Találatok a következő kifejezésre: Mi lett vége az (199 db)

Mi lett végül az ügy vége? Kapott kártérítést a sértett? A kalauz megbűnhődött?

http://mavfigyelo.blog.hu/2009/07/17/bekattant_a_kalauz_bili..

Legjobb válasz: Jó eséllyel már nem dolgozik a cégnél (ezt még a szakszervezet sem tudja kimagyarázni). A többi már a sértetten múlik, hogy pereli-e vagy sem.

Jó eséllyel már nem dolgozik a cégnél (ezt még a szakszervezet sem tudja kimagyarázni). A többi már a sértetten múlik, hogy pereli-e vagy sem.

Megtudná valaki mondani h most pontosan mivel lett vége az Avatar? Elég sokat vitáztunk ezen barátnőimmel.

Legjobb válasz: Meghalt az amcsi pasi, de a kék izéjében tovább élt és összejött a csajjal, a gonoszokat legyõzték, kb ennyi.:D

Meghalt az amcsi pasi, de a kék izéjében tovább élt és összejött a csajjal, a gonoszokat legyõzték, kb ennyi.:D
jake sully szellemét véglegesen átplántálták az avatar-testbe, ezzel ért véget a film.
Levettem a szemüvegem.
A kérdező hozzászólása: tudtamén:D köszi szépen
hülyékvagytok:D Vicces értelemben: Amikor vót a harc a végén a Navi csaj megmentette a pasit a fuldoklástol ezért a csávó lefekütt vele. Aztán amikor igy kinyilik a szeme a navi csávónak akkor jött rá hogy nemhasználtak kotont és ez lesz a következõ részben hogy a gyerek félig navi félig ember lesz. Amúgy a 04-19 23:12-ei válasz a helyes:D
Ki az a Tiesto?
én nyíregyházán voltam, de remélem nem baj h írok:) itt 1-kor kezdte, és 4 után egy picivel fejezte be. 5kor lett vége, utánna még vault játszott egy kicsit, igaz már csak kb 50-en voltunk. utóbuli volt egy discoban(C7) az délig tartott, de ott is kevesen voltak. Az egész buli fergeteges volt. Tiesto jó volt, de én Vaultban csalódtam óriásit, méghozzá pozitívan, nagyon jól játszott õ is:) Jó élmény: egy gyönyörû hölgyel összesimulva tomboltunk:) , de sajnos nem sikerült megismernem:(
*5kor az egész bulinak lett vége, tiesto után 5-ig játszott vault
Én 10-kor érkeztem a buliba akkor már Budai volt./tipikus warm-up zene/ 11 körül Karmatronic indított a Toca Me-vel /Ez már jobban tetszett igaz régebbi zenéket nyomatott fõleg(Born Slippy, One More Time/ aztán 01:06-kor TIESTO in the house! Én 4:30-kor leléptem addig MC Strech kb. 1 percet beszélt és most nem túloztam. Én jól éreztem magam Tiesto hatalmas volt és a zene mellett a fények is feldobták a hangulatom. Megérte elmenni.


A rákszûrés eredményem P3 lett. Olyan válaszokat várok, akiknek szintén ez volt. Mi lett végül? Mivel kezelte az orvos?

17hetes kismama

Legjobb válasz: Bár nem nekem,de két ismerõsömnek is lett P3.Mindkettõnek sima gyulladás állt a háttérben,kaptak rá kúpot,és újabb kenetlevétel után már rendben volt az eredmény. Egyéb esetben ha jól tudom rákmegelõzõ állapotra utal,ezért fokozottan kell szûrésekre járni.

Bár nem nekem, de két ismerõsömnek is lett P3.Mindkettõnek sima gyulladás állt a háttérben, kaptak rá kúpot, és újabb kenetlevétel után már rendben volt az eredmény. Egyéb esetben ha jól tudom rákmegelõzõ állapotra utal, ezért fokozottan kell szûrésekre járni.
Szia! Nekem 2009-ben volt P3 HPV szûréssel megállapították, hogy egy magasrizikófakturúm van, kezletek kúppal stb. hogy a gyulladás lemenjen, de a méhszájsebet mûteni kellett. Egész pontosan azt a részt ki kellett metszeni. Ezután jó darabig szednem kellett Isoprinosine-t. Elõször negyedévente rákszûrés, aztán félévente, és utána már évente is elég volt. Azóta már volt P1-es eredményem is... igaz ez életemben eddig csak egyetlen egyszer. Egyébként mindig P2. (de minden más lehet az esetedben, hiszen babát vársz, a legjobb lenne ha a nõgyógyászoddal konzultálnál, hogy mi ilyenkor a teendõ, vagy egy ami talán mégjobb onkológussal aki nõgyógyász is. Engem egy ilyen mûtött és kezelt annon). Ha van esetleg még bármi kérdésed írj nyugodtan akár privátban is, szívesen válaszolok.
A Papanicolau (P0-P5) rendszer kicsit már elavult, ugyanis nem árul el semmit arról, hogy a kóros leletet rák vagy gyulladás okozza, így sok nõgyógyász már nem ezt az értékelést használja. A P3-at az esetek többségében gyulladás okozza, így valószínûleg valamilyen hüvelykúpot fogsz kapni, majd egy újabb rákszûréses kontroll. Mindenképpen mond meg a nõgyógyászodnak, hogy legközelebb Bethesda értékeléssel (is) kérje a rákszûrést, mert ott pontosan ráírja az értékelõ orvos, hogy ez most gyulladás, agy rákmegelõzõ állapot, így feleslegesen nem hozzá rád a frászt!
Utolsó, ebben igazad van, de sajnos még mindig ezt használják... nekem is a P3 mellett még egy kisebb litánia volt, gondolom azt jelentette a továbbit... Azt tudom, hogy a doki akihez járok az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumba küldi értékelésre a leleteket.
akarom mondani a keneteket...
Közben elõszedtem a papírjaimat hogy mi volt benne... P3 LISL; LSIL, enyhe fokú laphám-eredetû intraepitheliális lézió (CIN 1) Kimetszett részt küldték szövettanra és hát az eredmény az nem CIN 1 lett, hanem CIN 2 CIN II/III: a hám rákmegelõzõ állapotának középsúlyos és súlyos formája.
Még egyet írnék hozzá... én a világért sem szeretnék ezzel senkit megijeszteni az biztos... igazából csak tényleg fontos, hogy rendszeresen ellenõrizni, és a te esetedben kedves kismama azt tenni amit az orvos mond. Nem hiszem, hogy várandósság alatt gyógyszeres kezelésen kívül bármi mást alkalmaznának. De ezt tényleg vele egyeztesd, remélem olyan orvosod van, akiben megbízol. Minden rendben lesz!!!!

Romániába mikor kezdődik az iskola és mikor lett vége?

Legjobb válasz: asszem 1 vagy max 2 héttel késõbb kezdõdik mint nálunk, azt nem tudom mikor van vége

asszem 1 vagy max 2 héttel késõbb kezdõdik mint nálunk, azt nem tudom mikor van vége
Ezt miért nem egy román fórumon kérdezed meg??????
17-én kezdödik és 22-én lett vége. Legalábbis itt nálunk Erdélyben.
Szeptember 15-en kezdodik (iden 17-en, mert 15-e szombat), es junius 21-en van vege.
a kedves 2-ik valaszolonak csak annyit mondok hogy azert itt kerdi meg, mivel itt sok az erdelyi!!!!

A tiltott szerelem sorozatban mi lett végül Bihter terhességével? Mert nem vetettel el, azt tudom.

Csak hébe- hóba nézegetem és nem tudom, mi lett Bihter terhességének sorsa.

Legjobb válasz: Elvetette végül, abortusz után kapott vmi gyógyszert és Adnan megtalálta, balhézott egyet Bihterrel, h megint elvetette és el sem mondta, h terhes, Adnan meg elmondta Behlülnek, h Bihter terhes volt, neki meg leesett, h akkor elõször mondott igazat Bihter, h terhes és az õ gyerekét vetette el.

Elvetette végül, abortusz után kapott vmi gyógyszert és Adnan megtalálta, balhézott egyet Bihterrel, h megint elvetette és el sem mondta, h terhes, Adnan meg elmondta Behlülnek, h Bihter terhes volt, neki meg leesett, h akkor elõször mondott igazat Bihter, h terhes és az õ gyerekét vetette el.
A kérdező hozzászólása: jaj köszi, hogy válaszoltál! én ott lemaradtam, hogy végül megtartotta, amikor elõször volt titokban a kórházban, mielõtt visszatért volna a házba. és hogy azt is mondta, hogy majd visszajön hozzá behlül (még apjának a sírjánál) utána miért vetette el mégis?

Van itt olyan, aki itt tette fel a kérdését, hogy "Terhes vagyok? " vagy hasonlót, és tényleg az lett? Vagy mi lett végül?

"Balesetekre" gondolok,amire írtak válaszokat.. mi lett végül?

Legjobb válasz: pont ez a kérdés fogant meg bennem is. én is várom a válaszokat.

pont ez a kérdés fogant meg bennem is. én is várom a válaszokat.
Igen tettem már fel ilyen kérdést és szerencsére vak lárma volt. Azért szerencsére, mert már volt barátom az illetõ akitõl szívesen lettem volna terhes. Most már örülök neki, hogy nem lettem az. :) )) 29/N.
Én is sokszor tettem már fel itt ilyen kérdést, de szerencsére nekem is csak vaklárma volt. :)
tehát eddig még senki...
Nem ennyiszer nem figyeltem csak amúgyis nagyon parás vagyok és értelmtlen kérdést is feletettem már ezzel kapcsolatban. Meg olyat is amire egy külsõ személy simán azt mondja ne parázzak semmi gáz nem lesz...
A második vagyok és igazat írtam. Igen akkor felelõtlen is voltam. Illuminált állapotban tettem meg és nem volt védekezés. Beismerem, hogy akkor hibáztam. Azóta voltam nõgyógyásznál és kértem tabit. Ez sem véd 100%-an, de most már teszek arról, hogy ilyen többet ne forduljon elõ. Illetve van most kapcsolatom. Nagyon odafigyelek mikor veszem be a tabit. Volt olyan, hogy más gyógyszert is kellett szednem akkor plusz védekezést iktatunk be. Bocsi a kérdezõtõl, de az aki azt írja: " nem vallanák be" az most tévedett.
igen, lehet h igazad van, mert õk már pelust cserélnek :S (elsõ válaszoló)
Szerintem senki nem fogja bevallani:D De amúgy durva az elõzõ, aki írta, hogy már sokszor kérdezte... Azért ez elég gáz:D ennyiszer nem figyelni stb...
Én nem azt mondtam, hogy Ti hazudtok, hanem, hogy aki terhes lesz/volt, az úgyse fogja ide leírni, csak az aki nem:D...legalábbis szerintem!

Az ókor és az őskor mikor kezdődött és mikor lett vége?

Segítsetek!

Legjobb válasz: Az õskor körülbelül i. e 1 millióban kezdõdött és i. e. 3000-ig tartott (ha érdekel, hogy mi történt nézz utána). Az ókor ugyanekkor kezdõdött és 467-ig tartott (szintén: ha érdekel mi történt nézz utána). Viszont nem mindenhol számolják ugyan így.

Az õskor körülbelül i. e 1 millióban kezdõdött és i. e. 3000-ig tartott (ha érdekel, hogy mi történt nézz utána). Az ókor ugyanekkor kezdõdött és 467-ig tartott (szintén: ha érdekel mi történt nézz utána). Viszont nem mindenhol számolják ugyan így.
Az elsõ válasz totális ökörség. Az ókor kezdetét az írásbeliség megjelenésétõl datálják, ami nagyjából Kr.e 3500 körül, ekkora keletkezett az aktuális történészi álláspont szerint feltehetõleg a sumer ékírás. Véget pedig nem 467-ben, hanem 476-ban ért véget, ami a Nyugatrómai Birodalom bukásához köthetõ. A kõkor elvileg 2, 4 millió évvel ezelõtt kezdõdött és a kõrézkor kezdetéig Kr.e 4500 tartott.

Minek örültél, ami számít sokat, mivel lett több az életed attól, akivel már vége van?

csak pozitív dolgokat szeretnék hallani.

Legjobb válasz: Adni? Idõt, rengeteg türelmet, tápláltam önbizalmát, bíztattam a munkában, megvalósítottuk pár álmát, mint kijutni külföldre többször elmenni helyekre, átélni dolgokat. Tanítottam úszni. Kapni? Hát jobb szervezõképeségeim vannak (ala mindent nekem kellett), megtanultam fõzni amit elötte sose hisz mindig bíztatott rá s dícsért, megtanított élvezni a biciglizést, viszont már nehezen hiszek-bízom meg bárkiben.

Adni? Idõt, rengeteg türelmet, tápláltam önbizalmát, bíztattam a munkában, megvalósítottuk pár álmát, mint kijutni külföldre többször elmenni helyekre, átélni dolgokat. Tanítottam úszni. Kapni? Hát jobb szervezõképeségeim vannak (ala mindent nekem kellett), megtanultam fõzni amit elötte sose hisz mindig bíztatott rá s dícsért, megtanított élvezni a biciglizést, viszont már nehezen hiszek-bízom meg bárkiben.
Úristen! Soroljam? =) Antiszociális voltam. Az egyik exem még nálam is antiszociálisabb volt. Egy ideig tetszett, aztán már túl sok volt, így rájöttem, hogy én mégsem ilyen vagyok, nem ezt akarom. A kapcsolat sz*r volt, én meg benneragadtam túl sokáig, de végül csak jobb emberként jöttem ki belõle. (Ami csak késõbb derült ki, de kiderült.) A másik exemnél a többi hiányosságom derült ki. Nem bírta a hisztijeim, és a viselkedésem, ami nem csoda, de pont ezzel elérte azt is, hogy rájöttem ezen is változtatnom kell. Hogy én mit adtam? Ezt tõlük kellene megkérdezni. Te nem tanultál semmit a kapcsolataidból? Addig ugyanaz fog ismétlõdni, amíg nem fejlõdsz tõlük. Biztos megvan rá a lehetõséged, csak fel kell ismerni. A legrosszabb kapcsolatokban, vagy a legrosszabb véget érõkben van a legtöbb tanulság.
"Õ az egyik legjobb dolog az életemben." Errõl jut eszembe, hogy én ezt az érzést is kaptam, és még így utólag is azt gondolom, hogy így volt, és jó volt. #2 voltam.
Én egyenlõre csak félek, hogy vége lesz egyszer a párommal. De azt tudom, hogy már most is sokat kaptam tõle, nem véletlen ismertem meg. Sok dolgot láttam meg magamban az ismeretségünk óta, amiken érzem, hogy változtatnom kell, és rajta is vagyok. Csak sajnos a változás nem jön egyik napról a másikra, ezért is lesem már csak azt, hogy mikor hagy fel a türelme. De bárhogyis lesz, örülök, hogy vele lehetek, Õ az egyik legjobb dolog az életemben. Ami írtam, nem önbizalomhiányból írtam, ismerem magam, tényleg van mit javítani. De jó, hogy ezt megláttam. Hogy mit adtam neki? Ezt Õ tudná elmondani :)
Mikor vége egy kapcsolatomnak, ami közben úgy éreztem, hogy mennyi minden jót kaptam és adtam, akkor rájövök, hogy teljesen felejtõ a dolog :D és egyáltalán nem is számítanak ezek a múltbéli dolgok.Inkább csak óvatosabb lettem :)
tegnap pl volt..
kéthetente csütörtökön este van a Barátok Közt után
A kérdező hozzászólása: es mikor fog ujra lenni legkozelebb? es mien idopontokban ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!