Találatok a következő kifejezésre: Mi okozhatja gyakran (13 db)

Tisztelt Doktor Úr! A fehérfolyással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Nálam menstruáció előtt jelentkezik körülbelül 1-2 héttel előtte. Gyakran darabos és sárgás színű /más észrevétel nincs/. Mit tanácsol, mi okozhatja ezt vagy ez normális? /együttlétkor

Tisztelt Doktor Úr! A fehérfolyással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Nálam menstruáció előtt jelentkezik körülbelül 1-2 héttel előtte. Gyakran darabos és sárgás színű /más észrevétel nincs/. Mit tanácsol, mi okozhatja ezt vagy ez normális? /együttlétkor is tapasztaltam már/ Köszönettel, Klaudia

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panasz felléptekor javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panasz felléptekor javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! A fehérfolyással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Nálam menstruáció előtt jelentkezik körülbelül 1-2 héttel előtte. Gyakran darabos és sárgás színű /más észrevétel nincs/. Mit tanácsol, mi okozhatja ezt vagy ez normális? /együttlétkor

Tisztelt Doktor Úr! A fehérfolyással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Nálam menstruáció előtt jelentkezik körülbelül 1-2 héttel előtte. Gyakran darabos és sárgás színű /más észrevétel nincs/. Mit tanácsol, mi okozhatja ezt vagy ez normális? /együttlétkor is tapasztaltam már/ Köszönettel, Klaudia

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panasz felléptekor javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panasz felléptekor javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Mennyit keményedtek a 30. terhességi hét után? A nap melyik részében, milyen helyzetekben, milyen gyakran leginkább? Nem aggódtok miatta? Mi okozhatja ezt?

Legjobb válasz: Én már megszoktam, mivel a 19.héttõl keményedek, eddig nem volt ebbõl semmi gond. este fekvéskor jobban érzem, néha séta közben, változó. 32 hkm

Én már megszoktam, mivel a 19.héttõl keményedek, eddig nem volt ebbõl semmi gond. este fekvéskor jobban érzem, néha séta közben, változó. 32 hkm
Nagyon sokat! Nem aggódtam miatta, nem is lett gond (csak a végére 4-5 centire kitágult magától a méhszáj, de ez kifejezetten jól jött szülésnél)!

Játék közben (számítógépen) gyakran nagyon felmelegszik a testem. Mi okozhatja ezt?

Játék közben nem veszem észre, csak mikor abbahagyom. Szerintem legalább 1-2 °C-t is emelkedik ilyenkor a testh?mérsékletem.

Legjobb válasz: Ez normális,mivel a szoba hõmérséklete is emelkedik ilyenkor.

Ez normális, mivel a szoba hõmérséklete is emelkedik ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: nem . . .
Belemelegedsz a játékba. Szó szerint. Velem is elõfordult már. Izgalmas a játék, izgulsz, hogy sikerüljön. Szerintem nem gond.

17éves lány vagyok! Mi lehet a bajom? Gyakran fáj mostanába a szivem mi okozhatja?

Legjobb válasz: Ha nyelek pl ivásnál! Vagy kötöm be a biztosnági övet! Mondjuk ha szaladok de az a rossz levegõvételtõl!De még máskor is szokott ha a kezemet furán tartom

A kérdező hozzászólása: Ha nyelek pl ivásnál! Vagy kötöm be a biztosnági övet! Mondjuk ha szaladok de az a rossz levegõvételtõl!De még máskor is szokott ha a kezemet furán tartom
Valószínûleg a szíved környékén meghúzódott valami ín, vagy ilyesmi, ha tényleg fixen érzed, hogy a szíved fáj, akkor menj el háziorvoshoz, õ vagy ugyan ezt mondja, vagy beutal kardiológiai vizsgálatra (ha nem voltál ilyenen, akkor mondom, hogy nem fog fájni) ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszokat!Ha fog fájni még akkor elmegyek de addig nem!
Bármi.
A kérdező hozzászólása: Ezt én is tudom, egyéb lehetõség?
elsõnek próbáld a videókártya driverét frissíteni !nem megfelelõ driver szokott ilyen problémát okozni
Sajnos nagy az esély rá Ha nem szoftveres, hogy a monitor háttérvilágítása kezdi megadni magát, esetleg roszabb esetben az alaplapi VGA chip rakoncátlankodik. Ez utóbbit szervízben nagy valószínûséggel horribilis összegért alaplapcserével orvosolják. az elsõ variáció olcsóbb hiba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat....hétfõn szervíz..:)

Két és fél éves ikreim gyakran köhögnek. Mi okozhatja? Az ősszel kezdtük a bölcsit, azóta tart. Előtte sosem voltak betegek.

Az orvos azt mondta összefügg a koraszülöttséggel is meg a közösség és ne aggódjak. 29 hétre születtek. Nem használ semmilyen megel?z? terápia. kb két tetente menetrendszer?en megbetegszenek.

Legjobb válasz: Nálunk a köhögést a tehéntej okozta. Egyébként negatív lett a tesztje, tehát nem tejérzékeny, de a vizsgálat után is mondták, hogy sokszor negatív a teszt a gyereknek mégsem jó a tej. A gyerekorvos tanácsára (próba -képpen) elhagytuk a tejet, és láss csodát a köhögés megszûnt. Zabtejet iszik, valamint minden összetevõt el kell olvasnom még egy zacskó chipsen is, hogy az összetevõk között ne legyen vaj, tejszín, tejfehérje. 2 hete ballagáson voltunk, és evett a fiam tejes krémmel készített süteményt és kb. 2 óra múlva már köhögött, de másnap reggel már nem volt semmi baja, tehát tuti a tejtõl volt. Tejfölt, joghurtot, trappista sajtot, túrót ehet, persze módjával. Ami tilos az a vaj (helyette Liga margarint használok)

Nálunk a köhögést a tehéntej okozta. Egyébként negatív lett a tesztje, tehát nem tejérzékeny, de a vizsgálat után is mondták, hogy sokszor negatív a teszt a gyereknek mégsem jó a tej. A gyerekorvos tanácsára (próba -képpen) elhagytuk a tejet, és láss csodát a köhögés megszûnt. Zabtejet iszik, valamint minden összetevõt el kell olvasnom még egy zacskó chipsen is, hogy az összetevõk között ne legyen vaj, tejszín, tejfehérje. 2 hete ballagáson voltunk, és evett a fiam tejes krémmel készített süteményt és kb. 2 óra múlva már köhögött, de másnap reggel már nem volt semmi baja, tehát tuti a tejtõl volt. Tejfölt, joghurtot, trappista sajtot, túrót ehet, persze módjával. Ami tilos az a vaj (helyette Liga margarint használok)
Mit értesz megelõzõ terápián? Sós vízzel mûködtethetõ hidegpárásító?
Attól függ mennyi a páratartalom a szobájukba. De este lefekvés után nyugodtan mehet 2-3 órát.
A kérdező hozzászólása: Milyen idõközönként kell használni a hidegpárásítót?
Akkor vegyél hidegpárásítót, amibe lehet Salvus vizet tenni:)
A kérdező hozzászólása: Az inhalálót nem írják fel nekünk, mert az orvos szerint ez nem gyakori (csak szerintem!), valamint nem voltunk még kórházban és nem fulladnak. Pedig és is szerettem volna. A tejet viszont én is kipróbálom, de gyanítom nem az a baj mert mindig vírus áll a háttérben.
Utolsó vagyok. Nekünk amikor köhög(ött) legtöbbet az inhaláló segít (fül-orr gégész írta fel receptre (így 4000 ft-ba került), ezt salvus vízzel használtuk.
Mi is igy voltunk. Kisfiam 211 februarban kezdte a bolcsit es 2011 oktoberig folyamatosan kohogott. Mar 2-3 hetente vittem orvoshoz. Meghallgattak es mondtak, hogy higyjem el tiszta a tudeje, nem tudnak ra semmit adni. Neha osszeszed a kozossegbe egy gyenge virust amit az immunrendszerenek kell legyozni. 8 honap kellett neki, hogy megerosodjon az imunrendszere es oktober ota egyszer volt beteg (baranyhimlo) es oktober ota nem hallottam kohogni. Igaza volt a dokinak pedig alig akartam elhinni, hogy tenleg nincs mit tenni. Viszont ha laz is tarsul a kohogeshez akkor mindenkeppen nezesd meg dokival mert az gyuladast is jelenthet es lehet lerakodik neki valami a melkasara es ilynkor jo az antibiotikum. Bakterialis fertozes eseten is jo. De ezt eszre fogod venni. A sima kohogessel tenleg nem igen tudnak mit tenni. Persze vannak hazi praktikak, kohoges csillapito stb. de az imunrendszer dolga sajnos. Nem egyszeru idoszak.
A kérdező hozzászólása: Ehinácia kúra, bronchwaxom kúra, béres csepp, multikid. Már mindent kipróbáltunk.
A kérdező hozzászólása: Van páratartalom mérõm. Mennyinek kellene lenni? A tesóm azt mondta (gyógyszerész), hogy hagyni kellene a szervezetet hogy maga dolgozzon. Túl sok gyógyszert kaptak mostanában.

Az eros komabol visszaterok egy rendkivul bekes, nyugalmas allapotrol szamolnak be, megvaltozik gyakran a vilagrol alkotott velemenyuk, a magatartasuk is. Mi okozhatja ezt a valtozast?

Legjobb válasz: Nem tudom te hol hallottad ezt a hülyeséget, de aki kómában van az nem emlékszik arra az idöszakra amit kómában töltött. Egyik ismerösöm, aki kómában volt 3 hónapig úgy élte meg, hogy egyik pillanatban a baleset után fekszik a földön, aztán a korházban felébred. Eközben eltelt 3 hónap.. Neki fél percnek tünt kb.

Nem tudom te hol hallottad ezt a hülyeséget, de aki kómában van az nem emlékszik arra az idöszakra amit kómában töltött. Egyik ismerösöm, aki kómában volt 3 hónapig úgy élte meg, hogy egyik pillanatban a baleset után fekszik a földön, aztán a korházban felébred. Eközben eltelt 3 hónap.. Neki fél percnek tünt kb.
A kérdező hozzászólása: Halal kozeli allapotra gondolok .+
Te kómát írtál..
életükben elõször kialudták magukat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!