Találatok a következő kifejezésre: Mi okozhat babáknál (2 db)

Mi okozhat a babáknál fuldoklásba torkolló sírást?

Babám 8 hetes, pár napja kezdte ezt csinálni, eddig sosem sírt ennyire. Lehet, hogy a hazautazás, a rokonlátogatás, a sok idegen barát, aki kiváncsi volt rá ennyire megzavarta és ennyire elfáradt volna? Mert más ötletem nincs a nagyon keserves, már saját magát hergel? fulldokló csak este jelentkez? sírásra, ami már ordítás. Napközben jókedv?, mosolygós vidám baba, éjjel jót alszik, ha egyszer elalszik az egy órás bömbölés után...

Legjobb válasz: Nálunk is volt ilyen, pedig mi nem utaztunk sehova. Én is úgy gondoltam, hogy túl fáradt volt, hogy meg tudjon magától nyugodni. Kb. 3-4 hónapos korára hagyta el a menetrendszerû esti üvöltéseket, de a mai napig tud vígasztalhatatlanul, keservesen üvölteni néha-néha...most 8 hónapos. Sajnos nem tudok ennél okosabbat, kitartás!

Nálunk is volt ilyen, pedig mi nem utaztunk sehova. Én is úgy gondoltam, hogy túl fáradt volt, hogy meg tudjon magától nyugodni. Kb. 3-4 hónapos korára hagyta el a menetrendszerû esti üvöltéseket, de a mai napig tud vígasztalhatatlanul, keservesen üvölteni néha-néha...most 8 hónapos. Sajnos nem tudok ennél okosabbat, kitartás!
Lehet fáradt, de lehet a hasa is.Esetleg ha iszol tejet megprobálhatnád pár napig elhagyni hátha megszünik a sírás.Nekünk az volt a baj
A kérdező hozzászólása: Lehet a fáradtság, valóban. Ma még itthonis csinálta, de bízom benne, elhagyja majd:-) Tejet már rég nem iszom, lemondtam róla. Nem a hasa, mert nem húzza a lábát. Ha a hasa fáj, nagyon rugdos. Azért boldogulunk, köszönöm a válaszokat:-)

Mi okozhat lázat a babáknál?

Kislányom belázasodott, reggelre 38,5 lett a láza.Nem náthás,a foga jön, de itt azt olvastam, az nem okozhat lázat, csak h?emelkedést. Nektek volt lázas a babátok, szemmellátható tünet nélkül? Mit állapított meg a doktor nála? Sajnos csak 2-re tudunk orvoshoz menni.

Legjobb válasz: Szia! Ilyen piros toroknal szokott elofordulni, sot, meg magasabb is lehet a laza. Nalunk legalabb is ez okozta a 38.5 fokot.

Szia! Ilyen piros toroknal szokott elofordulni, sot, meg magasabb is lehet a laza. Nalunk legalabb is ez okozta a 38.5 fokot.
Esetleg torokfájásra gyanakodok. Annyit eszik amennyit szokott? nem sír evés közben?
Szia! Mi 1 hónapja jártunk így. Minden elõzmény nélkül a délutáni alvásból lázasan kelt a kisfiam.Semmi tünete nem volt, csak a láz. Vasárnap volt, és csak hétfõn tudtam elvinni dokinoz. Mandulagyulát állapított meg a dokinéni. A láza egyre feljebb ment, 40 fok fölé, így kórházban landoltunk. Sok kisgyerek került be magas lázzal. Valami járványféle lehetett. Hûtõfürdõzz és lázcsill.kúpozz! Majd írd meg, hogy mit mondott a doki!
nátha, ami benne bújkál, fogzás, oltás, vagy akármilyen betegség, fertõzés. de biztos valami. szerintem náthás lesz. csillapítottad?
A kérdező hozzászólása: Persze, csillapítottam a lázát, szerencsére lement mostanra 37, 5-re. Most éppen szundizik. Kevesebbet eszik, de amit eszik azt úgy látom jóízûen fogyasztja. A kanalas ételeket egy kicsit mellõzi, de azért tegnap is megevett egy üveg fõzit. Már nagyon ideges vagyok, hogy mit mond majd a doktornéni. Rettegek, nehogy valami komoly legyen, na meg a kórházba kerüléstõl! Mindenkinek köszönöm a válaszát! Szép napot nektek.
Szia! Nekem múlt héten szerdán lett nagyon lázas a babám. 3 napig alig tudtuk levinni neki(39 fok), majd elmúlt a láz és tele lett piros kiütésekkel foltokkal. Pár nap múlva az is elmúlt. Van egy ilyen 3 napos láz nevû vírusfertõzés, eléggé ijesztõ elsõre. Utána tudsz olvasni a neten...
A kérdező hozzászólása: Megérkeztünk a doktornénitõl. Sajnos azt a vírust kaptuk el, amit az utolsó válaszoló írt.A torka szerencsére rendben, és a tüdeje is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!