Találatok a következő kifejezésre: Mi okozza hogy ha (34 db)

Mi okozza, hogy gyakran eltűnik a tálca? Ha újraindítom visszajön. Vírust nem mutat a kereső.

Legjobb válasz: jobb gomb a tálcára tulajdonság és ott lesz 1 olyan hogy tálca automatikus elrejtése ha van benne pipa akkor szedd ki és nemfog viszont ha ez nem jön be akkor milyen a vírusírtód?

jobb gomb a tálcára tulajdonság és ott lesz 1 olyan hogy tálca automatikus elrejtése ha van benne pipa akkor szedd ki és nemfog viszont ha ez nem jön be akkor milyen a vírusírtód?
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, nincs bepipálva a tálca automatikus elrejtése. A Comodo (CIS) van fent tûzfalként, vírusirtóként AVG és manuálisan rendszeresen futtatom az A-Squared (anti-Malewaret). Várok minden további ötletet!
Az ikonok is eltûnnek az asztalról?
A kérdező hozzászólása: Az ikonok nem, csak a tálca.
Ez a hasznos baktériumok miatt van! Teljesen természetes!
Természetes folyamat. Algák, illetve baktériumok rakódnak le. Nem veszélyes a halakra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.... A baj csak az h a víz pár nap leforgása alatt matt lesz és hiába tisztítom a szûrõt, kb.2 nap múlva ugyanott tartok... a halak viszont folyamatosan pusztulnak :S a bettám hasvízkóros lett, a következõ utam az állatkereskedésbe az lesz, hogy megkérdezzem, küzdjek-e érte, szegénynek mi legyen a sorsa :( (Szerintem egyszerûen csak a víznek van baja, következõ nagy-vízcserénél máshonnan hozunk bele vizet, hátha úgy jobb lesz. Ha viszont nem, akkor már tényleg nem tudom, hogy mi lehet a baja.)

Az a baj a geppel, nem tudom mi okozza, de mikor youtube-on videot, zenet hallgatok, vagy online filmet nezek, a hang kimarad, de ha letoltom ott mar megy a hang, a kerdesem az lenne. Mi okozza ezt es hogyan lehet rajta javitani?

Legjobb válasz: lassú a neted, meg a géped, jobban megéri letölteni és offline nézni a filmeket youtube meg olyan marad amíg nem turbózod a géped

lassú a neted, meg a géped, jobban megéri letölteni és offline nézni a filmeket youtube meg olyan marad amíg nem turbózod a géped
A kérdező hozzászólása: szerintem nem lassu, 1 honapja volt kicserelve a hard es meg kb 400 gb ures hely van a D-n
Egy processzor típust és memória méretet mellékelj légyszives és egy hangkártyatipust.
A kérdező hozzászólása: AMD Athlon(tm) 64 processor 3200+ C:100gb D:400gb hangkartya tipusa:realtek ac97 audio
Még memória gondok jöhetnek szóba de inkább egy új xp esedékes.

Mit tehetek hogy ne legyen pecsételő vérzésem? Ezt a sárgatest rendellenességet (már ha az okozza) lehet befolyásolni valamivel?

Legjobb válasz: Azt hiszem, hogy van rá gyógyszer, de szerintem menj el nõgyógyászhoz, õ talán többet tud mondani. Mi van, ha nem az okozza? Szerintem más hormonális rendellenesség miatt is lehet, sõt még fertõzés miatt is.

Azt hiszem, hogy van rá gyógyszer, de szerintem menj el nõgyógyászhoz, õ talán többet tud mondani. Mi van, ha nem az okozza? Szerintem más hormonális rendellenesség miatt is lehet, sõt még fertõzés miatt is.

Vitiligo kialakulhat a magas faktorszámú napjtejektõl? Visszafordul, ha nem használok olyat többet? Tudtok olyanról, akinek kiderült, hogy mi okozza és el is múlt?

Légyszi részleteket is írjatok és kort! Köszönöm

Legjobb válasz: A vitiligo nem külsõ hatásra alakul ki. Nem tudják még pontosan,hogy mi az oka,de az biztos,hogy belsõ eredetû. És sajnos nem lehet gyógyítani sem. Létezik azonban olyan gombás bõrbetegség,amikor szintén kialakulnak fehér foltok,ha az embert nap éri(a beteg terület nem barnul le),ezek azonban ha a napozás utáni barnaság elmúlik,sötétebbek lesznek az ép bõr színénél és így ütnek el a bõr színétõl. Ez gyógyítható. De ha valakinek "igaz" vitiligója van nem fog elmúlni soha.

A vitiligo nem külsõ hatásra alakul ki. Nem tudják még pontosan, hogy mi az oka, de az biztos, hogy belsõ eredetû. És sajnos nem lehet gyógyítani sem. Létezik azonban olyan gombás bõrbetegség, amikor szintén kialakulnak fehér foltok, ha az embert nap éri(a beteg terület nem barnul le), ezek azonban ha a napozás utáni barnaság elmúlik, sötétebbek lesznek az ép bõr színénél és így ütnek el a bõr színétõl. Ez gyógyítható. De ha valakinek "igaz" vitiligója van nem fog elmúlni soha.
Ja, és még valami. Nemhogy árt a vitiligónak a naptej, hanem használni kell, mert ezen a területen nincsenek pigment sejtek és gyorsan leég.

Ekcémás bőrű babák anyukái! Ha rájöttetek, hogy mi okozza, és azt az ételt elhagytátok, mikorra múlt el a tünet teljesen?

Tejre gyanakszom 15 hónapos lányomnál, és már egy ideje nem kap tejet, de csak javult, és nem múlt el teljesen...

Legjobb válasz: A lányomnál már másnap elkezdett javulni. Neki is a tej volt a "hibás" . Lehet, hogy rosszul csináld a diétáját? Mit nem adsz neki? És mit adsz? Nagyon sok mindenbe van tejszármazék.

A lányomnál már másnap elkezdett javulni. Neki is a tej volt a "hibás" . Lehet, hogy rosszul csináld a diétáját? Mit nem adsz neki? És mit adsz? Nagyon sok mindenbe van tejszármazék.
A kérdező hozzászólása: Nem csináltam teljesen tejtermék mentes diétát, mivel már hónapok óta kap tejtermékeket, csak a tej maga az, amit kb. egy hónapja próbáltam bevezetni nagyon óvatosan. Most is csak azzal álltunk le, és javult is (nagyon viszont nem volt még csúnya amúgy sem), csak most ez érdekelne, hogy ez-e az ok, vagy másfelé keresgéljünk... Picit javult neki, de estére fürdéskor, meg amikor kimegyünk a hidegbe és kiszárad, mindig picit rosszabb lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Doktornõnél rákérdezek majd erre a bõrtesztre. Bár ahogy a nagylányomra emlékszem, nála kb. 3 hónapot vártunk egy idõpontra a gasztroenterológushoz... :o(
Az enyém tejallergiás! Ekcéma az elsõ tünet, tesztelték, hamar kijött a tejfehérje allergia! Elhagytuk, minden nemû tejterméket. egyszer anyósom tiltásom ellnére adott neki kekszet, amire az volt írva, nyomokban tartalmazhat tejfehérjét, mivel olyan üzemben készül, na ne mondjam másnap ekcémás volt. "CSak" ennyire kell komolyan venni ezt a témát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Sajnos a tejfehérje allergia nem újdonság nekem sem. :o( Nagyobbik lányomnak volt, csak anyatejjel tápláltam, de ha én ettem pl. egy kiflit ("tejes kifli"), akkor is órákon át tartó hasgörcse lett... Szóval ezt végigcsináltuk (2, 5 éves korára kinõtte!), csak nála ekcéma tünet nem volt, ezért bizonytalankodom most... És mondom, már 5 hónapja kap mindenféle tejterméket (kivéve tej, tejszín, vaj), és attól eddig nem lett baja.
Szerintem is ki kéne próbálnod a szigorú tejmentes diétát, mert csak akkor derül ki hogy a tej okozza-e. Nálunk is ugyanez a helyzet, a héten megyünk vissza az orvoshoz, mert újra kijött a kislányom ekcémája, és úgy néz ki nem adhatok én sem semmilyen tejes dolgot. Pedig a joghurttól, túrótól semmi baja nem volt, de ezentúl azt sem kaphat.
A kérdező hozzászólása: Kedves Második! Hogyan tesztelték nálatok? Nagyobbik lányomnak anno azt mondták, hogy allergia tesztet vérbõl csak két éves kor felett csinálnak, elõtte nem kapnának megbízható eredményt. (És két évesen teszteltek tényléegesen, addig csak "saját szakállunkra" tudtunk próbálgatni...)
Második vagyok. Igen vérbõl nálunk is két éves kora fölött csináltak tesztet. De ahogy betöltötte az egyévet, máris rá pár nappal bõrtesztet csináltak, tudod karc meg csöpögtetés rá az allergénbõl. Meg van a tejterhelés, ahol 10-20 percenként itatnak vele fehérje alapú tápszert egyre nagyobb mennyiségben. Nálunk ezt gasztroenterologus-allergológus csinálta. Elõtte már szigorú tejmentes diétában voltunk, nekem nem volt tejem csak nagyon rövid ideig, aztán a sima tápszertõl csupa ekcéma lett majd hasmenése is lett, kapott tejfehérjementeset, elmult a probléma. Doki akkor azt mondta tartsuk ezt a diétát egyéves koráig, mert akkor lehet érdemben terhelni a szervezetet, és akkor mutat jo eredményt a teszt.

Mi lehet az oka annak, hogy ha bedugom a webkamerámat az USB portba akkor akadozik az internet? Biztos, hogy a kamera okozza a gondot, mert ha kihúzom akkor nincs gond az internetkapcsolattal.

Legjobb válasz: Kapcsold ki a Skype programban hogy a gép bekapcsolásával együtt induljon a rendszerrel,nekem is okozott problémát,erõsen csökkenti a programok betöltését oldalak megnyitását.

Kapcsold ki a Skype programban hogy a gép bekapcsolásával együtt induljon a rendszerrel, nekem is okozott problémát, erõsen csökkenti a programok betöltését oldalak megnyitását.

Még csak 15 vagyok, de félek hogy később lógni fognak a melleim. Ha kevesebb ideig hordok melltartót, vagyis, amint tudom leveszem, nagyobb az esély arra hogy később nem fognak lógni? . Mit tehetnék, hogy később ez ne okozzon majd nagy problémát?

Legjobb válasz: Ez inkább szövetek miatt alakul ki, hogy lógós lesz-e, ne meg a gének is közrejátszhatnak. Nem hordok melltartót(75-80/B, nem hatalmas keblek), nincsenek megereszkedve. Igen, hallottam róla, hogy a melltartó "elpuhítja" a melleket, de egy helyesen kiválaszott melltartónál nem hiszem, hogy ez számítana.

Ez inkább szövetek miatt alakul ki, hogy lógós lesz-e, ne meg a gének is közrejátszhatnak. Nem hordok melltartót(75-80/B, nem hatalmas keblek), nincsenek megereszkedve. Igen, hallottam róla, hogy a melltartó "elpuhítja" a melleket, de egy helyesen kiválaszott melltartónál nem hiszem, hogy ez számítana.
fekvõtámaszozz és eddzd a mellizmaidat, tartásban segít
Inkább pont minél többet hordj melltartót, hogy a melledet tartó szalagok ne tudjanak idõ elõtt megereszkedni. Ha melltartó van rajtad, akkor a melleid súlyának nagyobb részét a melltartó veszi fel, nem a szalagoknak kell tartani õket. Így a szalagok kisebb igénybevételnek vannak kitéve, azaz késõbb fognak megnyúlni. Minél nagyobbak a melleid, annál fontosabb a melltartó.
Aki szeret, az olyannak fogadja el a melleidet amilyenek, mert semmiben nem befolyásolja a szépséged! :)

Mi okozza azt, hogy ha egy összerakott szalmabála esőt kap, akkor a későbbiekben akár meg is gyulladhat?

Legjobb válasz: Megázik, és a nedvesség hatására beindul a rothadási folyamat, a bála belsejében. Ez hõt gerjeszt, aminek akár öngyulladás is lehet a vége. (Ezen az elven alapul az ausztrál lábastyúk tojáskeltetési viselkedése is: Tojásait nem maga melengeti, hanem összehord növényi részeket, ebbe a halomba tojik le, majd a rothadás hõje kikelti a tojásokat. Naponta több alkalommal ellenõrzi a halom hõmérsékletét. Ha túl meleg, megnyitja, ha túl hûvös, lezárja. Így biztosít egyenletes hõfokot.)

Megázik, és a nedvesség hatására beindul a rothadási folyamat, a bála belsejében. Ez hõt gerjeszt, aminek akár öngyulladás is lehet a vége. (Ezen az elven alapul az ausztrál lábastyúk tojáskeltetési viselkedése is: Tojásait nem maga melengeti, hanem összehord növényi részeket, ebbe a halomba tojik le, majd a rothadás hõje kikelti a tojásokat. Naponta több alkalommal ellenõrzi a halom hõmérsékletét. Ha túl meleg, megnyitja, ha túl hûvös, lezárja. Így biztosít egyenletes hõfokot.)
Ez ebben a formában baromság, mert a bála nem fog neked meggyulladni az esõtõl, csak bepenészedik. Ha nedves fûvet bálázol be, annál van esélyed, hogy begyullad.

A probléma az, hogy ha egy jó darabig, mondjuk pár órát megy a gép, néha mikor ki akarom kapcsolni, vagy bármiféle hasonló dolgot pl. : újraindítást akarok végezni, akkor az egész rendszer nem válaszol. Részletek lent. Ez miért van, és mi okozza?

Nem ír ki semmit a rendszer, semmi hibaüzenet, start menüben semmi nem válaszol, hdd, cpu nemigen dolgozik és a feladatkezel?t sem hozza be, viszont az asztal szépen elvan. Valamint semmit se indít el, de kijelölni, stb enged.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!