Találatok a következő kifejezésre: Mi okozza vizesedést (2 db)

Mi okozza a vizesedést? azt tudom h a sós ételek nem jok, de az esetleg nem lehet h a méreganyag raktározodik?

Nagyon ritkán wc-em,heti 2szer.18 hetes vagyok,eddig még egy kg-t sem hiztam,csak a lábamon veszem észre,h lehet vizesedem.Nem árt a babának?

Legjobb válasz: A sós étrend megköti a vizet ezért vizesedhetsz.Azért nem jó,mert elvizesedhet a méhlepény is ami nem tesz túl jót.Amúgy én is vizesedem.26 hetes vagyok és sokat híztam

A sós étrend megköti a vizet ezért vizesedhetsz.Azért nem jó, mert elvizesedhet a méhlepény is ami nem tesz túl jót.Amúgy én is vizesedem.26 hetes vagyok és sokat híztam
A vizesedés amiatt is lehet, hogy nagyon keveset iszol, ezért a szervezeted minden folyadékot eltárol. Próbálj meg naponta legalább 1, 5-2 litert inni, lehetõleg ne agyon cukrozott gyümölcsleveket, hanem magas gyümölcstartalmú leveket, ásványvizet (bubimentest), a teát nem nagyon javasolnám a koffein tartalma miatt, de néha egy csészével belefér. Egyél sokszor levest is. Ha megvan ennyi napi folyadék, akkor pisilni is fogsz járni szorgalmasan, amíg a veséd hozzá nem szokik. Ha ettõl nem indul be a veséd és nem szûnik meg a vizesedés, akkor más bibi van. Mellesleg a kevés folyadékbevitel egyébként is tönkreteszi a vesét. Ha pedig eddig is ittál rendesen, akkor érdemes az orvosodat felkeresni, mert sem a vizesedés nem normális még ebben a korban ( a terhesség végén már igen), sem az ennyire ritka pisilés.

A vizesedést mi okozza?

Hátha akkor rájövök mit lehetne tenni ellene. Mindenki szenved t?le a végén? Lehet hogy a mozgás segíthet vagy pont a sok pihenés? Légyszi segítsetek mert nagyon szenvedek!

Legjobb válasz: Aki hajlamos rá, márpedig a többségünk igen, az szenved. Nekem annyira fáj a kézfejem sz ujjaim, hogy az már elviselhetetlen. Szedek Natrium Sulfuricum 9ch nevû homeopátiás szert az egy kicsit segít, de nem csodaszer. Engem a csökkent hátralévõ idõ vígasztal. Már csak 13 nap, de szerintem nem húzom addig:) Kitartás!!!

Aki hajlamos rá, márpedig a többségünk igen, az szenved. Nekem annyira fáj a kézfejem sz ujjaim, hogy az már elviselhetetlen. Szedek Natrium Sulfuricum 9ch nevû homeopátiás szert az egy kicsit segít, de nem csodaszer. Engem a csökkent hátralévõ idõ vígasztal. Már csak 13 nap, de szerintem nem húzom addig:) Kitartás!!!
Nekem is 2-3 hét van még és ha pihenek ha nem dagadt a bokám és fájnak az ujjaim. Eddig nem volt ilyen, néhány napja tapasztalom. Szerintem a vége felé már mindenki szenved ettõl.
Sajnos a legtöbb terhes nõt utoléri.Pihenés, lábpolcolás, nem túl szoros zokni, cipõ viselése.Meg teljesen sajnos nem fog szûnni, csak általában szülés után.
Nekem a megterhelés és a kánikula okozta annakidején. Még az utca végére sem értem ki és már szorította a gyûrû az ujjam. A lábam dagadása ellen laza tornát ajánlott a védõnõm. Ez a lábujjak mozgatásából, a lábfej mozgatásából és lábkörzésbõl állt. No meg ugye a felpockolás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!