Találatok a következő kifejezésre: Mi okozza hogy a (167 db)

Androidos telefonon mi okozza, hogy a SIM kártya regisztrációja érvénytelen?

Kikapcsoltam,aztán újra be,most jó.De hogyan kerülhetem ezt el?

Mi okozza, hogy a 2, 5 éves fiam hirtelen (szerda reggeltől) elkezdett sántítani?

Természetesen voltunk háziorvosnál, aki látta a járását, de vizsgálatnál nem derült ki semmi, továbbküldött ortopédiára, ott sem találtak semmit. Itt még a sántítást sem látták. Mi viszont látjuk továbbra is. Kedd este a lábfejében, illetve előtte pár nappal a térdénél panaszkodott fájdalomra. Nem volt hurutos betegsége, nem esett nagyot, és szerda óta nem is fájlalja egyáltalán a lábát. De akkor miért sántít? Kicsit "lustább" lett, az egyébként örökmozgó kisfiam. Kezdek kétségbeesni! Az ortopédus azt mondja, hogy ne csináljak beteget a fiamból!

Legjobb válasz: A körme nincs benõve????? Vagy még egy tippem van, hogy kicsi rá a cipõ. Nekem akkor ment furcsán, mikor nyomta a lábát a cipõ. Levettük és mintha mi sem történt volna szaladt rendesen. Aznap SOS vettünk másikat. :)

A körme nincs benõve????? Vagy még egy tippem van, hogy kicsi rá a cipõ. Nekem akkor ment furcsán, mikor nyomta a lábát a cipõ. Levettük és mintha mi sem történt volna szaladt rendesen. Aznap SOS vettünk másikat. :)
Szia! Röntgenen voltatok vagy csak ránézésre mondták ezt az ortopédián?
A kérdező hozzászólása: Röntgenre nem küldött. A cipõjét egy hónapja vettük, nem kicsi és mezítláb is sántít. A körme gázos mert mindig letöredezik neki, de majd megnézem. Rettegek hogy valami nagy baj lesz!
A kérdező hozzászólása: Mindkét orvos megvizsgálta. Én laikus azt mondom, hogy alaposan. Levetkõzve megtekergették bokáját, csípõjét. Anyát hülyének nézték. (-: Bár igazuk lenne!!!
Szia! Én kérdeztem a röntgent. Ha nem küldött el, de a kicsi még néhány nap múlva is sántít és ráadásul még mindig túl "lusta", akkor szerintem kérj egy beutalót röntgenre. Anno én 4 évesen rosszul léptem és fájlaltam a térdemet. A szüleimen kívül senki nem tulajdonított neki jelentõséget, 3 orvosnál voltunk (röntgen nélkül) akik szerint vagy nem volt bajom vagy szimuláltam... A fájdalom egy idõ után elmúlt, de az idõjárás változásait elõre megéreztem. :( 10 évesen jöttek rá (már egyre többet fájt a bokám is), hogy a térdemnél akkor a porcból levált egy darab és szépen betokosodott, majd a fájdalom miatt az egész tartása megváltozott a lábamnak, ettõl fájt a bokám. Addigra azt mondták több kárt okozna, ha kiszednék, mintha bennt hagynák, így maradt. Most 31 évesen még mindig hasogat néha és talpbetét ide vagy oda, még mindig félretaposom a cipõimet.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem fogom elhanyagolni, az tuti!!! Addig keresem az emberemet, amíg meg nem találom!
Nem látott véletlen sánta vagy mozgássérült embert? Az én fiam mozgássérült nagyapját utánozza... VAagy egyszerûen nõ, és fáj a lába.
A kérdező hozzászólása: Hát...apósom érdekesen megy...Erre mi is gondoltunk. Már nem tudom én sem mit csináljak. Hurcoljam kivizsgálásokra, vagy várjak, hát elmúlik magától...?
Vitamin felszívódás.. Legyél többet kint, fõleg amikor még picit süt a nap
fázik biztos.. vegyél neki sapkát.
Mert nincs barlang, ahová bebújhatna a hideg elõl? Akkor meg minek erõlködjön?
Szerintem fáradt vagy. Én is vagyok így, hogy reggel alig bírok kimászni az ágyból, állandóan fáradt vagyok, nincs kedvem semmihez. Nálam az is közrejátszik, hogy magányos vagyok, rokonaim mind meghaltak már és engem mindig megvisel a karácsony is. Eszembe jutnak a régi karácsonyok, most pedig még egy fenyõfára sem telik! Nem tudom, nálad van ilyesmi?
a fény idõtartamának csökkenése váltja ki, meg a zöldség, gyümölcs hiánya, csökkenése is közrejátszhat.
Szerintem te is érzékeny vagy a D vitamin csökkenésére ahogy elbújik a nap. Tuti neked is barnamedve a horoszkópot. Ez van haver, aludd át a telet. Majd ha jön a tavasz... Amúgy meg mi ez az erõlködés? Ha nincs késztetés akkor nem kell és ksz. Nehogymár a markodnak is magyarázkodod kelljen....
Brummogj neki xDDDDDD
miutàn egy jòt nevettem, megkèrdeztem a baràtomat :D neki nincs ilyen problèmàja, tèlen-nyàron àll neki egy perc alatt.
*az elsõ mondat nem kérdés
szeretne téli álmot aludni:) )) vitaminhiány, fáradság, stressz, rohanó élettempó...
elmegy téli álmot aludni
A kérdező hozzászólása: légyszi komoly válaszokat, ha lehet!
lustább, kimerültebb vagy, én is úgyanigy vok, reggel áll, de verni nincs erõm

Véleményetek szerint mi okozza, hogy a Whirlpool AWE 6520 felültöltős mosógépnek kinyílik mosás közben a lezáró ajtaja?

Mosás közben kinyílik és így megszorul a dob. Rohadt egy konstrukció!!

Legjobb válasz: Már mint a dobnak az ajtaja nyílik ki.

A kérdező hozzászólása: Már mint a dobnak az ajtaja nyílik ki.
vagy a rugó ment szarrá benne vagy szarlu pakolsz bele és picit véletlen odazárod a ruhát és simán kinyitja mosás közben én ilyesmire tudok gondolni nekem mág sohasem volt ilyen bajom whirlpoolom van nekemis meg a barátnõimnek is és nem volt még ilyen baj figyelj a bepakolásnál

Mi okozza hogy a gép "nem indul"?

Amikor megnyomom a bekapcsoló gombot, akkor csak a ház miatt érintkezési hiba van, vagy akár a táp miatt is lehet?

Legjobb válasz: Ha meg se nyikkan a bekapcsoló gombra, akkor a tápod vagy az alaplapod rossz. ...vagy a bekapcsoló gomb. :P

Ha meg se nyikkan a bekapcsoló gombra, akkor a tápod vagy az alaplapod rossz. ...vagy a bekapcsoló gomb. :P
A kérdező hozzászólása: Ha egy kicsit más szögben nyomom be akkor egybõl beindul. Szerintem emiatt az alaplap ki van zárva.

A nyelv lepedékesedését mi okozza? Hogyan lehet megszűntetni? Nem a tünete (lepedék) hanem azt ami okozza? És miért van az, hogy gyakran kell vizelnem?

Valahol az tolvastam,hogy az emészt?rendszer problémáira utal ha lepedékes a nyelv. Ha ez igaz akor kihez forduljak vagy mit csináljak? Hiba iszok sokat nem múlik.

Legjobb válasz: Ez igy van. A nyelv szovete a gyomor es az emesztorendszer szovetenek folytatasa. A feher lepedekkel boritott nyelv tulzottan lugos allapotot tukroz, mely hidegerzessel, rossz mesztessel, az emesztorendszer vagy a tudok belso vertolulasaval kapcsolatos. Esetleg vannak valamilyen mas tuneteid is?

Ez igy van. A nyelv szovete a gyomor es az emesztorendszer szovetenek folytatasa. A feher lepedekkel boritott nyelv tulzottan lugos allapotot tukroz, mely hidegerzessel, rossz mesztessel, az emesztorendszer vagy a tudok belso vertolulasaval kapcsolatos. Esetleg vannak valamilyen mas tuneteid is?
A kérdező hozzászólása: Milyen más tünetekre gondolsz ? Álltalában keveset iszom bár mostanában megvan a 2 liter, sõt kicsit több is ha úgy alakul. Dohányzás, alkohol nincs. Szóval mit lehet tenni, hogy elmúljon? Más étrend ?
Tehat nincsennek panaszaid, fajdalmaid, csak ez a "lepedek" az, ami zavar?
A kérdező hozzászólása: IGEN !

Mi okozza, hogy egy férfi nem képes a tudatos orgazmusra?

Vagyis ébren. Akárhogyan is, de nem jött még össze úgy igazán soha.

Legjobb válasz: Mit értesz az alatt, hogy tudatos?

Mit értesz az alatt, hogy tudatos?
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem próbáltam nõvel. De erre kevés az esély.
próbáld meg úgy, hogy elkezdesz pornót nézni, de ne olyan szándékkal, hogy most ki akarod verni, csak úgy "kíváncsiságból". ha nem vagyok felizgulva, akkor felizgatom magam pornóval :D és amikor már kellõképpen ellazultál és felizgultál, akkor mehet a menet :)
A kérdező hozzászólása: Ha nincs "hangulat", akkor a pornó sem izgat fel.
te hány éves vagy, kérdezõ?
azt elismerem h ha nincs hangulatom nekem sem, csak kedvem, akkor sokkal nehezebb, és volt már h abbahagytam egy idõ után, mert már [email protected] volt. szóval ilyen már velem is volt. az h nálad miért állandó, azt nem tudom. de viszont ha van hozzá hangulatom, kedvem és fel is izgulok, akkor volt h 30 másodperc alatt kész is voltam :D
A kérdező hozzászólása: Én 21 vagyok.
hát ha nekem nincs kedvem, akkor általában fantáziámra se tudom kiverni, de ilyen alkalom nagyon kevésszer fordul elõ. például részegen verem ágyban, nem áll fel teljes mértékben, csak félig van izgalmi állapotban. ilyenkor odaülök a géphez, oszt a pornóra verem. de ha van kedvem, akkor fantáziámra jobban ki tudom verni, mint a pornóra. kedv ide vagy oda, a rossz kedvtõl csak jobb lesz a faaszverés, mert kiadod magadból a stresszt. (biológiai úton távoznak a szervezetedbõl rossz anyagok!)
A kérdező hozzászólása: A rossz anyagok? Ezt a hülyeséget meg mégis honnan vetted?
Hát haver, ha 21 évesen nem tudod felállítani, akkor szerintem ott baj van. Nem hulyéskedek, de nem is riogatlak. Ez a tudatos dolog nekem megy. Elég ha elkezdem verni, és arra feláll. Rakj be pornot, vagy kezdj el fantáziálni valami csaj ismerosodrol, kozben kezdd el lassan verni a faszod, de ne úgy hogy majd széttéped, mert 2 perc alatt el akarsz menni, mert úgy tényleg nem megy. Nyugodtan. Amúgy alváskor fel szok állni? Sztem neked valami bajod van. Vagy nagyon rossz az életstílusod, dok a gondod, vagy valami orvosi bajod van. Vagy életvitel váltás vagy pedig menj el dokihoz. Ìn a faszommal nem játszadoznék. 20/F
A kérdező hozzászólása: Manhatten Lehet, hogy neked megy tudatosan is, másnak meg lehet, hogy nem.
És nõvel már próbáltad?
A kérdező hozzászólása: Örülök. Választ ismét nem fogok kapni szerintem.
Még sosem tudtad kiverni?
A kérdező hozzászólása: Tudatos = ébren, úgy, ahogyan az itt írogató férfiak közül szinte mindenki. Pl. hogy "na most megyek és kiverem". Ilyesmi.
Hát azért valamilyen erotikus inger mindenkinek kell hozzá. Ha más nem, akkor a fantázia.
A kérdező hozzászólása: De egyrészt arra ritkán van lehetõségem, másfelõl, ha van rá, akkor meg sokszor a hangulat hiányzik, ha meg minden megvan, akkor sem jön a csúcs.
sokminden okozhatja. menj el orvoshoz.
Úgy bírom, mikor ezt írrátok hogy erre meg arra ritkán van lehetõségem.. Az embernek arra van ideje, amire szakít magának.
A kérdező hozzászólása: Totyaa Ez csak attól függ ugye, hogy kinek milyen az életvitele.
Megismétlem a kedvedért! Az embernek arra van ideje, amire szakít magának!
A kérdező hozzászólása: Totyaa De nem fogod fel, hogy ez nem ûgy mûködik, hogy "na, most van kedvem egy menethez", és akkor jön minden magától? Ha nincs hangulatom, akkor fel sem fogok izgulni.
Nem vagyunk egyformák..nekem pont fordított promlémám van :D
Nézz utána, mielõtt teljesen tudatlanul megkérdõjeleznél bárkit. A rossz anyagok kikerülése a szervezetbõl egyáltalán nem hülyeség, ez így megy. Az egész életemben nem hallottam olyanról rajtad kívül, akinek ne menne "tudatosan" a faaszverés.

Mi a karterfüst? Mi okozza? Hogyan javítható?

Tudom, hogy a motor vszinüleg kopott! Tehát vagy dugattyú vagy gyûrûk vagy szelepszárszimmering! Eszi az olajat de nem füstöl a kipufogón de érezni az illatán, hogy vmi nincs rendben! Vizet nem eszi csak az olaj fogy! Köszi!

Legjobb válasz: Köszi!

A kérdező hozzászólása: Köszi!
Picurkát rájavithatsz ilyen kompressziónövelõ adalékkal, mint pl. finis, vagy hasonló termékkel, de mindez csak egy ördögüzés.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de úgy döntöttem, hogy tisztességgel rendberakom a quad-ot! Új dugó szett és stb! Köszi!

A WIN7 kikapcsolásakor egy kis ablakban megjelenik csc. Exe hiba. Piros X-el együtt. Most nem jut eszembe, mit ír még ki. Mi okozza, hogyan hozható helyre? Törölhető-e? Veszélyes-e?

Legjobb válasz: csak angolul találtam megoldást, hátha neked is segít http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-s..

csak angolul találtam megoldást, hátha neked is segít http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-s..

Progeszteronhiányos hormonzavart mi okozza? Hogyan állapítható meg? Befolyásolja a teherbeesést? Hasonló esetben valaki?

Legjobb válasz: Anovulációs ciklusra utal, tehát nincs peteérés, így teherbeesés sem történhet. Vérvételbõl megállapítható.

Anovulációs ciklusra utal, tehát nincs peteérés, így teherbeesés sem történhet. Vérvételbõl megállapítható.
vérvételböl és kicsi az esély a terhességre, vagy ha lesz is nagy valószinõséggel nem marad meg. Pl mesetrséges megterméeknyitésnél minden beteg kap jhetekig plusz progeszteron pótlást hogy minél nagyob esély legyen rá hogy megmarad a baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!