Találatok a következő kifejezésre: Mi lesz fénnyel ha (6 db)

Mi lesz a fénnyel ha becsukjuk a hűtőt?

Legjobb válasz: Visszabújik az égõbe :-D Ha tényleg csak egy kicsit nyitod ki, akkor láthatod, hogy sötét van benne, de ha jobban kinyitod akkor a fény is kigyullad.

Az úgy van, hogy amikor becsukod, kijön egy kis manó a hûtõ belsejébõl, és leoltja a lámpát. Amikor meg kinyitod, akkor nagyon gyorsan felkapcsolja. Ha sokszor egymás után gyorsan nyitod-csukod, akkor kifullad, és lefekszik pihenni. Ilyenkor lehet elkapni. Anyád meg ad egy taslit, hogy szórakozol a konyhában :)
Nézd meg magad. ülj bele és kérj meg vkit, hogy zárja rád az ajtót. Biztos látni fogod merre szalad el.
Ha megnézed a hûtõt belülrõl, láthatsz az oldalán egy kiálló gombot (világítás mellett, a külsõ oldalon), ami csukott állapotban érintkezik az ajtóval. Amikor az ajtót becsukod, az benyomja a gombot, ezáltal kialszik a fény. Amikor az ajtót kinyitod, akkor elengedi a gombot, ezáltal zárja az áramkört, és ismét lõn világosság. :) Ha megtalálod a gombot, kézzel is kipróbálhatod.
A fizika szerint, ha csukva az ajtó, a fény világít és kialudt egyszerre. Ha kinyitod és ég, akkor vagy végig égett, vagy csak épp az elõzõ pillanatban gyulladt ki. Ha nem ég, akkor vagy végig égett és már tönkrement a körte, vagy nem égett addig sem.
Te vagy Stirlicz? :D
Visszabújik az égõbe :-D Ha tényleg csak egy kicsit nyitod ki, akkor láthatod, hogy sötét van benne, de ha jobban kinyitod akkor a fény is kigyullad.
Szerintem meg megfagy :)
fél a sötéttõl és elbújik
42!
Egy olyan hûtõbe szalad át, amit épp kinyitnak.
ahogy a hûtõt becsukod a fény is kialszik XD XD XD XD
A rendõr is meverte a feleségét, amiért égve hagyta a lámpát a hûtõben :-)))) lol
én úgy tudom, hogy elbújik =)
A kérdező hozzászólása: Tudom...de a humor kategóriában ennek a kérdésnek a filozófiai magyarázatát keresem...
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, nem biztos, hogy kialszik, lehet, hogy csak elbújik valahova...
Ha még 1-2 cm-re nyitva van, már ki kell aludnia. Ha nem teszi, akkor elkapcsoltál valamit: akkor keresd meg és kapcsold vissza - vagy elromlott valami.
A kérdező hozzászólása: Miért vagy olyan biztos benne?
Elmegy nyaralni Hawaii-ra.
szerintem ez hülyeség..semmit nem fog világosítani :)
Semmit nem fog világosítani.
A húgom aranybarna hajának nagyon szép fényt adott és egy leheletnyit világosított rajta. Balea szõkesampon és balzsam.
A kérdező hozzászólása: és ha szõke melír van benne? A hajm töve azért nem tetszik mert túl sötét a melírhoz. Az alja viszont világosabb és ott szépen mutat a melír
Ha hidrogénperoxid van benne akkor világosít csak, ha nincs akkor max arany fényt adhat, vagy azt sem.

Mi lesz a növénnyel, ha csírázáskor nem kap elég fényt?

Lehet, hogy egy kicsit bután hangzik a kérdés, de gyakorlati tapasztalatot tudnátok írni? Tudom, hogy nem csírázik ki, vagy kicsírázik, de elpusztul ha teljesen sötétben van, de én arra gondolok, hogyha kevesebb fényt kap, mint amennyi kellene neki. Köszi! :D

Legjobb válasz: igaz nincs gyakorlati tapasztalatom, de vagy iszonyat hosszú idõ mire kicsírázik vagy nem fog nemtom mit akarsz hallani? jönnek az ufók és rá hinteenek egy kis csuda port xD

igaz nincs gyakorlati tapasztalatom, de vagy iszonyat hosszú idõ mire kicsírázik vagy nem fog nemtom mit akarsz hallani? jönnek az ufók és rá hinteenek egy kis csuda port xD


Vajon mire utal, ha egy babának tág a pupillája fényben? Lehet, hogy rossz lesz a szeme?

13 hós kislányról van szó, egyik családtagom babája. Azt vettem észre, hogy a szemeiben mindig kitágulnak a pupillái, még fényben is, pedig akkor össze kellene húzodnia. Vagy ez a babáknál még normális?

Legjobb válasz: Erõs fény hatására sem szûkül össze neki? Ha nem, legalább becsukja a szemét, ha erõs fényt lát vagy tesz valamilyen védekezõ mozdulatot? Mert ha az utóbbi két kérdésre nem a válasz, akkor szakemberhez kell fordulni! Ha csak úgy általában nagy a pupilla, akkor nincs gond, de a biztonság kedvéért megnézhetné egy doki. az 1 éves szemészeti vizsgálton jártak már a picivel?

Erõs fény hatására sem szûkül össze neki? Ha nem, legalább becsukja a szemét, ha erõs fényt lát vagy tesz valamilyen védekezõ mozdulatot? Mert ha az utóbbi két kérdésre nem a válasz, akkor szakemberhez kell fordulni! Ha csak úgy általában nagy a pupilla, akkor nincs gond, de a biztonság kedvéért megnézhetné egy doki. az 1 éves szemészeti vizsgálton jártak már a picivel?
A kérdező hozzászólása: Még nem jártak vizsgálaton. Köszönöm a választ!

Miért van az, hogy a digitális fényképezőről amit átrakok képet a gépre, mind totálisan szar lesz? Pedig a fényképezőn nagyon szépek a fények, de ennek annyi, ha felteszem a számítógépre. Mit állítsak? Mit csináljak?

Legjobb válasz: A fényképezõ nem fog helyetted gondolkodni. Amit te hátulján lévõ kis kijelzõn látsz képet, az azért van hogy nagyjából visszatudd ellenõrizni. Gondolkozz te a gép helyett, és te próbáld meg korrigálni a hibákat! Nyilván látod a hibát, tehát akkor tudod is hogy mi okozza.

A fényképezõ nem fog helyetted gondolkodni. Amit te hátulján lévõ kis kijelzõn látsz képet, az azért van hogy nagyjából visszatudd ellenõrizni. Gondolkozz te a gép helyett, és te próbáld meg korrigálni a hibákat! Nyilván látod a hibát, tehát akkor tudod is hogy mi okozza.

Mi az a termék, amit ha az arcodra kensz, szép fénye lesz tőle?

a tv-ben láttam,olyasmi az állaga,és a színe,mint az alapozónak(a folyékony alapozónak)

Legjobb válasz: olaj :P

olaj :P
Highlighter-nek hívják, van por -és krémállagúban is. Bármelyik jobb márka gyárt ilyet. Kontúr-kiemelésre használják.
A kérdező hozzászólása: áánem...ezmégcsak a 3.válaszodvolt ma:D kiváncsivagyok meddigbírod hogy neírj:P
19:43 vagyok és najó.. több tényleg nem lesz XD
A kérdező hozzászólása: na demost neked hála megintlett:P
17:39 vagyok.. jó de akkor sem lesz már következõ..XD:D:D:D
A kérdező hozzászólása: 17:39 :hát bocsi de volt következõ mivel tevoltálaz:P ésmég utánadis írtak szóval ez nemjöttbe:D:D
A kérdező hozzászólása: mind1 senki nemérti mire gondolokXD
nemtudom mire gondolsz.. ha akármilyen zsíralapú krémmel kened be a bõröd fényes lesz.. bár az szerintem nem néz ki valami jól
szerintem nem lesz következõ:D:D
A kérdező hozzászólása: vajon milyen értelmeset fog írni a következõ ember?:D
gépzsír :D
A kérdező hozzászólása: nah egyre jobb válaszok jönnek kösziXD
ondó
A kérdező hozzászólása: csak nemmondtákmeg hogy mi a neve:D
A kérdező hozzászólása: neem nemviccelek komolyan vanilyen maláttam a tvbeXD
A kérdező hozzászólása: igeeen ezaaz:D köszönöm szépen(L)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!