Találatok a következő kifejezésre: Mi okozhat hasmenést terhesség alatt (2 db)

Mit okozhat a hasmenés terhesség alatt?

Eddig egyszer volt, remélem nem lesz több. Normaflore-t iszok.

Legjobb válasz: Ne aggódj, ha csak néha van hasmenésed, akkor nimcs semmi gond. Nekem akkor szokott néha, ha túladagolom a magnéziumot. Ha kóros, tehát több napon át tart, akkor fordulj orvoshoz.

Ne aggódj, ha csak néha van hasmenésed, akkor nimcs semmi gond. Nekem akkor szokott néha, ha túladagolom a magnéziumot. Ha kóros, tehát több napon át tart, akkor fordulj orvoshoz.

Mi okozhat véres hasmenést terhesség alatt?

Mi okozhat véres hasmenést terhesség alatt? Jelenleg 20 hetes terhes vagyok, kórházban campylobactert állpítottak meg, de ennek már 3 hete. Azóta is - napjában többször - véres, lágy széklete tapasztalok. Az orvosok csak tárogatják a kezüket én pedig félek! Köszönöm a véleményeket el?re is!

Legjobb válasz: Ez valószínûleg agy vírusos fertõzés ajánlom hogy menj el másik orvoshoz ha már a megszokottak csak a kezüket birják tárogatni!Vigyázz magadra!

Ez valószínûleg agy vírusos fertõzés ajánlom hogy menj el másik orvoshoz ha már a megszokottak csak a kezüket birják tárogatni!Vigyázz magadra!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!