Találatok a következő kifejezésre: Mi oka annak, mensi (4 db)

Mi oka lehet annak, mensi előtt 5 nappal már érzem a tompa hasfájást? Ezt valamelyik hormon okozhatja, vagy a méhem állapota az ok?

Múlt el?tti hónapban 10 nappal el?tte kezdtem el, 5 nappal el?tte meg pecsételgettem. (persze beképzelt terhességi tünetek voltak, szinte biztos) Rémes. Múlt hónapban meg 1 nappal el?tte voltak "foltok"

Legjobb válasz: nekem menzi elõtt 1 héttel már fáj a hasam. és már soknak halottam hogy ilyen van. és volt nekem hogy peteéréstõl egészen menziig fájt. ez normális.

nekem menzi elõtt 1 héttel már fáj a hasam. és már soknak halottam hogy ilyen van. és volt nekem hogy peteéréstõl egészen menziig fájt. ez normális.

Mi lehet az oka, hogy ilyen a mensim? Volt-e valakinek hasonló és annak mi volt az oka?

A tabletta után nagyon gyenge mensim volt kb. 4 hónapig, ittam egy darabig a cickafark-palástf? kombinációt, hátha segít. A gyenge azt jelenti, hogy össesen 4 napig, kb. napi egy betéttel megúsztam.

Legjobb válasz: Szia! Ez nálam is pont így van. Nemrég voltam nõgyógyásznál és rákérdeztem, azt mondta, hogy ezzel nincs semmi gond. Most rendezõdik a hormonháztartásom.

Szia! Ez nálam is pont így van. Nemrég voltam nõgyógyásznál és rákérdeztem, azt mondta, hogy ezzel nincs semmi gond. Most rendezõdik a hormonháztartásom.

Az utolsó mensim május 5-10ig tartott.28 napos a ciklusom. Jun.2-án kellet volna megjönnie, de előtte 2 nappal elkezdtem barnázni. Még utána is volt egy pár napig. Mi lehet az oka? Babás már nem lehetek ugye?

Csináltam ma reggel 1 tesztet, de negatív lett. Azóta halvány barnás folyásom van.

Legjobb válasz: Így nem tudom, hogy mikor van pé-m. Bár tegnap együtt voltam a párommal.

A kérdező hozzászólása: Így nem tudom, hogy mikor van pé-m. Bár tegnap együtt voltam a párommal.
A pé-d május 20 körül lehetett, de elvileg ha negatív a teszt akkor nincs baba. A következõ péd, ha május 31.én jött a barna akkor lehet megfáztál stb.. és akkor 12-13.-án lesz, akkor kell vigyázni mindenképp, de nem garanciális.. tulajdonképp a nem szeretnél babát akkor védekezni kellene.., ha pedig igen akkor 10-16.-áig kétnaponta akció!! Azért ismételd meg a tesztet egy-két nap múlva, mert a sima barnázás gyanus.


Okt.20 -a környékén kelet volna megjönie mensimnek, de nem jöt meg csak 30. án és kevés volt most 04. én is van de kevés ez mi akkor most megjött?

De nem szokot ilyen sokáig eltartani, meg ilyen kevés Vagy felsértete a méhszájamat a párom, pont 7 végén volt hogy szexeltünk és durvább volt mint szoktuk

Legjobb válasz: Védekeztetek? Mert ha nem, könnyen elõfordulhat, hogy teherbe estél. Nem minden nõnek marad el rögtön a menszesze, hanem van, akinek "kicsit" megjön, ettõl megnyugszik, aztán kiderül, hogy jön a baba. A legdurvább, amit hallottam, hogy 5 hónapos terhes koráig rendes meszesze volt egy ismerõsnek.

Védekeztetek? Mert ha nem, könnyen elõfordulhat, hogy teherbe estél. Nem minden nõnek marad el rögtön a menszesze, hanem van, akinek "kicsit" megjön, ettõl megnyugszik, aztán kiderül, hogy jön a baba. A legdurvább, amit hallottam, hogy 5 hónapos terhes koráig rendes meszesze volt egy ismerõsnek.
A kérdező hozzászólása: Szia ! Nem védekezünk, mert kisbabát szeretnénk, de amúgy is rendszertelen a menszeszem, és most nov.1 -tõl kezdve szedem a Forever Royal Jelly méhpempõt .volt olyan hogy nem jött meg 2 hónapig de utána normális volt ..most meg nem tudom, hogy miért van ilyen kevés, meg hogy miért tart már 6 napja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!