Találatok a következő kifejezésre: Mi okozza füldugulást Mit lehet (2 db)

Mi okozza a füldugulást? Mit lehet ellene tenni?

20 hetes kismama

Legjobb válasz: Terhesség során a 4. hótól elõfordulhat.Ez biztos, de hogy mit lehet ellene tenni?Sztem nemsokat,de remélem van aki tud segíteni neked ebben.

Terhesség során a 4. hótól elõfordulhat.Ez biztos, de hogy mit lehet ellene tenni?Sztem nemsokat, de remélem van aki tud segíteni neked ebben.

Lehet összefüggés a magas vérnyomás és a füldugulás között? Ha ideges vagyok, a hallásom teljesen eltompul, bedugul, pár órával később pedig visszatér, és kiélesedik. Mit tehetek ez ellen, és mi okozza ezt a hallás ingadozást?

(Van rajtam túlsúly is, és a vérnyomásom rendszerint 150/85 fölött szokott lenni) Minden választ, tanácsot el?re is köszönök!

Legjobb válasz: Hello :) nekem egyszer leesett a vércukrom, akkor tompult el a hallásom, de sikerült visszatornázni a vércukorszintet, és akkor visszaállt a hallásom (bár a vcsz. eséssel együtt a látásom is elhomályosult) alig hallottam amit beszélnek, alig láttam vmit

Hello :) nekem egyszer leesett a vércukrom, akkor tompult el a hallásom, de sikerült visszatornázni a vércukorszintet, és akkor visszaállt a hallásom (bár a vcsz. eséssel együtt a látásom is elhomályosult) alig hallottam amit beszélnek, alig láttam vmit


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!