Találatok a következő kifejezésre: Mi miatt meg a rosszullétek a (2 db)

Betegségem köz depresszió. Az E. B 32%-ot állapított meg. Fellebbezni akarok. Epilepsziás rosszullétem, szorongásom is van. A fellebbezésbe mire lehet hivatkozni? 23 éves vagyok, a betegség miatt még nem dolgoztam. Kérem aki tud, segítsen válaszával!

Legjobb válasz: A "köz" depresszió azt jelenti, hogy közepes depresszió? Elég alacsony munkaképesség csökkenést állapítottak meg. Egyrészt azért, mert ilyen lett a világ Magyarországon, másrészt talán közrejátszik az is, hogy az epilepszát megfelelõ gyógyszerekkel tünetmentessé lehet tenni és vissza lehet térni a munka világába. Napóleon is epilepsziás volt, de a nagyságát senki nem vonja kétségbe.

A "köz" depresszió azt jelenti, hogy közepes depresszió? Elég alacsony munkaképesség csökkenést állapítottak meg. Egyrészt azért, mert ilyen lett a világ Magyarországon, másrészt talán közrejátszik az is, hogy az epilepszát megfelelõ gyógyszerekkel tünetmentessé lehet tenni és vissza lehet térni a munka világába. Napóleon is epilepsziás volt, de a nagyságát senki nem vonja kétségbe.
Értelek! A fellebbezésben elõ kell adnod minden tünetet és annak minden következményét. Pld. azt, hogy mennyiben korlátoznak ezek a tünetek az életed során. Azt írd le, mit érzel, mitõl félsz, mennyire gyengülsz el. Képes lennél-e ebben az állapotban dolgozni, társadalmi életet élni, családot alpítani. /utóbbi hármat valószínü nem!/ Meg kellene gyõzni õket, hogy valóban nagyon beteg vagy. Hivatkozz arra is, hogy eddig éppen a betegséged miatt nem tudtál dolgozni, most is képtelennek érzed magad erre. A háziorvosod is segíthet a fellebbezésben.
micsoda? depire van leszázalékolás? vagy mi ez? és mi az, hogy kevés a 32%? tehát, ha valaki depis, akkor hagyjuk otthon?:D nem értem.. járj terápiákra, menj pszichiátriára, bánom is én.. nõvérem még a paranoid skizofréniából is kijött úgy, hogy teljes életet él, igaz szedi a gyógyszereit. keress az életedben jó pontokat, járj iskolába, képezd magad, tanulj, keress barátok, 23 évesen még nem kéne temetni magad. ebbõl a fajta mentális betegségbõl van kiút. vagy azért akarsz fellebbezni, hogy egyáltalán ne légy leszázalékolva? mert akkor oké. nõvérem is tiltakozott ellene, pedig ott aztán zárt osztály volt hetekig, meg csoszogásig szedálás. de 30 évesen ne legyen már leszázalékolva..
ó, igen, persze, gyõzzük meg a bizottságot a nyomorunkról, véletlenül se azzal foglalkozzunk inkább, hogy hogyan kéne felépülni, vagy összekaparni magunkat. addig járj orvoshoz, amíg nem sikerül teljesen felépülnöd. azt persze akarni is kell.

Mi miatt szűnnek meg a rosszullétek a 12. hét után?

Van akinek egyik pillanatról másikra elmulik, van akinek nem. Miért? Mi ennek a konkrét oka?

Legjobb válasz: Szia! Akkorra fejlõdik ki a méhlepény, amivel párhuzamosan csökken a fokozott hormontermelés. Ennek köszönhetõ, hogy csökkennek, elmúlnak az elsõ trimeszterre jellemzõ tünetek.

Szia! Akkorra fejlõdik ki a méhlepény, amivel párhuzamosan csökken a fokozott hormontermelés. Ennek köszönhetõ, hogy csökkennek, elmúlnak az elsõ trimeszterre jellemzõ tünetek.
A rosszulleteket egyeseknel a fokozott HCG hormon termelodes okozza, ez, mint elottem irtak, idovel megszunik, es a lepeny masfele hormonokkal tartja fenn a terhesseget.
szia, a harmadik hónapig a hormonok miatt vannak a rosszullétek, de utána a méhlepény veszi át a hormonok funkcióját, így a rosszullétek megszûnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!