Találatok a következő kifejezésre: Mi okozza mensi (2 db)

Mitől 'szakad le majdnem az ember dereka' ha terhes lesz? Többször olvasom itt ezt is, mint korai terhességi tünetet. Mi okozza (az elmaradt mensi idején)?

Legjobb válasz: Ezt is a terheshormonok okozzák, tágul a csípõd, hogy a baba jobban elférjen. Nekem az elsõ gyereknél fõleg az elsõ trimeszterben volt rettenetes. pedig azt olvastam, hogy inkább a 30. héttõl jellemzõ. Na, a 2. gyerekkel valóban akkor jelentkezett. Csinálhattam vele bármit, nem sokat segített. Masszázs, kismamatorna, stb. Végülis magától elmúlt egy idõ után. Most 39. hétben vagyok, most a combom fáj, azt nyomja nagyon a gyerek.

Ezt is a terheshormonok okozzák, tágul a csípõd, hogy a baba jobban elférjen. Nekem az elsõ gyereknél fõleg az elsõ trimeszterben volt rettenetes. pedig azt olvastam, hogy inkább a 30. héttõl jellemzõ. Na, a 2. gyerekkel valóban akkor jelentkezett. Csinálhattam vele bármit, nem sokat segített. Masszázs, kismamatorna, stb. Végülis magától elmúlt egy idõ után. Most 39. hétben vagyok, most a combom fáj, azt nyomja nagyon a gyerek.
Ez inkább kései terhességi tünet. Félidõ után a medenceövi csontok és kötõszövetek elkezdenek tágulni, hogy helyet adjanak a gyereknek, és majd könnyebben kiférjen a szülõcsatornán. Mit mondjak, kegyetlenül tud fájni... 31h km
A kérdező hozzászólása: köszönöm, én is így gondolom. Már van egy babám, vele nekem is csak a vége felé fájt a derekam, itt viszont sokszor olvasom a "szerintetek terhes vagyok?" típusú kérdéseknél, hogy már a nemvárt menses elõtt érzik többen és kora-terhességi tünetnek vélik.

Mi okozza a mensi előtti rózsaszínes dolgot ami törlésnél tapasztalható? 28 napos ciklusaim vannal és 25. napnál járok.

Ezt okozhatja hormonzavar, vagy sok embernek van ilyen el?jele a havinak?

Legjobb válasz: Nekem is van ilyen. :))

Nekem is van ilyen. :) )
Már kezd leválni a nyálkahártyád. Volt, aki azt mondta nekem, hogy progeszteron-zavar miatt van, aztán elmentem dokihoz, õ elküldött hormonvizsgálatra, és kiderült, hogy minden rendben velem.
Szerintem, ha folyékony, akkor az a nagyon kevés, szinte pár csepp vér is lehet, ami még nem olyan sok, hogy teljesen piros legyen, ami kijön belõled...
A kérdező hozzászólása: És akinek van ilyen, összejöhet a baba anélkül hogy hormonkezelést kapna?
ne aggodj, ez mensi elötti jel, nekem is mindig ilyen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!