Találatok a következő kifejezésre: Mi lesz hetes uh- n Nem (3 db)

Mi lesz 12 hetes uh- n? Nem baj ha már elmúlok 3 nappal mire időpontom van?

Vérvétel is lesz? Merjek el?tte enni? vizeletet is kell?

Legjobb válasz: Szia! Nem,nem lesz baj én is már elmúltam mikor volt a vizsgálat. Nekem nem volt vizelet mert azt a védõnõ nézte minden hónapban. Majd csak 16 hetesen lesz vérvétel (AFP).

Szia! Nem, nem lesz baj én is már elmúltam mikor volt a vizsgálat. Nekem nem volt vizelet mert azt a védõnõ nézte minden hónapban. Majd csak 16 hetesen lesz vérvétel (AFP).
Szia nem baj a 3 nap nem lesz vérvétel nyugottan egyél és igyál itt a baba nyaki redöjét vizsgálják meg hogy minden rendben van e vigyázz magadra 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: akkor jó, mert vérvételhez kell mellém két erõs ember. Alacsony a vérnyomásom is és mindig szédülõk , de eddig úgy van uh-ra egyedül megyek ezért féltem a vérvételtõl . Buszozni - jajaj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Veszprémi kórházban a 12 hetes UH-n ha megkérdezem hogy esetleg látják-e a nemét akkor nagyon leszidnak majd hogy mit képzelek én, hogy ilyen korán megkérdem?

Egyébként ha bármi tapasztalat van a veszprémi kórházzal kapcsolatban,azt szívesen veszem.

Legjobb válasz: Szerintem teljesen érthetõ a kiváncsiságunk a babó nemével kapcsolatban, nem értem miért kell ezért ráförmedni az anyukára, biztos rosz napja volt a dokinak, egyépként tényleg nem lehet még ilyenkor biztosat mondani bármit mondott volna 50-50%, nekünk a doki 14 hetesen kisfiúnak nézte persz hozzá tette ez mé csak tipp, 18 hetesen kislánynak látta, 22 hetesen ismét kislánynak, szóval még egy kicsit várat magára, de türelem és hamarosan megmutatja magát, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)

Szerintem teljesen érthetõ a kiváncsiságunk a babó nemével kapcsolatban, nem értem miért kell ezért ráförmedni az anyukára, biztos rosz napja volt a dokinak, egyépként tényleg nem lehet még ilyenkor biztosat mondani bármit mondott volna 50-50%, nekünk a doki 14 hetesen kisfiúnak nézte persz hozzá tette ez mé csak tipp, 18 hetesen kislánynak látta, 22 hetesen ismét kislánynak, szóval még egy kicsit várat magára, de türelem és hamarosan megmutatja magát, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)
Szia.Álltalában a genetikai nagy uh-kat, a Jósa Elemér és a Gáspár Levente csinálja, de van, hogy helyettesítés van.Nincs velük semmi gond, a Jósa nagyon aranyos, a Gáspár is normális csak nagyon szûkszavú.Nyugodtan kérdezz, biztos nem lesznek bunkók.Velem nem voltak azok.Párod mehet veled és együtt mozizhattok, képet is lehet kérni.Bemész a D épületben az elsõ emeletre jobbra van a pénztár, ott befizeted a kép árát 500ft és mehetsz az Uh-ra, ha bementél mond, hogy szeretnél képet a babáról és kapsz 2db-ot.Ha van kérdésed szivesen segítek.Üdv:Vera
Szia.Én is itt szültem tavaly Augusztusban, és csak jó emlékeim vannak.Igaz, nekem van dokim és hozzá jártam magánrendelésre, de a nagy Uh-ra én is a kórházba jártam.Nekem a 12hetes Uh-n még nem látszott a neme, de a 18hetesen már kérdezés nélkül mondta a doki, hogy kisfiú(biztos látta rajtam, hogy tudni akarom:) , aztán már végig fiút mondtak.Van dokid?Én a Bagarus dr-hoz jártam/járok, de sajna nem õ volt az ügyeletes amikor szültem, de nem volt gond, mindenki nagyon kedves volt és minden úgy ment ahogy mennie kellet, igaz jobb lett volna annál szülni akihez jártam 9hónapig és akiben maximálisan megbízom, de sajna ez van a baba nem vár:) , és itt ez a szabály.Boldog gömbölyödést kívánok, és kérdezz bátran, tudod néma gyereknek.... 7.5hós kisfiú anyuja
A kérdező hozzászólása: Nem tudod véletlenül hogy kik végzik a 12 hetes UH-t a kórházban?Neked pl ki csinálta? Annyi rosszat hallottam és nagyon félek hogy bunkók lesznek velem.Amúgy nem járok magánrendelésre senkihez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Mindenre válaszoltál ami érdekelt. :) Talán csak egy kérdésem maradt..biztos hogy nem mondanak semmit a nemét illetõen?
Szia.Nem szidnak le, de nem valószínû, hogy a 12hetes Uh-n látni fogják a nemét, ja és ne is ez legyen a legfontosabb, tudom, hogy kiváncsiak vagytok rá(én is az voltam), de nekem csak a 16.héten(magándokinál voltam), ott lehetett sejteni, hogy fiú, de azt mondta, hogy ilyen korán nem szeret találgatni, mert nem igazán látszik és volt, hogy vki bele élte magát abba amit mondott és utána mégsem az lett.Legyen az egészség az elsõ szempont, és utólagos a neme, de a 18.héten már bizti, hogy megmondják(ha megmutatja magát:) .Türelem, és kitartás a hosszú meleg nyárra.Én már csak tudom, augusztus végén szültem.Üdv:Vera

22 hetes leszek mikor megyek genetikai tanácsadásra. Mire számítsak? Baross utca. Emelkedett AFP eredmény miatt, genetikai uh és 4D-s uh-n is minden rendben volt, nem volt a családban semmi gond, fiatal is vagyok.

Legjobb válasz: Te tudod, de én nem kérnék magzatvízvizsgálatot. Mindent látnak az UH-n ami a magas AFP miatt lehet. Ha ott nem látnak semmit nincs semmi baj. Az AFP elavult módszer. Nekem alacsony volt, nem kértem magzatvízvizsgálatot és nem lett semmi bajunk. Pedig a down-kórt nem mindig látni uh-n. Már 3 hós a kislányom. :-) Persze ez nem azt jelenti, hogy 100%, hogy nektek sincs semmi bajotok de azt tud, hogy nagyon sok mindenkinek rossz lesz az AFP eredménye. És csak kis százalékának van tényleg beteg babája.

Te tudod, de én nem kérnék magzatvízvizsgálatot. Mindent látnak az UH-n ami a magas AFP miatt lehet. Ha ott nem látnak semmit nincs semmi baj. Az AFP elavult módszer. Nekem alacsony volt, nem kértem magzatvízvizsgálatot és nem lett semmi bajunk. Pedig a down-kórt nem mindig látni uh-n. Már 3 hós a kislányom. :-) Persze ez nem azt jelenti, hogy 100%, hogy nektek sincs semmi bajotok de azt tud, hogy nagyon sok mindenkinek rossz lesz az AFP eredménye. És csak kis százalékának van tényleg beteg babája.
Számíts rá, hogy sokat kell várni, hiába van idõpontod. A genetikus fel fogja ajánlani a magzatvíz vizsgálatot, amit ha elfogadsz, vissza kell majd menned. Azt hiszem ha annak megvan az eredménye, akkor csinálnak ultrahangot.
A kérdező hozzászólása: És azt mindenképp felajánlják vagy nem mindenkinek? Nagyon félek tõle, nem szívesen csináltatnám meg. A védõnõm is azt mondta hogy ne aggódjak, nem tartozom a rizikós faktorba, mert 24 éves vagyok, a családomban (férjemében is) minden rendben volt, csak kicsit lett magas az afp és a többi eredmény tökéletes lett. De azért félek...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! 2.6 lett a MoM. Na igen, az engem sem izgat hogy kedvesek-e vagy sem, csak jól végezzék a dolgukat. Bízom benne hogy minden rendben lesz és egészséges a kislányom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!