Találatok a következő kifejezésre: Mi lett Szex (34 db)

Lányok! Szüzzeség elvesztése után hányadik alkalommal tudtátok rendesen élvezni a szexet és mikor lett először orgazmusotok?

Nekem els?re fájt, aztán miután a fájdalom elmúlt, alig éreztem valamit. Második alkalommal is fájt a legels? pillanat, aztán ugyanúgy nem éreztem semmit (legalábbis alig-alig). Ez nagy baj? Szeretném élvezni. Tudom, hogy ez mindenkinél más, ezért hasonló tapasztalatúak válaszát várom.

Legjobb válasz: nekem kb fél évig fájt az elsõ pár másodperc, a behatolás. élvezni utána már élveztem, bár kellett ahhoz is 1-2 hónap, hogy tényleg ráérezzek az ízére. orgazmusom hüvelyi sosem volt, csiklóit magamnak szoktam elõhozni, azt kb olyan 1 év után kezdtem csinálni, addig nem nagyon mertem magamhoz nyúlni szex közben, de orgazmus nélkül is élveztem minden másodpercét.

nekem az elsõ is alg fájt, úgyhogy már azt tudtam élvezni, habár nem mentem el. de a harmadik-negyediknél már igen, és az nagyon jó volt :)
nekem kb fél évig fájt az elsõ pár másodperc, a behatolás. élvezni utána már élveztem, bár kellett ahhoz is 1-2 hónap, hogy tényleg ráérezzek az ízére. orgazmusom hüvelyi sosem volt, csiklóit magamnak szoktam elõhozni, azt kb olyan 1 év után kezdtem csinálni, addig nem nagyon mertem magamhoz nyúlni szex közben, de orgazmus nélkül is élveztem minden másodpercét.
Ne higgy a soviniszta dumáknak, hogy neked kell tanulni. Ha nem élvezed, akkor a pasi valamit rosszul csinál. Van, aki ezért már az elsõt is tudja élvezni, van aki a századikat sem. Ne dõlj be.
Ez a kapcsolattól és sokban a pasitól függ.. Ha pl béna a pasi lehet hogy vele egyáltalán nem fogod élvezni a szexet..
elsõre sem fájt, és elsõre volt orgazmusom, 19 voltam, szerintem sokat gyakoroljatok, legyetek óvatosak, segíts a fiúnak neked hogyan jobb
15 évesen vesztettem el.Nem fájt az elsõ sem, sõt már akkor is élveztem a dolgot, de hüvelyi orgazmusom szex közben csak rá fél évre lett. Azóta is együtt vagyok a párommal, már eléggé összeszoktunk, így minden alkalommal van. Szerintem mindkét fél kell hozzá és sokat kell gyakorolni, de nem szabad türelmetlennek lenni, mert ha mindig azon kattogsz, hogy mért nincs orgazmusod, akkor úgysem fog sikerülni. 20/L
16 éves koromban vesztettem el. A 4. alkalomkor már nem fájt. Addig is élveztem nagyon, csak fájt mindig kicsit. Férfival orgazmusom elõször rá 3 évre volt, kb. eddig tartott még rájöttem, hogy megfelelõ odafigyelõ partnert kell hozzá találni, akinek minden vágyad, titkod elmondhatod és teljesen eltudsz lazulni mellette, és segíts magadnak is közben + neki is mondd el, mutasd meg hogy hogyan jobb :) 22/L
hány évesek vagytok?
majd olyan 20-25 éves korodra már élvezed. Gyakorold sokat.
A kérdező hozzászólása: én 18, a párom 27.
Egy kicsit dicsekednem kell. Egyik partneremnek életében nem volt hüvelyi orgazmusa. Én a szeretkezésnél mindig próbálom lelkileg is ellazítani a nõt, és a néhányadik szeretkezésünkkor egyszer csak felkiáltott, hogy "ez nagyon jó" - és akkor még nem tudta, mit él át. Az volt élete elsõ és utolsó hüvelyi orgazmusa. Közben mindkettõnk élete úgy alakult, hogy gyorsan másfelé mentünk. Ez 3 éve volt, idõnként rákérdezek, de azóta sem volt neki. Tanulság: lelki ellazulásra törekedj.
ilyenkor azt kell mondani a csajnak hogy:azért kicsi és puha hogy ne fájjon :)
Szerintem is a csajjal is lehetett gond...az én barátnõm engem úgy feltud izgatni hogy tõlem akár koncertet is adhatnak mellettem állok mint a gerely :D Az meg hogy ez lett volna az elsõ sosem így kell felfogni hanem hogy végre berjárhatod a rózsaszín alagutat ;)
Túlaggódtad a szitut... Majd párszor még próbálkoztok és egyszer csak összejön!
Tekerj egy rakétát, az ellazít.
Vizsgadrukknak hívják szaknyelven. A Kamagra zselé sokat segít a dolgon!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a bíztató válaszokat már megijedtem hogy velem van a baj én 16 vagyok a barátnõm 18 éves nagyon türelmesen és megértõen állt ehhez a dologhoz különösebben nem zavarta ez a dolog...
Kezdetben majdnem minden fiú így van ezzel. De késõbb - gyakorlat teszi a mestert alapon - rendezõdik szépen ez a probléma. Pláne, ha a bnõd megértõen, türelmesen áll hozzá! Ne idegeskedj, mert az mindent tönkrevág!
hány évesek vagytok? barátnõdnek hanyadik partnere vagy? tudtál azért orgazmust okozni neki?
lehet a csajod volt lankasztó vagy nem tudott rendesen felizgatni
A kérdező hozzászólása: Kössz :) ) amúgy elég nyugodtan álltam a szituhoz csak ezlett belõle de az értelmes válaszadóknak köszönöm!!!
Nagyon izgultál feszült voltál az elsõ miatt nyugodj meg lazulj el és menni fog :) Próbáljátok lassan romantikusan hátha ugy könnyebb
Köss mellé egy botmixert-imádni fogjátok:)

Lányok volt hogy nem illetek össze valamiért a szexben a fiúval? És mi volt az, ha nem titok? És mi lett belőle?

Libidó, méret, h?ség vagy más szokások?

Legjobb válasz: túl nagy volt hozzám. kényelmetlen volt, hogy mindig meg kellett markolnia a végét, hogy ne fájjon ha erõsebben lök.

túl nagy volt hozzám. kényelmetlen volt, hogy mindig meg kellett markolnia a végét, hogy ne fájjon ha erõsebben lök.
Nekem a legjobb fiúbarátommal történt még évekkel ezelõtt: lefeküdtünk párszor, de nem tudtunk nagyon egymásra hangolódni. Úgyértem csókolózni isteni volt vele (azóta se volt olyan jó senkivel), de a szexben más volt a temperamentumunk. Végül nem lett belõle semmi, aztán a kapcsolat is szépen lassan megszakadt. (mindketten párt találtunk)
Fogalmam sincs, hogy most hogy gondol, de sztem akkor õ is úgy érezte. A más temperamentumot úgy értettem inkább, hogy én tüzesebb, hevesebb vagyok az ágyban, mint õ.
Mit jelent a más temperamentum? Több (vagy kevesebb) szexet akart a fiú? Õ is hasonlóan gondol a csókraolózásaitokra?
És neki ez nem jött be? Úgy értem, hogy õ teljesen átlagos gondolkodású a szex terén?
Talán az lehetett az oka, hogy sztem mindkettõnkben volt valahogy egy kis tartás, vagy gátlás, hiszen azelõtt hosszú ideig nem történt köztünk semmi. Szóval furcsa volt a helyzet. :)
Én is voltam régebben ilyen "együtt is vagyunk meg nem is" kapcsolatban (azóta is hiányzik a csókja... vagy hogy csókolhassam, és közben hozzáérjek gyengéden, vagy ha kell, határozottan). Nálunk az volt a helyzet, hogy elkezdtük egymást megismerni szép lassan a szex területén is... felfedezni egymás testét, "szokásait", vágyait... És valószínûleg ez a "szép lassan" volt a baj. Azt hiszem, hogy én nem akartam semmit elkapkodni, és élveztem a fokozatosságot, így viszont véget ért a kapcsolatunk, mielõtt jobban közelebb kerülhettünk volna egymáshoz. És talán a szünetek is nagyok voltak az együttléteink között...

Fordult elõ már veletek, hogy furcsa dolgot kértek tõletek szex közben? Ha igen mi volt az? Meg tetétek vagy inkább elutasítotátok?

Legjobb válasz: Megkért, hogy álljak be a garázsba a kocsival... Elég furcsa volt, fõleg, hogy akkor nem volt jogsim. Mindenesetre felöltöztem, beálltam a kocsival, aztán ott folytattuk, ahol abbahagytuk.

Megkért, hogy álljak be a garázsba a kocsival... Elég furcsa volt, fõleg, hogy akkor nem volt jogsim. Mindenesetre felöltöztem, beálltam a kocsival, aztán ott folytattuk, ahol abbahagytuk.
Igen. Az, hogy menjek ki a szobából. :DDD
Összekentem a bnõm arcán a saját nedveivel és lenyalogattam róla.
A volt barátomnak az is már furcsa volt, hogy húzza a hajam vagy néha csapjon rá a popsimra. :S :D
te ismersz ilyet? :O
A kérdező hozzászólása: örülök, hogy tudsz idézni kedves "Balf/sz!" és rendes tõled, hogy alá is írod, ha hozzászólsz valamihez :)
"személyesen is (mármint nem én vettem részt benne csak ismerek jó pár lányt, srácot akik igen)" Balf/sz!
A kérdező hozzászólása: 11-es te nagyokos olvasd már el azt a kib**** k** 4ES KOMMENTEM!!!
miért, elterjedt? te ilyenekre jársz?
Bár voltam egy olyan házibuliba, ahol volt ilyen, de amúgy szerintem nem jellemzõ.
mióta fontosabb lett minden, mint amit otthonról "hoznak"
A kérdező hozzászólása: 7-es igen, minden bizonnyal, hiszen az angol szavak és a gruppen "haveri szex" között nem is lehetne szorosabb összefüggés :D
Amióta a TINÉDZSEREK ahelyett, hogy saját anyanyelvüket használnák, spontán menõzésbõl angol szavakat alkalmaznak a szövegekben, mintha nem lenne magyar megfelelõje.
A kérdező hozzászólása: íme a riport, bocs nem TV-ben hanem HVG-n: [link]
A kérdező hozzászólása: az jellemzõ, hogy összejönnek és semmi komolyabb kapcsolat nincs köztük, csak sima barátság, és gyakorlatilag a buli ivászatról és szexrõl szól
A kérdező hozzászólása: persze, személyesen is (mármint nem én vettem részt benne csak ismerek jó pár lányt, srácot akik igen) meg amúgy volt is egy riport errõl nem rég a TV-ben.
Mióta értelmes elfoglaltságot nem tudnak kitalálni és úgy gondolják, hogy az unatkozásnál jobb.
Mirõl beszélsz?! 19 vagyok, gyakran bulizom és rohadtul nem jellemzõ.
elolvastam van vmi nyomi blikkes riport, meg azt beszélik nem mindenappos ez, de ettõl még maifiatalozz, hátha ettõl felnõttnek néznek

20-35 srácok! Volt már olyan élményetek, hogy megnézett/közeledni próbált/ belétek esett/szerelmet vallott/szex ajánlatot tett nektek homár srác? Hogy reagáltátok le? Mi lett a sztori vége?

Ilyesmiről nagyon kevés helyen lehet olvasni, nyilván senki nem gondol rá jó szívvel, és nem reklámozza, pedig léteznek ilyen esetek. Engem érdekelne, mert engem is érint a dolog. Kösz a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Azóta is a kék osztrigába járunk :$

Azóta is a kék osztrigába járunk :$
Magyarországon nem történt ilyen, persze itthon elég nagy a homofóboktól való félelem... Az utóbbi 20 évböl ezekre emlékszem vissza: Bécsben egyszer zsenge és szüzies 21 éves koromban leszólitott egy egykorú (és valóban, igen jól kinézö) olasz srác az utcán, kicsit dumált velem, és alig akart elmenni (mármint nem volt durva, csak nagyon látszott, hogy szeretné, ha elfogadnám az ajánlatát, én meg nem akartam túl bunkó lenni) Évekkel késöbb ugyanott egy kicsit idösebb (40) férfi pár elkezdtek haverkodni velem, meg dumálni, egyszer elhivtak találkozni de asszem végül nem mentem. Most már tudom, hogy egyszerüen vonzó voltam nekik, és sztem amiatt, hogy különben szivesen dumáltam velük (is) nem vágák, hogy szexuálisan nem vagyok érdekelt:) Berlinben egy 'távoli kollégám' elhívott sörözni, közben elmondta, hogy ö meleg (mire mondtam, h én nem). Miután ez után az este után már nem akart eljönni velem sehová (más városrészben dolgoztunk, laktunk), csak utólag esett le nekem, hogy ez igazából randi lett volna részéröl, csak nem vettem észre... Berlin az elég laza hely:) (Hoch, Herr Wowereit:) egyszer kaptam egy telefonszámot egy pincértöl(café schwarzenberg, egy enyhén szivárványos kávéhaz), máskor egy hajnalig tartó buliban meg egy kissé részeg srác elég nyiltan flörtölgetett velem, simogatta a kezem meg ilyenek, ráadásul a barátja is a teremben volt - inkább röhögtem rajta, aztán elmentem egy barátnöjével... most nem azért, de a csaj reggel (józanon) olyan bunkó volt, hogy inkább a sráccal mentem volna:p Szóval vannak ilyenek, de ugyanolyannak veszem, minthogyha egy olyan ember nyomul rád, aki tényleg nem jön be neked: értésére kell adni, ennyi...
Én egyszer hallottam valami olyasmit (most utálni fogtok), hogy azokra buknak a homárok, akik szintén nem 100 % heterok. Szóval hogy a hajlam megvan rá.
Volt, tobbszor is. Megmondtam hogy sajnos ez nem fog mukodni, es ennyi.
elástam:) )
Volt.Megismerkedtem a homárral bár nem tudtam hogy búza.Bár furcsálottam, hogy állandóan veregeti a vállam meg a hátam és néha simogat.Azt hittem haverságból teszi.Erre az ismerõsei mondják, hogy homokos.Undorító.Gusztustalanok
28-29 voltam kb
A kérdező hozzászólása: hány évesek voltatok?
Volt..valahonnan megtudta a számom és szerelmes sms-eket küldött meg jóéjtpuszikat :D Egy darabig még szórakoztató volt, aztán meguntam és elküldtem a kúva anyjába.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendes srác lehetsz! :)

A Fojtogatós szexet kedvelő sráccal mi lett?

Volt itt egy srác aki erre izgult. Kipróbálta?

Legjobb válasz: ezek szerint nem sikerült neki valami jól

ezek szerint nem sikerült neki valami jól
Akinek elájult a lány, a lakásán? Vese nélkül ébredt egy sikátorban.
vagy sitten ül vagy eltemették már... attól függ ki volt a domináns.
Én vagyok, kipróbáljuk kérdezõ? Mindenre vevõ vagyok.
Szerintem õt kicsinálták....SZEMETEK!
Szerintem kipróbálta és megfulladt.
Még mindig élek és virulok köszi. ;) Am azóta fejlesztettem a technikát. Már ha Te az vagy akire gondolok. :) 24/F

Van itt olyan fiu aki az eleinte "csak szex" kapcsolatbol komoly kapcsolatot akart? Hogyhogy, mi lett belole?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne :) Bocsi, hogy nem válaszoltam :)

Ez engem is érdekelne :) Bocsi, hogy nem válaszoltam :)
Hát, én is kiv vok rá, de egy kis személyes tapasztalat megosztás.. tehát a barátom 18 elmúlt, végzõs gimis, és még szûz..jó külsõvel megáldott, de nõt addig nem nagyon akart. Aztán szüzen maradva, kinézett engem, hogy, na majd velem elveszti, ellesz velem nyáron, szeptembertõl 350 km-re lesz a várostól, fõsulira megy..megismert, aztán minden olyan óvatosra vett, hogy egy hónap kellett míg összejöttünk, két hét mire megcsókolt, és fél év, mire az én megszólalásomból lett elsõ szex. Elsõk voltunk, vagyunk, és remélem leszünk is egymásnak..ez egy 3 éves sztori 18/L
De aranyos :) elsõ voltam :)
Én szeretnék ilyet/F
nálunk így volt kb 3 hónapja ismertük egymást aztán lefeküdtem vele és nem akartunk kapcsolatot csak szexet és utánna a pasim állt elém h õ többet érez irántam :D egymásba szerettünk végül és 5 éve együtt vagyunk
több, mint egy éve ilyen "kapcsolatban" vagyok és még mindig nem állt elõ a kis Köcsög h szeret.. szóval.. pasi faj beteg jószág..

Volt már részetek szex-kapcsolatban? Mi lett a vége? Hogy alakult?

kort és nemet írjatok légyszí

Legjobb válasz: Ezeregy ilyen kérdés volt már.

Ezeregy ilyen kérdés volt már.
Igen volt .... és az lett a vége hogy beleszerettem
20L
Vagy vége lett vagy kapcsolat lett belõle és vége lett :-)

Lányok! Valakivel fordult már elő, hogy a párja felvetette egy harmadik személy "becsatlakozását" a szexben? Hogy fogadtátok? Mi lett belőle? Hogy lehet ezt kényelmetlenül tálalni?

Legjobb válasz: Ha ismered a párod és tudod róla, hogy nem lenne benne ilyesmiben, szerintem meg se említsd neki.. Ha viszont tudod, hogy bevállalósabb fajta, akkor szerintem benne lenne, mondjuk sztem ebben az esetben simán kérdezd meg tõle, hogy szeretné-e. Én például nem tudnám elviselni ha a párom egy másik lányt is dugna/kényeztetne mellettem, max ha csak én a lányt.. És a párom se viselné el, ha egy másik fiút én kényeztetnék.

Ha ismered a párod és tudod róla, hogy nem lenne benne ilyesmiben, szerintem meg se említsd neki.. Ha viszont tudod, hogy bevállalósabb fajta, akkor szerintem benne lenne, mondjuk sztem ebben az esetben simán kérdezd meg tõle, hogy szeretné-e. Én például nem tudnám elviselni ha a párom egy másik lányt is dugna/kényeztetne mellettem, max ha csak én a lányt.. És a párom se viselné el, ha egy másik fiút én kényeztetnék.
Nem és szerintem ha már erre kerül a sor, hogy egy ilyen intim pillanatba bevonjanak egy 3. felet, ott nincsenek valódi érzelmek. Ha a másik belemegy, valószínûleg az õ részérõl sincsenek komolyabb, mélyebb érzések. Kényelmetlenül nem tudod tálalni, mivel vagy elküld a francba a lány, vagy elkezdi emészteni magát, h nem elég jó... utolsó esetben pedig belemegy, mert õ sem érez nagyon mélyen a párja iránt, és ha már feldobta, akkor nem hagy ki egy ilyen kalandot.
A kérdező hozzászólása: A szerelem az maximális mindkettõnk részérõl az biztos, csak jó lenne feldobni egy kicsit...engem az sem zavarna ha én csak "nézõ" lennék...:) Vagy tudnátok mondani egy pár tippet mivel tudnék feldobni egy amúgy sem unalmas kapcsolatot!?(sexben)
Te fiú vagy vagy lány? Gondolom fiú, de inkább megkérdem. Még néhány kérdés. 3. személynek lányt vagy fiút szeretnél? Mondjuka, ha fiút. Az izgatna, ha egy másik pasi megdugná a barátnõdet? Vagy a te örömödre szeretnél fiút, akivel dugnátok egymást a barátnõd elõtt? A barátnõdnek könnyen lehet, hogy tetszene. A kérdés az, hogy te szeretnéd-e ezt? Lányt szeretnél? A barátnõd kavarna vele? A barátnõd biszexuális? Neki ez jó lenne? Lányt szeretnél, akit te dugnál meg? A barátnõd ennek aligha örülne.
Elõfordult..habár én vetettem fel pasinak, nem õ..:)
velem még nem fordult elö, meg remélem nem is kerül ilyesmire sor.szerintem az ilyenek közt már nincs szerelem.bár is én nem szivesen nézném ha például a párom mellettem egy másik nöt simogat, kényeztet, csókolgat...meg szerintem ez forditott esetbe is igy lenne
A lányokat nem zavarná, ha egy jóképû pasi menne harmadiknak, persze ha bejön is nekik:)
A kérdező hozzászólása: És valakinek tapasztalata van ezen a téren?
Ha jóképû és nagy a himbilimbije akkor nekem tök mindegy. végül is ha nem vele képzelem el a jövõmet akk próba cseresznye.Viszont ha õõõ életem szerelme és neki is én akk szerintem gondoljátok végig hogy ki és mit rontott el a kapcsolatotokban hogy egy harmadik félnek is be kell kapcsolódnia.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!