Találatok a következő kifejezésre: Mi lett vége a (475 db)

Mi lett végül a neve?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Nálunk a Laura, Vivien, Regina volt terítéken. Végül Laura lett, bár ez csak nekem nem volt egyértelmû, mert párom ragaszkodott hozzá kb 4 hónaptól.

17:04-nek: Gratulálok a döntésetekhez, ezek szerint számított az én véleményem is:D Jó egészséget! 7, 5 hós Gréta édesanyja
Nálunk a Laura, Vivien, Regina volt terítéken. Végül Laura lett, bár ez csak nekem nem volt egyértelmû, mert párom ragaszkodott hozzá kb 4 hónaptól.
Nálunk is a kórházban dõlt el a név, a magzatvíz elfojása és a fájások közt :)
Mi a Panna, Lívia, Lídia és a Gréta nevekben gondolkodtunk, a Grétánál maradtunk, mikor én feltettem ezt a kérdést nagyon megoszlottak a válaszok, sok hozzászólónak tetszett a Gréta, de volt akinek egyáltalán nem, remélem a kislányunknak fog tetszeni és szeretni fogja majd a nevét, 32 hetes kismama:)
9 hónap alatt nem tudtunk megegyezni, végül a kórházban a 2-3 perces fájásoknál azt mondtam hogy nekem már mindegy... :) Végül Áron Richárd lett. Két nyögés között megvitattuk. :)
2. vagyok. Ne tõrödj vele, lehet Õ unatkozik, azért szólogat be.
Unatkozol?
A kérdező hozzászólása: Ha jól emlékszem, a Laurára én is válaszoltam. Nekem az unokatestvéremet hívják így. :) A Gréta is jó választás, nagyon tetszik, sajnos a páromnak nem. Mint ahogy a Zita, és a Dalma sem, pedig nálam ezek voltak a favoritok.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem unatkozom, csak egész egyszerûen érdekel. Annyian kérdezik nap, mint nap, hogy már kíváncsi vagyok. Ha felteszek egy kérdést, általában hozzá is szólok, ha máshogy nem, de egy köszi erejéig mindenképpen. A névadós kérdések általában nyitottak maradnak, engem érdekel, hogy mi lett a végsõ döntés. Talán baj?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Jó egészséget, örömteli babázást kívánok! :)

Szülők! Melyek voltak a befutó nevek, amikor választanotok kellett? Mi lett végül a baba neve, és hogy esett rá a választás?

Legjobb válasz: Azt tudtuk, hogy Attila mindenképpen lesz, de eredetileg második névnek terveztük ezt. Volt képben Levente (anyós leszavazott, mondván a családban már van egy, és ne mondják, hogy majmoljuk õket), volt képben Milán (anyukám erre megszólalt: Milánka? Párom erre rávágta: na akkor nem lesz Milán!) Addig variáltunk, míg azt mondtam: Begurulok, és lesz csak Attila és kész. És így is lett. :)

Azt tudtuk, hogy Attila mindenképpen lesz, de eredetileg második névnek terveztük ezt. Volt képben Levente (anyós leszavazott, mondván a családban már van egy, és ne mondják, hogy majmoljuk õket), volt képben Milán (anyukám erre megszólalt: Milánka? Párom erre rávágta: na akkor nem lesz Milán!) Addig variáltunk, míg azt mondtam: Begurulok, és lesz csak Attila és kész. És így is lett. :)
Kisfiunk születésekor nálam a favorit a Bendegúz és a Gellért, páromnál a Szilveszter és a Milán volt. A befutó a Botond lett, mert ez volt az egyetlen olyan név ami mind a kettõnknek tetszett. Kislányunknál párom listás nevei a Zsófia, Petra és a Helga. Nekem a Villõ. Ha tetszett volna valamelyik a nevei közül elgondolkodtam volna, de én mindegyiket kizártam különbözõ okok miatt. Úgy mentem szülni, hogy nem tudtunk megegyezni a névben, és ezért mondtam neki, hogy úgyis engem kérdeznek meg és én azt mondom amit én szeretnék. Szegénykém azt hitte csak viccelek, de nem vicceltem.
Dani, Ádám, Áron, Erik Ebbõl lett egy Ádám és egy Ákos :)
Én már 18 éves korom óta tudtam, hogy ha fiam lesz akkor a Mátyás Solt nevet fogja kapni. 30 évesen szültem, szerencsére a páromnak is tetszett a Mátyás név. (a Solt nem, így az lemaradt. Ezt azóta is bánom) Kisfiunk van, aki most 1 éves. Ha lány lett volna, bajban lettünk volna, abban nem tudtunk megegyezni. Talán ha a következõ babánk lány lesz, akkor Veronika, Izabella, Nikoletta jöhetne most szóba, de még nincs tervbe a kistesó, úgyhogy fog ez még változni. :-)
Mi a lány névben hamar megegyeztünk ez a Réka volt, a fiú nevekbõl valahogy nem tudtunk megegyezni Nekem a Márk tetszett a férjemnek nem jött be, a terhességem vége felé derült ki, h. kis fiúnk lesz, úgyh. el kéne döntenünk mi legyen a neve.Végül két fiú név maradt a listán Máté és Gergõ.Máté lett a befutó.
Babám nem mutatta meg a nemét az UH-okon, így kellett a fiú és a lány név is mindenképp. Mivel páromnak semmi nem tetszett én beleszerettem a Richárd névbe és ragaszkodtam hozzá. A lánynevekben ezután apa szabad kezet kapott. Készített egy jó hosszú listát, amit közösen leszûkítettünk két névre: Patrícia és Friderika. Végül megszületett a kislányunk és Patrícia lett a neve.
A lánynevünk kb. házasságkötés óta Veronika volt, valahogy szinte azonnal megegyeztünk benne. A 17. héten kiderült, hogy kisfiunk lesz. Az biztos volt, hogy 2 neve lesz, és a 2. valakié a családból (apukám lett a befutó). Az elsõ név nehéz szülés volt, 3 szótagú, mássalhangzóval kezdõdõ nevet kerestünk, végül Boldizsár Attila lett a fiunk neve.
Fiúnevünk a Zalán volt, nem volt más mikor kistestvérem született akkor eldöntöttem, hogy az elsõ fiam Zalán lesz(öt éve)Fiunk született:) A lány nevünk a Jázmin volt, de aztán láttam mindenki Jázminnak hívja a lányát így váltottunk a Nárciszra.Ezenkívül még tetszik a Zoé név is, meg a Lénárd, de majd a legközelebbi gyereknél.
nálunk én még középsulis koromban hallottam a martin nevet, beleszerettem! férjeméknél a lászló már régóta név, így lett martin lászló (+vezetéknév), martint használjuk, a lászló csak a család miatt lett odabiggyesztve. a vivien nevet férjem mondta ha az lesz... hát fiunk lett, de ha jön a lány, még majd befogjuk :)
Nálunk az Apuka nevét kellett adni Mihály (ragaszkodott hozzá), de kapott egy másikat is (Márk) amit közösen választottunk. Pontosan én felírtam egy pár nevet és a párom választott egyet. (Márk, Dominik, Máté, Noel, Bence)
Lányneveink ezek voltak: Klaudia, Iringó, Szófia Fiú nevek: Kilián, Krisztián, Akos, Viktor A lányunk Mira lett:DDD Ikerfiaim:Kilián és Kolos
Nekünk fiu név nem volt és most sincs a tesó ha fiu lesz bajba leszünk. lány névböl ezret találtunk. Emma mßar a megismerkedésünk óta mindig téma volt, és mindketönknek nagyon tetszett. Mindenképpen szerettünk volna rövid és egyszerü nevet amit a világ minden részénb ismernek. pl Emma. mert mindketten rengeteget utaztunk már , éltünk más országokba, és a nemzetiségünk is más, a nagyszülök is külömbözö nyelvet beszélnek. volt Sara, Lisa, Selena (szeléna), Gréta, és amin még sokat gondolkodtunk az Sofia. De Emmánál maradtunk. Mondogassátok hetekig a neveket és kérezgettük egymástól hogy de neked melyik jobban. és mindig emma jött ki.
Az ikreknél azt tudtuk, hogy a kisfiú egyik neve Zétény lesz, mert ez volt nálam a favorit, aztán a férjem felvetette, hogy mi lenne, ha Csegõ lenne a másik név. Beleszerettem. :) Így lett az elsõ kisfiú Csegõ Zétény. Az ikertestvére kislány, neki a férjem választása lett mindenképp, ami a Gréta volt. Mellé szintén közözösen döntöttünk, így lett Szófia Gréta. A harmadik gyermekünk nevén sokat gondolkodtunk. Itt a Gyik.-en is tettünk fel kérdést a listán szereplõ nevekkel. Végül közösen a Zalán Kende névre esett a választás. :) így is lett!

Mivel lett vége a barátok közt 1. és 2. évadának?

Legjobb válasz: 1.évad talán Bandika keresztelése,autó felrobbantása. 2.pedig Miklós a jég alatt.De ez csak talán...

1.évad talán Bandika keresztelése, autó felrobbantása. 2.pedig Miklós a jég alatt.De ez csak talán...
A kérdező hozzászólása: Köszíí, ez is már sokat segített

Hogy választottatok nevet a gyermeke (i) teknek? Mi lett végül a neve?

Legjobb válasz: Sokáig nézegettem a neveket és csak azok közül válogattam amik rögtön az elolvasásukkor megfogtak. Igazából nem volt nehéz, mert kevés ilyen név van.

Sokáig nézegettem a neveket és csak azok közül válogattam amik rögtön az elolvasásukkor megfogtak. Igazából nem volt nehéz, mert kevés ilyen név van.
Varga vezetéknévhez kerestünk 3 szótagú mássalhangzóval kezdõdõ fiúnevet, ami nem túl gyakori, de nem is túl egyedieskedõ. Hosszas kínlódás után Boldizsár lett, második névnek pedig apukám nevét adtuk, így lett: Varga Boldizsár Attila Ha lány lett volna, Veronika Ágnesnek hívnák.
Szülés elõtti hétig változó volt, több név is esélyes volt és hol ezt, hol azt gondoltuk véglegesnek, aztán utolsó héten megbeszéltük, hogy most rögtön eldöntjük, elvégre nehogy már a kórházban kelljen gondolkodni. Szóval nagyon nehezen sikerült nevet találni, Ákos lett.
A mi kisfiúnk a Péter nevet fogja kapni, amiben már szinte a megismerkedésünkkor megegyeztünk a párommal.:) Én már ezer éve tudom, hogy ez lesz a fiamnak a tökéletes név a párom meg akkor határozta el, hogy a fia Péter lesz, mikor meghalt a legjobb barátja, akit szintén így hívtak. Tehát ezen a téren is tökéletesen összepasszoltunk.:D Ha a 2. gyerekünk lány lesz, akkor én az Anna nevet szeretném adni neki, mert nagyon közel álltam a dédnagymamámhoz, aki sajnos még gyerekkoromban elhunyt és azt szeretném, ha az õ nevét viselné a lányom.:) Tehát mi az elhunyt szeretteink után szeretnénk elnevezni õket.:)
Kb 2 évvel a terhesség elõtt beszélgettünk párommal, ha egyszer lesz egy lányunk, Réka lesz a neve. Fiú néven nem is gondolkodtunk, mert kislány korom óta lányt akartam és meg sem fordult a fejemben, hogy akár fiam is lehet. :) Aztán mikor terhes lettem, újra felmerült, hogy mi legyen. Apának semmi nem volt elég megfelelõ. Aztán finoman jeleztem neki, hogy a Réka esetleg maradhatna, mert nekem tetszik. Lányunk lett és a Réka nevet kapta. Mivel a kórházban kellett fiú nevet is mondani, a Benjámint mondtam, az jutott kapásból eszembe. Nem tudom, honnan szedtük anno a Réka nevet, de nekünk tökéletes. :)
Mi nem akartunk becézhetõ nevet, így elég sokat gondolkodtunk mi lenne jó ami kettõnknek tetszik.Aztán a Magyar vándor címû filmben feltûnt Kováts Adél és akkor rájöttünk, hogy Adél a megfelelõ név. Persze megkaptuk, hogy túl komoly, adjunk 2 nevet (túl hosszú a vezetéknév, ezért sem akartunk kettõt adni), de mikor megszületett már senkinek semmi baja nem volt a névvel. Így lett Adél a lányunk.
Nekem fiú-lány ikreim vannak. A fiúnál adott volt: apja neve. Illetve ha a másik is fiú, akkor az Ákos. Ezért Ákos, mert az a név tetszik nekem. Ha két lány lett volna, akkor Orsolya és Olívia lett volna. Hasonló kezdõbetûst kerestem, mégiscsak ikrek:-). Aztán mikor kiderült, hogy fiú-lány, párommal úgy döntöttünk, hogy a lány inkább Orsolya, mint Olívia, neki az elõbbi jobban tetszett. Azt elmondanám, hogy 1000 éves akartam már gyereket, és már tudni véltem mi lesz a neve (most inkább lányokról beszélek), és végül olyan lett, amire soha a büdös életben nem gondoltam volna:-)))))
Már két évvel ezelõtt eldöntöttük, hogy lesz egy Emmánk az tuti ;) Már nagyon várjuk! :)
A lányom nevét a férjem választotta. Minden áron Grétát szeretett volna, de nekem nem tetszett, így addig kutatott az utónév könyvbe, mígtalált olyan t ami nekem is tetszik, így lett a lányom Amina és mivel apa nem tágított a Gréta mellõl megkapta második névként! Azóta én sem utálom! :) ) A fiam neve keményebb dió volt, majdnem vérre menõ harcok folytak. Én kicsi korom óta szerettem volna ha a fiam Zétény lesz, a férjem hallani sem akart róla, mint ahogy a Csongorról, a Zsomborról és a Noelrõl sem. Na a sokadik vita után és miután kb 3 × felolvastam neki az utónévkönyvet de semmi nem tetszett közöltem vele hogy jó majd én választok. Mondtam, hogy jó akkor Barna lesz, persze ez sem tetszett, mert az egy szín, de ez volt amire nem tiltakozott olyan hevesen. Végül kompromisszumos megoldás lett, a fiamat Barnabásnak hívják. Persze születése óta a férjem is Barnának hívja! :) )
Kisfiunk nevén sokáig ment a vita. Párom Szilvesztert akart, én pedig Bendegúzt vagy Gellértet. Végül kompromisszumot kötöttünk, és az egyetlen olyan nevet kapta amelyre mind a ketten rábólintottunk. Botond Lett. Kislányunk neve az én nagy álmom volt. Már kamaszkoromban elhatároztam, hogy ha egyszer lesz kislányom akkor mi lesz a neve. Páromnak annyira nem jött be, de nem tudott olyan nevet mondani ami tetszett volna. 2 nevet hajtogatott: az egyik nekem egyáltalán nem tetszett, és a nevünkkel sem hangzott jól, túl erõs volt. A másikkal pedig az volt a problémám, hogy a kiírás elõtti nap volt a névnapja, és másnap van a fiunknak is névnapja. Nem akartam ennyire sûríteni. Mivel nem egyeztünk meg, ezért amikor a szülésznõ rákérdezett a baba nevére bediktáltam az én favoritomat.
Én végigolvastam többször is az anyakönyvezhetõ kisfiúnevek listáját, válogattam, szortíroztam, kihúztam aztán visszaírtam :) szóval nagyon tanácstalan voltam, mert én is vmi hasonlót szerettem volna: hogy olyat találjak, amirõl abban a pillanatban ahogy kimondom érezzem hogy EZAZ! Kb. hét hónaposan utaztam vonattal vizsgázni, persze akkor is ezen agyaltam, amikor épp megállt egy állomáson a vonat, felnéztem a jegyzetekbõl, hogy hol járunk és csak ennyit láttam: MÁTÉ. :) mert a -szalka részt kitakarta egy fa :D és rájöttem, hogy ezt a nevet kerestem. Babának is jó, de felnõttnek is, nem ismerek Mátét, ezért nem fog eszembe jutni róla senki más csak a kisfiam, szóval tökéletes :)
Ha lány lett volna akkor Szimonetta lett volna. Apának nagyon tetszik ez a név, és nekem is. De kisfiú így Zoltán Nándor. Zoltán az apukája (ha apuka Sándor, József vagy valami hasonló nevû lenne, akkor nem kapta volna meg a gyerkõc, ebben elsõ perctõl kezdve megegyeztünk). Nándor pedig apukám. Nagyon szép magyar név, na meg apukámnak is meglepetés volt, és nagyon örült neki.
Huu nálunk is nagy nehezen ment a névválasztás, mert ami egyikünknek tetszett az a másiknak tuti, hogy nem. És akkor még ott volt a család és a barátok akik szükségesnek érezték elmondani a véleményüket az aktuális névrõl. Így mi a sokadik név után már nem árultuk el, hogy mi lesz a baba neve. Mindenki könyörgött, hogy mondjuk már el, õk nem fogják megkritizálni, de kitartottunk. Egyébként így még érdekesebb volt a család számára is, hogy csak amikor meglátták a babát, akkor tudták meg a nevét. Akkor meg már nem merték leszólni. :) Sok név volt a 9 hónap alatt, de érdekes, hogy az elsõ névhez tértünk vissza. Így lett Izabell a kislányunk. :)

Voltatok már úgy valakivel, hogy nagy volt a szexuális vonzalom kölcsönösen? Mi lett végül a "kapcsolatotokkal"?

Legjobb válasz: A harmadik találkozónkon megtörtént a szextett. Ennek 3 éve. Még mindig boldogok vagyunk.

A harmadik találkozónkon megtörtént a szextett. Ennek 3 éve. Még mindig boldogok vagyunk.
Szia! Nem tudom, eddig egyszer találkoztam Vele, de az nagyon jó volt... Ha van kedved, megoszthatod velem privátban, mi a Te sztorid!
Kihasznált. De amíg tartott addig jó volt. Én hülye meg belezúgtam.... nem lett volna gond ha az elején tisztázza.... de nem így tett , .

Szerintetek mi lett volna a Tru Calling rendes vége?

Ugye abba hagyták, mert kevés volt a néz?. De ha mondjuk lett volna folytatás szerintetek mi lett volna a befejezése? Tru összejött volna vajon Jackkel?

Legjobb válasz: Szerintem drámaibb vége lett volna. Az egyikük biztosan meghalt volna.

Szerintem drámaibb vége lett volna. Az egyikük biztosan meghalt volna.
A kérdező hozzászólása: Igen jó lenne.:D
Szerintem igen.
Én annyira drukkoltam, hogy összejöjjenek. Jack a munkájától eltekintve nagyon aranyos srác és szerintem helyes is és pont Trunak való fiú. Szóval a vége: Tru összejön Jack- kel és így mindenki Tru mellé áll a munkáját tekintve és segitenek neki. Na jó befejezés?
nem ismerem a sorozatot, de láttam, a reklámját és tetszett. Egybefüggõek az epizódok vagy egymástól függetlenek?

Mi lett tegnap a Született feleségek vége?

Kb. addig láttam, hogy Paul bement ahhoz a n?höz a börtönbe.

Legjobb válasz: Gabi titkolja,hogy hogy halt meg Carlos anyja,Carlos titkolja,hogy Huanita nem az övéké,bement az ügyvédhez,hogy vagy leállítja a nyomozást az igazi gyerekük után,vagy bepereli a kórházat és tönkreteszi. Susan elvállalta a meztelenkedõs netes melót,mert nem kaptak hitelt. Kiderült,hogy Bree férjének a gyógytornásszal viszonya volt/van,nagyon ideges lett,és szemet vetett a festõ srácra aki tapétázik nála. Lynett összeveszett a barátnõjével,de kibékültek. Paul szólt a meleg ingatlanosnak,hogy megveszi a régi házát,mert eladó,csak somolygott,hogy nagy tervei vannak. A nõ a börtönben szintén somolygott,hogy Paul fél éven belül halott lesz,mert Paulnak nincsenek "barátai"azon a környéken...de neki igen... Ezzel lett vége.

Gabi titkolja, hogy hogy halt meg Carlos anyja, Carlos titkolja, hogy Huanita nem az övéké, bement az ügyvédhez, hogy vagy leállítja a nyomozást az igazi gyerekük után, vagy bepereli a kórházat és tönkreteszi. Susan elvállalta a meztelenkedõs netes melót, mert nem kaptak hitelt. Kiderült, hogy Bree férjének a gyógytornásszal viszonya volt/van, nagyon ideges lett, és szemet vetett a festõ srácra aki tapétázik nála. Lynett összeveszett a barátnõjével, de kibékültek. Paul szólt a meleg ingatlanosnak, hogy megveszi a régi házát, mert eladó, csak somolygott, hogy nagy tervei vannak. A nõ a börtönben szintén somolygott, hogy Paul fél éven belül halott lesz, mert Paulnak nincsenek "barátai"azon a környéken...de neki igen... Ezzel lett vége.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az utolsó mondatra emlékeszem, mert akkor ébredtem fel :)

Baratnőmmel lassan 2 hete feküdtünk le, és csinaltuk gumival is meg nélküle is. És akkor lett vége a mensesének, de most 2 hét elteltével ujra vérzik odalent, ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: azt hogy lehetséges h nem lett terhes,mivel megjött neki de ha nem most kellet volna neki megjönnie akkor mennyen el orvoshoz az többet tud mondani!de máskor védekezetek MINDIG

azt hogy lehetséges h nem lett terhes, mivel megjött neki de ha nem most kellet volna neki megjönnie akkor mennyen el orvoshoz az többet tud mondani!de máskor védekezetek MINDIG
Azt hogy fiatal, és rendszertelen a vérzése. Mi a [email protected] csináltátok ti gumi nélkül???!
nemkéne gumi nélkül csinálni....ha aznélkül akarjátok, szedjen gyógyszert

A tiltott szerelem sorozatban mi lett végül Bihter terhességével? Mert nem vetettel el, azt tudom.

Csak hébe- hóba nézegetem és nem tudom, mi lett Bihter terhességének sorsa.

Legjobb válasz: Elvetette végül, abortusz után kapott vmi gyógyszert és Adnan megtalálta, balhézott egyet Bihterrel, h megint elvetette és el sem mondta, h terhes, Adnan meg elmondta Behlülnek, h Bihter terhes volt, neki meg leesett, h akkor elõször mondott igazat Bihter, h terhes és az õ gyerekét vetette el.

Elvetette végül, abortusz után kapott vmi gyógyszert és Adnan megtalálta, balhézott egyet Bihterrel, h megint elvetette és el sem mondta, h terhes, Adnan meg elmondta Behlülnek, h Bihter terhes volt, neki meg leesett, h akkor elõször mondott igazat Bihter, h terhes és az õ gyerekét vetette el.
A kérdező hozzászólása: jaj köszi, hogy válaszoltál! én ott lemaradtam, hogy végül megtartotta, amikor elõször volt titokban a kórházban, mielõtt visszatért volna a házba. és hogy azt is mondta, hogy majd visszajön hozzá behlül (még apjának a sírjánál) utána miért vetette el mégis?

Kedves Kismamák! Mikor teszteltetek először pozitívat? Volt előtte negatív tesztetek? És a nega teszt után mikor lett végre pozitív?

Legjobb válasz: nem várt után 10 nappal lett elõször pozitív a teszt, stabil 29 napos ciklus mellett

nem várt után 10 nappal lett elõször pozitív a teszt, stabil 29 napos ciklus mellett
Heccbõl néztem meg a nem várt napján, nagy meg lepetés volt.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat, sajnos tegnap este nagyon bevéreztem, hamarosan indulok az orvoshoz! Jövõhétre lett volna idõpontom a dokimhoz. Biztos vagyok benne, hogy nem volt egészséges a terhességem, remélem most vmit ki tudnak deríteni. :( Nagyon szomorú vagyok! :'( Majd írok, hogy mi volt az orvosnál!
Nekem a nemvárt napján negatív.majd 17 nap után elmentem orvoshoz, hogy még mindig nem jött meg.tesz eredmény negatív.Majd a 23 napon lett pozitív.Kiderült, hogy mielõtt terhes lettem, pont az elõtte lévõ menzim kimaradt.Életemben elõször. Drukkolok!
Nem várt napján negatív, rá 13 napra pozitív..:) 14hkm:)
Nézd, ezen ne stresszelj szerintem. Nekem a nemvárt után 5. napon full negatív lett. A 8. napon halvány pozitív. Én is pontosan tudom mikor estem teherbe, nem tudom miért nem mutatta ki hamarabb a teszt. Késõbb látta a doki az embriót és a szívhangot is, mint normál esetben. De azóta pont korának megfelelõ lett, szépen fejlõdik. 31h km
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat! Nos én a nem várt elõtt két nappal is teszteltem, de negatív lett. Nem várt napján negatív. Rá két napra negatív, rá 4napra negatív. Vártam egy hetet utána megint teszteltem, és nagyon nagyon halvány, de pozi lett. 10nap után már pozitívnak mondanám, de nem egyforma. :( Szerintetek ez attól lehet, hogy nem fejlõdik rendesen a babám? :( tudjuk a pontos idõpontot is, hogy mikor fogant, mert csak a párom szülinapján voltunk együtt még júniusban.
-nem várt utolsó vagyok
Nekem a várt menzeszem után 3nappal lett pozitív a tesztem április végén, elõtte pedig december óta próbálkoztunk és áprilisig negetiv lett minden teszt. Szóval "csak" 3tesztem lett negatív:-) 18hkm
Nekem nem pontos ciklusokkal, a 32. napon a kontroll és a teszt csík egyforma erõs lett! Elõtte nem csináltam tesztet, inkább utána vagy még hármat, mert nem hittem el :)
1.babánál, nemvárt után 2nappal határozott +teszt. 2.babánál, nemvárt után 2nappal, elég gyengécske +teszt, eztuán 5nappal határozott + teszt 3.babánál nemvárt napján nagyon-nagyon halvány+ teszt- ha akartam láttam (akartam!!), ha nem nem. Nemvárt után 2nappal, kis halványka +teszt, de ez már erõsebb volt azért. Nemvárt után 1héttel pedig egy tökéletes +teszt.
Elsõvel majdnem 2 hét , másodikkal 10 nap késés után.
Fiammal nemvárt napján tudtam, másnap bizonyítottam is:) Lányommal két és fél hét és 6 nega teszt után lett egy halovány +.
nekem az elmaradt mensi után a 6.napon erõs pozitív volt.Elõtte nem teszteltem
19. dpo-n, elõtte nem teszteltem. de már 18.-on is tuti pozitív lett volna, annyira feszültek a melleim
Nekem a nemvárt napján már pozitív volt, de ez sok mindentõl függ, hogy kinek mikor jelenik meg a 2. csík.
13. dpo, elõtte nem teszteltem, de elég egyértelmû volt.
Elõtte pedig decembertõl minden hónapban negatív.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!