Találatok a következő kifejezésre: Mi mind hárman (102 db)

állásinterjún, ha megkérdezik, mi a három gyengeség a jellememben, mit érdemes válaszolni? Eddig mindig őszintén válaszoltam és mindig gond lett belőle

Legjobb válasz: Mi volt a válaszod? Pl. azt nagyon nem szeretik, ha azt mondod, hogy lusta vagy, mert õk abból azt következtetik le, hogy nem szeretsz dolgozni. Az se a lehetõ legjobb válasz, ha azt mondod, hogy nem vagy terhelhetõ; mert akkor meg azt hiszik, hamar elfáradsz, feladod.

Mi volt a válaszod? Pl. azt nagyon nem szeretik, ha azt mondod, hogy lusta vagy, mert õk abból azt következtetik le, hogy nem szeretsz dolgozni. Az se a lehetõ legjobb válasz, ha azt mondod, hogy nem vagy terhelhetõ; mert akkor meg azt hiszik, hamar elfáradsz, feladod.
A kérdező hozzászólása: megmondtam, hogy hajlamos vagyok túl sokat vállalni és ez könnyen a munka minõségének rovására mehet.
Ezzel nem tudom, mi a bajuk, ez ugyanis valóban így van, hogy ha az ember sokat dolgozik, akkor csökken a munkájának hatásfoka. Lehet, nem jó cégeknél próbálkoztál eddig, sajnos sok helyen azt hiszik, robotként mûködik az ember. Mindenesetre sok sikert, én idestova 2 évig voltam munkanélküli.
Szerintem ez a dokit egyáltalán nem zavarja, ha mégis, válassz másikat ;´)
Három hét még nagy idõ, annyi idõ alatt bõven elmúlhat. Ha hat hét után sem múlik el, akkor más önmagában indokolja az orvost.
A szülés utáni vérzés nem menstruáció, legalábbis nem rendes. A 6 hetes kontrollon majd megmondja a doki mi a teendõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!!!!!!
Addigra el fog múlni, nekem is 6 hétig vérzett. Vagy max vársz még egy hetet.
Szia! Nekem még volt minimáis vérzésem a kontroll idelyén. A dokit nem zavarta, ugyanúgy megvizsgált. Azt mondta minden ok. Pár nap múlva el is múlt a vérzés.

A yorkim cicije es nemiszerve tobb mint egy honapja meg vann duzzadva tobb mint harom hete verzett mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Ha fedezték, akkor vemhes. Ha nem fedezte be kan kutya, akkor álvemhes. Ebben az esetben mindenképp tanácsos ivartalaníttatni (meg amúgy is), mert az álvemhesség megnöveli az ivarszervi betegségek kockázatát. Ha egyszer álvemhes, nagy valószínûséggel többször is elõ fog fordulni. Az ellés nem segít az álvemhesség problémán.

Ha fedezték, akkor vemhes. Ha nem fedezte be kan kutya, akkor álvemhes. Ebben az esetben mindenképp tanácsos ivartalaníttatni (meg amúgy is), mert az álvemhesség megnöveli az ivarszervi betegségek kockázatát. Ha egyszer álvemhes, nagy valószínûséggel többször is elõ fog fordulni. Az ellés nem segít az álvemhesség problémán.
Esetleg nem volt kan kutya közelébe??
tüzel a kutyád
Jó hosszan elhúzódó tüzelés. Vidd el ivartalanítani.
Tüzel/terhes/állterhes Vidd el dokihoz!

Mit tehetnék? Három hónapos kislányom szinte minden éjjel 3-4-szer ébred, és addig nem alszik viszza, amig nem szopizik. Adok én neki szivesen, de másfél óránként kelni már nagyon fárasztó. Tejem van, hetente 25dkg-ot hízik.

Legjobb válasz: ( második vagyok megint) a tejpéet én próbáltam nem vált be, akkor is felkelt, és minek a "mût" adni, ha sokkal jobb van? mi már eszünk egy kis almát és babnánt délelõtt, délután, de éjjel akkor is cici kell. Ha majd visszagondolsz ez olyan gyorsan elmúlik...én tudom, van nagy is.

( második vagyok megint) a tejpéet én próbáltam nem vált be, akkor is felkelt, és minek a "mût" adni, ha sokkal jobb van? mi már eszünk egy kis almát és babnánt délelõtt, délután, de éjjel akkor is cici kell. Ha majd visszagondolsz ez olyan gyorsan elmúlik...én tudom, van nagy is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a válaszokat.
Szia!Azthiszem akkor sorstársak vagyunk! Az én kisfiam 3, 5 hónapos és õ is 3-4 szer felkel .Már én sem birom nagyon a másfél max 2 óránkénti kellést, õ is 23-25 dkg hizik ami nem baj csak az éjszakai evést kellene csökkenteni.Én ugy döntöttem hogy 4 hónapos korától megpróbálom a tejpépeket este.Ha van valami jó tipped létszi ird meg.Köszi!
Én is így vagyok, de már 7 hós a kisláynom... fáradt vagyok, de amikor msolyog , nevet és csurog a tej szája szélén... az mindent megér. egyébként fõzök mosok, takarítok, egyedül vagyok 3 gyerekkel, apu este jön... bírni kell.Örülj, hoyg van anyatej, én boldog vagyok tõle, és néha sikerül délután 20 percet aludnom, vagy reggel még 10 tájt egy szundi, az segít. egyébként iszom egy kávét... a dokinõ szerint annyit lehet, és eszek egy hegy zöldséget, gyümit...az elég sok energiát ad vitamint nem is szedek. ma éjjel "csak" kétszer volt fent :-))
5 és fél hónapos a lányom, õ is cicizik legalább 3-szor éjjelente. Ezért altatom magam mellett. Ígyt fel se kell ébrednem, ha nyöszörög, csak cicire húzom, kis önkiszolgáló, én alszom tovább. Születése óta így csináljuk, én (leszámítva azokat a két perces felébredéseket) minden éjszakát végigalszom. Biztos nagyon fárasztó lehet ilyen keveset aludni, mint írjátok. Szerencsére én nem tudom, milyen az. Attól meg nem kell félni, hogy az együttalvás miatt nem alszik a gyerek egyedül. Este, ha nem alszik be cicin a lányom, akkor csak megpuszilom, kijövök a szobából, elalszik egyedül. Nappal pedig a kiságyában. Sosincs vele gondom.
Abból amit leírtál látszik, hogy a babád megszokásból ébred. Figyeld meg:ha mindig azonos idõpontban jelentkezik, akkor nem éhség miatt van, csak beidegzõdés.Ha nappal megkapja a megfelelõ kalóriamennyiséget(kb.600ml)akkor éjjel 8 órát kéne aludnia egyfolytában.Próbáld ki a követkzõt:Pl.ha este 18-kor szokott enni, utána fürdés, majd elalvás elõtt evés(2.), lefekteted, majd mielõtt te lefekszel(kb.11kor, de ne késõbb!)megeteted úgy, hogy lehetõleg ne ébreszd fel(álometetés).Így annyi kalóriához jut, hogy ha kisbalták potyognak az égbõl akkor se etesd meg reggelig, és szépen leszokik a megébredésrõl.Nálunk bevált, kitartás, kb 1 hét mire megszokja az új rendszert, ne add fel két nap után!Sok sikert!

Mi történt? Három hónapos múlt két hete a babám. Pár napja minden a feje tetejére állt. Mi lehet ez?

Tápszeres baba 1 hónapos korától. Sensitive tápszert kap. Hasfájós volt de nem volt vészes. Rendszeresen adtam neki espumisant. Nemrég a sûrû bukások miatt kapott sûrítõt. 6-kor fürdés és utána el is aludt. Változó volt, hogy mikor kelt. Volt, hogy 2 de néha 3 óra is mikor kelt enni. Nem is ez a fura hanem most egyre többet eszik és sûrûbben kel. De olyan mintha a hasfájás is visszatért volna. Nyugtalanul alszik nappal is és este is. Össze -vissza kel. Nyáladzik is és rág is mindent de még nem láttam sem duzzanatot semmit a szájában. Nem értem mi lehet ez. Mi változott? Meddig tart? A foga? De akkor miért fáj a hasa? Nektek volt ilyesmi? Mi volt a gond?

Legjobb válasz: ezt én inkább növekedési ugrásnak mondanám. ilyen tájban vagy egy ilyen növekedési ugrás.

ezt én inkább növekedési ugrásnak mondanám. ilyen tájban vagy egy ilyen növekedési ugrás.
Nálunk is hasonló történt, csak azzal a különbséggel, hogy az én babám elõtte 10-12 órát aludt esténként. Mondanom sem kell milyen boldogok voltunk a párommal. Aztán egyik napról a másikra 3-4-szer felkelt éjszakánként. 3 hónapos kor után állítólag már nem jellemzõ a hasfájás. Én konkrét dolgot nem találtam, a fogára gyanakodtam és a védõnõ is azt mondta, hogy valószínûleg az lesz a hibás, vagy pedig rájött, hogy lehet esténként is "partyzni" és ez jó. :) Most 7 hónapos és még mindig nincs foga sajnos...
Rengeteget olvastam, hogy 3 hónapos korban is van fejlõdési ugrás. Lehet ezért vannak ezek a dolgok babádnál.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek lehetséges, hogy a nagyobb mennyiséget nem bírja a gyomra? Mert evés után amikor próbál aludni akkor mindig arra ébred, hogy felhúzza a lábait és nyögdécsel. Nem kap mást, ami bezavarhatta volna. Illetve mégis. Cebion cseppeket kap a teába. De nem tudom, hogy az megzavarhatja-e ennyire...

17 éves (még benzines) Opel Corsa gk. -n menetközben, használat alatt egyszerűen kimerevedett, megállt az ablaktörlő (mind három) Se kép, se hang. Feszesen mereven állnak a lapátok középen. Mi történhetett?

Kérem aki tud segítsen!Nem csak m?szaki analfabéta, de egydülálló anya és totál kezd? gk.vezet? és tulaj vagyok.Egy rakás szerencsétlenség:(:(:( Holnap reggel hajnalban pest környékér?l M7-esen húzunk be a suliba és dolgozni a Kislányommal. Nagyon nem jó ha betakarnak bennünket dzsippes autós társaink és nullát fogok látni.El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm MINDENKINEK! Elgurultam egy benzinkútig és ott 3 perc alatt kicserélték a kipurcant biztosítékot, mert hogy tényleg az volt a hiba oka. Le a kalappal a szakértõk elõtt!:) ...én meg figyeltem ezerrel, mert az igazat megvalva azt sem tudtam hol keressek és mit. Hát ezért nem szabad egy nõt tökre magára hagyni :):):) Hála néked nagy-nagy internet:):):) KÖSZÖNÖM!

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm MINDENKINEK! Elgurultam egy benzinkútig és ott 3 perc alatt kicserélték a kipurcant biztosítékot, mert hogy tényleg az volt a hiba oka. Le a kalappal a szakértõk elõtt!:) ...én meg figyeltem ezerrel, mert az igazat megvalva azt sem tudtam hol keressek és mit. Hát ezért nem szabad egy nõt tökre magára hagyni :) :) :) Hála néked nagy-nagy internet:) :) :) KÖSZÖNÖM!
elsõ: biztosíték ellenõrzése. Ha minden ablaktörlõ megállt egyszerre, valószínûleg nem kapnak áramot a motorok. (biztosíték van az izzókészletben, azzal lehet próbálkozni) Ha ez nem segít, vagy újra kiég a biztosító, akkor elõ lehet venni a teljes alpári szókincset, és (mivel írta, hogy mûszaki analfabéta) fel kell keresni egy hozzáértõt. Nem árt, ha van az ismerõsök közt autószerelõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. Sajnos nincs ismerõs szerelõ sem. Marad az ismeretlen :) :)
ha az autó elindul, akkor vagy biztosíték, vagy kábel romlott el(biztosíték gyakoribb és olcsóbb is javítani)
biztosíték táblát végignézheted nincs e kiégve de ha igen utána is kiég lehet zárlat vagy az intervalum kapcsoló vagy rossz relé is szerelõ kell majd

A barátnőmmel több mint három hónapja vagyunk együtt, és nem sokára itt a névnapja és még nem tudom mit kéne venni neki vmi nem drága de nagyon ötletes kéne, nem akarom, hogy azt higgye h nem is érdekel a dolog! Mit vegyek?

lécci elérhet? dolgokat próbáljatok mondani=)

Legjobb válasz: hát úgy nehéz javasolni, hogy nem is ismerjük, ha esetleg van közös ismerõsötök, tõle kérdezd meg.. ha nincs, gravíroztasd valamibe a neveteket vagy hasonló, lényeg, hogy valami kapocs legyen köztetek..

hát úgy nehéz javasolni, hogy nem is ismerjük, ha esetleg van közös ismerõsötök, tõle kérdezd meg.. ha nincs, gravíroztasd valamibe a neveteket vagy hasonló, lényeg, hogy valami kapocs legyen köztetek..
A kérdező hozzászólása: nem is rossz ötlet, köszi =)
Egy kiskutyának biztos örülne.
Szerintem nem kell névnapra nagy ajándékot adni.Egy kis bombon vagy egy szál rózsa. Majd a szülinapján lepd meg a gravírozással:)

Már több mint három hete menstruálok. Mi lehet ennek az oka?

Most jött meg másodjára. Ez is majdnem két hónapot késett. Szinte már elmúlt a vérzésem nagyon kevés volt már, de megfáztam(orrfújás,köhögés)és újra visszajött és nagyon sok van. Mi lehet szerintetek az oka? 13L

Legjobb válasz: Ezt már orvosnak kell kideríteni!!!

Ezt már orvosnak kell kideríteni!!!
Három hét az rengeteg. Én menstruáltam 2 hétig, aztán elmentem nõgyógyászhoz. Valószínû hormonproblémáid vannak neked is, bár ez nem biztos, mivel csak 2. menstruációdnál tartassz. Ha a napokban nem végzel, mindenképp fordulj doktorhoz. Eleinte a rendszertelen menstruáció normálisnak mondható, de ez a 3 hét kicsit túlzás.
Három hét már sok.Legjobb, ha elmész nõgyógyászhoz.
Beszélj anyukáddal, és esetleg menjetek el a gyereknõgyógyászatra.

Mit tegyek? Három hós a szoptatott babám és már 10 napja nincs széklete. Idáig nem volt semmi gond, de tegnap estétől minden étkezést sírás követ. Lázmérővel már próbálkoztam.

Legjobb válasz: orvossal beszélj szerintem! még ez van! ami gyógyszer! http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/LAEVOLAC-LA..

orvossal beszélj szerintem! még ez van! ami gyógyszer! http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/LAEVOLAC-LA..
Én glicerines kúpot adnék neki. Van otthon? Nálunk csak az vált be, semmi más.
A kérdező hozzászólása: Orvossal már beszéltem, türelemre intett, szerinte nincs baj, ha nem lázas és nem hányik. De a vigasztalhatatlan sírás már elviselhetetlen az étkezések alkalmával.
akkor glicerines kúp vagy a gyógyszer. esetleg homeopátiás szer!
Nekünk is a Glicerines kúp vált be. Laevolac semmit nem ért. Esetleg szélcsõ, de én tuti kúpot adnék. + egy kis langyos nagyon kevés cukros kamilla teát.
Glicerines kúp, vagy pár kanál babáknak való mandarinlé. Ismerõsömnek doki ajánlotta és csodát tett!!!
Arra gondolj, hogy egyre jobban futsz ki az idõbõl.
El kell döntened, hogy mit/kit akarsz jobban, a párodat vagy pedig gyereket, mert az idõ (el)megy. 40 felett már egyre nehezebb egy nõnek gyereket vállalni. Õ egyébként miért nem akar gyereket? Van már neki korábbi kapcsolatból? Azt írod, nem akarod elhagyni. Akkor ez azt jelenti, hogy inkább õt választod, és akár örökre lemondasz a gyerekrõl érte? Szerintem ezt a kérdést kell magadban megválaszolni és tisztázni, és akkor tudni fogod, mit kell tenned. Azt semmiképpen nem javaslom, hogy átverd, azaz azt mondod, védekezel és közben nem, hátha "becsúszik" a gyerek véletlenül és ezzel kész helyzet elé állítod. Én az egyenes megoldások híve vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok. Kissé gyakorlatlan vagyok még itt az üzenetek kezelésében, ezért privátba küldtem a válaszomat. A lényeg az volt, hogy ha elhagynám a gyerek miatt, és mégsem jön össze, akkor fölöslegesen okozok fájdalmat magunknak. Mire másik megbízható társat találok, már úgyis kifutok az idõbõl. Az egyetlen megoldásnak azt látom, ha megváltozik a véleménye. Tudom, hogy beszélnünk kellene, de már azt sem tudom, hogy mivel érveljek. Az biztos, hogy egyenlõre csak a saját szemszögébõl látja a dolgokat, pedig jó lenne, ha az én helyembe is be tudná magát képzelni. Nem?
Privátban írtam, elsõ vagyok. Érvek? Hogy ketyeg a biológiai óra, neki is, akkor is, ha ez nem tudatosul most benne.
Korábban kellett volna errõl beszélnetek, nem most, mikor már alig van idõ arra, hogy gyereked legyen. Ha korábban is az volt a véleménye hogy nem akar gyereket, akkor hiába erõlködsz, nem fog megváltozni a hozzáállása. Õ nem így képzeli el az életét, és ezt neked tudnod kellett volna, mikor õt választottad. Ha már szexre sem hajlandó, valószínûleg attól fél, hogy akaratlanul apává teszed. Nem hiszem hogy változni fog a véleménye, vagy beletörõdsz hogy nem lesz gyereked tõle, vagy másik pasit keresel.
szia!!igaz én még csak 30 leszek most ebbe a hónapba de elmondom náluk hogy is volt!!mi is 9 éve vagyunk együtt!!pár hónapja próbálkozunk a babával!!eleinte hiába kérdeztem a páromat õ mit akar nem igazán válaszolt!!már elegem lett és konkrétan rákérdeztem!!én akarom te hogyan akarod!!és végre kinyögte, hogy õ is akarja!!meg látta rajtam, hogy engem érdekel ez a téma és , hogy nagyon megvisel hogy nem jön össze!!közbe sógornõm terhes lett így szerintem ez is befolyásolta a döntését!!engem nagyon megviselt, hogy neki hamarabb lett babája mint nekünk!!meg idegesít, hogy mindjárt kifutók az idõbõl!!netti!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!