Találatok a következő kifejezésre: Mi okozhatja, dagadtak a szemeim, (1 db)

Mi okozhatja, hogy dagadtak a szemeim, látszólag ok nélkül?

Nekem már évek óta kb. havonta egyszer bedagad hol az egyik, hol a másik szemem alul és felül is. Nem kicsit, nagyon, elég ijeszt? látvány. Már mindenféle orvosnál jártam, de nem találtak semmit, ami okozhatná. Nagyon zavaró tünet, ilyenkor nem is megyek emberek közé. Van valakinek hasonló problémája?

Legjobb válasz: nem kicsit? nagyon? :) (bocsánat, csak ez már szállóige) én arra gondoltam, hogy nem lehetséges-e, hogy a ciklusodnak megfelelõen havonta bedagad valamelyik szemed? szerintem menj el egy nõgyógyászhoz és egy endokrinológushoz. én arrafelé venném az irányt, ha még ezirányban nem kutakodtak! A szem környékén a leglágyabbak a szövetek, s azért dagad meg pont ott szerintem. Jobbulást kívánok!

nem kicsit? nagyon? :) (bocsánat, csak ez már szállóige) én arra gondoltam, hogy nem lehetséges-e, hogy a ciklusodnak megfelelõen havonta bedagad valamelyik szemed? szerintem menj el egy nõgyógyászhoz és egy endokrinológushoz. én arrafelé venném az irányt, ha még ezirányban nem kutakodtak! A szem környékén a leglágyabbak a szövetek, s azért dagad meg pont ott szerintem. Jobbulást kívánok!
Allergia, akár gyógyszerallergia is.
Szia. Lehet, hogy nem fogok újdonságot mondani vele, de talán egy allergia vizsgálat megoldaná a problémádat. Az egyik férfi ismerõsömnek egyik napról a másikra olyan dundi ajkai lettek mint Kelemen Annának (gondolhatod, hogy õ sem vágyott emberek közé:-) ) ...kiderült hogy allergiás egyfajta ételkombinációra. Kapott egy kis gyógyszeres kezelést, és már el is múlt a dolog... gyógyulj meg!
én is allergiára gondolok vagy ha menzesz elõtt dagad be akkor lehet a vízvisszatartás miatt is. ajánlom keress fel nõgyógyászt endokrinológust.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hanyas dioptriától adnak kontaktlencsét?

Rövidlátó vagyok,de csak a jobb szememre,ami azt hiszem kettes. Nagyon nem tetszek magamnak szemüveggel. :C
14/L

2

Mi okozhatja a szembevérzést?

1

Szemüveg kéne? Bővebben lennt

Már egy ideje, kb 1 éve van az hogy a megerőltetőbb napokon (sok tanulás ill. olvasás) után fáj elősször csak a szemem, majd egy óra múlva a fejem is megfájdul. Ezeken a napokon már fél óra olvasás után összemosódnak a betűk, viszont ha félrepillantok egy távolabbi tárgy majd vissz a füzetembe akkor újra birok olvasni, de öt perc se tellik el, megint összefolynak. Kérem csak a hozzáértők válaszoljanak. Előre is megköszönném :)

2

Intra lasek fél év múlva szoli?

Fél éve volt Intra Lasek szemműtétem. Azt mondták minimum 2 hónapig nem szolizhatok! Fél év telt el szemüveggel mehetek már néha szoliba? Valaki van itt esetleg, aki ugyan ebben a cipőben jár és már szolizik? Lett problémája belőle?

0

Arachnoidealis cisztát és jelentös agyvizmennyiseget találtak a koponyámban. Okozhat ez látásproblémát?

Panaszaim legföképpen látásproblémák, ezen belül: vibrálás a látótérben, mozgó tárgyak követése zavaró illetve ami 5 napja jelentkezett és nagyon megijeszt, hogy 2-3 óra hosszan úgy látok, mintha a dolgok fel lennének gyorsítva. Ahhoz hasonló, mint amikor egy videofelvételt 1x-es gyorsításban nézek. Nagyon megijeszt. Volt valakinek hasonló panasza? Már minden létezö vizsgálaton voltam, de a fenti dolgokon kívül semmit sem találtak. Okozhat ilyet egy ciszta. Köszönöm.

0

Mit láttok, ha sötétben egy fényes pontot néztek, egyszerű homályos foltot vagy valami alakzatot?

Szemüveg lencse kiválasztásakor, hiába cserélgette a lencséket a doki az alakzat csak deformálódott, de eltüntetni nem tudta. Az alakzatra csak annyit mondott, hogy érdekes.

0

Mi a különbség az iWear Supreme+ és az iWear Basic kontaktlencse folyadék között? A Basices lencséhez használhatom a Supremes folyadékot?

Lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, csak szeretnék biztosra menni...

5

Miért rángatózik a szemhéjam vagy nem tudom mi? Nagyonzavaró!

1

Az én szemem rossz vagy a munkatársamék szeme?

Optikai mérőműszert használunk távolság és szög mérésre.
Ezeknél a gépeknél lehet állítani a lencse fókuszát.
Munkatársamék nagy része teljesen más fókusszal látják jól a szálkeresztet és a darabot.

Nincs szemüvegem, munkaorvos is megvizsgált és mindenkinek jó eredménye volt.
Létezik az, hogy munkatársaméknak és nekem is tökéletes a látása de mégse egyforma a szemünk fókusza?

2

GenTeal szemcsepp használata?

Ha a kontaktlencsém bent van a szememben (Biofinity), akkor is becseppenthetem ezt a cseppet? Nem lesz tőle gondja?
A gyógyszertárban ezt javasolták, de nem mondta meg a nő, hogy pontosan hogy kell, mert azt mondta, hogy a szemészt kérdezzem meg, ő tud biztosat állítani.

18F

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!