Találatok a következő kifejezésre: Mi okból el a baba, ha (2 db)

Mi okból mehet el a baba, ha "elmegy"?

Legjobb válasz: Az elsõ trimeszteri vetélések leggyakoribb oka valamilyen kromoszóma vagy fejlõdési rendellenesség, ami miatt az embrió elhal. Ezenkívül lehet még ok a méh anatómiai rendellenessége vagy hormonális elégtelenség, a sárgatesthormon (ami a terhességet fenntartja) nem megfelelõ mennyisége. A második trimeszteri vetélések oka lehet méhnyak elégtelenség vagy valamilyen nemi, hüvelyi fertõzés, ami ha eléri a magzatburkot megfertõzheti azt.

Az elsõ trimeszteri vetélések leggyakoribb oka valamilyen kromoszóma vagy fejlõdési rendellenesség, ami miatt az embrió elhal. Ezenkívül lehet még ok a méh anatómiai rendellenessége vagy hormonális elégtelenség, a sárgatesthormon (ami a terhességet fenntartja) nem megfelelõ mennyisége. A második trimeszteri vetélések oka lehet méhnyak elégtelenség vagy valamilyen nemi, hüvelyi fertõzés, ami ha eléri a magzatburkot megfertõzheti azt.

Ha nem tudunk sehogy se megegyezni a baba néven, és mire megszületik külön is élünk már, más okból, akkor én döntöm el végül a nevét, főleg ha egyedül megyek be a korházba ha beindul a szülés?

Legjobb válasz: A szülõszobán kérdezik meg hogy mi legyen a baba neve. Szóval ha te vagy csak ott, akkor te fogod megmondani a nevét. Mármint ha a keresztnévre gondolsz.

A szülõszobán kérdezik meg hogy mi legyen a baba neve. Szóval ha te vagy csak ott, akkor te fogod megmondani a nevét. Mármint ha a keresztnévre gondolsz.
Ha apuka nem lesz ott, nyilván te, vagy aki veled lesz fogja megmondani a baba nevét.
Pontosan!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!