Találatok a következő kifejezésre: Mi okozhatja egy (182 db)

Mi okozhatja egy 19 hetes magzat halálát?

Nem kapok választ a kérdésemre , a szövetteni vizsgálat nem mutatott ki rendellenességet a magzatnál. Egyszerűen leállt a szíve.

Legjobb válasz: Sajnálom ami veled történt! 20 hetes ikreket vesztettem el. Szövettan nem mutatott semmi genetikai rendellenességet. Nem hagytam magam, beleástam magam a kérdésbe. Úgy éreztem hogy amíg nem tudom a miérteket, addig nem tudom elengedni Õket. Ismeretségek révén eljutottam egy orvoshoz, aki hajlandó volt foglalkozni a kérdéseimmel és megválaszolni azokat. Véleménye szerint az ilyen idõs magzatok halálát (amennyiben más rendellenesség nem kimutatható) okozhatja a placenta vérereiben keletkezett vérrög, ami elzárja a vér útját, ami a táplálék ellátást gátolja. Vagy a placenta egy részének leválása, ami még vérzéssel sem jár, tehát észrevétlen. A leválás miatt keletkezõ vérrög, vagy a levált placenta által termelt tápanyag hiánya is okozhat halált. Nem tudom segítettem-e, de remélem hamar túljutsz ezen a nehéz idõszakon. Kitartás!

Sajnálom ami veled történt! 20 hetes ikreket vesztettem el. Szövettan nem mutatott semmi genetikai rendellenességet. Nem hagytam magam, beleástam magam a kérdésbe. Úgy éreztem hogy amíg nem tudom a miérteket, addig nem tudom elengedni Õket. Ismeretségek révén eljutottam egy orvoshoz, aki hajlandó volt foglalkozni a kérdéseimmel és megválaszolni azokat. Véleménye szerint az ilyen idõs magzatok halálát (amennyiben más rendellenesség nem kimutatható) okozhatja a placenta vérereiben keletkezett vérrög, ami elzárja a vér útját, ami a táplálék ellátást gátolja. Vagy a placenta egy részének leválása, ami még vérzéssel sem jár, tehát észrevétlen. A leválás miatt keletkezõ vérrög, vagy a levált placenta által termelt tápanyag hiánya is okozhat halált. Nem tudom segítettem-e, de remélem hamar túljutsz ezen a nehéz idõszakon. Kitartás!
Õszinte részvétem.Nagyon sajnálom a veletek történt.Érdemben sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni.
Istenem!Sanjálom ami veled/Veletek történt:( részvétem:(Én most vagyok 19 hetes és amugy én a terhességem elejétõl valamiért ettõl rettegek:(
Sajnos erre nagyon nehéz megadni a választ, ha egyáltalán lehet. Én is nagyon sajnálom, ami történt veled, és kívánom, hogy minél elõbb egy egészésges babát szüljél!
Régi a hõmérõ, és a higanytartály feletti kapilláris csõ kitágult, vagy sérült, emiatt a higany visszaszivárog a tartályba.
A kérdező hozzászólása: De mitõl sérülhetett meg? Vagy ha megsérül akkor nem kéne a higanynak kifolynia teljesen a tartályból?
Azt én tudjam, hogy mitõl sérülhetett meg?
A higanytartály és a kapilláris csõ között kell lennie egy kis szûkületnek, mert ott szakad el a higanyszál, amikor a higanytartályban a csökkenõ hõmérséklet miatt gyorsan csökken a higany térfogata. Ki gyártotta a lázmérõt ? Lehet, hogy eleve bóvli volt.
lehet hogycsak az idõ vasfoga kezdte ki elvégre semmi sem örök

Mi okozhatja, egy Pioneer erõsítõ kattogását?

Pioneer VSX 323 típusú házimozi erõsítõm bekapcsolt állapotban véletlenszerûen kattog néhányszor(20-40-szer) majd a kattogás befejezõdik és tovább mûködik megfelelõen. A kattogás elég gyors, de olyan, mintha relé okozná, viszont érdekes módon a hangminõség kattogáskor nem változik, a hangfalak nem kapcsolnak ki, és semmilyen változást nem érzékelek, csak a kattogás hallható. Alacsony és magas hangerõn egyaránt jelentkezik a probléma. Az erõsítõt túlfeszültség védett elosztón keresztül táplálom. A teljesítményfelvétel max 1500W lehet (LCD Tv, Erõsítõ, egy SUB láda és egy XBOX). Az erõsítõhöz közel található egy álló front hangfal, illetve alatta egy másik erõsítõ.

Legjobb válasz: A bekapcsolás pillanatában kattog, vagy folyamatos üzem közben, pl. fél órája nézel egy filmet, és elkezd kattogni az erõsítõ, de a hallgatott hanganyag hibátlanul szól közben?

A bekapcsolás pillanatában kattog, vagy folyamatos üzem közben, pl. fél órája nézel egy filmet, és elkezd kattogni az erõsítõ, de a hallgatott hanganyag hibátlanul szól közben?
A kérdező hozzászólása: Bekapcsoláskor is kattan, de az ha jól tudom a védelem miatt van. Viszont folyamatos üzem közben is kattog. Hol fél óra hol 4 óra hol 2 nap kihagyásokkal.

Mi okozhatja egy gyereknél, hogy egyik pillanatról a másikra kétségbeesett sírásból átvált "ördögies" nevetésbe majd vissza?

Mit?l lehet akaratlan nevetése valakinek,mert azt mondja magával küzdve,hogy anya nem akarok nevetni,ezt olyankor mondja mikor már láttja nagyon besokalltam a viselkedését?l és kérdezem,hogy most miért nevetsz.Meg vagyok rémülve,hogy mi okozhat ilyen dolgot,a viselkedésébe a végletekig elmegy velünk szül?kkel szemben,hajhúzás,tárgyakkal megdobálás,provokálás,csúnya beszéd,hiába a szép szó,hiába a határozott következetesség.

Legjobb válasz: Szia! Érdemben nem tudok hozzászólni, de ez elég félelmetesen hangzik. Gyermekgyógyászt, védõnõt vagy pszichológust inkább nem kérdeztél?

Szia! Érdemben nem tudok hozzászólni, de ez elég félelmetesen hangzik. Gyermekgyógyászt, védõnõt vagy pszichológust inkább nem kérdeztél?
Vidd pszichológushoz szerintem. Ártani szerintem nem árt. Amúgy velem is ez szokott lenni, ha sírok (de úgy rendesen, kiadósan), akkor általában elkezdek nevetni valamin. Olyankor hülyének néz, aki ott van velem, hogy sírok és közben nevetek. Nem tudom miért van, ösztönös. :) :D
Szerintem hiszti tudja hogy így nem kap büntit mert megijetsz töle és direkt csinálja. Magad irod hogy akkor ilyen csak mikor már rezeg a léc. Hagyd teljesen figyelmen kivûl, ne reagálj beszélj ugyanugy tovább mintha nem nevetne. Nincs semi baja csak okos és tudja hogy kell anyut manipulálni.
Mennyi idõs egyáltalán?Én nem halogatnám a pszichológust, az biztos!Szerintem ez akár idegrendszeri probléma is lehet!
A gyerek a szülõ tükörképe.
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek, hogy nagya baj, mert egy évvel ezelõtt nem volt ilyen rossz a helyzet. Szegénykém megígéri sírva, hogyanya nem beszélek többet csúnyán, rá két percre ahogy megenyhülök, ismét lehülyéz, ilyeneket mond, hogy ezt most direkt csináltam úgy kell neked. TEljesen kivagyok, a férjem láttja napok óta, hogy egyre mélyebbre süllyedek a kétségbeesésben és a tehetetlenségben, az elõbb mondta, hogy szombaton szabadnapot kapok. Sajnos megfogalmazódik bennem, hogy minden rendbe lenne nálunk, nem lenne semmi konfliktus, ha nem állnafent a viselkedésprobléma.
a gyerek csak akkora szülõ tükörképe, ha nincs semmi egyéb zavar. sztem a kisfiadnak szakember segítségére lenne szüksége, vidd el minél hamarabb. az nem biztos hogy valami idegrendszeri dolog, viszont ha érzékenyebb típus, akkor megviselhetik dolgok, amik más gyereket nem ennyire. pl. testvárféltékenység? nem hallja túl sokszor, hogy a másik mennyire bezzeg gyerek, mennyire könnyebb vele? vagy lehet hogy nem is kell hallania, csak érezni. szóval én elvinném szakemberhez mindenképp.
Nem lehet hogy te vagy az akinek el kéne meni egy dokihoz vagy csak másként szervezni a dolgokat. Vágj bele valami sportba, járjatok játszóházba, a rokonoktól kérj segitséget 1-2 órát legyen a nagyinál amig te beülsz egy moziba.
Fontos lenne tudni, hogy mennyi idõs, és hogy mással is ugyanezt mûveli-e vagy csak Veled.
A csúnya beszéd inkább nevelési probléma, de a nevetés mentális. Mikor kicsi voltam, mindig akkor jött rám a nevetés, amikor semmi okom nem volt rá, pl. fellépésen, komoly rendezvényeken, stb. Egyszer az ofõm nagyon leszidott, én pedig el kezdtem nevetni, pedig még ma is emlékszem, nem akartam. Beszélt is a szüleimmel, szerencsére édesapám tudta ezt a problémámat. Bizony már felnõtt voltam, mire " kinõttem". Senki nem hitt nekem se, csak a szüleim. Egyébként iszonyú érzés, olyan, mint amikor nem szabad sírni, de nem tudsz parancsolni a könnyeidnek.
Villámgyorsan pszichológushoz vinni, mert itt pszichés probléma lehet, ill. van. Biztatót csak Õ tud mondani.

Mi okozhatja egy Sapphire r9 270X Vapor-X hûtésû kártyánál a magas ventilátor teljesítményt (80% fölött is), melegedést (80 fok és fölötte), ezzel együtt gyenge teljesítményt?

Lecseréltem egy vtx3d 7870-et, mert melegedési és hûtési problémákat tapasztaltam. Most Sapphire r9 270X Vapor-X hasonló problémák jelentkeztek, valamint gyenge teljesítmény a 7870-es kártyához képest. Három tesztjáték alatt Crysis 3, Tomb Raider 2013, Shadow Warrior 2013 a kártya teljesítménye nagyon minimálisan nevezhetõ jobbnak egy GTX 650-estõl, majdnem hogy megegyezik. A FEAR nevezetû játék grafikai teszt videoja alatt mint egy 20 FPS-nyi javulás volt a GTX 650-hez képest. (GTX 650 min fps: 102) (R9 270X min fps: 120).

Legjobb válasz: Mennyire szellozik a gephazad?

Mennyire szellozik a gephazad?
A kérdező hozzászólása: Az egyik oldalsó házfal nincs fent. Az alap alkatrész hûtõk mellett van egy plusz venti a gép hátulján. mondjuk nem egy nagy ház. Hagyományos állítottból a kisebb fajta. Méretei: Magasság: 41 cm Hosszúság: 41 cm Vastagság 18 cm manuálisan levettem a ventilátort 35-40-re. A kártya felzökken így is 80 fok fölé. Olyan sokat nem volt vele még türelmem játszani, de lehet 1 1, 5 óra után kifagyna vagy kék képernyõ lenne, ezt nem tudom... De sokkal tovább már így sem melegedett. De ha automatán volna a venti is felmenne annyira mint a hõmérséklet. És pillanatok alatt változik. Kilépek a játékbõl 80 fokról egybõl leugrik 45 40-re szinte átmenet nélkül. És tapintásra is érzékelni, ha rányúlok a kártyára. De a nagyon gyenge teljesítményt szintén nem értem. Olyan véleményeket olvasok h BF4 et fullon HD-ba játszanak és h egy szinten van a 7870-ennel talán még erõsebb is. De nekem egyértelmûen sokkal gyengébb. Pl a Crysis 3-ban very high volt minden a 7870-essel. Ezzel meg az összes beállítást vissza kellett venni sima High-ra :S
Én nem a melegedés miatt lennék ideges hanem hogy adtál a szarnak egy hatalmas pofont.. :D Ember le cserélsz egy 7870 et egy r9 270x re :D mit vártál hogy majd kétszer olyan erõs lesz ?? persze a te dolgod
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ember, ha nem értelmezed amit írtam, akkor inkább maradj csendben. Nem tudom, elolvastad az elsõ sor felét és már eldöntötted írsz valamit, és hogy mit? Tény, hogy nem írtam le, hogy netes rendelés esetén 8 napon belül visszaküldhetem a terméket és ez az volt. Mindkettõt visszaküldtem azóta, mert elõször cseréltem az r9 270X-re a 7870-et, de ez a problémám volt vele. De a te értelmetlen válaszod ettõl független. Nem, nem vártam azt, hogy az R9 270X kétszer olyan erõs legyen, mint a 7870. Azt sem vártam volna, hogy egyáltalán erõsebb legyen, bár mindenhol (vélemények, tesztek) azt állították azért érezni különbséget az r9 270X javára. De mindjárt azzal kezdtem miért cseréltem le a 7870-et NEM AZÉRT MERT ÉPPEN JOBB KÁRTYA KELLETT, HANEM MERT PROBLÉMÁS VOLT. Egy elsõ osztályos jobban értelmezné, nem ezt a pár sort, hanem a legelsõ sort. De talán azt azért elvárhatnánk, hogy ez a drága kártya, ami akkor 60 ezer ft felé kapizsgált ne egy 30 ezer forintos Geforce GTX 650 szintjén legyen több játék és fps teszttel. Mert minden túlzás nélkül ennyi potenciál volt benne, mindenféle benyögök valamit túlzás nélkül. Betettem a gépbe egy 7850 cserekártyát (igen 7850 és nem 7870-rõl van szó most, mert ezt hozta valaki, akitõl segítséget kértem, ez az õ kártyája volt.) A 7850 mérföldekkel erõsebb produkciót nyújtott, ami természetes is volt a GTX 650-hez képest, de az R9 270X-hez képest megint csak érthetetlen. Szóval a vétel elejétõl ami a 7870 VTX3D volt már egy hónapja szopok, mert a pénzt még nem kaptam vissza, csak ígérgetnek, hogy benne van a rendszerbe, pedig küldeniük kéne (törvényben is benne van a 8 napos pénzvisszafizetés illetve lehet csere is megegyezés alapján). Ezt a kérdést meg azért írtam, ki hogy értelmes hozzászólásokból, esetlen okosabb leszek, de az ilyen idióta értelmetlen benyögések csak az idegeimet tépázzák tovább.
A kérdező hozzászólása: Bizony ide is kiírtam Real93, balint107 :)
A kérdező hozzászólása: Bizony "R*cska bácsi" :D

Mi okozhatja egy DSLR fényképezőgép zárszerkezetének meghibásodását?

Most nem konkrét esetr?l van szó, csak úgy érdekel hogy mire kell figyelni ahoz egy tükörreflexes fényképez?gép zárszerkezete hosszú élettartamú legyen ?

Legjobb válasz: Sok expo, anyagfáradás, erõs ütõdés, rezgés... De vigyázni kell a beázással is természetesen.

Sok expo, anyagfáradás, erõs ütõdés, rezgés... De vigyázni kell a beázással is természetesen.
Eltörik valami 80 fillér értékû bizbasz és pártízezerért megcsinálják. Az élettartamát pedig úgy tudod növelni, ha nem használod, vagyis nem kapsz le minden szart, amit meglátsz. A zármozgató motor ugyanúgy teker, akármilyen gyengéden nyomod a gombot :)
A zárhiba anyagfáradás miatt szokott kialakulni, jobbára törés történik. Nem nagyon tudsz mit csinálni, ha használod a gépet, amortizálódik a zár. Lehetne kiönteni titánból, és akkor évtizedekig ellenne, csak az drága...

Mi okozhatja egy 27 éves, babát még nem szült lánynál, hogy nem tudja tartani a vizeletét?

A vizeletnek mellesleg er?s ammónia szaga van, kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Valamilyen okból gyengék a gátizmaid. Menjél el intim tornára azzal erõsítheted. Egyébként a vizeletnek olyan szaga van amilyennek leírtad, csak ha hígabb nem érzed úgy. De a vizelettartási problémának is több formája van? Pontosan hogy érted,hogy nem tudod tartani. pl tüsszentesz köhög csepeg, vagy nem bírod mondjuk csak 1-2 órát tartani. Ugyanis nem mindegy. De a torna mindenképp hasznos.

Valamilyen okból gyengék a gátizmaid. Menjél el intim tornára azzal erõsítheted. Egyébként a vizeletnek olyan szaga van amilyennek leírtad, csak ha hígabb nem érzed úgy. De a vizelettartási problémának is több formája van? Pontosan hogy érted, hogy nem tudod tartani. pl tüsszentesz köhög csepeg, vagy nem bírod mondjuk csak 1-2 órát tartani. Ugyanis nem mindegy. De a torna mindenképp hasznos.
A kérdező hozzászólása: Tüsszentésnél, köhögésnél van probléma, de többször van olyan is, hogy hirtelen jön rám, hogy pisilni kell és azon nyomban el kell mennem mosdóba, mert késõ lenne... Tavaly volt vesekövem és vesehomokot is találtak. Szerinted van ehhez köze?
Szia! A vizelet erõs ammónia szaga utalhat gyulladásra. Lehet, hogy felfáztál. Mielõtt súlyosabb tünetek lennének menj el a körzetihez, és vigyél neki egy középsugaras vizeletet. Fontos hogy megfelelõen ki legyen kezelve.
Második vagyok, vesemedence gyulladás is okozhatja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Irány az urulógia! :-(
Szia! Nem vagyok doki, de elég sokat tudok a dologról. Úgy néz ki, hogy Neked kétféle inkontinenciád van, de ne aggódj, mind a kettõ jól kezelhetõ! Amikor tüsszentésnél kicsurran egy kis pisi, az nem más, mint a stresszinkontinencia, aminek az az oka, hogy a záróizmaid nem elég erõsek, és a hirtelen nyomásemelkedéskór a hólyagnyomás egy pillanatra túlszárnyalja a záróizom szorítóerejét, és ekkor jön ki egy kis pisi. Erre az intimtorna (pl. Kriston) a megoldás, amivel olyan gyorsan lehet a záróizmot erõsíteni, hogy 1-2 hónap múlva teljesen elmúlik ez a tünet. Tehát ez pofonegyszerû. Amikor pedig gyakran és hirtelen kell pisilned úgy, hogy alig bírod visszatartani, akkor ez biztos, hogy a "sûrgõsségi" inkontinencia. Ilyenkor a hólyagizomzatod váratlanúl összehúzódik (több oka is lehet) olyan erõsen, hogy annak a záróizom csak nagyon rövid ideig tud ellenállni, a gyengébb záróizom pedig még kevésbé, úgyhogy az intimtorna erre az inkontinenciára is jó hatású lesz. De persze itt a megoldás igazi kucsa az, ha a hólyagot leszoktatjuk az ilyen hirtelen, váratlan összehúzódásokról és rászoktatjuk, hogy csak akkor jelezzen vizelési ingert, és húzódjon össze, ha már eléggé tele van, vagyis elérkezett a pisilés ideje. Az ammóniaszagú vizeletnek, és vesekönek is köze lehet a dologhoz, ugyanis ezek akkor szoktak elõfordúlni, ha kevés folyadékot iszol esetleg pont azért, hogy ne kelljen annyit pisilned. (Nem túl sötét színû a vizeleted?!)Ilyenkor sajnos csak tovább romlik a helyzet, mert a sûrûbb vizelet jobban irritálja a hólyagot, és esetleg gyulladást is okoz, a kevés vizelet és sûrû pisilés pedig oda vezet, hogy a hólyag megszokja, hogy mindig csak egészen kicsít táguljon ki, (ezért egyre kevésbé is tud már csak kitágúlni), ami megint csak arra sarkallja az embert, hogy kevesebbet igyon, hogy ne kelljen annyit szaladgálni. Így kialakúl az ördögi kör, amit úgy lehet megszakítani, ha elõször is rendesen iszol (melegben 3-4l) amitõl eleinte lehet, hogy még többet kell pisilned, de ahogyan tisztúl a vizelet, és csökken az irritáció, úgy fog ritkúlni a pisilési inger. Fontos, hogy majd visszaszoktasd a hólyagodat a tágulásra, hogy több vizeletet tudjon tartani, vagyis ha ingert érzel, ne szaladj azonnal a wc-re, hanem várj elõször csak 5-10 percet, majd egyre többet, és igyekezz eljútni legalább az egy óráig! (Persze ezt fõleg otthon lehet gyakorolni.) Idõvel azt fogod tapasztalni, hogy egyre tovább, sõt egyre könnyebben tudod majd tartani, sõt egyre ritkábban kell majd pisilned napközben, annak ellenére, hogy többet is iszol. A hirtelen visszatarthatatlan pisilési inger pedig teljesen meg fog szünni. Ha dokinál jársz, õ lehet, hogy elküld egy urodinámiás tesztre, és aztán olyan gyógyszert ír majd fel, ami a hólyagizomzatot kissé bénitja, hogy a vizelési ingert csökkentse. Ez is fog segíteni, de lesznek mellékhatásai is. Csak rövid ideig szedd, mert a természetes megoldás is segít, amit irtam! Nyugi, teljesen rendben lesz minden! Ha van valami kérdésed, szívesen válaszolok. Szia!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget, és a tájékoztatást!

Van egy 3, 5 hónapos kisfiam nagyon hörög mit lehet tenni hogy ne hörögjön és mi okozhatja hogy hörög, mert csak akkor hörög amikor ettünk és csak egy darabig utána elmúlik neki . mit csináljak hogy ne hörögjön?

Legjobb válasz: Mi is így vagyunk, de azt mondták ez nem baj. Csak megtapad a nyál vagy a kaja egy kicsit nekik, ezért hörögnek. Ha nem köhög, meg ha elmúlik neki 1-2 perc múlva, akkor semmit nem kell vele csinálni.

Mi is így vagyunk, de azt mondták ez nem baj. Csak megtapad a nyál vagy a kaja egy kicsit nekik, ezért hörögnek. Ha nem köhög, meg ha elmúlik neki 1-2 perc múlva, akkor semmit nem kell vele csinálni.

Mi baja lehet a gépemnek mikor gépezek bejön egy kék képernyő valami szöveggel és újraindul mi okozhatja ezt?

Legjobb válasz: A pontos hiba leírása a kék képernyõ "valami szöveg" részében található, akár szöveggel, akár csak egy kóddal amire rá lehet keresni. Enélkül legfeljebb találgatni lehet, hogy mégis mi a baj. Ha már kérdést írsz ki, akkor érdemes a lehetõ legpontosabban megfogalmazni azt. A "valami szöveg"-re az a válasz, hogy: valami nem jó. A válaszoló sem tud mit kezdeni a kérdéssel, a kérdezõ sem jut elõre a válasszal.

A pontos hiba leírása a kék képernyõ "valami szöveg" részében található, akár szöveggel, akár csak egy kóddal amire rá lehet keresni. Enélkül legfeljebb találgatni lehet, hogy mégis mi a baj. Ha már kérdést írsz ki, akkor érdemes a lehetõ legpontosabban megfogalmazni azt. A "valami szöveg"-re az a válasz, hogy: valami nem jó. A válaszoló sem tud mit kezdeni a kérdéssel, a kérdezõ sem jut elõre a válasszal.
Godric válasza: "A rendszer problémát talált és a windows a számítógép károsodásának megelõzése érdekében leállt..."??? Ez lenne? Üdv a klubban! Õ a kékhalál. Nagy gond.
Amikor nekem ilyent dobbot ki akkor mindig újra kellet rakjam a windowszt, sajnos...
"kék képernyõ valami szöveggel" = kékhalál, talán már hallottál róla. Benne foglaltak szerint kell eljárni. Sajnos rövid ideig látható csak.
Elsõ dolog, hogy ki kéne kapcsolni a rendszerhiba esetén történõ automatikus újraindítást, hogy legalább az hibainformációkat el tudd olvasni. Jó lett volna ha az operációs rendszered típusát legalább leírtad volna. Ezt így tudod megtenni Windows 7 operációs rendszeren: Windows billenyû+Pause/Brake billentyû -> rendszervédelem -> Speciális -> indítás és helyreállítás beállítások -> Rendszerhiba automatikus újraindítás pipát kivenni. Windows XP-n már nem emlékszem pontosan hogy van a dolog, de szvsz hasonló módon tudod kikapcsolni az újraindítást.
egyáltalán nem biztos, hogy nagy a baj, lehet, hogy mostanában telepítettél valamit, és attól kékhalálozik a géped az elugrást meg itt tudod kivenni : https://lh5.googleusercontent.com/-TLOq1y0pXu8/TkSWDzmResI/A..
A kérdező hozzászólása: http://www.malwaredictionary.com/wp-content/uploads/2011/04/.. ezt irja ki a gép mikor ujraindul

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!