Találatok a következő kifejezésre: Mi okozza füldugulást Mit (5 db)

Mi okozza a füldugulást? Mit lehet ellene tenni?

20 hetes kismama

Legjobb válasz: Terhesség során a 4. hótól elõfordulhat.Ez biztos, de hogy mit lehet ellene tenni?Sztem nemsokat,de remélem van aki tud segíteni neked ebben.

Terhesség során a 4. hótól elõfordulhat.Ez biztos, de hogy mit lehet ellene tenni?Sztem nemsokat, de remélem van aki tud segíteni neked ebben.

Lehet összefüggés a magas vérnyomás és a füldugulás között? Ha ideges vagyok, a hallásom teljesen eltompul, bedugul, pár órával később pedig visszatér, és kiélesedik. Mit tehetek ez ellen, és mi okozza ezt a hallás ingadozást?

(Van rajtam túlsúly is, és a vérnyomásom rendszerint 150/85 fölött szokott lenni) Minden választ, tanácsot el?re is köszönök!

Legjobb válasz: Hello :) nekem egyszer leesett a vércukrom, akkor tompult el a hallásom, de sikerült visszatornázni a vércukorszintet, és akkor visszaállt a hallásom (bár a vcsz. eséssel együtt a látásom is elhomályosult) alig hallottam amit beszélnek, alig láttam vmit

Hello :) nekem egyszer leesett a vércukrom, akkor tompult el a hallásom, de sikerült visszatornázni a vércukorszintet, és akkor visszaállt a hallásom (bár a vcsz. eséssel együtt a látásom is elhomályosult) alig hallottam amit beszélnek, alig láttam vmit

Fuldugulas es fulcsenges, mi okozza?

Egy hete voltam a strandon, masnap mar jelentkezett nehany tunet - torokfajas, orrfolyas, ful recseges-ropogas, kohoges - melyek egyre csak rosszabbodtak. Jartam hazirovosnal, irt fel kezelest, de a helyzet nem javult, sot. A jobb fulemre mar 4 napja alig hallok, raadasul allandoan cseng is. Full-orr-gegeszetre csak hetfon tudok menni, esetleg addigis nehany tipp, hogy mi lehet ez? Fultogyulladas?


Mi okozza az állandó füldugulást, a belső hallójárat nyomás ingazodását? Sokszor valamelyest kidugul a fülem, ha a tenyeremmel egy erős vákumot csinálok. (tenyérrel ráütök) Fülzsír kizárva, mert naponta más a hallójárat belső nyomása.

Legjobb válasz: jó kérdés, nem jöttél még rá? nekem is ugyanilyen a gondom. volt már fülmosásom a dugulás miatt, de semmi változás, tehát nem a fülzsír miatt volt. a nyomás miatt volt koponya CT-m, hogy nem e agydaganat, de szerencsére nem. szóval nem kaptam érdemleges választ az orvosoktól.

jó kérdés, nem jöttél még rá? nekem is ugyanilyen a gondom. volt már fülmosásom a dugulás miatt, de semmi változás, tehát nem a fülzsír miatt volt. a nyomás miatt volt koponya CT-m, hogy nem e agydaganat, de szerencsére nem. szóval nem kaptam érdemleges választ az orvosoktól.
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva elmegyek orvosi kivizsgálásra, egy fül specialista fogja megvizsgálni a fülemet. Én arra gyanakszom, hogy talán folyadék gyülemlett fel a hallójárat belsejében, de nem vagyok orvos, majd kiderül mi a baj. Ha kiderül, mi okozza, leírom, hátha ez téged is közelebb visz a probléma megoldásához.
Mi volt a dokinál?

Mi okozza a fejfájást és füldugulást?

Néhány napja, szörnyen fáj a fejem, és egyre többször van olyan érzésem, mintha be lenne dugulva a fülem. Mi okozhatja ezt?

Legjobb válasz: A vérnyomásodat méresd meg!

A vérnyomásodat méresd meg!
pont nekem is ez a bajom:S
Magas vérnyomás?
Nekem magas a vérnyomásom, nemrég mérték, de most náthás vagyok, szerintetek ezért fáj a fejem és van bedugulva a fülem, vagy a vérnyomásom miatt? 17/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!