Találatok a következő kifejezésre: Mi lesz szocpollal (6 db)

Mi lesz a szocpollal, ha az elárverezett lakás csak a hitelt fedezi?

10 millió a hitel a lakáson 2,4 millió szocpol Eladják 10 millióért a lakást

Legjobb válasz: Úgy tudom vissza kell fizetni. Ha nincs pénz, akkor fizetésbõl tiltják mint bármilyen más NAV tartozást - de ez nem 100% infó.

Úgy tudom vissza kell fizetni. Ha nincs pénz, akkor fizetésbõl tiltják mint bármilyen más NAV tartozást - de ez nem 100% infó.
Próbálj megalkudni a bankkal, hogy engedjenek el a hitelbõl. Az államnak mindenképpen vissza kell fizetni a szocpolt, viszont a hitelnél ma már elég jó eséllyel lehet alkudozni.
Vissza kell fizetni, fizetésbõl fogják tiltani ha máshogy nem.

Mit tudtok erröl? Ha a Fidesz nyeri a választásokat megint lesz Szocpol?

félreértések elkerülése végett nem politizálni szeretnék. Csak tudni, hogy kaphatunk-e még valaha Szocpolt. Mert nekünk (és gondolom másoknak sem) jó ez a hitelesdi amit bevezettek helyette. Mert azt is ugyanúgy vissza kell fizetni mint egyéb banki kölcsönöket...

Legjobb válasz: Én nem hiszem, h mindent visszaállítanak, amit a mostani kormány elvett. De ha netalán visszaállít, akkor elvesz máshonnan. Mindegyik párt, kormány egyforma. Azt büntetik, aki dolgozik. Utálom!

Én nem hiszem, h mindent visszaállítanak, amit a mostani kormány elvett. De ha netalán visszaállít, akkor elvesz máshonnan. Mindegyik párt, kormány egyforma. Azt büntetik, aki dolgozik. Utálom!
A kérdező hozzászólása: ebben igazad van sajnos :( nem értem miért kell minden támogatást elvenni:(
Nem biztos, hogy lesz, de biztos meg fogják ígérni...
Elvileg nem törölték el a szocpolt, jelenleg "fel van függesztve". Tehát szerintem bármikor visszaállítható, csak nem tudom, üres kasszából ki fogja finanszírozni :-((( Mi is pont kiestünk belõle.

Mi lesz a szocpollal 2009-ben? Tényleg megszüntetik? Hol tudok erre tényleges választ kapni?

2009-ben fogok szülni, de ha így áll a helyzet, akkor még idén megigényelnénk; lehetséges ez? Ki tud ebben segíteni, hol tudok ezután érdekl?dni?

Legjobb válasz: Szia. lehet, hogy már válasz kaptál kérdésedre. Ha mégsem, akkor bármely lakáshitelt folyosító intézet, bank választ ad.

Szia. lehet, hogy már válasz kaptál kérdésedre. Ha mégsem, akkor bármely lakáshitelt folyosító intézet, bank választ ad.
Én is hallottam már több hiteltanácsadótól.Érdeklõdni ez ügyben a MÁK-ott javaslom.


Használt lakás vásárlásnál mennyi a szocpol ha két gyereket vállalunk? A lakás egyébként csak a férjem tulajdona lesz, akkor mi a helyzet?

Legjobb válasz: Azt nem tudom megmondani hogy úgy mennyi a szocpol, de én úgy tudom, hogy akkor nem lehet felvenni a szocpolt ha csak az egyik fél tulajdona a lakás. Persze lehet hogy én tudom ezt rosszul.

Azt nem tudom megmondani hogy úgy mennyi a szocpol, de én úgy tudom, hogy akkor nem lehet felvenni a szocpolt ha csak az egyik fél tulajdona a lakás. Persze lehet hogy én tudom ezt rosszul.
Használt lakásra csak meglévõ, legalább 1gyereknél lehet felvenni a szocpolt. Ennek összege 450000ft, ha születik másik, akkor lejön a tõkébõl, aminek összeg 750000ft. Csak új lakásnál lehet beválalni gyereket.
Én is úgy tudom, hogy kettõtök nevén kell lennie a lakásnak és csak a meglévõ gyerekre jár szocpol., mégpedig az úgynevezett félszocpol, amit az elõzõben már írtak.

Milyen kedvezmények vannak első lakáshoz jutóknak, szocpol már nincs, mit lehet igénybe venni? Szerintetek kormányváltáskor jobb lesz a helyzete a fiataloknak, akik lakást szeretnének venni?

Jelenleg a lakáshitelhez kell 35%-50% ÖNERÕ.

Legjobb válasz: Szerintem nincs sajnos semmiylen kedvezmény mostmár, nem törõdnek õk ilyenekkel, csak azzal foglalkoznak, hogy nekik meglegyen a 30 ingatlanjuk, ki tudja hány millió forint értékben. Mi meg mehetünk a pi*ába.

Szerintem nincs sajnos semmiylen kedvezmény mostmár, nem törõdnek õk ilyenekkel, csak azzal foglalkoznak, hogy nekik meglegyen a 30 ingatlanjuk, ki tudja hány millió forint értékben. Mi meg mehetünk a pi*ába.
A magas önerõ nem fog változni. Ez mondjuk nem is baj, hiszen nem járhatsz úgy mint azok, akik felmutattak önerõnek egy szocpolt, a többi meg ment hitelbõl, most meg árverezik a házukat, mert nem tudják fizetni a hitelt. Az állami/önkormányzati bérlakás állomány fog valószínüleg növekedni. Oda mehetnek a fiatalok.
Mi is fél éven belül szeretnénk venni. én úgy tudtam , hogy még él a fészekrakó program..:(bár az se sok segítség...
A kérdező hozzászólása: Elkeserítõ a helyzet. Régebben miért volt jobb a helyzet? A mostani fiatalokkal mi lesz? Ha nincs apu, anyu, meg gazdag örökség, akkor nincs esélyed.:(
Ez sajnos így van. Nem hogy támogatások nincsenek- még szinte munkát sem lehet kapni.
A lakáskassza talán még járható út, fizetgeted és kapsz rá támogatást, hitelt, stb. Nézz utána! Szerintem szocpol már nem lesz soha.
A kérdező hozzászólása: El vagyok kenõdve, annyira xar a helyzet. Mindenesetre az önerõre gyúrunk még, ki tudja meddig tart, egyszer talán nekünk is lesz saját lakásunk. Nem tudom, hogy ki mer vállalni így gyerekeket. A népesedés is csökken, nyugdíjas ország nem hiába. Mire tervezzen az ember?

Mikor adják vissza a szocpolt? Vagy valóban nem lesz többé?

Legjobb válasz: Látom valakinek fájt az igazság :DD

Látom valakinek fájt az igazság :DD
"Látom valakinek fájt az igazság." Nem az igazság fáj, hanem amit te írtál az hülyeség. Gondolom neked is az a véleményed mint a legtöbb MSZP-s-nek hogy a cigányok lopnak csalnak hazudnak, de amúgy meg a Fideszesek és a Jobbikosok az antiszemiták. A szocpol nagyon sok fiatalnak nyújtott segítséget. Igen voltak vissza élések is, de ennek megakadályozása a kormány feladata lett volna.
Annyit még lehet tudni, hogy októberre (?) készül el egy új lakásvásárlási rendszer.
Majd ha esetleg ha új kormány lesz! De ha az MSZP vagy az SZDSZ akár a kormányzás közelében is marad, akkor semmi esély, hogy mégegyszer bevezetik.
Minek, hogy a sok cigány építsen rondábbnál rondább házakat?! Amik aztán tönkreteszik a faluk szépségét? Ne is vezesse vissza senki, vállaljon munkát az ember és vegyen fel hitelt.. ennyi.
A kérdező hozzászólása: kérdést tettem fel.nem érdekelnek a mellébeszélések.hülye kö......k.itt látszik a hülyék még egy kérdésre se tudnak választ adni.fajgyûlölõ b...k. többen vannak a kisebbségek húzd meg magad retkes "magyar" TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
A kérdező hozzászólása: erre varrjál gombot
A kérdező hozzászólása: prikezhija
Lesz szocpol õsztõl, de lesz feltétele!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!