Találatok a következő kifejezésre: Mi miatt ki az (134 db)

Mikor derül ki az, hogy a bács-kiskun megyei iskolákban is elmarad-e a tanítás a hó miatt?

lesz vmi közlemény? mert nem akarok feleslegesen bemenni:S

Legjobb válasz: Nézd meg az iskolád honlapját. Nekünk hétfõ-kedd nem kell menni, ki is van írva a suli oldalán. :-)

Nézd meg az iskolád honlapját. Nekünk hétfõ-kedd nem kell menni, ki is van írva a suli oldalán. :-)

Epillálás után, mit kenjek a bőrömre, h ne nagyon csattogjon ki, az epilálás miatt? Milyen krémeket, vagy akár házi praktikákat ajánlotok?

Legjobb válasz: Nem tudom, kinek mi jött be, én Frezyderm folyékony hintõport használok, közvetlen epilálás után. Karra, lábra, fazonra, hónalja és (lekopogom) soha nem pattogzott ki tõle. Elõtte baba olajat használtam, az is jó volt, de az meg ragadt, tapadt, meg tiszta folt lett tõle a ruhám. Szóval nálam az fhp a nyerõ :)

Nem tudom, kinek mi jött be, én Frezyderm folyékony hintõport használok, közvetlen epilálás után. Karra, lábra, fazonra, hónalja és (lekopogom) soha nem pattogzott ki tõle. Elõtte baba olajat használtam, az is jó volt, de az meg ragadt, tapadt, meg tiszta folt lett tõle a ruhám. Szóval nálam az fhp a nyerõ :)
Szia nekem nagyon bevállik szõrtelenités után a körömvirág kenõcs brobáld ki egy brobát megér az kifejezeten ilyen érzékeny könnyen kipirosodó kipattagó emberek számára találták fel és az ára se vészes.

Miért vagytok szomorúak (ha azok vagytok)? Mi vagy ki miatt?

Legjobb válasz: Valamilyen agyban lévõ ingerületátvivõ anyag alacsony mértéke miatt vagyok szomorú (depressziós). Hogy miért? Ez egy nagyon jó kérdés és a válasz rá kitöltene egy fél könyvet...

Az apám miatt, mert már lassan öt éve, hogy itt hagyott engem ebben rohadt világban. 13L
szerintem senkit sem érdekel mért vagyok szomorú.. szóval mindegy :D
Valamilyen agyban lévõ ingerületátvivõ anyag alacsony mértéke miatt vagyok szomorú (depressziós). Hogy miért? Ez egy nagyon jó kérdés és a válasz rá kitöltene egy fél könyvet...
Azért, mert nagyon szegény családi hátterem van, és akárhogy tanulok és dolgozok, gebedek és küzdök, még annak a lehetõségét sem tudom megteremteni, hogy összeköltözhessek a párommal, miközben a dúsgazdag, full ostoba vagy alpári bunkó ismerõseim, akiknek mindent a feneke alá tettek, kétpercenként töltik fel a képet, hogy milyen lakást kaptak, milyen wellnesshétvégére fizették be a szülõk, milyen jegyûrût vett a milliomos vállalkozó barátjuk...
vajon
Nem vagyok szomorú, semmi nem tör le! Erõs vagyok!
Nem vagyok szomorú, semmi nem tör le! Erõs vagyok!
Nem vagyok szomorú, semmi nem tör le! Erõs vagyok!
Mert beteg vagyok, és mert egy óriási hülyeség miatt elhagyott az, akit nagyon nagyon szeretek. :((
>exedra válasza: >ha ez segít valamit a szomorú embereken, én nagyszerûen >érzem magam! Hát emiatt én most rohadt szarul érzem magam - igazi hungaricum;-) Pl. azért mert csak most, harminc+ évesen vallottam be magamnak teljesen, hogy meleg vagyok, és ebben a korban kb. olyan könnyü partnert találnom, mintha nö lennék. (és elment vagy húsz év az életemböl jó szex nélkül). Nnameg ezzel ugrik a családalapítás is, pedig mindig is gyerekeket akartam, imádom öket :-((( Meg kicsit depressziós hajlamaim vannak, ezért a karrierem sem igazán halad elöre. Ezért azt sem látom, hogy ebben az országban, hogy fogok boldogan, kiegyensúlyozottan élni a nyugdíjig... azutánról már ne is beszéljünk! De végül is egészséges vagyok, szegénynek sem lehet nevezni, ma egy nagyon szép sráccal chateltem és lehet, h randizunk, nna, ennek meg örülök :-)) Ez van, lehet szenyózni, akinek ez kell:)
Azért mert egyedül vagyok....De nem sokára szép muzsika fog szólni...Es angyalkák énekelnek majd!
Mert örökké magányos vagyok és nem tudok rajta változtatni.
Mert akárhogy igyekszem, így is csak "épphogy-ketteseket", vagy pótzh-kat gyûjtök...
nem vagyok szomorú, csak a mindennapi elkeseredettséggel kell megküzdenem...majd' 7 év után megcsalt a nõm, sebaj, még mindig itthon élek, ez már nem annyira "sebaj", nincs csajom, ez baj, és szexhiányom van, ez nagy baj...iszonyatosan megdugnék egy csajt, az nem lenne baj, ám valahogy "befagytam", ez lenne a baj? :P
a r!banc gyikes csajok miatt
Akkor én most... UTÁLLAK! :'(
ha ez segít valamit a szomorú embereken, én nagyszerûen érzem magam!
Barbara miatt, mert úgy érzem, nem lehet az enyém. :(
Én speciel meg vagyok átkozva, hát emiatt.
azért mert beteg vagyok, és mert nem lehetek azzal akit szeretek.
Azért, mert nagyon szegény családi hátterem van, és akárhogy tanulok és dolgozok, gebedek és küzdök, még annak a lehetõségét sem tudom megteremteni, hogy összeköltözhessek a párommal, miközben a dúsgazdag, full ostoba vagy alpári bunkó ismerõseim, akiknek mindent a feneke alá tettek, kétpercenként töltik fel a képet, hogy milyen lakást kaptak, milyen wellnesshétvégére fizették be a szülõk, milyen jegyûrût vett a milliomos vállalkozó barátjuk...
Miattad. :(
Azért, mert elrontottam egy csodálatos kapcsolatot, és most minden egyre jobban és jobban romokban hever, iszonyatosan szenvedek emiatt.

10 fontos dolog ami miatt megutáltam Magyarországot! Kíváncsi vagyok ki mit utál ebben az országban még?

utálom, h a tv ben a reklámok másról sem szólnak csak, a hüvelygombáról, prosztatanagyobbodásról, tamponról és a mosóporról nincs egy vicces értelmes reklámunk! Minden mobil szolgáltató kínálgatja tv keresztül a kedvezőbbnél kedvezőbb ár ajánlatokat vedd meg előfizetéssel 0-ft ért be mész az üzletbe és elkérnek 40-100 E ft kötbért! Azaz át vágnak! utálom a fideszt! utálom, hogy az emberek bezárkózottak a cigaretta ára már az egekben száll! nincs munka magyarországon! szeptembertől már vidámparkunk sem lesz! mindenki attól fél, hogy el veszti az állását! jah és ha demonstráció van a magyarok rohadtúl kukák! Nem mernek tenni semmit! Hagyják magukat elnyomni! tisztelet a kivértelnek.

Legjobb válasz: Ne aggódj annyira, aki a negatívumokat keresi, minden országban könnyen talál 10 fontos dolgot, amiért megutálhatja azt. Nem mondom, hogy a felsorolt tényezõk némelyike engem nem zavar, ugyanakkor vannak olyan pozitív jelenségek, amelyek miatt visszabillen a mérleg nyelve.

Ne aggódj annyira, aki a negatívumokat keresi, minden országban könnyen talál 10 fontos dolgot, amiért megutálhatja azt. Nem mondom, hogy a felsorolt tényezõk némelyike engem nem zavar, ugyanakkor vannak olyan pozitív jelenségek, amelyek miatt visszabillen a mérleg nyelve.
Igen sok okos van aki magyar, de a nagy átlagot nézd meg. Mind dagadt, ilyen besavanyodott pofa, nincs pénze senkinek, normális élete, harc megy a kenyérért, nem élnek. Igen Bp. szép nagyon is, de nézd meg az árakat. Mondom ezt úgyhogy én mérnökként jól élek, de a nagy átlag éhen döglik. Külföldön nézzél szét, Hollandok hétköznap szívnak buliznak csajoznak, úgyhogy másnap meló van. Ott aki nem él jól maximum a tróger melós, de egy szakember ott király életet él, még az átlag is jól él, ami itthon a felsõkategória már.
Barmok! Magyarország , igenis jó egy ország sem tökéletes És a magyarok okosak , szerinted kitalálta fel a sakkozógépet? a számítógépet?a golyóstollat? a rubik kockát??persze nem tökélet , de Magyarország jó és szép !
Lemaradt. Kint ha a kocsiban otthagyod a kocsi kulcsot, lehúzott ablakkal, szerintetek mi lesz? Nem lopják el, mint itthon, itthon azonnal, undorító ez az ország bár ne ide születtem volna.
Én is utálom, ez nem is a hazám, csak sajnos ide születtem, de ezért képzem magam, és onnantól tudok dobbantani. Okok: -Szegénység, itt az alapautó max egy Opel Astra(menj ki Svájcba ott az alap kocsi BMW 5-ös, meg Mercedes) -Savanyú pofájú emberek -Mindenki igénytelen, tisztelet a kivételnek -Bunkók:Nem beszélnek nyelveket, nem tudnak kommunikálni(egyszerûen égõ ahogy a magyar viselkedik) -Céltudatlan senkik:el vannak ha ma ez van az is jó ha kevesebb van az is, mindegy csak ne kelljen megmozdulni a fotelbõl -Nem tesznek semmit -Összetartás nuku -Tudás nuku -Munkamorál nuku -Lopás, lehúzás, csalás -Pesszimizmus -Élni nem tud a magyar, csak max megélni se Pozítivum: -Budapest szép -Sok nõies dugni való csaj(persze ha van zséd is hozzá) -Bulik vannak -Nyáron meleg van, madárcsicsergés, tücsök ciripelés Na szerintetek billen a mérleg nyelve, hát k_rvára nem. Ez az ország Európa pöcegödre, menjetek el Lengyelországba már ott is olyan élet van, hogy ihaj, éttermek tömve, állandóan, buliznak, csajoznak, isznak persze :D Vagy menjetek el Németországba, Svájcba. Ott úgy néz ki, hogy olyan szinten dõzsölnek, hogy hihetetlen, apuka elmegy csajozni anyuka meg dug más pasikkal élnek orrba szájba dugnak, buliznak, egy szóval tudnak élni, alap kocsi a Bömös, Merci, Porsche, Maserati.Persze egy jó szakmával, mesélte a haverom, hogy a szomszédja kint németben megállás nélkül bulizott, csajozott, dõzsölt egy szóval nagykanállal tudják majszolni az életet, hozzáteszem bõven negyven felett van a pasi, anyu meg 30 kb. Na ez az élet amit itthon max az Istenhegyen látsz. Ezért megy el minden értelmiségi, mert ÉLNI akar nem csak megélni.
Nem utálom, de van egy két érdekes dolog ... -itt nem mosolyognak az emberek -a politikusok nem a megoldáson törik a fejüket, hanem egymást húzzák lefelé. -mindenki félti az állását, már nincs biztos állás -éhbérért kidolgozhatja itt az ember a lelkét -sajnos nagyon sok ember lop csal hazudik. -itt nincs pénz semmire, mégis minden 5. autó luxusautó.
Próbálj inkább a pozitív dolgokra koncentrálni, mert biztos vagyok benne hogy a valódi gondjaid ennél komolyabbak... Csak most minden felbosszant. Én sem szeretek sok mindent. Sok minden így mûködik máshol is. Hasonló dolgokat utálok én is: 1. Az emberek kihasználják, kibeszélik egymást, rosszindulatúak, irigyek, a másik kárán örvendeznek (nem azt mondom hogy máshol nincs ilyen, de ezt tapasztalom gyakran. Azért vannak normális emberek is, csak kevesen) 2. Sok a c... és egyre több lesz! Mehet a bûnözés, kiabálás, magyarok megfélelmlítése, terrorizálása, aztán óbégatás a rasszizmus miatt 3. kétszínû, hasznolesõ politika, akik miközben rasszizmusról, emberek érdekeirõl beszélnek, csak megpróbálják kihasználni Magyarországot, az embereket. Az egész parlament teli van velük, de a határon kívülrõl is jönnek... 4. sok a hülye, birka, beképzelt ember, de a legnagyobb pofájuk nekik van. Olyanok is akiket cak a külsõségek érdekelnek, aki nem tetszik nekik, abból gúnyt ûznek. 6. a média egy nagy rakás f0s, idióta semmit nem érõ, ostoba emberekkel, ömlenek a "sztárok", "énekesek", nyálas celebek, realitys gyökerek nem jut eszembe más pedig még biztos sok van
Csak egy észrevétel: Ha valaki ezen az oldalon cigány ellenes/utálós posztot ír és teszi közzé, azt rögtön törlik. Ha valaki viszont az országunkat szídja/utálja, az miért nem törlik??? Amúgy??
Elõször is ez csak kilenc dolog. Másodszor a reklámok nézését senki sem kényszeríti rád. Harmadszor nem a cigaretta árával van baj, hanem, hogy egyáltalán árusítják. Negyedszer aki akar talál állást magának. Ötödször a Fidesz is olyan mint a többi, ha más lez, az sem lesz jobb. Hatodszor az emberekrõl szóló két megjegyzésed sajnos nagyon is igaz, ebben nem tévedtél.
"Negyedszer aki akar talál állást magának. " Milyen állást, milyen fizetéssel?

Volt valaki megfázva szülés alatt nagyon félek hogy a nátha miatt bedugul az orrom stb. Kinek mi segitett?

Legjobb válasz: Tapasztalattal nem tudok szolgálni, de valószínûleg a szülés beindulásakor úgy felmegy az adrenalinszinted, hogy nem fog dugulni az orrod. (Talán röhejesen hangzik, de ha nekem épp egész nap egy levegõmolekula nem jött át, este szex közben azonnal "kitisztul", merthogy a bedagadt nyálkahártya az adrenalin+hormonok miatt visszahúzódik.)

Tapasztalattal nem tudok szolgálni, de valószínûleg a szülés beindulásakor úgy felmegy az adrenalinszinted, hogy nem fog dugulni az orrod. (Talán röhejesen hangzik, de ha nekem épp egész nap egy levegõmolekula nem jött át, este szex közben azonnal "kitisztul", merthogy a bedagadt nyálkahártya az adrenalin+hormonok miatt visszahúzódik.)
Igaza van az elsõnek. Én megfázva, taknyosan mentem szülni, de mikor beindultak a fájások, konkrétan nem éreztem semmit a szülési fájdalmakon kívül, nem is gondoltam arra hogy megfáztam, és nem is dugult be az orrom! Ha mész szülni azért szólhatsz a dokiknak, szülésznõknek, hogy meg vagy fázva, hátha adnak rá valamit, de szerintem ott észre sem fogod venni, hogy náthás vagy.
És azt elfelejtettem, hogy jó egészséget és sok boldogságot, és szerencsés, problémamentes születést kívánok a bébinek és neked! :)

A bankok miatt alakult ki az egész eurozóna válság? Vagy mi miatt?

Legjobb válasz: Hitelt nyújtogattak orbaszájba, kockázatelemzs nélkül. Most hogy ezek lejártak, az adósok nem akarnak törleszteni. Persze hogy magával rántanak mindenkit.

Hitelt nyújtogattak orbaszájba, kockázatelemzs nélkül. Most hogy ezek lejártak, az adósok nem akarnak törleszteni. Persze hogy magával rántanak mindenkit.
Pénzemberek mérhetetlen kapzsisága elõbb-utóbb ide vezet.Olyan lesz minden, mint a veteményes sáskajárás után.
A cionista háttérhatalmak tudatosan generálták...
Ez most pont nem. Egy csomó ország ész nélkül vette fel a hiteleket, és abból finanszírozta a mesterséges jólétet. De ezeket a hiteleket leginkább más országoktól, illetve befektetõktõl szerezték.
Nem egyértelmû? Ott van a pénz, ergo a válság is csak onnan indulhat ki.
Az emberek szeretnek jólétben élni. Az USA és Nyugat-Európa gazdasági fölénye az ezredfordulóig biztosította is ezt. Az ázsiai gazdaság fokozatosan erõsödött olcsó tömegáruval terítette be a világot. Ez lett a nyugat veszte. Amíg az amerikai esztergályos megengedhette magának a 4 literes V8-as kocsit, addig a kínai meg a koreai esztergályos egy marék rizsért dolgozott. Most megindult a kiegyenlítõdés. A nyugat eladósodott, Kína pedig tele van pénzzel meg amerikai államkötvényekkel.
A kapitalizmus alapvetõ jellemzõje a ciklikusság. Fellendülések és visszaesések követik egymást. A válságokat elkerülni nem lehet, legfeljebb tompítani vagy lerövidíteni õket megfelelõ állami beavatkozással. Persze az igaz, hogy bizonyos fajtájú emberek a válságokból is hasznot húznak...

Kinek milyen fogkrém vált be a legjobban? Miért? Az íze miatt, vagy simábbnak érzi a fogát tőle, vagy mi miatt?

nekem a legjobbnak az elmex bizonyult

Legjobb válasz: Paradontax. A fogdokim ajánlotta, kaptam is tõle ingyen kipróbálni mintát, bevált, de egyébként elég drága.

Paradontax. A fogdokim ajánlotta, kaptam is tõle ingyen kipróbálni mintát, bevált, de egyébként elég drága.
Nekem a Sensodyne, mert mióta használom, nem érzékeny a fogam
Colgate! Évek óta ezt használom, nem mindig ugyanazt a típust, legtöbbször Total12-t, de néha Max White-ot

2-napja késik a menstruációm és elég sokat stresszelek ez miatt, mindig védekeztünk és mindig megnéztük a végén h nem lukadt e ki az óvszer és soha nem lukadt ki eddig, mikor jön meg végre a menstruáciom ha nem stresszelek akkor talán?

Legjobb válasz: csinálj sok felülést. nekem az mindig bevállik.. bár nemtudom miért. :D am igen.. ne stresszelj. egyél csokit. :P de ha nem LYUKADT ki a gumi, akkor nincs mitõl félned. :) nyugi..

csinálj sok felülést. nekem az mindig bevállik.. bár nemtudom miért. :D am igen.. ne stresszelj. egyél csokit. :P de ha nem LYUKADT ki a gumi, akkor nincs mitõl félned. :) nyugi..
Talán pont ettõl a stresszeléstõl késik. Nyugodj meg, biztosan meg fog jönni..:)
Figyi. Én ezt úgy tudom h ha a sok idióta kis nyominger nem szurkodja meg a kondomos dobozt tûvel (tanulj belõle, vegyél patikába. :) ) akkor ha kilyukad, az egész elszakad, azt csak észreveszed! ;) Csak nyugi! Nekem a sok stressz miatt 2 hetet vagy 3 hetet késik maximum.
szia nekem múltkor 8 napt késett én is megilyedtem de nem votam terhet
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mindenkinek...akkor megpróbálok megnyugodni hátha sikerrel járok...köszi mindenkinek
igen, tényleg jobban jársz a patikás óvszerrel! egy bnõm fia így született... vmi f*sz idióta kiszúrta tûvel a dobozt, nem vették észre, és gyerek lett a vége... szerencsére azóta is együtt vannak, meg minden, de gondolom, nem akarsz ilyen helyzetbe kerülni... amugy meg a stressztõl 2-3 hetet, sõt akár egy hónapot is késhet, no para... ha nagyon nem akar megjönni, én vennék egy terhességi tesztet...
A kérdező hozzászólása: oké köszike

20 hetes kismama vagyok és feküdnöm kell kül. Problémák miatt (bár még nem tudom meddig). Ki van még ilyen helyzetben, és mivel üti el az időt?

Legjobb válasz: Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok, bár azért nagyon nem mindegy miért is kell hogy feküdj. Nekem 28-29 hetesen rövidült méhnyak miatt. Nekem valószínû már nem oldják fel a feküdni kell büntetést. Nekem a TV, olvasás, Net, néha fõzés és kis séta. A lényeg annyi lenne hogy rosszabb ne legyen.

Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok, bár azért nagyon nem mindegy miért is kell hogy feküdj. Nekem 28-29 hetesen rövidült méhnyak miatt. Nekem valószínû már nem oldják fel a feküdni kell büntetést. Nekem a TV, olvasás, Net, néha fõzés és kis séta. A lényeg annyi lenne hogy rosszabb ne legyen.
szia.én is pihire itéltettem.ma voltam dokinál és nem tetszett naki a látvány és a hallottak.elég sokat keményedek és a méhszáj C2000.hát én nem az az egy helyben ülõs típus vagyok, de a babámért mindent.ugyhogy elõveszem anyám könyvtárát és kiolvasok mindent ami csak létezik neki, és net meg tv, meg persze egy kis séta minden nap, hogy ne tunyuljak el. 22 hetes km
A kérdező hozzászólása: szia, kb 3 héttel ezelõtt volt egy pici mennyiségû világos barnás folydogálásom. Akkor pihenést javasolt, amit be is tartottam. 1 hét múlva vizsgált meg újra és bár az elõzõ problémám szerencsére elmúlt, a méhszáj vizsgálatánál azt mondta, hogy középre húzódott a méhszáj. Szerencsére nem nyílt ki egyáltalán. Újbabb 1 hét pihi, majd kontroll. Akkor azt mondta, hogy még mindig ez a helyzet és 2 hét múlva újra szeretne látni. És még mindig C3000 a méhszáj, szóval szerencsére zárt. Hát ennyi. Ezért reménykedem abban, hogy esetleg a méhszájam meggondolja magát és visszaáll az eredeti helyzetébe. Remélem nem csak reménykedem. Betartom a pihit, és várok.
Szia!Én szerencsére csak voltam ilyen helyzetben, azóta megszületett a babus, már lassan 4 hós lesz.Naa, de nem is ez a lényeg! :D Szóval nálam vesegörcsök miatt kellett pihire kényszerülni, sajna kórházban is feküdtem. Abban az idõben sok filmet megnéztem, olvasgattam, rejtvényt fejtettem.Kicsit sétálgathatsz, vagy kicsücsülhetsz ebben a szép idõben az udvarra/erkélyre.Barátnõzés....? Mindenképpen tartsd be az utasításokat és használd ki a kényszerpihit, mert utána aztán nem lesz lazítás! :D Kellemes babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!