majonéz? ?!! Hat kivancsi lennek evvel a dietaval mennyit fogynal...??!!
Próbáld ki! A majonéz alatt a házi majonézt értem, nem a bolti cukrozottat!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kis magyarázat az elsõ válaszához: mindezt az Atkins, illetve a ketogén diéta valóban így írja le, de ennek van egy cseles oka is. Majonézt, disznóhúst, szalonnát, libazsírt, rántottát, stb.-t zabálni egész nap, míg degeszre eszed magad tõlük 24/24 órában, ettõl soha senki nem fog fogyni, ha csak nem termesztenek bélparazitákat magukban, amik megeszik az összes kaját és késõbb a gazdatestet is. Nem, ennek van egy sokkal egyszerûbb magyarázata: a hatalmas étvágy, amely a ketogén diéta elején van és amely miatt felfalhatsz irdatlan mennyiségû zsíros ételt, ez az étvágy idõvel magától lecsökken. Tehát ha csak abból állna az egész diéta, hogy hónapokig zabálsz 5000+ kcal táján, akkor a fogyás kizárt lenne, de az összképet nézve valójában ez történik: elsõ 1-2 hétben rengeteget eszel ( ez az akkomodációs fázis ), majd a következõ hetekben már ha akarnál sem tudnál olyan sokat enni, mert a szervezeted nem kér többet. Gyakorlatilag már csak az illúziója marad meg annak, hogy óriási sokat eszel, de valójában csak annyit kívánsz már az elsõ 1-2 hét után, amennyi szükséges ahhoz, hogy mûködjél és nem zabálod már túl magad, mert a tested nem igényli. Az Atkins, illetve a ketó ezért mûködik sokaknál, mert egyrészt becsapja az embert és sokan élvezik ezt a tudatot, hogy „ azt eszek, amit akarok és még fogyok is tõle ! ” , másrészt pedig valójában fogynak, mert valójában a szervezetben beáll egy mérsékelt, konstans étvágy és ettõl van az, hogy nincsenek falásrohamok sem, amelyek ismételten a ketó diéta egyik sajátossága. Tehát válaszolva a fõkérdésre: igen, mehetsz akár az elsõ által írt menü szerint is, de ha biztosra akarsz menni, akkor számítsd ki a napi energiaszükségleted ( vannak ehhez kalkulátorok a netten ) és annak alapján oszd el a 75% zsírt, 25% fehérjét és 10% szénhidrátot, amelyet a ketó étrend feltételez. Kissé nehéz lesz precízen és pontosan betartani az arányokat, ha ezt a számolós módszert választod, de a te döntésed. Ha úgy gondolod, hogy túlennéd magad és ezért nem lennének meg az elvárt eredmények, akkor inkább válaszd ezt a módszert, mert bár nehezebb, de megéri.

Mi a különbség/mit jelent pontosan a HSDPA és az androidos telefon között a különbség?

Egy olyan telót szeretnék venni, amin megy a net normálisan.

Legjobb válasz: az androidos telefonon az operációs rendszer android, DE ez nem kizáró ok arra, hogy a telefonban legyen HSDPA, a HSDPA-ról itt találsz információt: http://hu.wikipedia.org/wiki/HSDPA

az androidos telefonon az operációs rendszer android, DE ez nem kizáró ok arra, hogy a telefonban legyen HSDPA, a HSDPA-ról itt találsz információt: http://hu.wikipedia.org/wiki/HSDPA
A kérdező hozzászólása: És akkor milyet válasszak? feltétlen legyen benne Android vagy feltétlen legyen benne HSDPA?
Az android egy mobil operációs rendszer, a HSDPA pedig egy vezeték nélküli adatátviteli szabvány. Magyarul: a kettõnek semmi köze egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Melegétkezési utalvány? Mit takar pontosan? Mi a különbség a hide-és a melegétk. -i ut. Között?

Hol lehet levásárolni?

Legjobb válasz: Mostanában már szinte semmi különbség nincs, mert a meleget is elfogadják már a Tescoban, Sparban CBA-ban, de régebben nem fogadták el.

Mostanában már szinte semmi különbség nincs, mert a meleget is elfogadják már a Tescoban, Sparban CBA-ban, de régebben nem fogadták el.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó.Mert mi hidegétk.-i ut.-t kapunk, ez a helyi Coop-ba is elfogadják.De a fiam is fog majd kapni, csak õ melegétk.-it.ha a T.-ban is elfogadják az még jó is lesz....
A meleget ott fogadják el, ahol van menza.. Ahol nincs ott nem!
Ez hülyeség, január óta kapok melegétkezésit, tescoban és CBA-ban költöm el. És nem csak melegkajára. Múltkor vásároltunk, kajajeggyel fizettem, volt benne lábtörlõ, ablaktörlõ, spray...stb, de persze azért kaja is:) Tészta, tej ilyesmi.

Autót fogok venni. Egészen pontosan: Suzuki Swift GLX CD AC-t. Mi a pontos jelentése a rövidítéseknek? A CD-t és az AC-t sejtem, de a GLX lényegét az egész világhálón nem találom. Mi a különbség a Swift GC, GLX és GS között?

Legjobb válasz: Igazából a GC az az alap típus. Legkisebb felszereltségû. A GLX az már eggyel "komolyabb" felszereltségû. A GS pedig a "full" extrás. Természetessen az ár is így megy felfelé.

Igazából a GC az az alap típus. Legkisebb felszereltségû. A GLX az már eggyel "komolyabb" felszereltségû. A GS pedig a "full" extrás. Természetessen az ár is így megy felfelé.
Az AC a klíma felszereltséget jelent, a glx pedig az extrásabb kivitelt. Elektromos ablak, egy idomból álló mûszerfal, belülrõl állítható fényszórómagasság, stb... De minden GLX egyforma.

Mi a pontos különbség Socket-FM2 <--> Socket-AM3+ között?

Játékoknál van különbsége?

Legjobb válasz: A tokozás. Meg hogy milyen processzorok vannak benne. Hát ha mondasz példát, hogy melyik 2 prociról lenne szó akkor meg lehetne mondani a különbséget.

A tokozás. Meg hogy milyen processzorok vannak benne. Hát ha mondasz példát, hogy melyik 2 prociról lenne szó akkor meg lehetne mondani a különbséget.

Milyen pontosan a melegítős hajcsavaró? Hogy kell használni és ha van valakinek neki bevált? És mi a különbség a régebbi és az új melegítős hajcsavaró között?

Legjobb válasz: Nekem régebbi van és sztem nagyon jó. az a különbség h a mostaniakhoz van ilyen külön melegítõ és több méretben van a régebbiek egy méretben és nincs hozzá melegítõ hanem forró vízbe kell tenni. de az eredmény ua mind a 2nél :)

Nekem régebbi van és sztem nagyon jó. az a különbség h a mostaniakhoz van ilyen külön melegítõ és több méretben van a régebbiek egy méretben és nincs hozzá melegítõ hanem forró vízbe kell tenni. de az eredmény ua mind a 2nél :)

Mi a különbség pontozásban 8-és 9 es pontos csaj között? :Dd

tehát itt értek arra h sokkal jobban néz ki vagy miért adhat neki több pontot? :)

Legjobb válasz: egy tízes listán 1 pont a különbség azaz 1 ponttal jobb:)

egy tízes listán 1 pont a különbség azaz 1 ponttal jobb:)
Te jó Isten még 1 nagyon jó kérdés, hány éves vagy? Csiribiri Csiribiri Jóisten nemhogy lófasz itt ló sincsen....
Haverommal a plusz-minusz rendszert használtuk, az sokkal jobb. Plusz ha bejövõs, minusz ha nem.
A kérdező hozzászólása: 22:12-wessel egyetértetek?
Ez engem szokott idegesíteni a Szexi vagy nem-ben. Csak azért nézem hogy fel tudjam magam idegesíteni. 10 pont közül lehet választani de megállnak egy szinten a 9 pontnál és onnan nincs tovább. Az 8 és 9 pont között egy pont különbség van. =) Amúgy meg gondolom hogy egy fokkal jobb a 9 pontos.
Valasz egyszeru. a 8 pontos a legjobb, akit te szerezhetsz, es Tokeletes Neked. a 9 pontos a haver ugyanezen noje. a 10-s meg barki, akit megdugnal. a 11-s meg mint fociban, bunteto. :)
Jobban szopik es utana sort is hoz.
Én pl soha nem használtam pontozásos rendszert... XD Nálam a számok más értelmet kaptak, és jobb ha nem tudod... XD Visszatérve... Legyen válasz is: valószínû h valami van még a 9-esben, ami a 8-asból hiányzik, de közel vannak egymáshoz...
Izmosabb a feneke vagy nagyobb a melle vagy szebb a bõre vagy az arca.
azaz majdnem a legjobb
A kérdező hozzászólása: 12 de nem mind1 az neked a kérdés a koromtól függetlenül is hülyén hangzik de azért kíváncsi lennék kinek mi határozza meg ezt
az hogy ha 8 pontot kapna a lányka akkor a bolygó kitérne a pályájáról és már hónap múlva beleütköznénk a Szaturnuszba de ezelõtt még Alaszka déli partvidéke teljesen elolvadna és egész európát özönvíz súlytaná...nah ezért jobb ha 9-es add a szépségnek csóóóóóók-i


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!