Találatok a következő kifejezésre: Mi mindent az (1777 db)

Mennyi kenyeret esztek, és mi mindenhez? Az én párom szinte mindenhez kenyeret eszik. Azt mondja anélkül nem lakik jól!

Legjobb válasz: reggel eszek két szelet kenyeret szendvicsnek és ennyi ha az ebéd olyan akkor még ahhoz de az ritka, pl pörkölthöz ha nincs krumpli vagy rizs, paprikáskrumpli, babgulyás, gulyásleves, csirkemell, rántott szeletek, sajt-ha ehhez sincs semmi köret marad a kenyér vacsira ha bundáskenyér, melegszendvics van akkor értelemszerûen azt eszem, vagy ha reggel tojásrántotta akkor csak 1 szelet kenyér

reggel eszek két szelet kenyeret szendvicsnek és ennyi ha az ebéd olyan akkor még ahhoz de az ritka, pl pörkölthöz ha nincs krumpli vagy rizs, paprikáskrumpli, babgulyás, gulyásleves, csirkemell, rántott szeletek, sajt-ha ehhez sincs semmi köret marad a kenyér vacsira ha bundáskenyér, melegszendvics van akkor értelemszerûen azt eszem, vagy ha reggel tojásrántotta akkor csak 1 szelet kenyér
Az én férjem is kenyérfüggõ! Fél kg kenyérnek parancsol 1 ültõ helyében. Legyen az fõzelék vagy valami leves, tök mindegy. A bundás kenyérrõl nem is beszélek! Az meg, hogy elhízik szerintem testalkat függvénye is. Én pl. ha pörköltet készítek, 1 kg hús, 1 kg tészta. Ez a mennyiség 2 vacsora és csak este vagyis vacsorára eszik itthon fõtt ételt! Mégsem hízik 1 kg sem. Annyira vékony, hogy néha már mondom is neki, azt hiszik, hogy nem fõzök. Pedig ha látná valaki, hogy mennyit eszik, el sem hinné!
Én csak a friss kenyeret szeretem, azt viszont képes vagyok üresen is megenni. Én is csak kenyérrel lakom igazán jól. Viszont a kolleganõm szinte alig eszik kenyeret, még a felvágottakat is inkább csak úgy üresen eszi meg.
én egyáltalán nem eszek kenyeret.
En nagyon sok mindenhez eszek kenyeret. En is ugy vagyok vele, hogyha egy nap nem eszek kenyeret(zsomle, kifli), akkor ehetek akarmenyit, attol fuggetlenul ehes maradok. Levesekhez, l. bab, gulyas sima feher kenyeret, de a kremlevesekhez piritott kenyerkockakat. Testakhoz nem eszek, de pl. a lasagnehoz igen. Reggelit kenyerrel inditom:rantotta, virsli, salata, bundaskenyer. Ebed: ha leves+ foetel akkor is megeszek utana egy szomlet felvagottal levezeteskent. Vacsora: muszaj akkor is ennem vmi kenyeres dolgot, kulonben reggel arra ebredek, hogy nagyon korog a gyomrom. Elhizasrol annyit, hogy en 48 kg vagyok(166 cm).
Semennyi kenyeret se eszek.
Az a baj, hogy a kilókat a kenyér miatt szedjük fel fõleg. Alattomosan, lassan, de biztosan. Férfiak is!! Nézz meg 40 éves kor körül egy átlag magyar férfit!A legtöbbje elkezdett kövéredni, az csak blabla, hogy a kor miatt van.Ja.Ennyi idõ alatt szép lassan a kenyérfogyasztás miatt kigömbölyödnek.(azokban a kultúrákban, ahol nem, vagy alig esznek kenyeret, sokkal kevesebb a kövér.)Péksüteményekre és általában süteményekre is érvényes ez.Nem a zsír és a cukor a fõ ellenség, hanem a liszt.
én szinte semmihez sem eszek, úgy pluszba :O ha eszek akkor az ugye szendvics.. heti 1-2 reggeli
Nagyon ritkán eszem kenyeret.

Miért látom magam kövérnek, miközben nem vagyok az? 160cm vagyok és 51kg, de mégis baromi ducinak látom magam! Folyamatosan a fogyózáson jár az eszem, mikor mindenki azt mondja, hogy felesleges, de egyszerűen nem tudom elhinni. Mi a baj velem?

Legjobb válasz: Testképzavarod lehet egyrészt, másrészt a nõk agya ha nem is testképzavaros, akkor is teltebbnek látja a testét, mint amilyen. Gyári sajátosság.:) Valószínüleg nem értesz a saját alkatod szépségeinek kihangsúlyozására öltözködésben. Sokszor estem régebben én is abba hibába, hogy bizonyos ruhadarabokat akartam hordani, amik szerintem csak 4-5 kilóval vékonyabban álltak volna jól nekem. Holott nem errõl volt szó! Az én alkatomra akkor sem álltak volna jól! Mindig van valamiylen divathullám, ami csak 1 vagy 2 alakra elõnyös, és a többi nõ meg azt hiszi, a saját testével van baj. Pedig csak máshonnan kell ruhát venniük, nem a márkás plázaboltokból, butikokból.

Testképzavarod lehet egyrészt, másrészt a nõk agya ha nem is testképzavaros, akkor is teltebbnek látja a testét, mint amilyen. Gyári sajátosság.:) Valószínüleg nem értesz a saját alkatod szépségeinek kihangsúlyozására öltözködésben. Sokszor estem régebben én is abba hibába, hogy bizonyos ruhadarabokat akartam hordani, amik szerintem csak 4-5 kilóval vékonyabban álltak volna jól nekem. Holott nem errõl volt szó! Az én alkatomra akkor sem álltak volna jól! Mindig van valamiylen divathullám, ami csak 1 vagy 2 alakra elõnyös, és a többi nõ meg azt hiszi, a saját testével van baj. Pedig csak máshonnan kell ruhát venniük, nem a márkás plázaboltokból, butikokból.
Hogy folyamatosan ezen jár az agyad, az jellemzõ pszichés betegség manapság. Egyébként miért látod magad ducinak: Vagy testképzavarod van, vagy duci vagy. Na miért.. Segítsünk? -> kép.
Szerintem csak löttyedt lehetsz, ekkorszokták azt hinni a tinik hogy kövérek és azt hiszik, ha koplalnak majd eltûnik a probléma, pedig nem ettõl lesznek csinosak. Ugye másképp néz ki aki izmosan ennyi kiló(mivel az izom nehezebb mint ugyanannyi zsír), vagy akin egy deka izom sincs, csak hájacska. De ez csak egy tipp volt. Fogyóznod nem kell viszont nem ártana egészséges ételeket enni és sportolni. Tessék, ennyire nem a kilók számítanak, hanem a testzsír arány: http://kepfeltoltes.hu/130520/196517_365972396811523_1218436..
Jól sejtettem, izmod egyáltalán nincs inkább olyan punnyadt vékony vagy, hiába fogysz nem leszel csinosabb, itt csak a sport segít, na meg a sok fehérje kevés szénhidrát.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130527/2013-05-27_13_www.kepfelt..
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130527/2013-05-27_13_www.kepfelt..
A kérdező hozzászólása: na de a vicc, hogy fõként nem lányok mondják, hogy ne fogyjak...és itt nem az apukámra, vagy a testvéremre kell gondolni, mert õk még 80 kg-osan is azt mondanák, hogy jól nézek ki!
rakj fel képet arc nélkül és megmondjuk az vagy-e. ha szerintünk sem vagy az, akkor kilõttük azt a lehetõséget hogy az ismerõseid elfogultságból mondják, és akkor elhiheted;)
160 centihez nem is olyan kevés a súlyod és könnyen elképzelhetõ, hogy javában zsírból épül fel.Azért mondják, hogy továbbra is csinosabbak legyenek nálad!
nekem teljesen bejössz alakilag, szerintem semmi gond nincs veled;) 17/f

Mit van úgy oda mindennek az érettségitől? Mi van ha nem érettségizem csak egy szakmám van és azzal jól elvagyok? Attól én kevesebb lennék? Mint egy érettségizett? Vagy diplomás? Az is mehet segélyért nem?

Legjobb válasz: Mit van úgy oda mindennek az érettségitõl? Mindenki most írja az érettségit, ebben a hónapban természetes, hogy az egész forum ezzel van tele. Ezen kívül aki nem tud leérettségizni, nos arra nem tudok mit mondani. Egy középiskolát tanulás nélkül ki lehet járni, az érettségin a kettes szintet pedig egy általános iskolás is röhögve eléri. Személy szerint azt gondolom, hogy a szakmunkásokat is érettségiztetni kéne. Mi van ha nem érettségizem csak egy szakmám van és azzal jól elvagyok? Mi lenne? Akkor jól elvagy. Nem tudom, hogy mire ez a felháborodás. Ha jól elvagy, hát jól elvagy. Attól én kevesebb lennék? Mint egy érettségizett? Egy érettségivel biztosan, de amúgy semmivel se. Vagy diplomás? Emberileg õk se értékesebbek, az más kérdés, hogy õk szétszenvedték a fejüket, hogy diplomájuk, karrierjük legyen (nem tisztelet a kivételnek, ugye egyes szakok...). Azért gondolom az neked se lenne vicces, ha egy-egy zh-ra (amibõl van vagy 10 3 hónap alatt) legalább 100 oldalt kéne megtanulnod, tele képletekkel, rövidítésekkel, idegen kifejezésekkel mérnöktanoncként. Az is mehet segélyért nem? Szak/személyfüggõ. Egyes szakokkal nehezebb elhelyezkedni, más szakokért meg kapkodnak. Például gépészmérnökként röhögve válogathatsz a 300 ezer forintos kezdõfizetésû állások között.

Mit van úgy oda mindennek az érettségitõl? Mindenki most írja az érettségit, ebben a hónapban természetes, hogy az egész forum ezzel van tele. Ezen kívül aki nem tud leérettségizni, nos arra nem tudok mit mondani. Egy középiskolát tanulás nélkül ki lehet járni, az érettségin a kettes szintet pedig egy általános iskolás is röhögve eléri. Személy szerint azt gondolom, hogy a szakmunkásokat is érettségiztetni kéne. Mi van ha nem érettségizem csak egy szakmám van és azzal jól elvagyok? Mi lenne? Akkor jól elvagy. Nem tudom, hogy mire ez a felháborodás. Ha jól elvagy, hát jól elvagy. Attól én kevesebb lennék? Mint egy érettségizett? Egy érettségivel biztosan, de amúgy semmivel se. Vagy diplomás? Emberileg õk se értékesebbek, az más kérdés, hogy õk szétszenvedték a fejüket, hogy diplomájuk, karrierjük legyen (nem tisztelet a kivételnek, ugye egyes szakok...). Azért gondolom az neked se lenne vicces, ha egy-egy zh-ra (amibõl van vagy 10 3 hónap alatt) legalább 100 oldalt kéne megtanulnod, tele képletekkel, rövidítésekkel, idegen kifejezésekkel mérnöktanoncként. Az is mehet segélyért nem? Szak/személyfüggõ. Egyes szakokkal nehezebb elhelyezkedni, más szakokért meg kapkodnak. Például gépészmérnökként röhögve válogathatsz a 300 ezer forintos kezdõfizetésû állások között.
mindenki*, néha egy szakma többet ér mint egy diploma, és az állítólag többet ér mint egy érettségi
Egyáltalán nincs mindenki odáig tõle :D Nagyon nagy körülötte a felhajtás, de csak az egész életet befolyásoló célja, a felsõoktatás berkeibe való bekerülés szempontjából van nagy súlya. Önmagában teljesen értéktelen. Maguk a középszintû tesztek általában könnyûek, pláne annak, aki nem csak melegedni járt középsuliba. Nem adnak visszajelzést az érettségizõk valós képességeirõl. Az emelt az már más tészta, annak abszolút van értelme :) Ha te a szakmádból vígan eléldegélsz, akkor [email protected] le tök nyugodtan az érettségit.
Szerintem sok munkahelyen elvárják. Több ismerõsöm is van aki eladó, vendéglátói szakmunkás és a munkahelyen kérték az érettségit is. Ráadásul jó ha van, pl. ha boltban osztályvezetõ csak úgy lehetett az ismerõsöm ha lerakja az érettségit. Szerencsére levelezõi tanfolyamok is vannak ott is lehetséges lerakni. Meg ki tudja, én is gimi után dolgoztam, aztán 26 évesen mentem csak fõsulira. Addig nem érdekelt a dolog aztán megváltozott a véleményem. Szóval szerint jó alap ha valaki megcsinálja az érettségit ha máshogy nem esti/levelezõ suliban.
Akkor lenne értelme az érettségiztetésnek, ha az valóban a diákok megszerzett ismeretirõl adna visszajelzést. A középszintû követelmények a tananyagok egy jó részének még a harmadát sem fedik le. Simán megírhatók volnának viszonylag jóra úgy is, ha elõtte nem melengetnéd 4 évig a s*ggedet az iskolapadban. 1 év BÕVEN elég a felkészüléshez.


A kormány még mi mindent tehet meg az állampolgárok ellen?

Adók sokasága,mértéke az egekben,szociális hálón hatalmas lyukak,magán nyugdíj pénztári pénzt az állam bezsebelte......

Legjobb válasz: nem fognak itt a tömegek csinálni semmitsem. ott volt az mszp elleni lázongás. az emberek olyanok voltak hogy gyerünk döntsük meg a hatalmat, de amikor tömegekkel találták szemben magukat beszartak. meg ugyebár a rendõrök sem jártak el teljesen legálisan. ezt ott rontotta el a nép hogy még mindig hisz és sok a birka. az emberek tennének ezek ellen de nem tudják kik lennének mellettük és ilyen sok embert nem lehet értesíteni mert ha valaki pl fészen kiírná rövidúton lecsuknák valami mondvacsinált hülyeség miatt a másik meg hogy az emberek olyanok hogy ha elvesznek tõlük majdnem mindent , lázonganak de nemtesznek semmit mert még mentik ami megmaradt és inkább tûrnek és befogják a szájukat. majd ha elveszik a házad meg a kocsid meg a munkád meg a kajád , majd akkor fellázadsz, de erre meg nagyon ügyelnek hogy véletlenül sem egyidejûleg jusson mindenki koldusbotra hanem egymás után lassan elszórva más városokban, és mivel az ember ugy van vele hogy jaj szegény de nem az én bajom és nem segít mert ugyebár neki még nem vették el a házát a bankok , így nem is törõdik a más bajával. és így az az ember egyedül marad. tehát addig csinálják ezt így ameddig csak akarják. vagy ha jön a választás és jön a nagyszájú mszp, meg a jobbik meg az a gyökér lmp akik ugyanazt csinálják mint annó a fidesz, de ha valamelyik hatalomra jut folytatja azt a rombolást amit az elõdei függetlenül attól hogy ki volt hatalmon. és akkor aki hatalmon lesz azt fogják rühellni. ez ördögi kör. mindegyik ugyanolyan csak amikor nincsenek hatalmon akkor mindegyik teszi a szépet de ha hatalomra jutnak felrúgnak mindent. eladnak lopnak csalnak hazudnak stb

nem fognak itt a tömegek csinálni semmitsem. ott volt az mszp elleni lázongás. az emberek olyanok voltak hogy gyerünk döntsük meg a hatalmat, de amikor tömegekkel találták szemben magukat beszartak. meg ugyebár a rendõrök sem jártak el teljesen legálisan. ezt ott rontotta el a nép hogy még mindig hisz és sok a birka. az emberek tennének ezek ellen de nem tudják kik lennének mellettük és ilyen sok embert nem lehet értesíteni mert ha valaki pl fészen kiírná rövidúton lecsuknák valami mondvacsinált hülyeség miatt a másik meg hogy az emberek olyanok hogy ha elvesznek tõlük majdnem mindent , lázonganak de nemtesznek semmit mert még mentik ami megmaradt és inkább tûrnek és befogják a szájukat. majd ha elveszik a házad meg a kocsid meg a munkád meg a kajád , majd akkor fellázadsz, de erre meg nagyon ügyelnek hogy véletlenül sem egyidejûleg jusson mindenki koldusbotra hanem egymás után lassan elszórva más városokban, és mivel az ember ugy van vele hogy jaj szegény de nem az én bajom és nem segít mert ugyebár neki még nem vették el a házát a bankok , így nem is törõdik a más bajával. és így az az ember egyedül marad. tehát addig csinálják ezt így ameddig csak akarják. vagy ha jön a választás és jön a nagyszájú mszp, meg a jobbik meg az a gyökér lmp akik ugyanazt csinálják mint annó a fidesz, de ha valamelyik hatalomra jut folytatja azt a rombolást amit az elõdei függetlenül attól hogy ki volt hatalmon. és akkor aki hatalmon lesz azt fogják rühellni. ez ördögi kör. mindegyik ugyanolyan csak amikor nincsenek hatalmon akkor mindegyik teszi a szépet de ha hatalomra jutnak felrúgnak mindent. eladnak lopnak csalnak hazudnak stb
Bármit, amit a társadalom (esetleg kisebb mértékben az Unió) hagy neki. A kormány egyszerûen csak elmegy a lehetõségei határáig. Persze tesznek róla, hogy azt az emberek minél inkább engedjék számukra kellõen messzire tolni. Ha majd egyszer a tömegek azt mondják, itt a vége, akkor itt lesz a vége. Így volt ez mindig és mindenütt a történelem folyamán.
Nem ellenünk van csak maguk mellett és ez így jön ki, de hát ez a "demokrácia" a mai Magyarországon.
Igen, mivel magkapták a 2/3-ot. Sok helyen figyelmeztették az embereket, hogy nem jó ha valaki ekkora hatalmat kap, tojtak rá. Ez a tanulópénz, hogy senki többet ne kapjon 2/3-ot.

Mi lehet az oka annak ha állandóan felírok mindent?

Nemcsak azt hogy mit kell venni, vagy mit kell csinálni az elkövetkezend? napokra mintegy napirend, hanem néha többet is. Van amit többször is. Persze utána eltelik az id?, mindent tudok úgy ahogy kell, meg sem nézem amit felírtam. Ez inkább úgy megnyugtat. És idegesít ha nem írhatom fel. Ha felírtam megnyugszom. Mintha ez úgy biztonságot adna. Más is van így? Vagy csak én?

Legjobb válasz: Ezzel nincsen semmi gond. Én is így vagyok. nagyon sok mindent a telefonom emlékeztetõjébe írok vagy egy papírra. Nekem elég rossz a memóriám úgyhogy ez jól is jön. Nyugodtan csináld tovább. velem már volt olyan is, hogy már engem is "idegesített" hogy sose tudok mindent megjegyezni, mindig mindent lekell írnom. aztán 1x egy elég fontos dolgot nem írtam le, mert azt gondoltam azértse mert úgyis eszembejut.. hát a francokat, szépen elfelejtettem. :D Amúgy szerintem te nem leszel olyan "mániákus" hisz ez csak ahogy te is mondtad, biztonság érzetet ad. Ez természetes :)

Ezzel nincsen semmi gond. Én is így vagyok. nagyon sok mindent a telefonom emlékeztetõjébe írok vagy egy papírra. Nekem elég rossz a memóriám úgyhogy ez jól is jön. Nyugodtan csináld tovább. velem már volt olyan is, hogy már engem is "idegesített" hogy sose tudok mindent megjegyezni, mindig mindent lekell írnom. aztán 1x egy elég fontos dolgot nem írtam le, mert azt gondoltam azértse mert úgyis eszembejut.. hát a francokat, szépen elfelejtettem. :D Amúgy szerintem te nem leszel olyan "mániákus" hisz ez csak ahogy te is mondtad, biztonság érzetet ad. Ez természetes :)
A kérdező hozzászólása: Csak nagyon idegesítõ tud lenni!
nekem ez enyhe kényszer-neurózisna tûnik. A kényszer egy újra ismétlõdõ cselekményfolyamat, amely az érintett részérõl tudatos, kitérni mégsem tud elõle. Az életünk során csaknem mindegyikünk találkozik kisebb-nagyobb kényszerállapottal, szorongással vagy félelmekkel.Az emberek többsége a neurotikus zavarokkal gond nélkül együtt tud élni. Orvoshoz akkor kell fordulni, ha a neurózis akadályozza az életvezetést. (Pl. amikor valaki nem tud elindulni otthonról, mert újra és újra vissza kell mennie ellenõzizni, hogy bezárta-e az ajtót.)Szóval nyugodtan írj fel mindent, ha az megnyugtat.
A kérdező hozzászólása: Na hát olyat is szoktam csinálmi, hogy visszamegyek ajtót, kaput ellenõrizni. De egyszer megyek vissza. Meg sokszor érzem azt hogy mennyi mindent kéne csinálni, aztán belekezdek mindenbe és össze vissza kapkodok.

A sima ArmA 2 szerkesztőbe a trigger az mire jó, hogy kell használni és mi mindent lehet vele csinálni?

trigger

Legjobb válasz: Trigger-el mindent. Azaz idõzítesz más egységeket, scripteket tehetsz bele, video jeleneteket készíthetsz, hangot, zenét tehetsz bele. Hogy csak pár apróbakat említsek. De gyakorlatilag mindent meg tudsz vele szerkeszteni, és szinte (ám gagyi küldiket tudsz nélküle szerkeszteni) nélkülözhetetlen egy normális küldi szerkesztéséhez.

Trigger-el mindent. Azaz idõzítesz más egységeket, scripteket tehetsz bele, video jeleneteket készíthetsz, hangot, zenét tehetsz bele. Hogy csak pár apróbakat említsek. De gyakorlatilag mindent meg tudsz vele szerkeszteni, és szinte (ám gagyi küldiket tudsz nélküle szerkeszteni) nélkülözhetetlen egy normális küldi szerkesztéséhez.

Mit csináljak? Eltúlzom? Szintén kisgyerekes barátnőm gyakran meglátogat minket, de az ő kisfia elég neveletlen, gyakorlatilag mindent lehet neki.

Egyfolytában a szájába veszi az én babóm játékait, az anyja nem szól rá, én elveszem t?le, de akkor már ugye mehet a szennyesbe. Miután elmennek az összes játékot ki kell mosnom, a m?anyagokat átmosni, a játsz?sz?nyeget, és a pokrócait úgyszintén. (az én babóm 3 hónapos lesz, még csak a 2. hónapos kötelez?t, és a pneomo 1. részletét kapta csak meg, ezért féltem annyira). Mivel tegnap voltak itt a "vendégeim", most szegénynem mindene a ruhaszárítón van, a kanapén fekszik, mert a játszósz?nyeg is szárad még. Szerintetek eltúlzom?? Vagy hanyagoljam inkább ?ket egy darabig? Nagyon szeretem a barátn?met is + a kisfiát is, de ez a mindent összenyálazás idegesít. Mit tegyek?

Legjobb válasz: ..dehogy túlzol!-nagyon is egészségesen gondolkodsz-magyarázd el neki-meg fogja érteni. Sajnos õ nem gondolkodik alapból ilyenen-nyilván gyenge lábakon áll empatikus ügyekben, meg gyereknevelésben terén sem áll biztos lábakon-de attól lehet jó barátnõ. egy saját példát,ha megengedsz: ismerõsöm szintén egy nevelés nélküli gyerekével volt fogorvosnál-a gyerek szabadjára engedve mindent összepiszkált /sosem tanították jó modorra/ -a fogorvos tehetetlen volt kissé, mert jó ismerõse volt,de hiába próbálkozott finoman..szóval a a végén engem kért meg,beszéljek a vele,hogy többé ne hozza a gyerekét!Nagyon kellemetlen volt mindenkinek-sajnos az ilyen gyerek késõbb az oviban, suliban úgy ki lesz rekesztve...és ezt a szüleinek köszönheti.

..dehogy túlzol!-nagyon is egészségesen gondolkodsz-magyarázd el neki-meg fogja érteni. Sajnos õ nem gondolkodik alapból ilyenen-nyilván gyenge lábakon áll empatikus ügyekben, meg gyereknevelésben terén sem áll biztos lábakon-de attól lehet jó barátnõ. egy saját példát, ha megengedsz: ismerõsöm szintén egy nevelés nélküli gyerekével volt fogorvosnál-a gyerek szabadjára engedve mindent összepiszkált /sosem tanították jó modorra/ -a fogorvos tehetetlen volt kissé, mert jó ismerõse volt, de hiába próbálkozott finoman..szóval a a végén engem kért meg, beszéljek a vele, hogy többé ne hozza a gyerekét!Nagyon kellemetlen volt mindenkinek-sajnos az ilyen gyerek késõbb az oviban, suliban úgy ki lesz rekesztve...és ezt a szüleinek köszönheti.
Kérd meg, hogy szóljon a kisfiának ne vegyen semmit a szájába. Ezen biztosan nem fog megsértõdni. A kivitelezés és hatékonyság persze attól is függ, hogy az õ fia mennyi idõs. Ha még kéréssel ezt nem lehet megoldani akkor ne tegyél le minden játékot nekik. Tedd egy sima pokrócra a babódat egy pár játékkal amit könnyû tisztán tartani. A pokróc alá tehetsz egy puha paplant, ha nincs a szobában szõnyeg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hibásnak érzem magam, hogy minden játékát elérte a kisfiú, nem gondolkodtam elõre. Egyszerre 3-4 db-ot tartok a játszõszõnyegen az én babóm mellett, de a többi egy dobozban van a szõnyeg mellett. És mivel az õ kisfia már 1 éves, elég gyorsan odamászott, és már ki is borította. Ha legközelebb jön, nem lesz csak 2-3 db mûanyag játék kint, a többi a szekrénybe zárva lesz. És beszélni fogok a barátnõmmel, biztos nem sértõdik meg, csak elõbb kíváncsi voltam mások véleményére, hogy nem én vagyok-e túlságosan mániás. De a válaszaitokból úgy érzem, hogy nem. Mégegyszer köszönöm Nektek.
Szia! Természetes, hogy így aggódsz. Én azt tanácsolom, hogy beszélj a barátnõddel, hogyha õszintén elmondod neki mi a problémád, akkor meg fogja érteni. Már ha tényleg igazi barátnõ. ha pedig megsértõdik akkor az az õ baja. De ha tényleg nagyon jó barátnõk vagytok akkor meg kell hogy értse. És valószínûleg jobban fog figyelni a fiára amíg nálatok vannak. Egy próbát megér.
Szia! Nem érzem azt, hogy túlzásba vinnéd, én is ezt érzeném! Aggódsz ami teljesen érthetõ, és természetes dolog, hogy nem szeretnéd, ha a te babád is a szájába venné, amit elõtte az õ kisfia.A babáknál jobban kell amúgy is figyelni, nehogy valami fertõzést elkapjanak. Érdekes de tényleg vannak anyukák akik mindent ráhagynak a babájukra, én azt gondolom, hogy az sem jó. A túlzott aggódás sem, de még mindig jobb, hogy ilyen precízen odafigyelsz és ennyire gondoskodó anyukája vagy a babádnak!:-)

Mihez vezetne az ha a bankok a pénzt nyomtatnák mint az újságot nap mint nap, és mindenkinek lenne pénze amennyit csak akar és mindenki élné szépen az életét?

Hiszen ha a pénzt nyomtatni lehet, miért nem nyomtatnak belőle annyit hogy mindenki gazdag lehessen . Mindenkinek adnának annyi pénzt amennyit csak akar és . Szeressük egymást gyerekek .

Legjobb válasz: Gondolj bele ha mindenkinek annyi pénze lenne hogy el sem tudná költeni akkor ki az aki dolgozni akarna? Nem lennének épitõipari munkások nem lenne aki kiszolgálna az üzletekben stb stb. Egyszóval kaotikus állapotok lennének. Akkor hova költhetnéd már a pénzedet?

Gondolj bele ha mindenkinek annyi pénze lenne hogy el sem tudná költeni akkor ki az aki dolgozni akarna? Nem lennének épitõipari munkások nem lenne aki kiszolgálna az üzletekben stb stb. Egyszóval kaotikus állapotok lennének. Akkor hova költhetnéd már a pénzedet?
akkó hiperinfláció lenne, használd a guglit
elértéktelenedne a pénz

Feltörték az email cimemet a Freemailos és nem tudom mit csináljak féllek hogy a fésszemen is kicserélnek mindent és áááááá nem tudom mit csináljak az email cimemen mindent kicseréltek Programal csinálják vagy mi?

a jellszavam erös volt 1 becenevet adtam meg amit a DÉd nagyim adott nekem..

Legjobb válasz: Szerintem olyan törte fel aki ismerte azt a nevet. Egy becenév nem erõs jelszó. Erõs jelszó: kisbetû, nagybetû, szám, más karakter (pont, vesszõ, kötõjel) vegyesen. Vátoztasd meg minél hamarabb.

Szerintem olyan törte fel aki ismerte azt a nevet. Egy becenév nem erõs jelszó. Erõs jelszó: kisbetû, nagybetû, szám, más karakter (pont, vesszõ, kötõjel) vegyesen. Vátoztasd meg minél hamarabb.

Pedigrit adok a kutyamnak de mindenki azt mondja hogy az nem jo mert kormot mindent bele daralnak es 3-4 ev mulva elo lepnek a betegsegek a kutyamnak. Ez igaz ha igen akkor mit vegyek? Happy puppyt meg royalt ajanlanak

Legjobb válasz: royalt, eukauba, hill's ezek indokolatlanul drágák, nem rossz tápok, de kb fele annyiért ott a BRIT és hozza kb ugyan ezt a minõséget. Kicsivel drágábban Ott a BRIT Care amibe se gabona, se kukorica. Van még a darling,chapi, pedigré trio amik szintén indokolatlanul drágák viszont cserébe legalább xarok is. És vannak azok a tápok még amik olcsók és nem jók.. de itt legalább nincs annyi kamu(gondolom 2500ft/15kilóért emberek nem is reménykednek normális kaján) Ha az ár nem fontos akkor a piacot magyarországon egyértelmûen az ORIJEN viszi. De ott a TOTW, a N&D amik még hasonló színvonal. Mondjuk ezek picivel megfizethetõbbek. Szóval sorrendben a tanácsom. Brit ha nem akarsz sokat költeni. 8000ft/15kiló Brit Care ha nem sajnálod azt a plusz 100-150ft ot kilónként viszont ebben nincs gabona, kurkorica. 10.000ft/12kiló Amirõl nem írtam az a real nature (a a fresnapf tápja)meglepõen jó minõségû 16000/15kiló. Ezzel egyszinten említeném a ToTW ot kb 14000/14kiló És akkor van az ORIJEN aminek most látom hogy ZOOFaston le ment az ára 16000/13kiló ért. A Real Nature-ön kívül ezek mind www.zoofast.hu s árak.

royalt, eukauba, hill's ezek indokolatlanul drágák, nem rossz tápok, de kb fele annyiért ott a BRIT és hozza kb ugyan ezt a minõséget. Kicsivel drágábban Ott a BRIT Care amibe se gabona, se kukorica. Van még a darling, chapi, pedigré trio amik szintén indokolatlanul drágák viszont cserébe legalább xarok is. És vannak azok a tápok még amik olcsók és nem jók.. de itt legalább nincs annyi kamu(gondolom 2500ft/15kilóért emberek nem is reménykednek normális kaján) Ha az ár nem fontos akkor a piacot magyarországon egyértelmûen az ORIJEN viszi. De ott a TOTW, a N&D amik még hasonló színvonal. Mondjuk ezek picivel megfizethetõbbek. Szóval sorrendben a tanácsom. Brit ha nem akarsz sokat költeni. 8000ft/15kiló Brit Care ha nem sajnálod azt a plusz 100-150ft ot kilónként viszont ebben nincs gabona, kurkorica. 10.000ft/12kiló Amirõl nem írtam az a real nature (a a fresnapf tápja)meglepõen jó minõségû 16000/15kiló. Ezzel egyszinten említeném a ToTW ot kb 14000/14kiló És akkor van az ORIJEN aminek most látom hogy ZOOFaston le ment az ára 16000/13kiló ért. A Real Nature-ön kívül ezek mind http://www.zoofast.hu s árak.
brit premium
Brit Perémium, szerintem minõségre nagyon jó és az ára sem húzós. Nézd meg a linket. http://www.dogshop.hu/kutyatapok/brit-kutyatapok/8447-brit-p..
Brit Prémium, Josera, ezek már jók és elfogadható áron vannak!
Minden kutya- és macskatáp tartalmazza azt amit leírtál. Nézz meg egy konzervet és csodálkozz rá, hogy hány százalék vizet, búzát, hamut tartalmaz és milyen csekély mértékben némi nemû húst. Közfelfogásban gyakran az a jó táp aminek nagy a reklámja. Véleményem szerint az ár-érték arány már régen a béka.... Én csak azt bírom, hogy amikor kiskutyákat árulnak, minden második hirdetésben az szerepel, hogy minõségi tápon nevelkedtek (royal). Sajnos találkoztam olyan esettel, ahol nagyon látszott, hogy mutatóba ki volt téve egy üres vagy megkezdett minõségi tápos zacskó de tudtam, hogy a kutyákat sosem etettél azzal mert túl drága lett volna, de marketingnek jól mutatott :( Tisztelet a kivételnek.
Bármit ami tenyésztöi.Kiskereskedelemben nem szabad vásárolni.Arion, Pro Plan, Hills, Royal, Eukanuba.
csak az a baj hogy 30% legalább kukorica ami hasznosíthatatlan a kutyának. Ellenben a rizsel, meg a fõt krumlival :/
Én az almokon látom a külömbséget, 3 éve csak ezzel etetek nagyon nehezen felnevelhetö fajtát.Azóta se kiegèszítö nem kellett, se ortopédus.Kondi kitünö, mozgásszervi problémák növekedés közben szintén.
Nem a sima brit-rõl hanem a brit care-rõl beszélek.. és szerintem az veri a royalt ( de a sima se sokkal rosszabb) ... A marketingen kívül mi is olyan jó a royalba mond el légyszíves ? :)
A royalban csak 3x szerepel egymás után az összetevõknél a kukorica valamelyik formája, ergo ebbõl van benne a legtöbb. Etessen royallal az, aki disznót tart, már bocsánat, egy kutya ne kukoricán éljen és igen, ebbõl a szempontból vmivel jobb a brit.
Már elnézést de egy brit nyomába sem ér egy Royalnak.
megsúgom, hogy kutyatáp áron már rendes hússal is etetheted. Hentestõl elkéred az aprólékot, farhátat, hasonló dolgokat és abban tuti nincsen korom meg hamu. Nézz utána, a neve BARF étrend. Sokan majdnem hívõként esküsznek rá és minden gond megoldásának tartják. Én ezzel azért vigyáznék, de kifejezetten ártani biztos nem fog a kutyádnak. Nem tudom, hogy mennyi idõs a kutyusod, kiskorában mi is kölyök táppal etettük, és késõbb álltunk át.
A független amerikai szervezet véleménye a Brit Care-rõl.Ugyannyi értékelést kapott mint a royal. http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/showproduct...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!