Találatok a következő kifejezésre: Mi lett vége (561 db)

Mi lett végül a neve?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Nálunk a Laura, Vivien, Regina volt terítéken. Végül Laura lett, bár ez csak nekem nem volt egyértelmû, mert párom ragaszkodott hozzá kb 4 hónaptól.

17:04-nek: Gratulálok a döntésetekhez, ezek szerint számított az én véleményem is:D Jó egészséget! 7, 5 hós Gréta édesanyja
Nálunk a Laura, Vivien, Regina volt terítéken. Végül Laura lett, bár ez csak nekem nem volt egyértelmû, mert párom ragaszkodott hozzá kb 4 hónaptól.
Nálunk is a kórházban dõlt el a név, a magzatvíz elfojása és a fájások közt :)
Mi a Panna, Lívia, Lídia és a Gréta nevekben gondolkodtunk, a Grétánál maradtunk, mikor én feltettem ezt a kérdést nagyon megoszlottak a válaszok, sok hozzászólónak tetszett a Gréta, de volt akinek egyáltalán nem, remélem a kislányunknak fog tetszeni és szeretni fogja majd a nevét, 32 hetes kismama:)
9 hónap alatt nem tudtunk megegyezni, végül a kórházban a 2-3 perces fájásoknál azt mondtam hogy nekem már mindegy... :) Végül Áron Richárd lett. Két nyögés között megvitattuk. :)
2. vagyok. Ne tõrödj vele, lehet Õ unatkozik, azért szólogat be.
Unatkozol?
A kérdező hozzászólása: Ha jól emlékszem, a Laurára én is válaszoltam. Nekem az unokatestvéremet hívják így. :) A Gréta is jó választás, nagyon tetszik, sajnos a páromnak nem. Mint ahogy a Zita, és a Dalma sem, pedig nálam ezek voltak a favoritok.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem unatkozom, csak egész egyszerûen érdekel. Annyian kérdezik nap, mint nap, hogy már kíváncsi vagyok. Ha felteszek egy kérdést, általában hozzá is szólok, ha máshogy nem, de egy köszi erejéig mindenképpen. A névadós kérdések általában nyitottak maradnak, engem érdekel, hogy mi lett a végsõ döntés. Talán baj?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Jó egészséget, örömteli babázást kívánok! :)

A rákszûrés eredményem P3 lett. Olyan válaszokat várok, akiknek szintén ez volt. Mi lett végül? Mivel kezelte az orvos?

17hetes kismama

Legjobb válasz: Bár nem nekem,de két ismerõsömnek is lett P3.Mindkettõnek sima gyulladás állt a háttérben,kaptak rá kúpot,és újabb kenetlevétel után már rendben volt az eredmény. Egyéb esetben ha jól tudom rákmegelõzõ állapotra utal,ezért fokozottan kell szûrésekre járni.

Bár nem nekem, de két ismerõsömnek is lett P3.Mindkettõnek sima gyulladás állt a háttérben, kaptak rá kúpot, és újabb kenetlevétel után már rendben volt az eredmény. Egyéb esetben ha jól tudom rákmegelõzõ állapotra utal, ezért fokozottan kell szûrésekre járni.
Szia! Nekem 2009-ben volt P3 HPV szûréssel megállapították, hogy egy magasrizikófakturúm van, kezletek kúppal stb. hogy a gyulladás lemenjen, de a méhszájsebet mûteni kellett. Egész pontosan azt a részt ki kellett metszeni. Ezután jó darabig szednem kellett Isoprinosine-t. Elõször negyedévente rákszûrés, aztán félévente, és utána már évente is elég volt. Azóta már volt P1-es eredményem is... igaz ez életemben eddig csak egyetlen egyszer. Egyébként mindig P2. (de minden más lehet az esetedben, hiszen babát vársz, a legjobb lenne ha a nõgyógyászoddal konzultálnál, hogy mi ilyenkor a teendõ, vagy egy ami talán mégjobb onkológussal aki nõgyógyász is. Engem egy ilyen mûtött és kezelt annon). Ha van esetleg még bármi kérdésed írj nyugodtan akár privátban is, szívesen válaszolok.
A Papanicolau (P0-P5) rendszer kicsit már elavult, ugyanis nem árul el semmit arról, hogy a kóros leletet rák vagy gyulladás okozza, így sok nõgyógyász már nem ezt az értékelést használja. A P3-at az esetek többségében gyulladás okozza, így valószínûleg valamilyen hüvelykúpot fogsz kapni, majd egy újabb rákszûréses kontroll. Mindenképpen mond meg a nõgyógyászodnak, hogy legközelebb Bethesda értékeléssel (is) kérje a rákszûrést, mert ott pontosan ráírja az értékelõ orvos, hogy ez most gyulladás, agy rákmegelõzõ állapot, így feleslegesen nem hozzá rád a frászt!
Utolsó, ebben igazad van, de sajnos még mindig ezt használják... nekem is a P3 mellett még egy kisebb litánia volt, gondolom azt jelentette a továbbit... Azt tudom, hogy a doki akihez járok az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumba küldi értékelésre a leleteket.
akarom mondani a keneteket...
Közben elõszedtem a papírjaimat hogy mi volt benne... P3 LISL; LSIL, enyhe fokú laphám-eredetû intraepitheliális lézió (CIN 1) Kimetszett részt küldték szövettanra és hát az eredmény az nem CIN 1 lett, hanem CIN 2 CIN II/III: a hám rákmegelõzõ állapotának középsúlyos és súlyos formája.
Még egyet írnék hozzá... én a világért sem szeretnék ezzel senkit megijeszteni az biztos... igazából csak tényleg fontos, hogy rendszeresen ellenõrizni, és a te esetedben kedves kismama azt tenni amit az orvos mond. Nem hiszem, hogy várandósság alatt gyógyszeres kezelésen kívül bármi mást alkalmaznának. De ezt tényleg vele egyeztesd, remélem olyan orvosod van, akiben megbízol. Minden rendben lesz!!!!

Romániába mikor kezdődik az iskola és mikor lett vége?

Legjobb válasz: asszem 1 vagy max 2 héttel késõbb kezdõdik mint nálunk, azt nem tudom mikor van vége

asszem 1 vagy max 2 héttel késõbb kezdõdik mint nálunk, azt nem tudom mikor van vége
Ezt miért nem egy román fórumon kérdezed meg??????
17-én kezdödik és 22-én lett vége. Legalábbis itt nálunk Erdélyben.
Szeptember 15-en kezdodik (iden 17-en, mert 15-e szombat), es junius 21-en van vege.
a kedves 2-ik valaszolonak csak annyit mondok hogy azert itt kerdi meg, mivel itt sok az erdelyi!!!!


Kedves Kismamák! Mikor teszteltetek először pozitívat? Volt előtte negatív tesztetek? És a nega teszt után mikor lett végre pozitív?

Legjobb válasz: nem várt után 10 nappal lett elõször pozitív a teszt, stabil 29 napos ciklus mellett

nem várt után 10 nappal lett elõször pozitív a teszt, stabil 29 napos ciklus mellett
Heccbõl néztem meg a nem várt napján, nagy meg lepetés volt.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat, sajnos tegnap este nagyon bevéreztem, hamarosan indulok az orvoshoz! Jövõhétre lett volna idõpontom a dokimhoz. Biztos vagyok benne, hogy nem volt egészséges a terhességem, remélem most vmit ki tudnak deríteni. :( Nagyon szomorú vagyok! :'( Majd írok, hogy mi volt az orvosnál!
Nekem a nemvárt napján negatív.majd 17 nap után elmentem orvoshoz, hogy még mindig nem jött meg.tesz eredmény negatív.Majd a 23 napon lett pozitív.Kiderült, hogy mielõtt terhes lettem, pont az elõtte lévõ menzim kimaradt.Életemben elõször. Drukkolok!
Nem várt napján negatív, rá 13 napra pozitív..:) 14hkm:)
Nézd, ezen ne stresszelj szerintem. Nekem a nemvárt után 5. napon full negatív lett. A 8. napon halvány pozitív. Én is pontosan tudom mikor estem teherbe, nem tudom miért nem mutatta ki hamarabb a teszt. Késõbb látta a doki az embriót és a szívhangot is, mint normál esetben. De azóta pont korának megfelelõ lett, szépen fejlõdik. 31h km
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat! Nos én a nem várt elõtt két nappal is teszteltem, de negatív lett. Nem várt napján negatív. Rá két napra negatív, rá 4napra negatív. Vártam egy hetet utána megint teszteltem, és nagyon nagyon halvány, de pozi lett. 10nap után már pozitívnak mondanám, de nem egyforma. :( Szerintetek ez attól lehet, hogy nem fejlõdik rendesen a babám? :( tudjuk a pontos idõpontot is, hogy mikor fogant, mert csak a párom szülinapján voltunk együtt még júniusban.
-nem várt utolsó vagyok
Nekem a várt menzeszem után 3nappal lett pozitív a tesztem április végén, elõtte pedig december óta próbálkoztunk és áprilisig negetiv lett minden teszt. Szóval "csak" 3tesztem lett negatív:-) 18hkm
Nekem nem pontos ciklusokkal, a 32. napon a kontroll és a teszt csík egyforma erõs lett! Elõtte nem csináltam tesztet, inkább utána vagy még hármat, mert nem hittem el :)
1.babánál, nemvárt után 2nappal határozott +teszt. 2.babánál, nemvárt után 2nappal, elég gyengécske +teszt, eztuán 5nappal határozott + teszt 3.babánál nemvárt napján nagyon-nagyon halvány+ teszt- ha akartam láttam (akartam!!), ha nem nem. Nemvárt után 2nappal, kis halványka +teszt, de ez már erõsebb volt azért. Nemvárt után 1héttel pedig egy tökéletes +teszt.
Elsõvel majdnem 2 hét , másodikkal 10 nap késés után.
Fiammal nemvárt napján tudtam, másnap bizonyítottam is:) Lányommal két és fél hét és 6 nega teszt után lett egy halovány +.
nekem az elmaradt mensi után a 6.napon erõs pozitív volt.Elõtte nem teszteltem
19. dpo-n, elõtte nem teszteltem. de már 18.-on is tuti pozitív lett volna, annyira feszültek a melleim
Nekem a nemvárt napján már pozitív volt, de ez sok mindentõl függ, hogy kinek mikor jelenik meg a 2. csík.
13. dpo, elõtte nem teszteltem, de elég egyértelmû volt.
Elõtte pedig decembertõl minden hónapban negatív.

Szülők! Melyek voltak a befutó nevek, amikor választanotok kellett? Mi lett végül a baba neve, és hogy esett rá a választás?

Legjobb válasz: Azt tudtuk, hogy Attila mindenképpen lesz, de eredetileg második névnek terveztük ezt. Volt képben Levente (anyós leszavazott, mondván a családban már van egy, és ne mondják, hogy majmoljuk õket), volt képben Milán (anyukám erre megszólalt: Milánka? Párom erre rávágta: na akkor nem lesz Milán!) Addig variáltunk, míg azt mondtam: Begurulok, és lesz csak Attila és kész. És így is lett. :)

Azt tudtuk, hogy Attila mindenképpen lesz, de eredetileg második névnek terveztük ezt. Volt képben Levente (anyós leszavazott, mondván a családban már van egy, és ne mondják, hogy majmoljuk õket), volt képben Milán (anyukám erre megszólalt: Milánka? Párom erre rávágta: na akkor nem lesz Milán!) Addig variáltunk, míg azt mondtam: Begurulok, és lesz csak Attila és kész. És így is lett. :)
Kisfiunk születésekor nálam a favorit a Bendegúz és a Gellért, páromnál a Szilveszter és a Milán volt. A befutó a Botond lett, mert ez volt az egyetlen olyan név ami mind a kettõnknek tetszett. Kislányunknál párom listás nevei a Zsófia, Petra és a Helga. Nekem a Villõ. Ha tetszett volna valamelyik a nevei közül elgondolkodtam volna, de én mindegyiket kizártam különbözõ okok miatt. Úgy mentem szülni, hogy nem tudtunk megegyezni a névben, és ezért mondtam neki, hogy úgyis engem kérdeznek meg és én azt mondom amit én szeretnék. Szegénykém azt hitte csak viccelek, de nem vicceltem.
Dani, Ádám, Áron, Erik Ebbõl lett egy Ádám és egy Ákos :)
Én már 18 éves korom óta tudtam, hogy ha fiam lesz akkor a Mátyás Solt nevet fogja kapni. 30 évesen szültem, szerencsére a páromnak is tetszett a Mátyás név. (a Solt nem, így az lemaradt. Ezt azóta is bánom) Kisfiunk van, aki most 1 éves. Ha lány lett volna, bajban lettünk volna, abban nem tudtunk megegyezni. Talán ha a következõ babánk lány lesz, akkor Veronika, Izabella, Nikoletta jöhetne most szóba, de még nincs tervbe a kistesó, úgyhogy fog ez még változni. :-)
Mi a lány névben hamar megegyeztünk ez a Réka volt, a fiú nevekbõl valahogy nem tudtunk megegyezni Nekem a Márk tetszett a férjemnek nem jött be, a terhességem vége felé derült ki, h. kis fiúnk lesz, úgyh. el kéne döntenünk mi legyen a neve.Végül két fiú név maradt a listán Máté és Gergõ.Máté lett a befutó.
Babám nem mutatta meg a nemét az UH-okon, így kellett a fiú és a lány név is mindenképp. Mivel páromnak semmi nem tetszett én beleszerettem a Richárd névbe és ragaszkodtam hozzá. A lánynevekben ezután apa szabad kezet kapott. Készített egy jó hosszú listát, amit közösen leszûkítettünk két névre: Patrícia és Friderika. Végül megszületett a kislányunk és Patrícia lett a neve.
A lánynevünk kb. házasságkötés óta Veronika volt, valahogy szinte azonnal megegyeztünk benne. A 17. héten kiderült, hogy kisfiunk lesz. Az biztos volt, hogy 2 neve lesz, és a 2. valakié a családból (apukám lett a befutó). Az elsõ név nehéz szülés volt, 3 szótagú, mássalhangzóval kezdõdõ nevet kerestünk, végül Boldizsár Attila lett a fiunk neve.
Fiúnevünk a Zalán volt, nem volt más mikor kistestvérem született akkor eldöntöttem, hogy az elsõ fiam Zalán lesz(öt éve)Fiunk született:) A lány nevünk a Jázmin volt, de aztán láttam mindenki Jázminnak hívja a lányát így váltottunk a Nárciszra.Ezenkívül még tetszik a Zoé név is, meg a Lénárd, de majd a legközelebbi gyereknél.
nálunk én még középsulis koromban hallottam a martin nevet, beleszerettem! férjeméknél a lászló már régóta név, így lett martin lászló (+vezetéknév), martint használjuk, a lászló csak a család miatt lett odabiggyesztve. a vivien nevet férjem mondta ha az lesz... hát fiunk lett, de ha jön a lány, még majd befogjuk :)
Nálunk az Apuka nevét kellett adni Mihály (ragaszkodott hozzá), de kapott egy másikat is (Márk) amit közösen választottunk. Pontosan én felírtam egy pár nevet és a párom választott egyet. (Márk, Dominik, Máté, Noel, Bence)
Lányneveink ezek voltak: Klaudia, Iringó, Szófia Fiú nevek: Kilián, Krisztián, Akos, Viktor A lányunk Mira lett:DDD Ikerfiaim:Kilián és Kolos
Nekünk fiu név nem volt és most sincs a tesó ha fiu lesz bajba leszünk. lány névböl ezret találtunk. Emma mßar a megismerkedésünk óta mindig téma volt, és mindketönknek nagyon tetszett. Mindenképpen szerettünk volna rövid és egyszerü nevet amit a világ minden részénb ismernek. pl Emma. mert mindketten rengeteget utaztunk már , éltünk más országokba, és a nemzetiségünk is más, a nagyszülök is külömbözö nyelvet beszélnek. volt Sara, Lisa, Selena (szeléna), Gréta, és amin még sokat gondolkodtunk az Sofia. De Emmánál maradtunk. Mondogassátok hetekig a neveket és kérezgettük egymástól hogy de neked melyik jobban. és mindig emma jött ki.
Az ikreknél azt tudtuk, hogy a kisfiú egyik neve Zétény lesz, mert ez volt nálam a favorit, aztán a férjem felvetette, hogy mi lenne, ha Csegõ lenne a másik név. Beleszerettem. :) Így lett az elsõ kisfiú Csegõ Zétény. Az ikertestvére kislány, neki a férjem választása lett mindenképp, ami a Gréta volt. Mellé szintén közözösen döntöttünk, így lett Szófia Gréta. A harmadik gyermekünk nevén sokat gondolkodtunk. Itt a Gyik.-en is tettünk fel kérdést a listán szereplõ nevekkel. Végül közösen a Zalán Kende névre esett a választás. :) így is lett!

Van itt olyan, aki itt tette fel a kérdését, hogy "Terhes vagyok? " vagy hasonlót, és tényleg az lett? Vagy mi lett végül?

"Balesetekre" gondolok,amire írtak válaszokat.. mi lett végül?

Legjobb válasz: pont ez a kérdés fogant meg bennem is. én is várom a válaszokat.

pont ez a kérdés fogant meg bennem is. én is várom a válaszokat.
Igen tettem már fel ilyen kérdést és szerencsére vak lárma volt. Azért szerencsére, mert már volt barátom az illetõ akitõl szívesen lettem volna terhes. Most már örülök neki, hogy nem lettem az. :) )) 29/N.
Én is sokszor tettem már fel itt ilyen kérdést, de szerencsére nekem is csak vaklárma volt. :)
tehát eddig még senki...
Nem ennyiszer nem figyeltem csak amúgyis nagyon parás vagyok és értelmtlen kérdést is feletettem már ezzel kapcsolatban. Meg olyat is amire egy külsõ személy simán azt mondja ne parázzak semmi gáz nem lesz...
A második vagyok és igazat írtam. Igen akkor felelõtlen is voltam. Illuminált állapotban tettem meg és nem volt védekezés. Beismerem, hogy akkor hibáztam. Azóta voltam nõgyógyásznál és kértem tabit. Ez sem véd 100%-an, de most már teszek arról, hogy ilyen többet ne forduljon elõ. Illetve van most kapcsolatom. Nagyon odafigyelek mikor veszem be a tabit. Volt olyan, hogy más gyógyszert is kellett szednem akkor plusz védekezést iktatunk be. Bocsi a kérdezõtõl, de az aki azt írja: " nem vallanák be" az most tévedett.
igen, lehet h igazad van, mert õk már pelust cserélnek :S (elsõ válaszoló)
Szerintem senki nem fogja bevallani:D De amúgy durva az elõzõ, aki írta, hogy már sokszor kérdezte... Azért ez elég gáz:D ennyiszer nem figyelni stb...
Én nem azt mondtam, hogy Ti hazudtok, hanem, hogy aki terhes lesz/volt, az úgyse fogja ide leírni, csak az aki nem:D...legalábbis szerintem!

A tiltott szerelem sorozatban mi lett végül Bihter terhességével? Mert nem vetettel el, azt tudom.

Csak hébe- hóba nézegetem és nem tudom, mi lett Bihter terhességének sorsa.

Legjobb válasz: Elvetette végül, abortusz után kapott vmi gyógyszert és Adnan megtalálta, balhézott egyet Bihterrel, h megint elvetette és el sem mondta, h terhes, Adnan meg elmondta Behlülnek, h Bihter terhes volt, neki meg leesett, h akkor elõször mondott igazat Bihter, h terhes és az õ gyerekét vetette el.

Elvetette végül, abortusz után kapott vmi gyógyszert és Adnan megtalálta, balhézott egyet Bihterrel, h megint elvetette és el sem mondta, h terhes, Adnan meg elmondta Behlülnek, h Bihter terhes volt, neki meg leesett, h akkor elõször mondott igazat Bihter, h terhes és az õ gyerekét vetette el.
A kérdező hozzászólása: jaj köszi, hogy válaszoltál! én ott lemaradtam, hogy végül megtartotta, amikor elõször volt titokban a kórházban, mielõtt visszatért volna a házba. és hogy azt is mondta, hogy majd visszajön hozzá behlül (még apjának a sírjánál) utána miért vetette el mégis?

Mi lett végül az ügy vége? Kapott kártérítést a sértett? A kalauz megbűnhődött?

http://mavfigyelo.blog.hu/2009/07/17/bekattant_a_kalauz_bili..

Legjobb válasz: Jó eséllyel már nem dolgozik a cégnél (ezt még a szakszervezet sem tudja kimagyarázni). A többi már a sértetten múlik, hogy pereli-e vagy sem.

Jó eséllyel már nem dolgozik a cégnél (ezt még a szakszervezet sem tudja kimagyarázni). A többi már a sértetten múlik, hogy pereli-e vagy sem.

Szerettetek olyan fiút, akivel még soha nem találkoztatok? Mi lett végül?

Legjobb válasz: Amíg nem találkoztok addig csak plátói-szerelem lehet köztetek. Csak nehogy csalódás legyen a vége! Sokszor más az illetõ személyesen, mint mondjuk a neten keresztüli beszélgetések során.

Amíg nem találkoztok addig csak plátói-szerelem lehet köztetek. Csak nehogy csalódás legyen a vége! Sokszor más az illetõ személyesen, mint mondjuk a neten keresztüli beszélgetések során.
A kérdező hozzászólása: 16 :D irjál privibe, aztán mesélhetnél róla ha akarsz, szívesen meghallgatnám :D
2.vagyok ugyanez?=OO ajaj te hány éves vagy?xD
A kérdező hozzászólása: ohh:/ köszi a válaszokat:)
Szerettem de amint rájöttem hogy csak hülyített(ez volt vagy 2 napja)egybõl el is múlt ez a nagy szerelem...soha életemben enm láttam szerintem nem is fogom..160kmre lakik tõllem.
utolsó vagyok: szal 2hónapig "jártunk"...
3hónapig egyfolytában msn-eztünk(7éve)...majd vonattal megoldottuk a távolságot is...sajnos csak 3hónapig voltunk együtt, összesen 5 napot töltöttünk együtt..szal 2 hónap alatt 1-1 napokat..évekig fájt:S van h vele álmodok, kb félévente 1x tuti.Pedig már régóta van más párom.24N.
1kivételével csak ilyen volt:( Amúgy egyikbõl se lett semmi, egyenlõre. 13/L
18:01-es vagyok:) kb. 150 km
nálunk is nagy a távolság és annál nagyobb a szerelem:P
A kérdező hozzászólása: mármint a 2.nap ugyanez:) mennyi az a kicsit nagy távlság?
A kérdező hozzászólása: halloood, ugyanez.. :/
én már szerettem :) sõt szeretem is :) 7 hónapja vagyunk együtt :) kicsit nagy a távolság de megoldható :) és örülök hogy megismertem és végül találkoztunk :) 15/L és 19/F
igen, és valamiért ezvolt a legnagyobb szerelmem is, nemtudom miért de mintha egymásnak letünk volna teremtve, csak hát mielött még találkoztunk volna azelött a fiu byebyet intett, és nagyon hiányzik =( 17L
volt:) és nagyon nagy szerelem volt (az én részemrõl), de kiderült hogy õ csak átb*szott :) , és már többször is eljátszotta. de még mindig szeretem :S

Vége a megasztárnak? :O Vagy miért nem adják mostanában? Mikor lett vége? : D

Legjobb válasz: ez csak ilyen válogató szerûség volt. majd asszem szeptemberben kezdik meg az igazi megasztárt.

ez csak ilyen válogató szerûség volt. majd asszem szeptemberben kezdik meg az igazi megasztárt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!