Találatok a következő kifejezésre: Mi lesz párom bennem (7 db)

7 osztály, irodalom témazáró! Mikszáth kálmán, tudnátok fölsorolni pár feladatot hogy mik lesznek benne? Sürgős!

Legjobb válasz: ja és biológiából az élõlények környezete és az életközöségek tudnátok ebbõl is segiteni???hogy mi lesz a témazáróba?? léccy ,,sürgõs

A kérdező hozzászólása: ja és biológiából az élõlények környezete és az életközöségek tudnátok ebbõl is segiteni???hogy mi lesz a témazáróba?? léccy , , sürgõs
1: Tanulj meg magyarul, mert azt komálják a tanárok! 2: Irodalom Szent Péter esernyõje+1-2 életrajzi adat. 3: Órán biztos elmondták, hogy mit kell átnézni... FIGYELJ ODA LEGKÖZELEBB!

Mi lesz ha párom bennem élvez el?

ilyen még nem fordult el? velem se és vele sem de szeretnénk kipróbálni

Legjobb válasz: Szia! Amennyiben fogamzásgátlót szedsz nem lehet baj. Amúgy nagyon kellemes, melengetõ érzés. Fõleg, ha a párod van felül és az élvezete végén a testedre fekszik.

Szia! Amennyiben fogamzásgátlót szedsz nem lehet baj. Amúgy nagyon kellemes, melengetõ érzés. Fõleg, ha a párod van felül és az élvezete végén a testedre fekszik.
Ez ugy igaz ahogy leirták elöttem. engem csak annyi zavar a végén, hogy kifolyik. bár az ellen nem tehet egy nõsem, ugyhogy meg kell szokni. ha benned élvez el akkor nektek is sokkalta jobb a sex, és intimebbnek érzitek az egésszet. Sok siker:D
Nagyon kellemes érzés, próbáljátok csak ki. Ha már legalább egy hónapja szeded a gyógyszert és már menstruáltál azóta, akkor nyugodtan, véd a gyógyszer.
Én is imádom belül érzeni amikor elélvez. :) a "kifolyik" dologgal kapcsolatban... tapasztalatom szerint a férfiaknak tetszik amikor látják, hogy kicsurran. Valószínûleg a területbirtoklás ösi ösztönével kapcsolatos. :D:D:D A párom teljesen beindul tõle, annyira szexinek találja.:) :)
A tabi miatt nem lesz baba, ettõl ne félj.Én nagyon szeretem, amikor rámdõl vagy magához húz a tetõpont után, fõleg ha egyszerre történt:) Szõt, kifejezetten rühelltem, amikor valami miatt nem lehet hagyni, h bennem menjen el.Olyan más volt az egész... A kicsurranós résznél pedig mi szakadni szoktunk a röhögéstõl, és elõbújik a rejtett humorista énünk, és jönnek a helyzetpoénok.
Az erdélyi régió érdekeinek érvényesítését céljául kitûzõ, politikai ideológia. [link]

Párom elolvasott itt egy kérdésemet, az anyosrol tettem fel kérdést, ez volt benne! Lesz. -rom hogy mit fog használni a kedves anyós! Mi van?

Ezért teljesen kiakadt, szakítani akar! Mit tegyek? Ugy érzem ha ilyenért elhagy akkor nem is szeret! Vagy akkora b?nt követtem el!?

Legjobb válasz: Azt hiszem emlékszem a kérdésedre. igazából mindegy, hogy ott mit írtál, az a baj, hogy nem bírt elszakadni rendesen az anyjától.Ha valami igazságtalant és sértõt írtál volna, akkor valahol érthetõ a neheztelése, de max bocsánatot kérsz. Ha viszont semmi ilyesmit nem írtál, akkor nem értem. De akkor meg hadd menjen.

Azt hiszem emlékszem a kérdésedre. igazából mindegy, hogy ott mit írtál, az a baj, hogy nem bírt elszakadni rendesen az anyjától.Ha valami igazságtalant és sértõt írtál volna, akkor valahol érthetõ a neheztelése, de max bocsánatot kérsz. Ha viszont semmi ilyesmit nem írtál, akkor nem értem. De akkor meg hadd menjen.
Pont az ilyen esetek miatt lenne jó, ha a saját adatlapunkról le lehetne törölni az általunk kiírt kérdéseket! Az nem gond, ha a rendszerbe marad, mert úgyis névtelen, de...
huhh kb gondolom melyik kerdes..ott aztan mindent reszletesen leirtal:-s
A kérdező hozzászólása: Utolso válszadó, szerintem nem az én kérdésemre emlékszel!:S
Mutasd meg nekik ki az úr a háznál!

A laptopomon mostanában néha ha kattintok (új oldalra/ kis méretre) a képernyõ felsõ 2-3 centis csíkja fekete lesz, nem is egy csíkban, hanem van benne egy ilyen szakadás, de ha párat kattintok össze-vissza, akkor megjavul. Mi lehet?

Néha nem is fekete,hanem ugyanabban a felsõ részben a háttér látszódik (a képernyõ többi részén meg ugye amit amit épp megnyitok)

Legjobb válasz: Tegyél fel fotót, lehet, hogy a VGA beállításaival van gond.

Tegyél fel fotót, lehet, hogy a VGA beállításaival van gond.
Magaddal, és ha nõ vagy, fõzd meg neki a kedvencét:) Hidd el ennyi bõségesen elég..fõleg a ti helyzetetekben.
Szia. Én pezsit vettem, leáztattam róla a cimkét, és öntapadós papírra kinyomtattam elõre egy kedvenc közös képet, a hátoldalára pedig egy idézetet :) ) ennek már 4 éve! :DD de még mindig jó emlékek jutnak róla az eszünkbe:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!