Találatok a következő kifejezésre: Mi lesz hetes (484 db)

4 d-n mire számitsak 22 hetesen? Még mindig olyan kis "ufo" kinézetü lesz? Nektek milyen volt? Mennyi az esélye hogy megtudjuk mi lesz?

18 hetesen fölvolt huzva a lába és attol nem lehetett megmondani.

Legjobb válasz: Elõször a 23. héten voltunk, hát igazán szép dolgokat nem láttunk. Nagy szemgödrök, meg ilyesmi. Próbálta a doki magyarázni, hogy mi micsoda, de õszinte leszek, nagy fantázia kellett hozzá. Itthon is próbáltuk utána elemezni, de nem jutottunk semmire. Azt azért láttuk, hogy 5 ujja van meg ilyesmi, de az arcára ne nagyon számíts. A következõ 28 hetesen volt, az már igen. Ott már husos orrocska, husikás kezek... . Nekünk azt tanácsolta a doki, hogy a 28- 30 hét közt érdemes, mert itt már baba formálya van és még belefér a képernyõbe. Azért jó lesz visszanézni vele 20 év múlva:-) üdv: 32 heteske

Elõször a 23. héten voltunk, hát igazán szép dolgokat nem láttunk. Nagy szemgödrök, meg ilyesmi. Próbálta a doki magyarázni, hogy mi micsoda, de õszinte leszek, nagy fantázia kellett hozzá. Itthon is próbáltuk utána elemezni, de nem jutottunk semmire. Azt azért láttuk, hogy 5 ujja van meg ilyesmi, de az arcára ne nagyon számíts. A következõ 28 hetesen volt, az már igen. Ott már husos orrocska, husikás kezek... . Nekünk azt tanácsolta a doki, hogy a 28- 30 hét közt érdemes, mert itt már baba formálya van és még belefér a képernyõbe. Azért jó lesz visszanézni vele 20 év múlva:-) üdv: 32 heteske
Szia! Mi 23 hetesen voltunk, nem volt ufo:) )a dokibácsi 5-ször megnézte, hogy fiú vagy lány, az utóbbi.Mindent megmutogatott , elmagyarázott minden ujját megszámoltuk. Nagy élmény volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Remélem jo lesz és megmutatja magát!!!!:-) Minden jot nektek!
Szia! Pont a múlt héten voltunk 4D-s uh-on, szépen látszódott minden, pl. kitátotta a száját, emelgette a kezét, lábát, a köldökzsinór. A neme nálunk már a 18. héten látszódott, megmutatta, úgy szét volt tárva a lába, hogy nem volt kétség! Kislány lesz :) ))) Fantasztikus élmény lesz, kérjetek felvételt, fotót, ha lehet! Minden jót!
Én a fiammal megbeszéltem UH elõtt hogy ha széttett lábbakkal pózol majd nekem akkor kap vmi finomat! Be is vállt:D Sztem 22 hetesen már nagyon "baba" kinézetük van. http://www.babaszoba.hu/topics/9month/ultrahang/3d/22 http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/22 Ezt az oldalt ajánlom figyelmedbe, én nagyon szeretem olvasgatni hétrõl-hétre és mindegyikhez van 3D kép. Jó babamozit! 27 heteske

17 hetes vagyok. Az AFP már megvolt. Mi lesz a következő fontos vizsgálat, és mikor?

Legjobb válasz: Szia. 18-19 hetesen lesz a genetikai uh, ahová vinni kell az AFP eredményét! Ezután 24 hetesen cukorterhelés, vérkép, vizeletvizsgálat. 28 hetesen ismét uh. 32. héten vérkép-vizeletvizsgálat, 34. héten megint uh, majd 34. héttõl hetente NST. Legalább is nálunk így mûködik(Miskolc).

Szia. 18-19 hetesen lesz a genetikai uh, ahová vinni kell az AFP eredményét! Ezután 24 hetesen cukorterhelés, vérkép, vizeletvizsgálat. 28 hetesen ismét uh. 32. héten vérkép-vizeletvizsgálat, 34. héten megint uh, majd 34. héttõl hetente NST. Legalább is nálunk így mûködik(Miskolc).
A 18. héten van egy genetikai ultrahang vizsgálat, ahol újra megmérik a pici minden porcikáját. :)
Amint a kezedben van az AFP lelet (max. a 20. héten), akkor jön a következõ genetikau UH. Ezt a 18-20. hét között szokták elvégezni. Majd újabb UH a 24. héten, és terheléses cukor a 24-26. héten.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :-)

22 hetes multam. A babám még mindig keresztben van a méhemben nem fordult még függöleges helyzetbe. Normális ez nem baj? Valamint 57kg-val kezdtem a terhességet és ma 69kg vagyok. Ti? (Mi lesz mire 38 hetes leszek? )

Legjobb válasz: Nekem a babám a 19. héten harántban volt, majd 2 hét alatt az összes pozíciót felvette, ami létezik. A 21. héten lent volt a fejecskéje és a jelek arra utalnak, hogy jelenleg is így fekszik. Viszont nem élem bele magam, hogy már ilyen korán fejvégû. Bár van akinek már ilyenkor befordul. De mivel még van elég helye, így én nem aggódom, ha forgolódik még. A legfontosabb, hogy mire a szülõágyra kerülsz, akkora beékelõdjön. Én 5-6 kiló plusszal vagyok most. A védõnõm szerint rendben van. Talán picit jobban figyelj az étkezésre, bár ezt már lehet mondta a védõnõ is neked. De van olyan aki hiába eszik rendesen, mégis jönnek a kilók! A legfontosabb, hogy egészségesek maradjatok! 23 hetes kismami

Nekem a babám a 19. héten harántban volt, majd 2 hét alatt az összes pozíciót felvette, ami létezik. A 21. héten lent volt a fejecskéje és a jelek arra utalnak, hogy jelenleg is így fekszik. Viszont nem élem bele magam, hogy már ilyen korán fejvégû. Bár van akinek már ilyenkor befordul. De mivel még van elég helye, így én nem aggódom, ha forgolódik még. A legfontosabb, hogy mire a szülõágyra kerülsz, akkora beékelõdjön. Én 5-6 kiló plusszal vagyok most. A védõnõm szerint rendben van. Talán picit jobban figyelj az étkezésre, bár ezt már lehet mondta a védõnõ is neked. De van olyan aki hiába eszik rendesen, mégis jönnek a kilók! A legfontosabb, hogy egészségesek maradjatok! 23 hetes kismami
Szia, Nekem maratont úszik odabent, minden irányban... Néha úgy érzem kibújik bár azt nem tudom fejjel elõre vagy az egy talpika, néha a számba akar felkúszni, úgy lökdösi magát felfelé... néha jobbra van egy popsi, néha balra... Szóval amerre van hely, õ megy... Nem is meri azt mondani a doki, hogy így úgy fekszik, mert a kis gazfickó mire kimondod faros már el is fordult... "élvezetes":) :) Remélem úgy a 37. héttõl "egy helyben" marad fejjel elõre.
Ja, a 2. voltam
Még van rajtam 14kg fölösleg, de 3 hónapos kislányom intenzíven szopizik, remélem így marad még jó ideig, így ya fogyókúra várat magára. No meg nem csak terhesen, de most, a szoptatás idõszakában is nagyon jó étvágyam van:D
34. hetesen azt mondta az orvosom valószínû farfekvésû marad a babám, 36. hétre megfordult, most vagyok a 38. hétben és már a kicsi feje is a helyén van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Még van helye szóval remélem megfog fordulni idöben. A 2. válaszolohoz:Neked lement az a jo pár kilo szülés után?
Nyugi nekem az elsõ babám a 32.héten még farfekvéses volt 36hétre fordult meg.A kilókról meg csak annyit, hogy az elsõ babával 22kilót híztam.Most 17hetesen 6kilónál tartok.Azt mondja az orvosom, hogy kicsit sok, de hát mit tegyek, ha mindig éhesek vagyunk.Jó babavárást!
Ne aggódj, egészen az utolsó napokig megfordulhat (bár ilyenkor még könnyebb kiviteleznie), most még bõven van helye ficánkolni. az én lányom egyfolytában ringlispilezett (eléggé vacak érzés volt a vége felé..) és most is igen agilis baba. Ugyanakkor a keresztfiam szinte egész végig keresztben feküdt, a sógornõm úgy nézett ki, mint aki keresztbe rakott magán egy krumpliszsákot :D Aztán szülés elõtti éjszakán megfordult szóval nyugi...
Nem túl szerencsés pozíció, de nyugi, neki még bõven van ideje helyezkedni. Én hasonló súlyt szedtem fel erre az idõre, aztán a 40. hétre még 15kg-ot:(
Nekem 25 hetesen faros volt a babám, aztán 28 hetesen fejvégû, és azóta így is fekszik. Még bõven van helye és ideje is megfordulni. Emiatt ne aggódj! A súlyodra ha odafigyelsz picit, akkor nem lesz gáz, de tényleg próbálj meg egészségesen étkezni, és kevés szénhidrátot bevinni, nehogy késõbb baj legyen belõle. 38 hetes kismami

24 hetes vagyok, voltam cukorterhelésen. Mikor lesz a legközelebbi labor, vagy genetika?

Legjobb válasz: Nekem 26 hetesen volt uh, utána 32 hetesen. LAbor pedig majd 36 hetesen lesz.

Nekem 26 hetesen volt uh, utána 32 hetesen. LAbor pedig majd 36 hetesen lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
hivatalosan a köv. uh kb 28-30 hetesen lesz (nálam 4 hetente csinál a dokim), meg 35-36 hetesen lesz az utolsó labor, utána 36. héttõl hetente ctg-re kell járni
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm:-)

Mi lesz ebből? Ma voltam uh-n először, ma vagyok pont 7 hetes az én számításom alapján. De az uh 7 mm-es szabályos petezsákot mutatott ami a doki szerint 5 hetesnek felel meg.

Én ezt nem értem aug.11-én menseseltem utoljára,aug. 26 és szept. 5 között meg nem is voltunk együtt a párommal mert elutazott. Akkor most hogy számolják. A másik hogy ma reggelre barnás majd rózsaszínes barna folyásom lett, mint miel?tt menstruálni szoktam. A doki fenyeget? vetélést jósolt és pihenésre intett,2 hét mulva kontr. és írt föl utrogestant.Félek. Szeintetek elvetélek?

Legjobb válasz: A beágyazódás ideje nem befolyásolja a petezsák méretét! Ez azt jelentené, hogy mondjuk ha késõbb ágyazódik be, akkor addig megáll a fejlõdésben? Mondjuk egy hétre? Semmi köze a beágyazódásnak a mérethez. Õ napról napra osztódik, ilyenkor még mindenkinél egységesen. Ilyen fiatal terhességnél a petezsák/embrió mérete csakis a terhesség korától függ, hogy mikor volt a fogantatás. A 7mm-es petezsák az bizony tényleg 4-5 hetes terhességnek felel meg. 4 hetesen 1-2mm a petezsák, utána napi 1mm-t nõ. Tehát szerintem kerek 5 hetes vagy. Ez annyit jelentene, hogy szept. 8 körül fogant. Ezidõtájt voltatok együtt?

A beágyazódás ideje nem befolyásolja a petezsák méretét! Ez azt jelentené, hogy mondjuk ha késõbb ágyazódik be, akkor addig megáll a fejlõdésben? Mondjuk egy hétre? Semmi köze a beágyazódásnak a mérethez. Õ napról napra osztódik, ilyenkor még mindenkinél egységesen. Ilyen fiatal terhességnél a petezsák/embrió mérete csakis a terhesség korától függ, hogy mikor volt a fogantatás. A 7mm-es petezsák az bizony tényleg 4-5 hetes terhességnek felel meg. 4 hetesen 1-2mm a petezsák, utána napi 1mm-t nõ. Tehát szerintem kerek 5 hetes vagy. Ez annyit jelentene, hogy szept. 8 körül fogant. Ezidõtájt voltatok együtt?
Nekem megmaradt a baba ilyen folyással, épp hasal a szõnyeg közepén. :-) Én is Utrót kaptam. Pihenj, feküdj, ne izgulj, a babádnak nyugodt anyukára van szüksége. Az 5 hetes terhesség azt jelenti, hogy a baba 3 hete fogant. Ez lehetséges, hiszen szeptember 5- után együtt voltatok, nem?
Szerintem van remény! Ha baj lenne, észrevette volna, hogy nem szabályos a petezsák. Hasi uh-val pedig nem látta azt, ami amúgy ott van. (szerintem :-)) Nekem hasi uh-val elõször hét hetesen látszott a baba is. Elõtte csak hüvelyivel.
Az utro segíteni fog, feküdj, pihenj, minden rendben lesz.Nem egyedi az eseted, nyugi!
20:58- as vagyok, a lényeg lemaradt. A szobájában alszik a 4 hós pici fiam! :-) JA, és a vérzésre azt mondták az "okosok" hogy a mensim próbálkozott, (szervezet megszokása)de a picur erõsebb volt :-)Én semmilyen gyógyszert nem kaptam.
Nyugi, minden rendben lesz! Látod, hogy segítenek a csajok a példákkal!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, hogy ennyien írtatok, nagyon-nagyon rendesek vagytok tényleg! De valószínû, hogy nem marad meg mert még mindig barnázok, szóval a gyógyszer még nem tul hatásos egyelõre. De már megnyugodtam, lesz ami lesz, még ha el is kell vetélnem akkor is jobb mint beteg gyereket szülni. Egyébként 100% hogy hormonális a bajom mert menzikor is mindig barnáztam 2-3 napig is. Talán már akkor, idõben orvoshoz kellett volna mennem, ha akkor szabályozzák a hormonháztartásomat most talán minden rendben lenne. De akkor erre még nem gondoltam..sajna.:( Mindegy a vetélés után kivizsgáltatom magam és majd ha most nem akkor legközelebb hátha sikerül..
A kérdező hozzászólása: Sajnos elvetéltem itthon, spontán.
A válasz megírásának idõpontja: 09-29 20:58 vagyok NAGYON NAGYON SAJNÁLOM !!!
honnan veszed? menjél orvoshoz, ezt azért ki kell tisztítani!
3.vagyok és még nem tudom hányadik, mert többször írtam. elõször is nagyon sajnálom. amúgy tényleg érdemes elmenni a dokihoz, csináljon egy uh-t, hogy tényleg minden kiürült -e nehogy valami szövõdmény adódjon. mivel nincs szükség mûvi eltávolításra ezért akár azonnal is lehet újra próbálkozni, ez persze tõled függ. a menses elõtti barnázás nem feltétlen hormonzavar, nekem a missed ab után volt sokáig ilyen, csináltak hormonvizsgálatot, és minden rendben volt. tudom, hogy most rossz, átérzem, de hidd el ez nem feltétlen befolyásolja egy köv. terhesség egészségét (tapazstalatból mondom). fel a fejjel csajszi. hamarabb lesz újra babád mint gondolnád :)
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál. Úgyhogy 100%. Másnap mentem, vittem ami "kijött belõlem" is szövetdarabka. Küldik szövettanra. Uh-n megnéztek, nem javasolt kaparást, mert még tisztulok magamtól és írt fel Ergam cseppet ami segít tisztulni, mert méhösszehúzódást csinál. Jövõ héten kontroll.3 hónap mulva lehet próbálkozni, ha minden rendben lesz. Köszi mindenkinek a hozzászólást és biztatást, aranyosak vagytok:)
nekem is egybõl az tûnt fel, hogy a doki élõ grav. tehát élõ terhességet írt, hátha nem elhalásról van szó, szorítok nagyon nagyon. amúgy nem biztos, hogy barnázás pici vérzés esetén jó a hüvelyi uh, mert akár kárt is tehet, ezért szoktak ilyenkor hasit csinálni. mert a terhesség tényét és hogy nem méhenkívüli azt meg kell állapítani, de nem javasolnék hüvelyit. az utro-t szedd és ki ne hagyd egyszersem. hüvelyit kaptál ugye? nem amit szájon át kell szedni. én úgy csináltam, hogy felhelyezés után tettem a popsim alá egy kispárnát és min. félóráig csak feküdtem és elõtte pisiltem, nehogy kijöjjön.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint megnyugodhatok valamelyest? Már ami a papíron lévõ adatokat illeti? Csak remélem elmúlik a barnázás, és pihenek sokat.
Na látod, lehet hogy ott a baj, hogy hasit csinált!! Simán lehet hogy ott az a szívmûködés, csak nem látszott. Én a helyedben tuti elmennék egy-két nap múlva ultrahangra. Ott minden kiderülne. Ha nõtt a petezsák, akkor minden ok!!!! Amit a papírodra írt azt jelenti, hogy élõ 5 hetes terhességed van, de mensi szerint 7 hetesnek felel meg.
Attól hogy 7 hetesnak felel meg a terhességed attól még lehet 7mm-es a petezsák. Pl. késõbb ágyazódott be ezért kisebb terhességrõl van szó. Sajnos lehetséges a vetélés a tünetek miatt, nálam is így kezdõdött és spontán vetélés lett a vége. Ha pihenést szó szerint értsd és ha dolgozol irasd ki magad táppénzre a háziorvossal. Vidd neki a leletet. Gondolom hogy rá van irva a fenyegetõ vetélés. Aztán pihi-pihi-pihi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy együtt éreztek, csak hát nagyon aggódom, mert nagyon várjuk. De inkább nem élem bele magam. Szívhang nem volt, csak 7 mm petezsákot látott ami szerintük 5 hetesnek felel meg. ha valakinek van még tapasztalata írjon..
Nekem 6 és fél hetesen volt csak szívhangom, ne aggódj, ezzl nincs gond. A petezsák mérete a mérvadó és amit az orvos mond, nyilávn késõbbi ovud volt. Én is csak azt tudom javasolni, hogy szedd a gyógyszert és lehetõség szerint ne is kelj fel egész nap, ilyenkor az ülés sem javasolt, feküdj, aludj, pihenj, azt úgyis egyre kevesebbet fogsz tudni, ahogy nõ a babád :) Remélem, minden a legnagyobb rendben lesz! Ja és a pozitív tapasztalat: A barátnõm ugyanilyen vérzéssel 7-12 hetes kora között utrózott és végig feküdt, majd 15 hetesen 1 liter vért vesztett 1, 5 nap alatt a hüvelyébõl valamitõl, amit még a mai napig nem tudnak, mert nem a méhébõl jött. Akkor ismét 3 hetet kellett feküdnie. De a baba ép és egészséges, rendben fejlõdik és nemsokára megszületik! Szóval ne aggódj, teljesen reális azt várni, hogy minden rendben lesz!!! :)
Egyébként én a helyedben nem várnék két hetet. Ha egy hét múlva mennél újra, már kb. 4mm-es embriót kellene látni, szívmûködéssel. És legalább nem kellene két hétig rágni a körmöd :-(
A kérdező hozzászólása: Az nem számít hogy 9-e körül együtt voltunk mert szept 6-7-re vártam volna és elmaradt a menstrtációm.Utána 12-e körül már pozitív volt a tesz. Szóval csak augusztusban foganhatott. Sajnos ez tuti nem jó jel. Lehet valóban 7 hetes lennék csak 5 hetesen elhalt és most fog kilökõdni? Akkor gondolom az utrogestan is felesleges..A doki sem mert tulsagosan biztatni.
A kérdező hozzászólása: Egyébként itt a mai diagnósis, aki tudja segítsen légyszi értelmezni: Uterus üregében 7mm szabályos petezsák, mely 5 hetes terhességnek felel meg.Vérzésre utaló UH jel nem látható. Ab. imm. s. 7. /élõ grav./ Fenyegetõ vetélés barnás folyás miatt
Ha 12.-én volt pozitív teszted, akkor mostanra már szívmûködést kellene látni :-(((( Jó minõségû ultrahanggal néztek? És hüvelyivel?
A kérdező hozzászólása: sima hasi Uh volt....:( mostmár tényleg nem tudom mi lesz.
nade rá van írva, hogy élõ grav. ez csak jelent valamit, nem? esetleg menj másik orvoshoz, aki hüvelyit csinál, hasin ilyenkor semmit nem lehet látni!
A kérdező hozzászólása: Ja és UH-n már élõ grav nem volt látható.:(

28 hetes vagyok, eddig minden rendben van a babával is meg velem is. Minden eredmény jó, de nagyon aggódom hogy mi lesz ha mégis vmi baj lesz?

Gondolok itt fejl?dési rendellenességre, bármire. Nem tudom miért van ez, de tegnap óta nagyon aggódom emiatt. Mivel tereljem el a figyelmemet err?l a gondolatról?

Legjobb válasz: szia!! nem mondom, hogy nekem sosem jut eszembe, de nem szabad ilyenekre gondolni!! csak arra, hogy milyen egézséges, gyönyörû kisbabád lesz nem is olyan sokára!! ha eszedbejutnak ezek a gondolatok, tereldel olyanokkal, hogy miket fogtok csinálni együtt, hogy nem sokára a karodban tarthatod, hogy milyen is lesz a közös életetek :) csak semmi buta gondolat!! :) 27 hetes pocakos

szia!! nem mondom, hogy nekem sosem jut eszembe, de nem szabad ilyenekre gondolni!! csak arra, hogy milyen egézséges, gyönyörû kisbabád lesz nem is olyan sokára!! ha eszedbejutnak ezek a gondolatok, tereldel olyanokkal, hogy miket fogtok csinálni együtt, hogy nem sokára a karodban tarthatod, hogy milyen is lesz a közös életetek :) csak semmi buta gondolat!! :) 27 hetes pocakos
Szia. Nekem meg nagyon nem volt rendben minden. Az elsõ fele a terhességemnek rettegéssel telt el. Most 26 hetesen úgy vagyok vele, hogy nem lehet semmi baj, ha már idáig eljutottam a sok probléma ellenére. Minden este megbeszéltem a babámmal, hogy neki maradnia kell velem, mert nagyon várom, és nagyon szeretem. Ne gondolj rosszra, nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, majd igyekszem!:) Boldog babavárást nektek is!

Mi lesz 12 hetes uh- n? Nem baj ha már elmúlok 3 nappal mire időpontom van?

Vérvétel is lesz? Merjek el?tte enni? vizeletet is kell?

Legjobb válasz: Szia! Nem,nem lesz baj én is már elmúltam mikor volt a vizsgálat. Nekem nem volt vizelet mert azt a védõnõ nézte minden hónapban. Majd csak 16 hetesen lesz vérvétel (AFP).

Szia! Nem, nem lesz baj én is már elmúltam mikor volt a vizsgálat. Nekem nem volt vizelet mert azt a védõnõ nézte minden hónapban. Majd csak 16 hetesen lesz vérvétel (AFP).
Szia nem baj a 3 nap nem lesz vérvétel nyugottan egyél és igyál itt a baba nyaki redöjét vizsgálják meg hogy minden rendben van e vigyázz magadra 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: akkor jó, mert vérvételhez kell mellém két erõs ember. Alacsony a vérnyomásom is és mindig szédülõk , de eddig úgy van uh-ra egyedül megyek ezért féltem a vérvételtõl . Buszozni - jajaj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Megfordult a kis bitang a 32. hét után ( faros lett), 35+2 hetes vagyok. Most mi lesz?

Már most akkora,hogy nem engednének spontán szülni (BPD 97 mm, OFD 116)....császár ????!!!óóó istenem , nem akarom!!!!! Az els? babómmal, olyan simán ment minden.

Legjobb válasz: Nekem azt mondta az orvosom, hogy az utolsó pillanatban is megfordulhat, mert annyi helyet csinál õ magának. Elõször jól feküdt nálunk, de 30 hetesen faros lett. Akkor megijedtem, hogy nem fordul meg. Az orvos tanácsára folyamatosan beszéltem hozzá, mondtam neki meg kell fordulni. 36+3 hetesen megfordult, de eléggé fájt, mert 3 kg és 50 cm volt akkor. Szóval megfordulhat, de tényleg nem biztos. Ha császár lesz se félj. Nõvérem is császárral szült a szeme miatt, és szinte alig látszik a vágás. 2,5 év múlva már szülhetsz természetesen, annyi idõ kell a gyógyuláshoz két szûlés között. Nem szabad idegeskedni, fõ, hogy mind a ketten jól legyetek. Jó babavárást! 38h km

Nekem azt mondta az orvosom, hogy az utolsó pillanatban is megfordulhat, mert annyi helyet csinál õ magának. Elõször jól feküdt nálunk, de 30 hetesen faros lett. Akkor megijedtem, hogy nem fordul meg. Az orvos tanácsára folyamatosan beszéltem hozzá, mondtam neki meg kell fordulni. 36+3 hetesen megfordult, de eléggé fájt, mert 3 kg és 50 cm volt akkor. Szóval megfordulhat, de tényleg nem biztos. Ha császár lesz se félj. Nõvérem is császárral szült a szeme miatt, és szinte alig látszik a vágás. 2, 5 év múlva már szülhetsz természetesen, annyi idõ kell a gyógyuláshoz két szûlés között. Nem szabad idegeskedni, fõ, hogy mind a ketten jól legyetek. Jó babavárást! 38h km
A kérdező hozzászólása: Nem tervezek több babát, õ lesz a második, az elsõt rendesen szültem.A vágás miatt nem aggódok, mert már így is sajnos tigris csíkos vagyok, gondolhatjátok , akkora a pocim hogy állandóan ikresnek néznek, pedig csak 7 kiló jött fel ;) Inkább az utána levõ dolgok aggasztanak, 24 órás megfigyelés, mikor kapom majd meg a babámat, rögtön rám teszik e majd, lesz e tejem ( az elsõvel hál istennek volt rengeteg) , ....stb
Sajnos én is így jártam. Császár lett.
A kérdező hozzászólása: jajj
farossan szültem meg a kisfiam, természetes úton! nem akartam a császárt így idõben megindították a szülést hogy a baba már ne legyen nagyobb!
utolsó! valószínû ha már most nagyobb a baba, se így se úgy nem engednék meg hogy természetes úton szülj! nagyon sajnálom és kitartás!
Jó nagy babád lesz az lesz biztos, de egy ilyen szép nagy babucit nem engednek simán szülni, fõleg nem, hogy még faros is! Amúgy mikor én szültem akkor volt két anyuka az osztályon akik farosan szülték a babájukat, de õk normál súlyú babák voltak. :) Kisfiatok lesz? :)
Ez sajnos császár lesz, de inkább a mûtét, minthogy valami baja legyen a babának!
Szia! Bármi lehet még! Nekem a 35. hét után még kétszer megfordult.Amikor már felkészültem lelkileg a császárra két nap alatt visszafordult fej fekvésûbe. Pihenj sokat most már!!

34 hetes kismamik hogy vagytok? Befordult már a babátok? Mi lesz a neme és a neve? Jól mozog kirugja az oldalatokat?

Legjobb válasz: Szia! Én még csak 33+2 hetes vagyok, de babám bizonyos méretei kb. egy héttel nagyobbak. November elejére vagyok kiírva. Minden ok, csak a szokásos parák vannak. Pedig nem elsõ babám. Már be van fordulva a 28. héttõl. 31 hetesen mértek 1700 gr-ot. Remélem nem lesz óriásbébi :) Amúgy kisfiú és a Milán Gábor nevet fogja kapni. Boldog babavárást Mindenkinek. És persze könnyû szülést :) Utána sok tejcsit és stb. :D :D

Szia! Én még csak 33+2 hetes vagyok, de babám bizonyos méretei kb. egy héttel nagyobbak. November elejére vagyok kiírva. Minden ok, csak a szokásos parák vannak. Pedig nem elsõ babám. Már be van fordulva a 28. héttõl. 31 hetesen mértek 1700 gr-ot. Remélem nem lesz óriásbébi :) Amúgy kisfiú és a Milán Gábor nevet fogja kapni. Boldog babavárást Mindenkinek. És persze könnyû szülést :) Utána sok tejcsit és stb. :D :D
Szia! 34+3 hetes vagyok, bár UH alapján a 12. hét óta 2 héttel nagyobbnak tûnik.Jól vagyunk, nagyon sokat rúgdos.Igen, már befordult. Kisfiú lesz, és Balázsnak fogják hívni. Neked mi lesz?
A kérdező hozzászólása: nekem kislányom lesz Dorottya!ma vagyok 34. hetes és még harántfekvéses pedig már kértem forduljon meg de hiába.....

Hogy tereljem el a figyelmemet? Ugye minden ok lesz? Ma megyek dokihoz másodszorra 6+3 hetes vagyok. Folyamatosan ez jár a fejemben, hogy vajon mi lesz, de délutánig megőrülök.

4+3 hetesen voltam, petezsák látszódott. Vetélésem volt már, most szedek gyógyszert, használok hüvelykúpot is és vitaminokat is szedek.

Legjobb válasz: Szia, én szintén 6+1 hetes kismami vagyok, vannak problémáim odalent, voltam már dokinál, de én pénteken megyek az elsõ ultrahangra, és én is nagyon aggódom, van már egy 19 hós fiam, de próbálom magamban erõsíteni, hogy minden rendben lesz, szorítok neked- írd majd meg mi volt

Szia, én szintén 6+1 hetes kismami vagyok, vannak problémáim odalent, voltam már dokinál, de én pénteken megyek az elsõ ultrahangra, és én is nagyon aggódom, van már egy 19 hós fiam, de próbálom magamban erõsíteni, hogy minden rendben lesz, szorítok neked- írd majd meg mi volt
Próbálj meg csak +-an hozzá állni!!! Nekem volt 2 missed ab-om, utána született meg a kisfiam. Egyszerûen tudtam, hogy nem lehet semmi baj!!! Most 8+3 hetes km vagyok, aggódom persze, de tudom, hogy nem lesz semmi baj!!! :) Nálad sem!!! Szorítok én is, és majd írj, hogy mi volt a dokinál!
Próbálj csak a jóra gondolni, azzal nem ártasz! Kapcsolódj ki addig, sétálj, hallgass jó zenét, vegyél 1 klassz felsõt, és LÉGY BOLDOG!!! írj, hogy mi volt a dokinál.
Ugyanígy voltam én is, szedek Duphastont meg vitamint és igyekszem vigyázni magamra, de a 18 hónapos fiam mellett nem egyszerû. Mikor decemberben elvetéltem, még szopizott, azóta abbahagytuk, mert akartuk a kistesót. Én most vasárnap is képes voltam elmenni magánrendelésre Budapestre, hogy minden rendben van-e. Holnap meg megyek a dokimhoz. Ja, én már 9+3-as vagyok, de szerintem a félelem csak akkor fog elmúlni, mikor a kezemben tartom a babámat. Addigis csak pozitívan gondolkodom, mert a tegnapi Naplóban is megmondták, hogy annak nagyon nagy hatalma van (mármint a gondolatoknak). Drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen!!! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj Nagyon! Én is gratulálok Nektek!
Gratulaaaaaa :) ugye milyen jó érzés :) én ma voltam UH-on, kereken 9 hetes a drága :) :) Jó babavárást!!! :)
Gratula! Csak így tovább!!!
A kérdező hozzászólása: Jaj istenem, annyira boldog vagyok. Ott volt a baba és már erõsen pulzált a kis szíve. :) 6, 5 mm-es. Leírhatatlan élmény volt Lányok! Annyira megkönnyeztem. :) ))))
Mi volt a dokinál???
A kérdező hozzászólása: Muszáj a jóra gondolni én is folyamatosan ezt teszem. Most jó, mert van munkám, így le is foglalom magam, de néha kizökkenek és akkor izgulok. :) Szorítsatok majd nagyon!
Én ma vagyok 6+0 hetes. 4+0 hetesen voltam dokinál, az égvilágon semmit nem látott, csak vastag méhnyálkát. Én sem tudok másra figyelni. Nekem is volt már vetélésem. És ma lesz a nagy nap, h lát-e valamit már. Muszály lesz, hogy lásson. Én nagyon igyekszem pozitívan hozzáállni. De nehéz.:-(
Na én vagyok a:bagoly mondja verébnek eset!Én még a mai napik félek pedig 15 hetes vagyok vagyis mondhatom hogy a kritikus idõn túl vagyok.De hát ez a félelem szerintem soha nem múlik el az emberbõl, fõleg hogy volt már vetélésem nekem is.De ennek ellenére azt mondom hogy próbálj meg csak a szépekre gondolni és arra hogyha mész örömmel fogsz kijönni az orvostól.Eddig képzeld én ahányszor voltam uh.-n (persze amikor már babaformája van valamennyire)mindig fönt volt, de aztán rájöttem az okára:annyira izgultam hogy szerintem szegénykém is érezte.Minden ok lesz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok a bíztatást, én is tudom, hogy minden ok lesz, csak pozitívan, de jár az agyam. :) ))) Írok mindenképpen.
Gratulaaa! Én is tegnap voltam, 2, 5 cm-es a babóm :) Nagyon boldog babavárást! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!