Találatok a következő kifejezésre: Mi lett Szex és (13 db)

Miért lett felkapott, és mivel jobb az anális szex a vaginális szexnél?

Legjobb válasz: Nem lett felkapott, azért mert több helyrõl hallasz róla, attól még az emberek 80%-a nem hajlandó elfogadni, hogy a kijáratot is bejáratként használják. (a homoszexuálisokat nem számolva). Ez régen is volt, csak nem beszéltek róla. És nem jobb, inkább azt mondanám másabb. Ugyanolyan élvezetet nyújt mint a vaginális (hagyományos) közösülés, de mégis másabb.

Nem lett felkapott, azért mert több helyrõl hallasz róla, attól még az emberek 80%-a nem hajlandó elfogadni, hogy a kijáratot is bejáratként használják. (a homoszexuálisokat nem számolva). Ez régen is volt, csak nem beszéltek róla. És nem jobb, inkább azt mondanám másabb. Ugyanolyan élvezetet nyújt mint a vaginális (hagyományos) közösülés, de mégis másabb.
más érzés a farkadnak?
más érzés, neked is meg a csajnak, megéri kipróbálni ;) de azért a jó kis puncit nem helyettesíti.
A kérdező hozzászólása: még nem próbáltam, de nem is szeretném, olyan visszataszítónak érzem..
olyan tiltott és ezáltal vonzza a pasikat :)
Én is nagyon vissztaszítónak nézem... és hiába akárhány pornó oldalra felnézek mindig be kell írnom hogy PUNCI vagy Pussy vagy valami mert egyszerûen ha arra megyek hogy legjobbak az elsõ 10bõl 9 anál szex... sõt a fõ oldalt is van 30 darab pornó és abból is minimum 20 anál szex... nekem nem jön be... :/
Mert még kis szaros vagy. Anyád tudja, hogy ilyen oldalakat látogatsz? Ezek 18 éven felülieknek szólnak!
Érzésre nem jobb mint a vaginális, csak perverzebb és ez benne az izgalmas!
Miért az a szaros akinek nincsen hozzá gusztusa?Inkább szó szerint az a szaros, aki beleteszi a végbélbe, már de ne is haragudj...

Lányok! Szüzzeség elvesztése után hányadik alkalommal tudtátok rendesen élvezni a szexet és mikor lett először orgazmusotok?

Nekem els?re fájt, aztán miután a fájdalom elmúlt, alig éreztem valamit. Második alkalommal is fájt a legels? pillanat, aztán ugyanúgy nem éreztem semmit (legalábbis alig-alig). Ez nagy baj? Szeretném élvezni. Tudom, hogy ez mindenkinél más, ezért hasonló tapasztalatúak válaszát várom.

Legjobb válasz: nekem kb fél évig fájt az elsõ pár másodperc, a behatolás. élvezni utána már élveztem, bár kellett ahhoz is 1-2 hónap, hogy tényleg ráérezzek az ízére. orgazmusom hüvelyi sosem volt, csiklóit magamnak szoktam elõhozni, azt kb olyan 1 év után kezdtem csinálni, addig nem nagyon mertem magamhoz nyúlni szex közben, de orgazmus nélkül is élveztem minden másodpercét.

nekem az elsõ is alg fájt, úgyhogy már azt tudtam élvezni, habár nem mentem el. de a harmadik-negyediknél már igen, és az nagyon jó volt :)
nekem kb fél évig fájt az elsõ pár másodperc, a behatolás. élvezni utána már élveztem, bár kellett ahhoz is 1-2 hónap, hogy tényleg ráérezzek az ízére. orgazmusom hüvelyi sosem volt, csiklóit magamnak szoktam elõhozni, azt kb olyan 1 év után kezdtem csinálni, addig nem nagyon mertem magamhoz nyúlni szex közben, de orgazmus nélkül is élveztem minden másodpercét.
Ne higgy a soviniszta dumáknak, hogy neked kell tanulni. Ha nem élvezed, akkor a pasi valamit rosszul csinál. Van, aki ezért már az elsõt is tudja élvezni, van aki a századikat sem. Ne dõlj be.
Ez a kapcsolattól és sokban a pasitól függ.. Ha pl béna a pasi lehet hogy vele egyáltalán nem fogod élvezni a szexet..
elsõre sem fájt, és elsõre volt orgazmusom, 19 voltam, szerintem sokat gyakoroljatok, legyetek óvatosak, segíts a fiúnak neked hogyan jobb
15 évesen vesztettem el.Nem fájt az elsõ sem, sõt már akkor is élveztem a dolgot, de hüvelyi orgazmusom szex közben csak rá fél évre lett. Azóta is együtt vagyok a párommal, már eléggé összeszoktunk, így minden alkalommal van. Szerintem mindkét fél kell hozzá és sokat kell gyakorolni, de nem szabad türelmetlennek lenni, mert ha mindig azon kattogsz, hogy mért nincs orgazmusod, akkor úgysem fog sikerülni. 20/L
16 éves koromban vesztettem el. A 4. alkalomkor már nem fájt. Addig is élveztem nagyon, csak fájt mindig kicsit. Férfival orgazmusom elõször rá 3 évre volt, kb. eddig tartott még rájöttem, hogy megfelelõ odafigyelõ partnert kell hozzá találni, akinek minden vágyad, titkod elmondhatod és teljesen eltudsz lazulni mellette, és segíts magadnak is közben + neki is mondd el, mutasd meg hogy hogyan jobb :) 22/L
hány évesek vagytok?
majd olyan 20-25 éves korodra már élvezed. Gyakorold sokat.
A kérdező hozzászólása: én 18, a párom 27.
Egy kicsit dicsekednem kell. Egyik partneremnek életében nem volt hüvelyi orgazmusa. Én a szeretkezésnél mindig próbálom lelkileg is ellazítani a nõt, és a néhányadik szeretkezésünkkor egyszer csak felkiáltott, hogy "ez nagyon jó" - és akkor még nem tudta, mit él át. Az volt élete elsõ és utolsó hüvelyi orgazmusa. Közben mindkettõnk élete úgy alakult, hogy gyorsan másfelé mentünk. Ez 3 éve volt, idõnként rákérdezek, de azóta sem volt neki. Tanulság: lelki ellazulásra törekedj.
ilyenkor azt kell mondani a csajnak hogy:azért kicsi és puha hogy ne fájjon :)
Szerintem is a csajjal is lehetett gond...az én barátnõm engem úgy feltud izgatni hogy tõlem akár koncertet is adhatnak mellettem állok mint a gerely :D Az meg hogy ez lett volna az elsõ sosem így kell felfogni hanem hogy végre berjárhatod a rózsaszín alagutat ;)
Túlaggódtad a szitut... Majd párszor még próbálkoztok és egyszer csak összejön!
Tekerj egy rakétát, az ellazít.
Vizsgadrukknak hívják szaknyelven. A Kamagra zselé sokat segít a dolgon!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a bíztató válaszokat már megijedtem hogy velem van a baj én 16 vagyok a barátnõm 18 éves nagyon türelmesen és megértõen állt ehhez a dologhoz különösebben nem zavarta ez a dolog...
Kezdetben majdnem minden fiú így van ezzel. De késõbb - gyakorlat teszi a mestert alapon - rendezõdik szépen ez a probléma. Pláne, ha a bnõd megértõen, türelmesen áll hozzá! Ne idegeskedj, mert az mindent tönkrevág!
hány évesek vagytok? barátnõdnek hanyadik partnere vagy? tudtál azért orgazmust okozni neki?
lehet a csajod volt lankasztó vagy nem tudott rendesen felizgatni
A kérdező hozzászólása: Kössz :) ) amúgy elég nyugodtan álltam a szituhoz csak ezlett belõle de az értelmes válaszadóknak köszönöm!!!
Nagyon izgultál feszült voltál az elsõ miatt nyugodj meg lazulj el és menni fog :) Próbáljátok lassan romantikusan hátha ugy könnyebb
Köss mellé egy botmixert-imádni fogjátok:)

Lányok volt hogy nem illetek össze valamiért a szexben a fiúval? És mi volt az, ha nem titok? És mi lett belőle?

Libidó, méret, h?ség vagy más szokások?

Legjobb válasz: túl nagy volt hozzám. kényelmetlen volt, hogy mindig meg kellett markolnia a végét, hogy ne fájjon ha erõsebben lök.

túl nagy volt hozzám. kényelmetlen volt, hogy mindig meg kellett markolnia a végét, hogy ne fájjon ha erõsebben lök.
Nekem a legjobb fiúbarátommal történt még évekkel ezelõtt: lefeküdtünk párszor, de nem tudtunk nagyon egymásra hangolódni. Úgyértem csókolózni isteni volt vele (azóta se volt olyan jó senkivel), de a szexben más volt a temperamentumunk. Végül nem lett belõle semmi, aztán a kapcsolat is szépen lassan megszakadt. (mindketten párt találtunk)
Fogalmam sincs, hogy most hogy gondol, de sztem akkor õ is úgy érezte. A más temperamentumot úgy értettem inkább, hogy én tüzesebb, hevesebb vagyok az ágyban, mint õ.
Mit jelent a más temperamentum? Több (vagy kevesebb) szexet akart a fiú? Õ is hasonlóan gondol a csókraolózásaitokra?
És neki ez nem jött be? Úgy értem, hogy õ teljesen átlagos gondolkodású a szex terén?
Talán az lehetett az oka, hogy sztem mindkettõnkben volt valahogy egy kis tartás, vagy gátlás, hiszen azelõtt hosszú ideig nem történt köztünk semmi. Szóval furcsa volt a helyzet. :)
Én is voltam régebben ilyen "együtt is vagyunk meg nem is" kapcsolatban (azóta is hiányzik a csókja... vagy hogy csókolhassam, és közben hozzáérjek gyengéden, vagy ha kell, határozottan). Nálunk az volt a helyzet, hogy elkezdtük egymást megismerni szép lassan a szex területén is... felfedezni egymás testét, "szokásait", vágyait... És valószínûleg ez a "szép lassan" volt a baj. Azt hiszem, hogy én nem akartam semmit elkapkodni, és élveztem a fokozatosságot, így viszont véget ért a kapcsolatunk, mielõtt jobban közelebb kerülhettünk volna egymáshoz. És talán a szünetek is nagyok voltak az együttléteink között...

Mi lett a Szex és New York című sorozat vége?

Legjobb válasz: Amit most írok, szigorúan csak azok olvassák, akik már látták és felfrissítenék, vagy nem zavarja õket, ha meg tudják elõre a sorozat végét. Carrie dobja az oroszt, és összejön Mr. Biggel. Együtt, párként utaznak haza Párizsból. Miranda elköltözik New Yorkból. Beleegyezik, hogy Steve anyja hozzájuk költözzön. Ez a gesztus olyan szép, hogy még a bejárónõje elismerését is kivívja vele. Samantha rájön, hogy Smith Jerrod az igazi, nagyon szerelmes belé, és féltékeny is más nõkre vele kapcsolatban. Szerencsére Smith hûséges típus, és szintúgy odavan Samantháért. Charlotte és párja, Harry Goldenblatt pedig végre tényleg örökbe fogadhatnak egy kisfiút vagy kislányt (a nemére már nem emlékszem).

Amit most írok, szigorúan csak azok olvassák, akik már látták és felfrissítenék, vagy nem zavarja õket, ha meg tudják elõre a sorozat végét. Carrie dobja az oroszt, és összejön Mr. Biggel. Együtt, párként utaznak haza Párizsból. Miranda elköltözik New Yorkból. Beleegyezik, hogy Steve anyja hozzájuk költözzön. Ez a gesztus olyan szép, hogy még a bejárónõje elismerését is kivívja vele. Samantha rájön, hogy Smith Jerrod az igazi, nagyon szerelmes belé, és féltékeny is más nõkre vele kapcsolatban. Szerencsére Smith hûséges típus, és szintúgy odavan Samantháért. Charlotte és párja, Harry Goldenblatt pedig végre tényleg örökbe fogadhatnak egy kisfiút vagy kislányt (a nemére már nem emlékszem).
kis kínai lányt fogadnak örökbe, Lilyt:)
És a legjobb, Mr Big, Carrie után utazik Párizsba, nem csak véletlenül terem ott :)

Talán tényleg a barátnőmmel volt a probléma mert pénteken lett új és vele tényleg talán jó volt a szex. Talán ennyit számít hogy kivel csinálom? úgy tűnik igen. Ti mit gondoltok?

megpróbáltam egy kis szünetet írni ahogy múltkor írtam de nem sikerült. de talán másoknak volt igaza mikor azt írták hogy a barátnővel van a probléma

Legjobb válasz: Talán igen.

Talán igen.
igen talán... vagy inkább nem?
1. nem tudom, hogy mi volt a problémád, ami most megoldódott, úgyhogy végül is kár volt feltenni a kérdést, ha nem írod le, hogy mi a baj. 2. "talán jó volt a szex" ?? Hát nem tudod eldönteni? Miért nem? Nem te voltál ott? Vagy azt várod, hogy más mondja meg, hogy jó volt.e neked, vagy sem?

A párom szerint túl szex-központú lett a kapcsolatunk, és ezáltal kicsit felszínes. Ezért arra kért, hogy kicsit szüneteltessük a szexet. Mit gondoltok errõl?

Legjobb válasz: Ha szüneteltetitek attól még nem oldódik meg semmi,sõt rosszabb lehet csak a helyzet.Más megoldást keressetek a probléma megoldására.

Ha szüneteltetitek attól még nem oldódik meg semmi, sõt rosszabb lehet csak a helyzet.Más megoldást keressetek a probléma megoldására.
Attól hogy szüneteltetitek tényleg nem lesz semmi jobb. Az hogy szexközpontúvá vált a kapcsolatotok, az azt jelenti hogy ez az egyetlen jó dolog az életetekben, és ez súlyos gond. Menjetek moziba, olvassatok együtt, menjetek kirándulni, éljetek át másfajta "kalandokat" is. Az alapvetõen nem gond ogy sokat szexeltek.

A barátom 19 éves és szex közben zsibbadásra és remegésre panaszkodott. Gyorsan leálltunk és itattam vele citromos vizet, kálciumos szőlőcukros tablettát, és evett is rendesen. Aztán jobban lett. Mi lehet a baj? Mit kéne tenni?

Legjobb válasz: Máskor fordult már elõ vele ilyen?Mondjuk sport után?Ha ez már máskor is elõfordult vagy elõ fog fordulni akkor méressetek neki egy vércukorszintet

Máskor fordult már elõ vele ilyen?Mondjuk sport után?Ha ez már máskor is elõfordult vagy elõ fog fordulni akkor méressetek neki egy vércukorszintet
A kérdező hozzászólása: Nem, eddig még sosem volt ilyen, ezért is ijedtünk meg... Jólvan :) reméljük nem tér vissza.
Talán vérnyomást is kéne mérnie egyet!
Simán lehet a túlzott "lihegéstõl" is, ugyanis túl sok lesz az oxigén a vérében, amitõl szédülhet, zsibbadhat, stb. Ha õ van alul, tehát nem kell annyit "dolgoznia", akkor is jelentkeznek a tünetek?

Volt valakinek kozuletek csak szex kapcsolata tole joval fiatalabb ferfival? Ha igen, mennyi volt a korkulonbseg es mennyi ideig tartott? Mi miatt lett vege?

Legjobb válasz: Leginkább a kisugárzás a lényeg. A harmincas negyvenes nõk sokkal vonzóbbak és nõiesebbek mint a fiatalok. A huszonévesekrõl ezt nem lehet elmondani, tisztelet a kivételnek. Ezen kívül sokkal érettebben gondolkodnak, megértik ha mondjuk valamikor programom van és nem érek rá, nem hisztiznek. Valamint a szexuális tapasztalatuk miatt is sokkal kellemesebb velük az együttlét.

Leginkább a kisugárzás a lényeg. A harmincas negyvenes nõk sokkal vonzóbbak és nõiesebbek mint a fiatalok. A huszonévesekrõl ezt nem lehet elmondani, tisztelet a kivételnek. Ezen kívül sokkal érettebben gondolkodnak, megértik ha mondjuk valamikor programom van és nem érek rá, nem hisztiznek. Valamint a szexuális tapasztalatuk miatt is sokkal kellemesebb velük az együttlét.
Nekem csajjal volt ez. Meg csak 16 volt, de már ismerte a tolatóradart és istenien fújta a trombitát. De hát nem jöhetett szóba mert éretlen volt ahoz képest hogy mennyire érett volt
Nekem volt szex kapcsolatom tõlem 14 évvel idõsebb nõvel. Parás volt mert férje volt, 1 évig volt kb aztán váltottam egy kevésbé parásra.
A kérdező hozzászólása: tehat nem azert, mert meguntad?es mennyiben is miben erzodott, hogy 14 evvel idosebb..fonnyadt test???
korkülönbség 14 év 5 hónapig tartott kevésbé volt érdeklõdõ, mint az elején, ezért én hagytam abba a kapcsolatot
Nem untam meg. Egy idõsebb nõ a pasira csak jó hatással van, megunni nem lehet. Nem volt a bõre csúnya mert sportolt napi szinten és feszes teste volt és a bõre is szép volt. Csak mindig benne volt a para hogy lebukik és inkább mondtam hogy hagyjuk abba. Most már több mint egy éve egy 10 évvel idõsebb nõvel vagyok, kicsit több mint szex, mert neki nincs senkije, de túl szoros kapcsolat sincs. Bár hozzá át lehet menni, meg ott is lehet aludni, meg fordítva. Neki sem látszik a testén, bõrén, arcán hogy idõsebb, mert jól tartja magát.
A kérdező hozzászólása: koszi!aranyos vagy..megegy kerdes, mert latom veled lehet beszelni..miert ennyivel idosebb nok vonzanak?gondolom nem csak a szexualis tapasztalat?
hány évesek vagytok mert ha nem olyan NAGYON fiatalok akkor hülye az apósod
Szerintem ha igazán szereted folytassátok. Ami fõ, hogy miután lehiggadt, 1-2 nap... Talán egy hét is, beszéld meg vele! Ez minden bizonnyal nehéz lesz, de ha még nem is sikerül kijönni egymással a barátnõd szemében(, hogyha rendes nõ)nagyot fogsz nõni... Ha meg nagyondeigazánnagyonszereted és az apja utál a barátnõddel beszéld meg hogy kit választ! De ez személyes vélemény nem muszály ehhez tartanod magad.. !!!LEGJOBBAN A MEGBESZÉLÉST AJÁNLOM! AZ NAGYON FONTOS!!!
közöld vele hogy örüljön hogy nem a fiával vagy a feleségével csinálod amúgy remélem megtanultad hogy az ajtót mindig zárni, vagy ha szabadban vagytok akkor elhagyott helyen csinálni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!