Találatok a következő kifejezésre: Mi lesz hetes uh- (45 db)

14 hetes km vagyok. Jövőhéten megyek a dokihoz akkor fog uh. -ni? Mire számítsak mikor lesz legközelebb uh?

Nemtudom mikor következne a legközelebbi uh ezért kérdezem.Már nagyon szeretném látni a picit!Ha mondom az orvosnak hogy csináljon akkor csinál szerintetek uh.-ot csak azért mert én úgy akarnám?Fogadott orvosom van.

Legjobb válasz: Nekem mindig csinál. Sajnos táppénzen vagyok, így az igazolás miatt elég gyakran kell visszamennem, akkor mindig mozizunk! ;) Hihetetlen, hogy akár 1 hét alatt is mennyit fejlõdik már! Nekem is most volt UH-om, a legközelebbi csak a 18.heti kötelezõ genetikai UH lesz. 15hetes kismama

Nekem mindig csinál. Sajnos táppénzen vagyok, így az igazolás miatt elég gyakran kell visszamennem, akkor mindig mozizunk! ;) Hihetetlen, hogy akár 1 hét alatt is mennyit fejlõdik már! Nekem is most volt UH-om, a legközelebbi csak a 18.heti kötelezõ genetikai UH lesz. 15hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igen egy hét alatt is mekkorát tud nõni.Olyan jó így követni hogy hogyan is fejlõdik.Az orvosomat hívtam nyakiredõmérés után és akkor mondta hogy 2-3 hét mulva menjek, de végülis arrol nem volt szó hogy fog e uh.-ni.Köszönöm a válaszod.

A 18 hetes uh után mikor lesz a következő?

Legjobb válasz: Az Uh (kötelezõ vizsgálatok) idõpontjait szakmai protokoll rögzíti, ettõl az orvos indokolt esetben tér el. 18 hetesen ún. genetikai uh van, mivel erre az idõre minden szerv kifejlõdik, nézik a szívet (4 kamrát) vesét, gyomrot, gerincet, fejet, lábakat, kezeket. 28. héten fej,-has, áramlásmérés, lepény helyzet, stb. 32. héten újra nézik, fej és has körfogatból becslik a kb. súlyt ebbõl nézik, hogy milyen ütemben nõ, hízik, ill. plusszban még azt is vizsgálják, hogy a baba befordult-e már? Ha bármi gond van, ettõl függetlenül csinálnak uh-ot (pl 32. hét után ha még nem fordult be, vagy vmi gond van)

Az Uh (kötelezõ vizsgálatok) idõpontjait szakmai protokoll rögzíti, ettõl az orvos indokolt esetben tér el. 18 hetesen ún. genetikai uh van, mivel erre az idõre minden szerv kifejlõdik, nézik a szívet (4 kamrát) vesét, gyomrot, gerincet, fejet, lábakat, kezeket. 28. héten fej, -has, áramlásmérés, lepény helyzet, stb. 32. héten újra nézik, fej és has körfogatból becslik a kb. súlyt ebbõl nézik, hogy milyen ütemben nõ, hízik, ill. plusszban még azt is vizsgálják, hogy a baba befordult-e már? Ha bármi gond van, ettõl függetlenül csinálnak uh-ot (pl 32. hét után ha még nem fordult be, vagy vmi gond van)
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm szépen a válaszokat.
Nálunk 19-hetes uh van utána 32-hetes.
Szia! Én megint az elsõ vagyok! Megnéztem és nálunk nincs 28 hetes uh vizsgálat! :-( Csak 32 hetes van...:-( Egerben élek!
Szia! Nálunk 18 hetes után a 32 hetes következik! De én is elmentem a két uh- között még egyre 24 hetesen! Rengeteg idõ telne el, hogy nem látjuk a kicsi csöppséget!
Szia! Nálunk is 28 hetes és utána 32 hetes UH van.
Szia!nálunk 28hetesen van a jövetkezõ és utána a 32hetes.úgy látszik ez is helyfüggõ...
A kérdező hozzászólása: nekem nincsen fogadott orvosom...és most nem tudták megmondani a nemét, a következõ pedig 32 hetesen elég távolinak tûnik, úgyhogy lehet hogy beiktatunk egy 4d-s uh-ot....köszi a válaszokat
Nálunk havonta nézi a doki uh-n.
Bocsánat lemaradt Szekszárdra járok.

Mi lesz ebből? Ma voltam uh-n először, ma vagyok pont 7 hetes az én számításom alapján. De az uh 7 mm-es szabályos petezsákot mutatott ami a doki szerint 5 hetesnek felel meg.

Én ezt nem értem aug.11-én menseseltem utoljára,aug. 26 és szept. 5 között meg nem is voltunk együtt a párommal mert elutazott. Akkor most hogy számolják. A másik hogy ma reggelre barnás majd rózsaszínes barna folyásom lett, mint miel?tt menstruálni szoktam. A doki fenyeget? vetélést jósolt és pihenésre intett,2 hét mulva kontr. és írt föl utrogestant.Félek. Szeintetek elvetélek?

Legjobb válasz: A beágyazódás ideje nem befolyásolja a petezsák méretét! Ez azt jelentené, hogy mondjuk ha késõbb ágyazódik be, akkor addig megáll a fejlõdésben? Mondjuk egy hétre? Semmi köze a beágyazódásnak a mérethez. Õ napról napra osztódik, ilyenkor még mindenkinél egységesen. Ilyen fiatal terhességnél a petezsák/embrió mérete csakis a terhesség korától függ, hogy mikor volt a fogantatás. A 7mm-es petezsák az bizony tényleg 4-5 hetes terhességnek felel meg. 4 hetesen 1-2mm a petezsák, utána napi 1mm-t nõ. Tehát szerintem kerek 5 hetes vagy. Ez annyit jelentene, hogy szept. 8 körül fogant. Ezidõtájt voltatok együtt?

A beágyazódás ideje nem befolyásolja a petezsák méretét! Ez azt jelentené, hogy mondjuk ha késõbb ágyazódik be, akkor addig megáll a fejlõdésben? Mondjuk egy hétre? Semmi köze a beágyazódásnak a mérethez. Õ napról napra osztódik, ilyenkor még mindenkinél egységesen. Ilyen fiatal terhességnél a petezsák/embrió mérete csakis a terhesség korától függ, hogy mikor volt a fogantatás. A 7mm-es petezsák az bizony tényleg 4-5 hetes terhességnek felel meg. 4 hetesen 1-2mm a petezsák, utána napi 1mm-t nõ. Tehát szerintem kerek 5 hetes vagy. Ez annyit jelentene, hogy szept. 8 körül fogant. Ezidõtájt voltatok együtt?
Nekem megmaradt a baba ilyen folyással, épp hasal a szõnyeg közepén. :-) Én is Utrót kaptam. Pihenj, feküdj, ne izgulj, a babádnak nyugodt anyukára van szüksége. Az 5 hetes terhesség azt jelenti, hogy a baba 3 hete fogant. Ez lehetséges, hiszen szeptember 5- után együtt voltatok, nem?
Szerintem van remény! Ha baj lenne, észrevette volna, hogy nem szabályos a petezsák. Hasi uh-val pedig nem látta azt, ami amúgy ott van. (szerintem :-)) Nekem hasi uh-val elõször hét hetesen látszott a baba is. Elõtte csak hüvelyivel.
Az utro segíteni fog, feküdj, pihenj, minden rendben lesz.Nem egyedi az eseted, nyugi!
20:58- as vagyok, a lényeg lemaradt. A szobájában alszik a 4 hós pici fiam! :-) JA, és a vérzésre azt mondták az "okosok" hogy a mensim próbálkozott, (szervezet megszokása)de a picur erõsebb volt :-)Én semmilyen gyógyszert nem kaptam.
Nyugi, minden rendben lesz! Látod, hogy segítenek a csajok a példákkal!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, hogy ennyien írtatok, nagyon-nagyon rendesek vagytok tényleg! De valószínû, hogy nem marad meg mert még mindig barnázok, szóval a gyógyszer még nem tul hatásos egyelõre. De már megnyugodtam, lesz ami lesz, még ha el is kell vetélnem akkor is jobb mint beteg gyereket szülni. Egyébként 100% hogy hormonális a bajom mert menzikor is mindig barnáztam 2-3 napig is. Talán már akkor, idõben orvoshoz kellett volna mennem, ha akkor szabályozzák a hormonháztartásomat most talán minden rendben lenne. De akkor erre még nem gondoltam..sajna.:( Mindegy a vetélés után kivizsgáltatom magam és majd ha most nem akkor legközelebb hátha sikerül..
A kérdező hozzászólása: Sajnos elvetéltem itthon, spontán.
A válasz megírásának idõpontja: 09-29 20:58 vagyok NAGYON NAGYON SAJNÁLOM !!!
honnan veszed? menjél orvoshoz, ezt azért ki kell tisztítani!
3.vagyok és még nem tudom hányadik, mert többször írtam. elõször is nagyon sajnálom. amúgy tényleg érdemes elmenni a dokihoz, csináljon egy uh-t, hogy tényleg minden kiürült -e nehogy valami szövõdmény adódjon. mivel nincs szükség mûvi eltávolításra ezért akár azonnal is lehet újra próbálkozni, ez persze tõled függ. a menses elõtti barnázás nem feltétlen hormonzavar, nekem a missed ab után volt sokáig ilyen, csináltak hormonvizsgálatot, és minden rendben volt. tudom, hogy most rossz, átérzem, de hidd el ez nem feltétlen befolyásolja egy köv. terhesség egészségét (tapazstalatból mondom). fel a fejjel csajszi. hamarabb lesz újra babád mint gondolnád :)
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál. Úgyhogy 100%. Másnap mentem, vittem ami "kijött belõlem" is szövetdarabka. Küldik szövettanra. Uh-n megnéztek, nem javasolt kaparást, mert még tisztulok magamtól és írt fel Ergam cseppet ami segít tisztulni, mert méhösszehúzódást csinál. Jövõ héten kontroll.3 hónap mulva lehet próbálkozni, ha minden rendben lesz. Köszi mindenkinek a hozzászólást és biztatást, aranyosak vagytok:)
nekem is egybõl az tûnt fel, hogy a doki élõ grav. tehát élõ terhességet írt, hátha nem elhalásról van szó, szorítok nagyon nagyon. amúgy nem biztos, hogy barnázás pici vérzés esetén jó a hüvelyi uh, mert akár kárt is tehet, ezért szoktak ilyenkor hasit csinálni. mert a terhesség tényét és hogy nem méhenkívüli azt meg kell állapítani, de nem javasolnék hüvelyit. az utro-t szedd és ki ne hagyd egyszersem. hüvelyit kaptál ugye? nem amit szájon át kell szedni. én úgy csináltam, hogy felhelyezés után tettem a popsim alá egy kispárnát és min. félóráig csak feküdtem és elõtte pisiltem, nehogy kijöjjön.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint megnyugodhatok valamelyest? Már ami a papíron lévõ adatokat illeti? Csak remélem elmúlik a barnázás, és pihenek sokat.
Na látod, lehet hogy ott a baj, hogy hasit csinált!! Simán lehet hogy ott az a szívmûködés, csak nem látszott. Én a helyedben tuti elmennék egy-két nap múlva ultrahangra. Ott minden kiderülne. Ha nõtt a petezsák, akkor minden ok!!!! Amit a papírodra írt azt jelenti, hogy élõ 5 hetes terhességed van, de mensi szerint 7 hetesnek felel meg.
Attól hogy 7 hetesnak felel meg a terhességed attól még lehet 7mm-es a petezsák. Pl. késõbb ágyazódott be ezért kisebb terhességrõl van szó. Sajnos lehetséges a vetélés a tünetek miatt, nálam is így kezdõdött és spontán vetélés lett a vége. Ha pihenést szó szerint értsd és ha dolgozol irasd ki magad táppénzre a háziorvossal. Vidd neki a leletet. Gondolom hogy rá van irva a fenyegetõ vetélés. Aztán pihi-pihi-pihi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy együtt éreztek, csak hát nagyon aggódom, mert nagyon várjuk. De inkább nem élem bele magam. Szívhang nem volt, csak 7 mm petezsákot látott ami szerintük 5 hetesnek felel meg. ha valakinek van még tapasztalata írjon..
Nekem 6 és fél hetesen volt csak szívhangom, ne aggódj, ezzl nincs gond. A petezsák mérete a mérvadó és amit az orvos mond, nyilávn késõbbi ovud volt. Én is csak azt tudom javasolni, hogy szedd a gyógyszert és lehetõség szerint ne is kelj fel egész nap, ilyenkor az ülés sem javasolt, feküdj, aludj, pihenj, azt úgyis egyre kevesebbet fogsz tudni, ahogy nõ a babád :) Remélem, minden a legnagyobb rendben lesz! Ja és a pozitív tapasztalat: A barátnõm ugyanilyen vérzéssel 7-12 hetes kora között utrózott és végig feküdt, majd 15 hetesen 1 liter vért vesztett 1, 5 nap alatt a hüvelyébõl valamitõl, amit még a mai napig nem tudnak, mert nem a méhébõl jött. Akkor ismét 3 hetet kellett feküdnie. De a baba ép és egészséges, rendben fejlõdik és nemsokára megszületik! Szóval ne aggódj, teljesen reális azt várni, hogy minden rendben lesz!!! :)
Egyébként én a helyedben nem várnék két hetet. Ha egy hét múlva mennél újra, már kb. 4mm-es embriót kellene látni, szívmûködéssel. És legalább nem kellene két hétig rágni a körmöd :-(
A kérdező hozzászólása: Az nem számít hogy 9-e körül együtt voltunk mert szept 6-7-re vártam volna és elmaradt a menstrtációm.Utána 12-e körül már pozitív volt a tesz. Szóval csak augusztusban foganhatott. Sajnos ez tuti nem jó jel. Lehet valóban 7 hetes lennék csak 5 hetesen elhalt és most fog kilökõdni? Akkor gondolom az utrogestan is felesleges..A doki sem mert tulsagosan biztatni.
A kérdező hozzászólása: Egyébként itt a mai diagnósis, aki tudja segítsen légyszi értelmezni: Uterus üregében 7mm szabályos petezsák, mely 5 hetes terhességnek felel meg.Vérzésre utaló UH jel nem látható. Ab. imm. s. 7. /élõ grav./ Fenyegetõ vetélés barnás folyás miatt
Ha 12.-én volt pozitív teszted, akkor mostanra már szívmûködést kellene látni :-(((( Jó minõségû ultrahanggal néztek? És hüvelyivel?
A kérdező hozzászólása: sima hasi Uh volt....:( mostmár tényleg nem tudom mi lesz.
nade rá van írva, hogy élõ grav. ez csak jelent valamit, nem? esetleg menj másik orvoshoz, aki hüvelyit csinál, hasin ilyenkor semmit nem lehet látni!
A kérdező hozzászólása: Ja és UH-n már élõ grav nem volt látható.:(

A 20 hetes genetikai ultrahang után mikor lesz a következő uh? (Bp Bajcsy)

Legjobb válasz: Ez után az uh után általában a következõ a 30-32. hét körül lesz. Nálunk így van. Kivéve ha közben elmész pl 4D-re. De ha valaki magándokihoz jár, az más. Arról nem tudok nyilatkozni. 21 hetes kismami

Ez után az uh után általában a következõ a 30-32. hét körül lesz. Nálunk így van. Kivéve ha közben elmész pl 4D-re. De ha valaki magándokihoz jár, az más. Arról nem tudok nyilatkozni. 21 hetes kismami
a magandoki mindig uh-z, megnez. kórhazi legkozelebb a 30. het korul van (nekem 28. heten, van akinek csak 32.-en), utana 36. heten utana ctg, nst, stb, de tobb uh nem lesz, max a magandoki(d)nal

Kedden megyek a 6 hetes uh-ra. Vérvétel is aznap lesz, vagy ehetek előtte? Mit szoktak még vizsgálni akkor?

Legjobb válasz: Nekem 6 hetesen csak UH-volt, 10 hetesen kell jelentkeznem a védõnõnél, aki elmondja a továbbiakat! :) 9hkm

Nekem 6 hetesen csak UH-volt, 10 hetesen kell jelentkeznem a védõnõnél, aki elmondja a továbbiakat! :) 9hkm
6 hetesen szerintem csak uh lesz. 25 hkm
Ha nincs a családba vagy neked nincs vércukor problémád akkor a terhesség folyamán nem néznek csak 1x vércukrot, de azt is csak a 24-ik héten. ìgy minden lakalommal ehetsz ahogy akarsz. a vércukorvizsgálat elött meg szolnak úgy is.
Az tény, hogy vércukor elõtt nem lehet csak enni, de nálunk pl. az összes vérvételkor nézik, szóval ez kórházanként változhat!
Nálunk is csak UH volt a 6. héten, a vérvétel az még odébb van.Viszont felénk egy "sima" vérvételre is szigorúan éhgyomorra kellett menni.A cukornál m3g fõleg.Mi a 39.+ hetet tapossuk.

18. hetes UH-n a baba fejében 3 mm-es echo ciszta. Ez mit jelent? Baj lesz belőle, vagy tényleg természetes és majd felszívódik? Mitől van ez?

Legjobb válasz: Igen, a 18. heti Uh-n viszonylag gyakran látnak a magzatok agyában cisztákat, melyek legtöbbször ártalmatlanok és maguktól felszívódnak. Azért gondolom visszahívtak rendszeres kontrollra. Ne aggódj, nekem 2 ismerõsömnek is volt a babájának, és a 20. hétre már mindkettõnek majdnem teljesen el is tûnt, majt 25 hetesen már nem látszott!

Igen, a 18. heti Uh-n viszonylag gyakran látnak a magzatok agyában cisztákat, melyek legtöbbször ártalmatlanok és maguktól felszívódnak. Azért gondolom visszahívtak rendszeres kontrollra. Ne aggódj, nekem 2 ismerõsömnek is volt a babájának, és a 20. hétre már mindkettõnek majdnem teljesen el is tûnt, majt 25 hetesen már nem látszott!
Szia! Nekünk is láttak a 18.heti UH-on mindkét agyacskájában egy-egy ugyanilyen cisztát. Az agy természetes fejlõdési folyamatához tartozik, csak a véletlenen múlik, hogy épp látszik e az UH-on vagy nem. Semmilyen problémát nem okoz. Nekünk a 20.hétre teljesen felszívódtak. Nálatok is fel fog szívódni! Semmi ok az aggodalomra! Boldog babavárást! 22+4 km
Szerintem lesz, nekem is a 6. hét után látszódott!
A kérdező hozzászólása: :) Remélem! Köszi a választ! Ha van még valakinek tapasztalata, szívesen várom!
Nekem a 7 héten már szívhang is volt, lehet mire mész te is hallani fogod a babádat. Nagyon aranyos! Egy kis maszat, ami pulzál ezt láttam a képernyõn és nagyon gyors ketyegést hallottam. Megnyugtató érzés volt nagyon.
A kérdező hozzászólása: Jaj már alig birom kivárni! Legszívesebben minden héten mennék!

Mi lesz 12 hetes uh- n? Nem baj ha már elmúlok 3 nappal mire időpontom van?

Vérvétel is lesz? Merjek el?tte enni? vizeletet is kell?

Legjobb válasz: Szia! Nem,nem lesz baj én is már elmúltam mikor volt a vizsgálat. Nekem nem volt vizelet mert azt a védõnõ nézte minden hónapban. Majd csak 16 hetesen lesz vérvétel (AFP).

Szia! Nem, nem lesz baj én is már elmúltam mikor volt a vizsgálat. Nekem nem volt vizelet mert azt a védõnõ nézte minden hónapban. Majd csak 16 hetesen lesz vérvétel (AFP).
Szia nem baj a 3 nap nem lesz vérvétel nyugottan egyél és igyál itt a baba nyaki redöjét vizsgálják meg hogy minden rendben van e vigyázz magadra 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: akkor jó, mert vérvételhez kell mellém két erõs ember. Alacsony a vérnyomásom is és mindig szédülõk , de eddig úgy van uh-ra egyedül megyek ezért féltem a vérvételtõl . Buszozni - jajaj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Veszprémi kórházban a 12 hetes UH-n ha megkérdezem hogy esetleg látják-e a nemét akkor nagyon leszidnak majd hogy mit képzelek én, hogy ilyen korán megkérdem?

Egyébként ha bármi tapasztalat van a veszprémi kórházzal kapcsolatban,azt szívesen veszem.

Legjobb válasz: Szerintem teljesen érthetõ a kiváncsiságunk a babó nemével kapcsolatban, nem értem miért kell ezért ráförmedni az anyukára, biztos rosz napja volt a dokinak, egyépként tényleg nem lehet még ilyenkor biztosat mondani bármit mondott volna 50-50%, nekünk a doki 14 hetesen kisfiúnak nézte persz hozzá tette ez mé csak tipp, 18 hetesen kislánynak látta, 22 hetesen ismét kislánynak, szóval még egy kicsit várat magára, de türelem és hamarosan megmutatja magát, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)

Szerintem teljesen érthetõ a kiváncsiságunk a babó nemével kapcsolatban, nem értem miért kell ezért ráförmedni az anyukára, biztos rosz napja volt a dokinak, egyépként tényleg nem lehet még ilyenkor biztosat mondani bármit mondott volna 50-50%, nekünk a doki 14 hetesen kisfiúnak nézte persz hozzá tette ez mé csak tipp, 18 hetesen kislánynak látta, 22 hetesen ismét kislánynak, szóval még egy kicsit várat magára, de türelem és hamarosan megmutatja magát, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)
Szia.Álltalában a genetikai nagy uh-kat, a Jósa Elemér és a Gáspár Levente csinálja, de van, hogy helyettesítés van.Nincs velük semmi gond, a Jósa nagyon aranyos, a Gáspár is normális csak nagyon szûkszavú.Nyugodtan kérdezz, biztos nem lesznek bunkók.Velem nem voltak azok.Párod mehet veled és együtt mozizhattok, képet is lehet kérni.Bemész a D épületben az elsõ emeletre jobbra van a pénztár, ott befizeted a kép árát 500ft és mehetsz az Uh-ra, ha bementél mond, hogy szeretnél képet a babáról és kapsz 2db-ot.Ha van kérdésed szivesen segítek.Üdv:Vera
Szia.Én is itt szültem tavaly Augusztusban, és csak jó emlékeim vannak.Igaz, nekem van dokim és hozzá jártam magánrendelésre, de a nagy Uh-ra én is a kórházba jártam.Nekem a 12hetes Uh-n még nem látszott a neme, de a 18hetesen már kérdezés nélkül mondta a doki, hogy kisfiú(biztos látta rajtam, hogy tudni akarom:) , aztán már végig fiút mondtak.Van dokid?Én a Bagarus dr-hoz jártam/járok, de sajna nem õ volt az ügyeletes amikor szültem, de nem volt gond, mindenki nagyon kedves volt és minden úgy ment ahogy mennie kellet, igaz jobb lett volna annál szülni akihez jártam 9hónapig és akiben maximálisan megbízom, de sajna ez van a baba nem vár:) , és itt ez a szabály.Boldog gömbölyödést kívánok, és kérdezz bátran, tudod néma gyereknek.... 7.5hós kisfiú anyuja
A kérdező hozzászólása: Nem tudod véletlenül hogy kik végzik a 12 hetes UH-t a kórházban?Neked pl ki csinálta? Annyi rosszat hallottam és nagyon félek hogy bunkók lesznek velem.Amúgy nem járok magánrendelésre senkihez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Mindenre válaszoltál ami érdekelt. :) Talán csak egy kérdésem maradt..biztos hogy nem mondanak semmit a nemét illetõen?
Szia.Nem szidnak le, de nem valószínû, hogy a 12hetes Uh-n látni fogják a nemét, ja és ne is ez legyen a legfontosabb, tudom, hogy kiváncsiak vagytok rá(én is az voltam), de nekem csak a 16.héten(magándokinál voltam), ott lehetett sejteni, hogy fiú, de azt mondta, hogy ilyen korán nem szeret találgatni, mert nem igazán látszik és volt, hogy vki bele élte magát abba amit mondott és utána mégsem az lett.Legyen az egészség az elsõ szempont, és utólagos a neme, de a 18.héten már bizti, hogy megmondják(ha megmutatja magát:) .Türelem, és kitartás a hosszú meleg nyárra.Én már csak tudom, augusztus végén szültem.Üdv:Vera

23 hetes kismamák, a terheléses vércukorra mikor mentek, mekkorát nőt a pocitok, és mennyit mozog a babátok? Mikor lesz a következő kötelező uh?

Legjobb válasz: Szia!Én tegnap voltam a terheléses vérvételen,23+1hetesen.Azért most,mert mennem kellett úgyis uhra,és igy egyszerre letudtam a kettõt:-)A pocim szépen kerekedik,a kislányom változó mennyire aktiv.Tegnap egész nap rugdosott,ma meg néha néha jelentkezik csak.Te hogy vagy?Tudod már a nemét?

Szia!Én tegnap voltam a terheléses vérvételen, 23+1hetesen.Azért most, mert mennem kellett úgyis uhra, és igy egyszerre letudtam a kettõt:-)A pocim szépen kerekedik, a kislányom változó mennyire aktiv.Tegnap egész nap rugdosott, ma meg néha néha jelentkezik csak.Te hogy vagy?Tudod már a nemét?
22+2hetes vagyok. február 4én megyek terheléses cukorra(az az 24+3hetesen).Mivel a 2.baba, már hatalmas a hasam.És kb 1hete már kívülrõl is látszik, ha mocorog.Mondjuk tegnap/ma nem olyan aktív-de ebben a nyekenyóka idõben én is csak aludnék :-) amúgy 71-rõl indultam és most 75, 8kg vagyok Ha jól emlékszem itt a 30 vagy 31.heti UH a következõ, egyben az utolsó kötelezõ.
A kérdező hozzászólása: nekem kisfiú, a 18. heti uh mondták (4D+2D), valamikor nagyon sokat rúg , ma pedig csak egyszer-kétszer mozgott , és amit ma vettem észre hogy valmikor átmehetett a jobb oldalamra, mert ott jobban kicsúcsosodik a hasam, a bal kevésbé, a pocim nekem is kerekedik, mindenki mondja, hogy már nagyon látszik, de nekem nem tûnik nagynak, igaz csak kb: 2kg híztam, és csak a hasam nõt meg.
Holnap leszek 23 hetes és hétfõn megyek a terhelésesre, akkor leszek 23+4 hetes. A következõ uh 1-én lesz. A baba elég sokat mocorog, most éjjel meg se állt, még hajnalban is nyomta, sõt reggel is. Nem minden nap ilyen aktív, de szerencsére egyre többet érzem. :) A pocim nem nõtt olyan rengeteget, 8-10 centit talán, de mindig is nagy belem volt, tehát amikor kövér voltam, volt ilyen kerületû a hasam, csak más volt a formája. Te hogy vagy?
szia.én pont ma vagyok 23 hetes.jövõ hét kedden és szerdán megyek a cukros vérvételre.nekem mostanság kezd egyre aktívabb lenni a babám.bár ma alig éreztem, meg is ilyedtem egy kicsit.a pocim már szépen gömbölyödik, már mindenki látja rajtam h babám lesz, kabátban is látszik.én még nem tudom h kisfiú e vagy kislány.a következõ kötelezõ uh nem tudom h hány hetesen lesz.ha jól tudom talán olyan 31.-32. hetesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!