Találatok a következő kifejezésre: Mi okozza hogy (208 db)

A nyelv lepedékesedését mi okozza? Hogyan lehet megszűntetni? Nem a tünete (lepedék) hanem azt ami okozza? És miért van az, hogy gyakran kell vizelnem?

Valahol az tolvastam,hogy az emészt?rendszer problémáira utal ha lepedékes a nyelv. Ha ez igaz akor kihez forduljak vagy mit csináljak? Hiba iszok sokat nem múlik.

Legjobb válasz: Ez igy van. A nyelv szovete a gyomor es az emesztorendszer szovetenek folytatasa. A feher lepedekkel boritott nyelv tulzottan lugos allapotot tukroz, mely hidegerzessel, rossz mesztessel, az emesztorendszer vagy a tudok belso vertolulasaval kapcsolatos. Esetleg vannak valamilyen mas tuneteid is?

Ez igy van. A nyelv szovete a gyomor es az emesztorendszer szovetenek folytatasa. A feher lepedekkel boritott nyelv tulzottan lugos allapotot tukroz, mely hidegerzessel, rossz mesztessel, az emesztorendszer vagy a tudok belso vertolulasaval kapcsolatos. Esetleg vannak valamilyen mas tuneteid is?
A kérdező hozzászólása: Milyen más tünetekre gondolsz ? Álltalában keveset iszom bár mostanában megvan a 2 liter, sõt kicsit több is ha úgy alakul. Dohányzás, alkohol nincs. Szóval mit lehet tenni, hogy elmúljon? Más étrend ?
Tehat nincsennek panaszaid, fajdalmaid, csak ez a "lepedek" az, ami zavar?
A kérdező hozzászólása: IGEN !

Mi okozza, hogy a 2, 5 éves fiam hirtelen (szerda reggeltől) elkezdett sántítani?

Természetesen voltunk háziorvosnál, aki látta a járását, de vizsgálatnál nem derült ki semmi, továbbküldött ortopédiára, ott sem találtak semmit. Itt még a sántítást sem látták. Mi viszont látjuk továbbra is. Kedd este a lábfejében, illetve előtte pár nappal a térdénél panaszkodott fájdalomra. Nem volt hurutos betegsége, nem esett nagyot, és szerda óta nem is fájlalja egyáltalán a lábát. De akkor miért sántít? Kicsit "lustább" lett, az egyébként örökmozgó kisfiam. Kezdek kétségbeesni! Az ortopédus azt mondja, hogy ne csináljak beteget a fiamból!

Legjobb válasz: A körme nincs benõve????? Vagy még egy tippem van, hogy kicsi rá a cipõ. Nekem akkor ment furcsán, mikor nyomta a lábát a cipõ. Levettük és mintha mi sem történt volna szaladt rendesen. Aznap SOS vettünk másikat. :)

A körme nincs benõve????? Vagy még egy tippem van, hogy kicsi rá a cipõ. Nekem akkor ment furcsán, mikor nyomta a lábát a cipõ. Levettük és mintha mi sem történt volna szaladt rendesen. Aznap SOS vettünk másikat. :)
Szia! Röntgenen voltatok vagy csak ránézésre mondták ezt az ortopédián?
A kérdező hozzászólása: Röntgenre nem küldött. A cipõjét egy hónapja vettük, nem kicsi és mezítláb is sántít. A körme gázos mert mindig letöredezik neki, de majd megnézem. Rettegek hogy valami nagy baj lesz!
A kérdező hozzászólása: Mindkét orvos megvizsgálta. Én laikus azt mondom, hogy alaposan. Levetkõzve megtekergették bokáját, csípõjét. Anyát hülyének nézték. (-: Bár igazuk lenne!!!
Szia! Én kérdeztem a röntgent. Ha nem küldött el, de a kicsi még néhány nap múlva is sántít és ráadásul még mindig túl "lusta", akkor szerintem kérj egy beutalót röntgenre. Anno én 4 évesen rosszul léptem és fájlaltam a térdemet. A szüleimen kívül senki nem tulajdonított neki jelentõséget, 3 orvosnál voltunk (röntgen nélkül) akik szerint vagy nem volt bajom vagy szimuláltam... A fájdalom egy idõ után elmúlt, de az idõjárás változásait elõre megéreztem. :( 10 évesen jöttek rá (már egyre többet fájt a bokám is), hogy a térdemnél akkor a porcból levált egy darab és szépen betokosodott, majd a fájdalom miatt az egész tartása megváltozott a lábamnak, ettõl fájt a bokám. Addigra azt mondták több kárt okozna, ha kiszednék, mintha bennt hagynák, így maradt. Most 31 évesen még mindig hasogat néha és talpbetét ide vagy oda, még mindig félretaposom a cipõimet.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem fogom elhanyagolni, az tuti!!! Addig keresem az emberemet, amíg meg nem találom!
Nem látott véletlen sánta vagy mozgássérült embert? Az én fiam mozgássérült nagyapját utánozza... VAagy egyszerûen nõ, és fáj a lába.
A kérdező hozzászólása: Hát...apósom érdekesen megy...Erre mi is gondoltunk. Már nem tudom én sem mit csináljak. Hurcoljam kivizsgálásokra, vagy várjak, hát elmúlik magától...?

Mi az az álvemhesség? És mi okozza? Hogyan lehet kezelni? Mivel lehet megakadályozni?

Legjobb válasz: Az álvemhesség a kutyában lezajló hormonális folyamat. Tüzelés után a kutya szervezete úgy viselkedik, mintha a kutya vemhes lenne, megindul a tejtermelése, fészket készít, bújik. A tejtõl benyulladnak az emlõi, gyakran gennyes méhgyulladást kap. Hormonális kezeléssel csökkenthetõek a tünetek, de minél többször fordul elõ, annál súlyosabb, és igen nagy valószínüséggel a gyulladásoktól daganatos betegségek jelentkeznek mind az emlõkben, mind a méhben. Megakadályozni ivartalanítással lehet.

Az álvemhesség a kutyában lezajló hormonális folyamat. Tüzelés után a kutya szervezete úgy viselkedik, mintha a kutya vemhes lenne, megindul a tejtermelése, fészket készít, bújik. A tejtõl benyulladnak az emlõi, gyakran gennyes méhgyulladást kap. Hormonális kezeléssel csökkenthetõek a tünetek, de minél többször fordul elõ, annál súlyosabb, és igen nagy valószínüséggel a gyulladásoktól daganatos betegségek jelentkeznek mind az emlõkben, mind a méhben. Megakadályozni ivartalanítással lehet.
Az álvemhesség farkas örökség a kutyánál, ahol ugye csak az alfa hím és nõstény szaporodott, de a többi nõstény is "segített" a kölykök felnevelésében. Hasonló folyamatok zajlanak le ilyenkor, mint a vemhesség során, gyakran még a tejük is elkezd folyni, épp csak kölykök nem születnek. Itt egy jó írás ezzel kapcsolatban: http://www.palavet.hu/cikkek/alvemhesseg.html
A kérdező hozzászólása: z

Mi a karterfüst? Mi okozza? Hogyan javítható?

Tudom, hogy a motor vszinüleg kopott! Tehát vagy dugattyú vagy gyûrûk vagy szelepszárszimmering! Eszi az olajat de nem füstöl a kipufogón de érezni az illatán, hogy vmi nincs rendben! Vizet nem eszi csak az olaj fogy! Köszi!

Legjobb válasz: Köszi!

A kérdező hozzászólása: Köszi!
Picurkát rájavithatsz ilyen kompressziónövelõ adalékkal, mint pl. finis, vagy hasonló termékkel, de mindez csak egy ördögüzés.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de úgy döntöttem, hogy tisztességgel rendberakom a quad-ot! Új dugó szett és stb! Köszi!

A WIN7 kikapcsolásakor egy kis ablakban megjelenik csc. Exe hiba. Piros X-el együtt. Most nem jut eszembe, mit ír még ki. Mi okozza, hogyan hozható helyre? Törölhető-e? Veszélyes-e?

Legjobb válasz: csak angolul találtam megoldást, hátha neked is segít http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-s..

csak angolul találtam megoldást, hátha neked is segít http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-s..

Clostilbegytet írt fel az orvos, mert a 14. ciklusnapon elég kicsi tüszőim voltak. Szerintetek más gyógyszer mellé nem kellett volna? Mi okozza, hogy nem elég nagyok a tüszők? Clostit szedők, nektek mik a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: ne aggodj,bizz az orvosodban. nyilván hosszuak a ciklusaid is. a closty segit,hamarabb lesz peteérésed. a 14ik napon már 20milis tüszönek kell lennie kb. nekem closty elött a 12ik napon 9-11milisek voltak, clostys hhonapban 12ik napon 16-18milisek és a 15ik napon volt peteérésem. nem kell mellé más gyogyszer. ha babát akartok ajánlom peteérés után a palástfû teát.ja peteéréskor meg szex.

ne aggodj, bizz az orvosodban. nyilván hosszuak a ciklusaid is. a closty segit, hamarabb lesz peteérésed. a 14ik napon már 20milis tüszönek kell lennie kb. nekem closty elött a 12ik napon 9-11milisek voltak, clostys hhonapban 12ik napon 16-18milisek és a 15ik napon volt peteérésem. nem kell mellé más gyogyszer. ha babát akartok ajánlom peteérés után a palástfû teát.ja peteéréskor meg szex.

Mi okozza, hogy egy férfi nem képes a tudatos orgazmusra?

Vagyis ébren. Akárhogyan is, de nem jött még össze úgy igazán soha.

Legjobb válasz: Mit értesz az alatt, hogy tudatos?

Mit értesz az alatt, hogy tudatos?
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem próbáltam nõvel. De erre kevés az esély.
próbáld meg úgy, hogy elkezdesz pornót nézni, de ne olyan szándékkal, hogy most ki akarod verni, csak úgy "kíváncsiságból". ha nem vagyok felizgulva, akkor felizgatom magam pornóval :D és amikor már kellõképpen ellazultál és felizgultál, akkor mehet a menet :)
A kérdező hozzászólása: Ha nincs "hangulat", akkor a pornó sem izgat fel.
te hány éves vagy, kérdezõ?
azt elismerem h ha nincs hangulatom nekem sem, csak kedvem, akkor sokkal nehezebb, és volt már h abbahagytam egy idõ után, mert már [email protected] volt. szóval ilyen már velem is volt. az h nálad miért állandó, azt nem tudom. de viszont ha van hozzá hangulatom, kedvem és fel is izgulok, akkor volt h 30 másodperc alatt kész is voltam :D
A kérdező hozzászólása: Én 21 vagyok.
hát ha nekem nincs kedvem, akkor általában fantáziámra se tudom kiverni, de ilyen alkalom nagyon kevésszer fordul elõ. például részegen verem ágyban, nem áll fel teljes mértékben, csak félig van izgalmi állapotban. ilyenkor odaülök a géphez, oszt a pornóra verem. de ha van kedvem, akkor fantáziámra jobban ki tudom verni, mint a pornóra. kedv ide vagy oda, a rossz kedvtõl csak jobb lesz a faaszverés, mert kiadod magadból a stresszt. (biológiai úton távoznak a szervezetedbõl rossz anyagok!)
A kérdező hozzászólása: A rossz anyagok? Ezt a hülyeséget meg mégis honnan vetted?
Hát haver, ha 21 évesen nem tudod felállítani, akkor szerintem ott baj van. Nem hulyéskedek, de nem is riogatlak. Ez a tudatos dolog nekem megy. Elég ha elkezdem verni, és arra feláll. Rakj be pornot, vagy kezdj el fantáziálni valami csaj ismerosodrol, kozben kezdd el lassan verni a faszod, de ne úgy hogy majd széttéped, mert 2 perc alatt el akarsz menni, mert úgy tényleg nem megy. Nyugodtan. Amúgy alváskor fel szok állni? Sztem neked valami bajod van. Vagy nagyon rossz az életstílusod, dok a gondod, vagy valami orvosi bajod van. Vagy életvitel váltás vagy pedig menj el dokihoz. Ìn a faszommal nem játszadoznék. 20/F
A kérdező hozzászólása: Manhatten Lehet, hogy neked megy tudatosan is, másnak meg lehet, hogy nem.
És nõvel már próbáltad?
A kérdező hozzászólása: Örülök. Választ ismét nem fogok kapni szerintem.
Még sosem tudtad kiverni?
A kérdező hozzászólása: Tudatos = ébren, úgy, ahogyan az itt írogató férfiak közül szinte mindenki. Pl. hogy "na most megyek és kiverem". Ilyesmi.
Hát azért valamilyen erotikus inger mindenkinek kell hozzá. Ha más nem, akkor a fantázia.
A kérdező hozzászólása: De egyrészt arra ritkán van lehetõségem, másfelõl, ha van rá, akkor meg sokszor a hangulat hiányzik, ha meg minden megvan, akkor sem jön a csúcs.
sokminden okozhatja. menj el orvoshoz.
Úgy bírom, mikor ezt írrátok hogy erre meg arra ritkán van lehetõségem.. Az embernek arra van ideje, amire szakít magának.
A kérdező hozzászólása: Totyaa Ez csak attól függ ugye, hogy kinek milyen az életvitele.
Megismétlem a kedvedért! Az embernek arra van ideje, amire szakít magának!
A kérdező hozzászólása: Totyaa De nem fogod fel, hogy ez nem ûgy mûködik, hogy "na, most van kedvem egy menethez", és akkor jön minden magától? Ha nincs hangulatom, akkor fel sem fogok izgulni.
Nem vagyunk egyformák..nekem pont fordított promlémám van :D
Nézz utána, mielõtt teljesen tudatlanul megkérdõjeleznél bárkit. A rossz anyagok kikerülése a szervezetbõl egyáltalán nem hülyeség, ez így megy. Az egész életemben nem hallottam olyanról rajtad kívül, akinek ne menne "tudatosan" a faaszverés.
A kérdező hozzászólása: nagyon vicces vagy. A szöveg természetesen nagy betûvel van irva a kódba.
Css-ben 61. sor: #header h1, #header h2 { text-transform: lowercase; font-weight: normal; color: #FFFFFF; } A "text-transform: lowercase;" részt töröld ki.
Nyomj CapsLockot vagy shiftet :DDD
Szerintem a CSS-ben van így megadva. Keress egy olyan deklarációt a stíluslapban, ahol a H1-es elemeket formázod, és szerintem egy ilyen parancs okozza a gondot: text-transform:lowercase Ennek az a feladata hogy mindent kisbetûvel írjon ami az adott elem között található, ha találsz ilyet, töröld ki.
A kérdező hozzászólása: http://www.freecsstemplates.org/preview/logistix ez a sablon. A H1-et szeretném nagy betûvel kezdeni, azaz a logistix helyetti szöveget
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Ment a zöld kezecske, sokat segitettél.
Vitamin felszívódás.. Legyél többet kint, fõleg amikor még picit süt a nap
fázik biztos.. vegyél neki sapkát.
Mert nincs barlang, ahová bebújhatna a hideg elõl? Akkor meg minek erõlködjön?
Szerintem fáradt vagy. Én is vagyok így, hogy reggel alig bírok kimászni az ágyból, állandóan fáradt vagyok, nincs kedvem semmihez. Nálam az is közrejátszik, hogy magányos vagyok, rokonaim mind meghaltak már és engem mindig megvisel a karácsony is. Eszembe jutnak a régi karácsonyok, most pedig még egy fenyõfára sem telik! Nem tudom, nálad van ilyesmi?
a fény idõtartamának csökkenése váltja ki, meg a zöldség, gyümölcs hiánya, csökkenése is közrejátszhat.
Szerintem te is érzékeny vagy a D vitamin csökkenésére ahogy elbújik a nap. Tuti neked is barnamedve a horoszkópot. Ez van haver, aludd át a telet. Majd ha jön a tavasz... Amúgy meg mi ez az erõlködés? Ha nincs késztetés akkor nem kell és ksz. Nehogymár a markodnak is magyarázkodod kelljen....
Brummogj neki xDDDDDD
miutàn egy jòt nevettem, megkèrdeztem a baràtomat :D neki nincs ilyen problèmàja, tèlen-nyàron àll neki egy perc alatt.
*az elsõ mondat nem kérdés
szeretne téli álmot aludni:) )) vitaminhiány, fáradság, stressz, rohanó élettempó...
elmegy téli álmot aludni
A kérdező hozzászólása: légyszi komoly válaszokat, ha lehet!
lustább, kimerültebb vagy, én is úgyanigy vok, reggel áll, de verni nincs erõm

Mi okozza, hogy Sony Vegasban az avi-ba kirenderelt videó csíkozott lesz?

Legjobb válasz: Valószínûleg váltottsorosként renderelted? Mindig az elsõ dolgom kikapcsolni új projektnél. File -> Properties -> Videó fül -> Field Order -> None (progressive scan) Ez csak a projekt, rendernél is ügyelni kell, hogy ne interlaced, hanem progressive legyen.

Valószínûleg váltottsorosként renderelted? Mindig az elsõ dolgom kikapcsolni új projektnél. File -> Properties -> Videó fül -> Field Order -> None (progressive scan) Ez csak a projekt, rendernél is ügyelni kell, hogy ne interlaced, hanem progressive legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!