Találatok a következő kifejezésre: Mi okozza görcsöket a (4 db)

Mi jelzi ha elhalt a magzat? Verzés, gorcsok? Mik a elojelei, tunetei? és mi okozza?

Legjobb válasz: Szia! Nekem tegnapelõtt reggel ment el 8 hetesen. Fájt a hátam és szúrkált a petefészkem környékén. Ja, és pár nappal elõtte már nem nagyon voltak tüneteim. Aztán aznap reggel volt egy kis barna folyásom és emiatt elmentem dokihoz, ott meg már véreztem. Már nem volt semmi a petezsákban. Azóta erõsebb görcsökkel vérzek és ürül a méhem. Okok? Azt aligha fogod 100%osan kideríteni... Genetika, életképtelenség, rossz helyen tapadás.. de az ilyen korai vetélések gyakoriak, bár sajnos nagyon megviselik az embert, úgy tartják egyesek, hogy az elmenõ baba "helyet csinál" a következõnek, felkészíti a méhet a kihordásra. Neked esetleg van valami panaszod? Hányadik héten vagy?

Szia! Nekem tegnapelõtt reggel ment el 8 hetesen. Fájt a hátam és szúrkált a petefészkem környékén. Ja, és pár nappal elõtte már nem nagyon voltak tüneteim. Aztán aznap reggel volt egy kis barna folyásom és emiatt elmentem dokihoz, ott meg már véreztem. Már nem volt semmi a petezsákban. Azóta erõsebb görcsökkel vérzek és ürül a méhem. Okok? Azt aligha fogod 100%osan kideríteni... Genetika, életképtelenség, rossz helyen tapadás.. de az ilyen korai vetélések gyakoriak, bár sajnos nagyon megviselik az embert, úgy tartják egyesek, hogy az elmenõ baba "helyet csinál" a következõnek, felkészíti a méhet a kihordásra. Neked esetleg van valami panaszod? Hányadik héten vagy?
A kérdező hozzászólása: Sajnalom, kitartas. en a hetedik hétben vaok, 2 napja nem oklendezem, a derekam fajdogal, xedulok, etvagyam nincs, undorodom meg a parfumomtol is, stb.csak mar nem oklendezem, ez fura h. abba maradt alig 2 hét utan
Szia Nekem nem voltak ilyen émelygõs hányós stb tüneteim egyedül a cicik nõttek hirtelen sokat fájtak is , de a 11. hét óta alig nõtt valamit nem is fáj tehát attól hogy elmúlik vagy nincs terhes tüneted még nem biztos hogy baj van 25 hetes kismama
Az is lehet, hogy semmi elõjele nincs. Egyszercsak kiderül. Sajna, nem lehet mit tenni ellene. Viszont nagyon fontos, hogy ne ilyenekre gondolj, hanem csakis pozitívan állj a terhességedhez, és inkább beszélj már most a babához, akkor te is hamarabb felfogod, hogy mi is történik veled. Próbálj meg mindent megadni neki, rengeteg tápanyagot, vitaminokat juttass a szervezetedbe, ezzel is segíted õt. És pihenj, amennyit tudsz, ne erõltesd meg magad, ne emelgess, igyál sok vizet... stb. Hidd el, akkor nem lesz semmi baj!
Szia! Sajnos nekem októberben elhalt a magzatom. :( Meg kellett mûtsenek a 9. héten. Nem tudtak magyarázatot adni. Annyit mondtak, hogy sajnos gyakran elõfordul. Nekem görcsök és vérzés jelentkezett, valamint elmúltak a tüneteim, például hogy már nem fájt a mellem. Engem azonnal megmûtöttek. Végig azt mondták hogy ne aggódjak mert azzal nem segítek semmit csak rontok az így is rossz helyzetemen. Tehát ne aggódj és pihenj sokat. Az elõttem szólók nagyon jól leírták, hogy csak nyugi és akkor minden rendben lesz. Sok sikert!!!
Szia! Nekem 2x volt már elhalt terhességem, fél éven belül.Semmilyen tüneteim nem voltak.De ez egyénenként változó.Az ok ilyenkor kideríthetetlen.A dokim majd elküld genetikai vizsgálatra ha lesz erõm hozzá.De én is csak azt tudom írni mint az elõttem szólók.Nyugi és pihenj sokat!!!
A méh összehúzódása okozzza!
Nem mindenkinél, normális esetben nem görcsöl az ember lánya..., persze ez nem jelent semmilyen rendellenességet, ha mégis van valamennyi kis görcs, de ha napokig és erõsebb fájdalom fenáll, akkor annak oka van, és lehet orvosolni, és kell is, sokszor nem tulajdonítanak neki jelentõséget, pedig lehet endometriozis, vagy ciszta, esetleg más..... A méhizom (amúgy ilyenkor természetesen fenálló mozgása nem okozhatnak zavaró, vagy már kellemetlenbe forduló érzést.
Nálam is így van.az elsõ napomon ugy görcsölök h széthányom a wc-t a második napomon pedig már használ a fájdalomcsillapító.a többi napom elviselhetõ.ez van ezt kell elfogadni.am 4 éve menstruálok és 13 vagyok ugyh lehet h késõbbi idõkben nem lesznek ilyen panaszaim de most nem tudok vele mit kezdeni..am tudom ajánlani az algo-flex m-et nekem gyorsan használ ugyh tudok tanulni meg elmenni itthonról görcsölés nélkül;)
Mikor megjön azon az estén annyira fáj, hogy komolyan halálomat kívánom.. Aztán veszek be kb 2 db No-Spa-t és semmivel sem lesz jobb, aztán az még ki is hozza belõlem párszor az egész napi kaja adagom! És ez nálam minden egyes alkalommal így van, kín szenvedés! Egyébként anyukám is ilyen hasgörcsölõs volt annak idején! Egyébként ezek elsõ nap fordulnak elõ, másnap mér csak enyhe fájások jelentkeznek! 13/L.

Mi okozza a csípő környékén görcsöt?

Kb 1 hónapja hetente 1x-2x érzek görcsös fájdalmat a jobb csíp?m környékén. Eddig nem foglalkoztam vele, mert csak fél percnél sosem fájt tovább, viszont ma reggel erre a görcsre ébredtem, de szintén rögtön elmúlt.

Legjobb válasz: A ciszta miatt lehet, vagy begyulladt tüszõtõl, de ez utóbbinál folyamatosan fájna napokig. Mivel az elõzõ cisztád is tünetmentes volt keress fel egy nõgyógyászt, hogy megvizsgáljon,

A ciszta miatt lehet, vagy begyulladt tüszõtõl, de ez utóbbinál folyamatosan fájna napokig. Mivel az elõzõ cisztád is tünetmentes volt keress fel egy nõgyógyászt, hogy megvizsgáljon,
Én is ezzel küzdök, találtál rá választ azóta?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!