Találatok a következő kifejezésre: Mi lesz ezek után (122 db)

Mi lesz ezek után? Ha fontos voltam neki továbbra is keresni fog?

2 éve ismerem. Már az első pillanattól egymásra voltunk kattanva. Egy táborban ismerkedtünk meg, ahol mindig egymás sarkában voltunk, de mindketten túl gyávák voltunk hogy el kapcsolat legyen a dologból (a gyávát úgy értem, hogy nem mertünk kezdeményezni). Tehát akkor 2 éve nem volt semmi! Idén ugyanabban a táborban találkoztunk megint. (2011 óta egyáltalán nem láttam). Itt viszont már tudtam hogy lesz valami komolyabb. Benne volt a levegőben. Sátrakban aludtunk, és úgy hozta a sors, hogy egymás mellé kerültünk. Az egyik este megcsókolt, és azt mondta hogy szeretné ha járnánk. Belül teljesen el voltam ájulva, mert erre vártam már 2 éve... Akkor este sokat beszélgettünk kettőnkről. Elmondtam neki, hogy nekem már 1,5 éve van barátom. Megkérdeztem tőle hogy miért várt eddig. Azt válaszolta hogy akkor volt egy kapcsolata, ezért meg volt kötve a keze. Elmondtam neki,hogy bármennyire is szeretnék vele lenni, nem tehetem. Azzal váltunk el, hogy megbeszéltük kettőnk között marad az az este... u.i. Kövezzetek meg, de nem bántam meg azt az estét. Olyan régóta vártam már rá.., nagyon fájt amikor el kellett engednem. :(

Legjobb válasz: Nem igazán értelek, persze valahol becsülendõ, hogy kitartasz a régi mellett, ez értékes tulajdonság. Ugyanakkor már 2 éve ezt a gyereket szereted, most elküldöd és visszamész ahhoz akit ezek szerint nem szeretsz igazán (tehát elõbb vagy utóbb valszeg vége lesz majd így vagy úgy). 26F

Nem igazán értelek, persze valahol becsülendõ, hogy kitartasz a régi mellett, ez értékes tulajdonság. Ugyanakkor már 2 éve ezt a gyereket szereted, most elküldöd és visszamész ahhoz akit ezek szerint nem szeretsz igazán (tehát elõbb vagy utóbb valszeg vége lesz majd így vagy úgy). 26F
Egy kapcsolat az érzelmeken alapszik. Hogyha mást szeretsz, mindenkinek jobbat teszel, ha a szívedre hallgatsz.
Keresd te, a másikkal meg szakíts. Csak rabolod az idejét, könyörgöm, 2 éve a tábori pasiba vagy szerelmes.
Van barátod de ezzel kefgélsz ROHA DJ MEG TE BÜ DÖS RIAB NC !!!!
A kérdező hozzászólása: NEM FEKÜDTEM LE VELE!!!!

Mi lesz ezek után vele? Tud még valaha dolgozni?

20/F a munkahelyén levágta a marógép az ujjait 3-at. berántotta a marógép a keszty?jét.

Legjobb válasz: Mivel munkahelyi baleset volt,így jegyzõ könyvet vesznek,és kivizsgálják,hogy kinek a hibájából keletkezett a baleset.Ha a sérült nem volt hibás kap kártérítést,és 100% táppénzben részesül. De kétlem,hogy 3 ujj hiány miatt leszázalékolnák..Sokan fél lábbal dolgoznak..Kap munkát késõbb is,de a sérülése miatt lesznek munkák amit nem fog tudni elvégezni..PL: nem lehet sebész belõle..De ettõl függetlenül fog tudni dolgozni..

Mivel munkahelyi baleset volt, így jegyzõ könyvet vesznek, és kivizsgálják, hogy kinek a hibájából keletkezett a baleset.Ha a sérült nem volt hibás kap kártérítést, és 100% táppénzben részesül. De kétlem, hogy 3 ujj hiány miatt leszázalékolnák..Sokan fél lábbal dolgoznak..Kap munkát késõbb is, de a sérülése miatt lesznek munkák amit nem fog tudni elvégezni..PL: nem lehet sebész belõle..De ettõl függetlenül fog tudni dolgozni..
A kérdező hozzászólása: de mi az hogy saját hibából??? nem direkt nyomta a gép alá sõt kesztyû elõ van írva pedig nem szabadna.
Honnan tudod, hogy nem szabadna? Ha éles, sorjás szélû vas cuccokkal dolgozik, akkor még szép, hogy viselni kell a kesztyût, hiszen minden nap megsérülhet a keze. Az egészen biztos, hogy a baleset körülményeit ki fogják vizsgálni, hogy a munkavédelmi elõírások betartása mellett hogyan történhetett baleset, de leszázalékolni nem fogják.
A kérdező hozzászólása: azért nem szabad mert fennáll az esélye hogy bedarálja az egész kezét ez a gép.
Én egy fémmemgmunkáló üzemben dolgozom és bizony ott is van marógép. A védõkesztyû használata kötelezõ, pont az éles szélû vasdarabok miatt. Ha nem hordanák a dolgozók, naponta lehetne a sebészetre rohangálni mindenféle vágott sebek miatt.
A kérdező hozzászólása: jó mondjuk h kötelezõ nem vitatkozok akkor ebben az esetben kié a felelõség, ki hibája?
Valószínû, hogy a kesztyû viselése szabályos volt. Megnézik, hogy õ volt e a gép kezelõje, vagy csak arra járkált. Mi indokolta, hogy benyúljon a marókések közé. Van e olyan elõírás, hogy elõbb le kell állítani a gépet, és csak azután piszkálni. Ezt mind kivizsgálják.
Én már hallottam egy ilyen esetrõl, ott a pasas direkt dugta be a kezét a gépben, mert volt egy ismerõse aki szintén levágta az ujjait és nagy-nagy kártérítést kapot.
A kérdező hozzászólása: hát õ nem olyan hülye!!!!! barom!

Lefeküdtem a Tanárnőmmel, védekeztünk és nem lesz gyerekünk. Mi lesz ez után?

20 éves vagyok, a tanárom meg 28, Tényleg védekeztünk és nem lesz gyerekünk.

Legjobb válasz: Ezután? Ha nem derül ki akkor semmi. (igaz, tudom hogy kamukérdés)

Ezután? Ha nem derül ki akkor semmi. (igaz, tudom hogy kamukérdés)
Mondjuk ha 20 éves vagy, akkor amúgy sem baj feltétlenül. Amikor én fõiskolás voltam, az egyik évfolyamtárnõm nyíltan járt a tanárával. Egyébként jó tanuló volt a lány, szóval nem kellett vele kivételeznie a tanárnak.
Mi lenne? Semmi.
csak a tisztánlátás miatt, most kivel ki feküdt le? Az oké, hogy a tanárod 28, és a tanárnõddel feküdtél le, de te hermafrodita vagy, vagy androgün?
Most akkor a tanaroddal vagy tanarnoddel fekudtel le? Te milyen nemu vagy?
A kérdező hozzászólása: A tanárnõmmel feküdtem le és nem mondtam el senkinek se!
Gratulálok b*szod! :D Viszkedett a pömpölõd? :D szánalmasak vagytok mind a ketten. A tanárodnak meg külön gratula ;)


Kutyaiskola kérdések - Nektek milyen volt az első? Mire jó ez? Nektek mennyi idő volt? Mi lesz ez után? (lent kifejtem a kérdéseket)

Nekem fogalmam sem volt eddig, hogy mi is az a kutyaiskola, illetve egész mást hittem róla, hogy mindig nekem kell elvinni és ott lesznek feladatok. Na ma életemben először beszéltem egy férfivel, aki ott dolgozik. Ismerem, a házához mentem, ott beszéltünk. Azt mondta, hogy majd jövő héten eljön reggel és viszi a kutyám 1 órára biciklizni meg ilyenek, heti 2-4 alkalommal, ahogy belefér az idejébe, kicsit erősíti a kutyát. Ezután majd jöhetek vele én. De én ezt nem érem, és nem volt alkalmam vele rendesen megbeszélni. Miért jó ez, hogy egyedül viszi a kutyám? Ez nektek hogy volt? Õ azt mondta, hogy kb. 10 alkalom után jöhetek. Nektek mennyi idő volt? És ha utána elmegyek, mit csinálok? Gondolom akkor már a kutyaiskolába megyünk, nem pedig biciklizni vele.. De hogy működik ez az egész? Mit csinálunk egyáltalán? Mennyi ideig kell járni? Örülnék, ha valaki elmesélné, hogy neki ez az egész hogy kezdődött, milyen volt az elején és később milyen lett, mit hogy csináltak, meddig. Szóval minden érdekelne.

Legjobb válasz: Az alapján amit leírtál én nem bíznám rá a kutyámat. A kutyaiskola nagyon nem így mûködik. Miért nem nézel utána a neten? Majdnem minden kutyaiskola fent van. Találhatsz egy halom videót is: http://www.youtube.com/results?search_query=kutyasuli

Az alapján amit leírtál én nem bíznám rá a kutyámat. A kutyaiskola nagyon nem így mûködik. Miért nem nézel utána a neten? Majdnem minden kutyaiskola fent van. Találhatsz egy halom videót is: http://www.youtube.com/results?search_query=kutyasuli
Mégis melyik kutyaiskoláról van szó? Az alapján, amit leírtál, "csak" egy egyéni oktatónak tûnik. És nem értem, hogy mért kell megedzeni fizikálisan a kutyát. Az elsõ dolog lenne a "hozzám, lábhoz, ül, fekszik...stb" megtanítása/tanulása.
Hát pedig a kutyaiskola úgy mûködik, ahogy leírtad. Van olyan, hogy bentlakásos, ahova beadod a kutyát és megnevelik neked, mert neked nincs rá idõd/gazdag vagy/problémás meg van olyan hogy a kiképzõ házhoz jön. De ezek a ritkább esetek. A normális az, amikor kutyaiskolába mész a kutyáddal együtt. Szerintem jóérzésû gazda nem adja ki a kezébõl a kutyáját senkinek úgy hogy õ nincs ott.
Kifogtál egy "okos" kiképzõt. Egyéni kezelésbe akarja venni a kutyádat. Nagyon sokan vannak, akik fizetnek az ilyenért. Akár azért is, hogy bizonyos számú alkalommal valaki elvigye a kutyát csak megfuttatni. De ennek köze nincs az iskolához.
az mi, hogy elviszi csak õ biciklizni a kutyát? én sem bíznám rá a kutyámat, nem így mûködnek a sulik, ott nincs ilyen, hogy az oktató ilyet csinál.. helyedben keresnék egy kutyasulit.. alapjáraton neked kell oda elvinned elsõ perctõl kezdve , nem egy embernek aki "ott dolgozik" lehet hülyeség, de lehet lenne vmi terve a kutyáddal aztán ha megfelel neki ellopja.. milyen fajta kutyád van?
A kérdező hozzászólása: Köszi zsuzsababa, biztos akkor errõl van szó. Szerintetek melyik a jobb? Egy ilyen kiképzõ vagy az általános csoportos kutyasuli? Apukámmal még nem beszéltem, majd még kicsit késõbb jön haza.
apud mit mondott?
Az apukád bérelt egy kiképzõt a kutyádnak. Azért nem mehetsz még te is vele egyenlõre mert a kiképzõ meg akarja ismerni a kutyát, barátkozni akar vele és a bizalmát is el akarja nyerni ahhoz hogy eredményesen tudjon vele dolgozni. Fel akarja mérni azt is, hogy például egy engedelmességi szintre mennyi idõ alatt fog eljutni a kutyáddal és az anyagiak miatt is fontos. Te azért nem lehetsz ott, még a közelben sem, mert ha a kutya észrevesz téged, akkor nem fog a kiképzõjére figyelni és a munka eredménytelen lesz. Majd késõbb mikor már a kutya megtanulja az alapokat akkor fog téged is elhívni a pályára, hogy lásd az eredményt és neked is megfogja tanítani azt amit a kutya már tud, vezényszavakat, fordulatokat és mikor mit mondj a kutyának. Vagyis téged fog a kutyához igazítani.
nekem cesar millant juttatja eszembe. õ csinálta azt sokszor hogy a gazdik az elsõ percekben ne legyenek jelen mert így hajlamosabb a domináns kutya agresszióra. illetve szintén az õ kedvelt szokásai közé tartozik -fõleg az erõsebb domináns kutyák- alapos fizikai lefárasztása közös meló elõtt. ha eszerint az elmélet szerint dolgozik akkor nem lehet olyan rossz. mondjuk édesapádat azért faggasd ki.
Ha a kutyád agresszív, akkor fõleg kutyaiskolába kell vinni. Elõször szocializációs-rehabilitációs foglalkozásra, azután ha a viselkedése rendben van, utána lehet egyéb dolgokra tanítani. Pesze ilyen problémák helyrerakására csak a legjobb kutyaiskolák képesek, ami nem biztos, hogy van a közeletekbe.
Én elvittem a 6 hónapos kutyámat. Úgy gondoltam hogy jaj olyan értelmes biztos könnyû lesz vele meg tud 1-2 dolgot. Aztán megérkeztünk kiszáltunk az autóból és meg se moccant. Ölbe kellett bevinnem a 6 hónapos kuvaszt ami már akkor se volt kicsi. Általában kétféleképpen dolgozunk: vagy körbe megyünk vagy egymással párhuzamosan. Ezeket lehet rengetegféleképpen kombinálni. Én sem gondoltam volna de nagyon jó hely. Szocializálja a kutyákat. Segítenek engedelmességre tanítani a kutyákat és egyénileg kutyára szabottan is segítenek ha pl.túl domináns lenne a kutya. Jobb helyeken vannak akadályok amelyek fejlesztik a kutya ügyességét és önbizalmat ad nekik. Lehet még örzõ-védõ gyakorlatokat is csinálni ami gyakorlatilag harci játék. Erre nem minden kutya alkalmas.
Húúú, de igazuk van az elõttem szólóknak. Mi az elsõ kutyánkkal futottunk ilyenbe bele, mert még tudatlanok voltunk, de meg is bántuk rendesen. Kezdjük ott, hogy semmi értelme nem volt, mert jutott semmire. Sokkal többet ért, amikor én magam vittem el kutyaiskolába, mert hozzám kötõdött és egyedül nekem volt hajlandó akármit is megtenni, de alkalmi süket volt, ez tény. Ezért, amíg nem agresszív a kutya és nincs vele olyan baj, hogy veszélyes lenne közösségbe vinni, vagy otthon képezni, addig szerintem az a leghatásosabb ha te képzed ki szakszerû felügyelet mellett egy rendes kutyaiskolában. Az úgy mûködik, hogy összegyûlik egyszerre több gazdi a kutyákkal és egy oktató felügyel, mondja, hogy mit csináljanak és javítja a hibákat. Fõleg egygazdás kutyáknál elõjön, hogy az idomár nem megy semmire, mert a kutya a tulajdonoshoz kötõdik. Nálunk is ezért bukott el az idomár, mert a kutya jobban szart a fejére, mint a mienkre, õ meg csinálhatott bármit. Ez odáig fajult, hogy belerúgott a teljesen szelíd, csak éppen nem dolgozó kutyába, amivel persze nem ért el semmit azon kívül, hogy mi elköszöntük tõle (a környékrõl szólt valaki, aki meglátta). Lehet, hogy én ezen rossz tapasztalat miatt is vagyok szkeptikus, de én soha többé nem bíznám a kutyám idegenre.
Figyelj! Ha a faterod már lebeszélte a kiképzõvel, akkor hagyd a csudába. Viszont ha már vége a kiképzésnek akkor te folytasd tovább a kutyasuliban. Legalább látod, hogyan megy a dolog és a következõ szintekre már te készítsd fel a kutyádat. Attól meg ne félj, hogy a kutya a jelenlegi kiképzõjéhez szokik, ez csak addig tart míg foglalkozik vele. Utána úgyis visszaáll rád. A lényeg az, hogy a késõbbiekben te folytasd a kiképzést.
Hogyhogy miattad?
nem tudom mi a szitu de ha kirobbantottál valamit akkor az az idözitett bomba amugy is ott volt csak még nem robbant fel. ha annyira szeretnék egymást akkor egy gyerek uszitása szart sem ér mert a gyereket fogják elövenni. én sose értettem miért akkora gáz ha válnak a szülök. én örülnék neki ha az enyémek elválnának.rengeteg vitátol megszabadulna agyerek egy válás után. utána ugyanugy látogathatja mindkettöt, de a viták megszünnek. gondolom te se örülnél neki ha szakitani akarnál a pasiddal de az anyodos vagy az anyukád azzal cseszegetne hogy nehogy szétmenjetek hisz oylan szép pár vagytok.kit érdekel mennyire szépek? ha nem szeretik egymást akkor nem mindegy? jobb külön. biztos vagyok benne hogy nem a te hibád. SOHA nem a gyerek hibája.
Miattad miért válnának el?
Nem miattad válnak! Valami bajuk van egymással, és azért, neked SEMMI közöd nincs hozzá!
miért miattad?
A gyerek miatt inkább nemelválni szoktak.Már 16 éves vagy, ilyenkor már nem akkora tragédia, már tényleg inkább csak kettejükre tartozik.
Nem kell túldramatizálni ezt az egészet. Az élet megy tovább.
A kérdező hozzászólása: nem az a lényeg, hogy miért. Kirobbantottam akaratom ellenére egy óriási vitát, és nagyon elfajult. Nem tudom, most mit tehetnék.
A kérdező hozzászólása: nekem elég tragédia. Lehet, hogy túldramatizálom, de nagyon kiborultam most.
Az a bomba robbant volna így is úgy is. A miattad kirobbant vitának volt már elõzménye az fix, csak te nem láttad. Amúgy a téma szempontjából nem lényegtelen, hogy milyen vitát robbantottál ki, de az tuti, hogy nem miattad válnak.
Nem miattad válnak el, ez 100%. Te maximum a vitát robbantottad ki, de az OKOT nem te okoztad.
nem miattad válnak!!!! ha ki tudsz robbantani egy ekkora vitát, akkor eddig talán épp miattad voltak együtt. Milyen vitát tudtál okozni, aminek ilyen következményei lehetnek???? (erre nagyon kíváncsi vagyok) Mi történt azóta???
A kérdező hozzászólása: A vita tárgyát inkább nem irom le. De azóta kicsit csitult a helyzet, szerencsére.

Mi lesz ez után? (többi lent)

Sokat gondolkodtam,hogy mi lesz ha meghalok.De sose találtam rá magyarázatot,nemtudom elképzelni,hogy nem csinálok semmit se nem gondolkodom.Érdekel ilyen dolog pl meghalok akkor semmi se lesz,akkor minek dolgoztam valamiért ha az a halál után ugyis megszunik.Szeerintetek milesz a halál után?

Legjobb válasz: tegnap 20:28: Nem tudom miért félek töle. Egyszerüen nem tudnám elviselni, hogy gondolkodni se tudok és még a nagy semmi is megszünik. Konkrétan semmi se lesz... Gondolj bele :S

tegnap 20:28: Nem tudom miért félek töle. Egyszerüen nem tudnám elviselni, hogy gondolkodni se tudok és még a nagy semmi is megszünik. Konkrétan semmi se lesz... Gondolj bele :S
a halál után elhagyod a fizikai testedet, és kb 40 földi napig lesz nyitva a felfelé vezetõ csatorna, ha a csatorna bezárul, nem tudsz felmenni. Ha felmentél ott vársz, amíg nem reinkarnálódsz. És te választod ki, hogy hova kell menned!
a lelked át száll más emberi testbe és megszületsz újra valahol máshol, Afrika, Mexiko olyan helyek amiket a filmekbe látsz ember!! alig várom x)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod.De pl minek élünk ha egyszer meghalunk és nem lesz semmink amiért idáig küzdöttünk, és pl áll uj életünk lesz de akkor megint ujból minden?de akkor mi értelme van élni és küzdeni minenért??Tudom fura kérdés..
Nem lehet tudni. Amit az elsö mondott az is csak lehetöség... Ennyi erövel bármi megtörténhet. Annyi biztos, hogy én rettegek attól, hogy semmi se lesz utána :S
Nem az szûnik meg amiért dolgoztál, hanem TE szûnsz meg! Az elõzõ válaszolónak: miért félsz a semmitõl???
elsõ vagyok...hát képzeld el ha úgymond örökké élné....annak mi értelme lenne ? fogjuk rá 153 évesen eléred az utolsó dolgot is amit elekartá érni aztán 289 évesen támad egy új ötleted és megin akarsz valamit aztán megin és megin , azokat is eléred....és végtelen céljaid is lennének ? ennek mégis mi ertelme lenne ? ez szerintem így van rendjén...hogy egyszer elérsz a csúcsra és itt a vég :) nefélj jó életed lesz...gondolj csak bele ...most Magyarorszagon elsz ahol rombolnak az emberek, nem tisztelik egymást, egymás zenei stilusát fikázzák mer nincs jobb dolguk na és képzeld el majd a következõ életet....bárhol, bármi lehetsz xD
Utolsó micsoda tapasztalt vagy már...
Félsz megszûnni, félsz a haláltól. Mégis ezen jár az agyad. Ha elhúzod az életed, ha örökké élnél - tegyük fel - akkor csak még többet szenvednél tõle, so... Próbáld ki most. ;) Kevesebb fájdalmas, szorongással teli gondolat és akár vissza is térhetsz megosztani a tapasztalataidat.

Ez számomra világ vége! Mi lesz ezek után? Miért nem lehet nyugodtan megbeszélni?

Volt egy hosszú kapcsolatom több mint 3évig tartott de sokat veszekedtünk és hát mondtam neki hogy szakítsunk.Szakítottunk nem keresett,megismerkedtem egy sráccal aki bejött a munkahelyemre és mondta megvár!De közben az exem megtudta hogy dologzok és ? is odajött aki meglátta hogy a munkahelyem el?tt beszélgetek azzal a fiúval hogy akkor 9kor találkozunk!Az exem igy neki állt mondta neki hogy megöli addot neki 2 fülest meg belerugott!Sajnos mindezt miattam,nagyon neki se lehetett volna menni ugyanis az exemhez kb 15cigány társult a másik srácék meg voltak vagy 5en!Elég necces lett volna a dolog!Ma találkozok a sráccal,de félek hogy nem fog összejönni kett?nk közt a dolog.Mit tehetnék hogy ne igy legyen?

Legjobb válasz: Cigányéknál ez már csak így megy. Örülök, hogy más kultúrába tartozom.

Cigányéknál ez már csak így megy. Örülök, hogy más kultúrába tartozom.
A kérdező hozzászólása: szintugy!
"szintugy!"??? három évig mégsem zavart. Na, ebbõl látszik, hogy kamu...
A kérdező hozzászólása: Úgyértettem magyar vagyok.Ja és nem kamu, nem zavart mert nem igy ismertem meg!Nem vagyok rasszista!
ha szakítottatok akkor mégis mi köze van hozzád mostmár?!?!
A kérdező hozzászólása: Semmi elvileg!Kapcsolatunk vége fele már nagyon elhanyagolt mostmeg már hogy vége még sir hogy mennyire szeret!
akkor meg lépjen le:/ meg egyáltalán hogy gondolja, hogy az 1ik ismerõsödet "megveri"? undorító 1 alak. nem fog megváltozni, és nem is szeret. ha szeretett volna akkor nem szakítotok, nem hanyagol el, stb. minél elõbb szabadulj meg valahogy tõle. ha zaklat akkor tehetsz feljelentést is... 18f

Most miért iylenek? Mit csináltam? Mi lesz ezek után? Unálnak az osztálytársaim?

Nagyon nagyon megbántottak az osztálytársaim, dobálnak cerúzával,bunkóznak,csúfolnak,amit csináltam a suliba széttépték!leveg?nek néznek..stb

Legjobb válasz: Azt mi nem tudhatjuk, hogy mit csináltál, de lehet, hogy olyat, amivel kivívtad az ellenszenvüket.

Azt mi nem tudhatjuk, hogy mit csináltál, de lehet, hogy olyat, amivel kivívtad az ellenszenvüket.
Vagy lehet, hogy te semmit sem csináltál. Vannak emberek, akik "áldozat- típusok". Ez azt jelenti, hogy rád néznek, és tudják, hogy te semmit sem fogsz a piszkálódásaik ellen tenni. Nekem is volt egy fiú osztálytársam, aki mindig csendben ücsörgött, nem ártott õ senkinek, mégis mindenki õt baszogatta. Mert áldozat típus volt. Ha kiáll magáért, vagy mondjuk elkezd gyúrni, vagy ilyesmi, tuti, hogy senki sem piszkálta volna.
Mutasd meg nekik, hogy jobb vagy náluk! Ne hagyd magad! A tanárok látják? Lehet, hogy jobb lenne másik iskolába menni. Vagy egy idõ után az osztálytársaid is észreveszik, hogy bunkók. Próbálj barátkozni.
Barátkozz olyanokkal akik menõbbek. Nekünk is van egy ilyen oszt társunk, és szegény nagyon kivan mert mindenki õt szivatja :( De egy ilyen "áldozat" MINDEN osztályban van..
Egyszerûen csak jól esik nekik cseszegetni a másikat. Az osztályközöségekben mindig vannak olyanok akiknek ez a legjobb dolguk. Nekem is voltak, általános iskolás évek alatt. A középiskola nem annyira rossz, de azért itt is cseszegetnek. De nemsokára végzek. Vagy mutasd meg nekik hogy nem félsz tõlük vagy ha tudsz, azt tanácsolom válts iskolát, mert hamarosan úgy jársz mint én. Mindenkire azthiszed hogy bántani akar, és a való életben tiszta idegroncs leszel az állandó félelemtõl.
A kérdező hozzászólása: köszike mindenkinek...én is gondolkoztam ezen hogy átmegyek másik suliba
lehet hogy két fejeden 3 füled van?
Én egy gimis lány vagyok. Már megdobtak sokszor galacsinnal, kétszer ceruzával, egyszer tollal is. Nem tudom, hogy kik dobálnak, de szerintem csak a fiúk. Van egy kocka klikk( mondják rájuk, hogy kockulnak, azért írom a klikket, mert ez a 4 ember annyira összetartozik.), ebbõl az egyik dobál( egy lány osztálytársam látja), meg az osztály legrosszabbikja dobál( õ dobta a tollat hozzám). Aztán .ofámba ordítják, hogy pitbull, meg a gélát, de leginkább a pitbullt.( 2 különbözõ ember, az egyik az osztály legrosszabbika) Az ofõ tud a dobálásokról, mert egy másik lány elmondta. Legalább így nem leszek besugó.Ofõ mondja, hogy nyugodtan megverhetem õket, miután rákérdeztem, hogy verhetem-e õket(vagy üthetem, nem tudom) Neked lehet az lenne a legjobb, ha elmennél, mivel már a dolgaidat(szerintem azok rajzok rajz óráról) széttépik, nemcsak dobálnak. Habár attól függ, hogy az egész osztály, vagy az osztály legrosszabbika csinálja ezeket. Ha mindenki ellened van, akkor lehet, hogy más suli a legjopbb megoldás. Remélem, hogy jóra fog fordulni a dolgod. Nem szeretnék elmenni, de lehet, hogy az lesz.

Mi lesz ezek után? Édesanyámmal rondán összevesztünk.

18éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Ha iszik az magánügy, de ha ez befolyásolja a viselkedését, és ráadásul így beszél, viselkedik veled ennek hatására, akkor nem érdemes várnod. 30 éves korodra 1 idegroncs leszel mellette. Cuccolj, és költözz. Jobb mielõbb saját lábra állni.

A kérdező hozzászólása: hmm...igen!A legtöbb esetben lányok.Vagyis legfõképpen lányok írnak ide hogy összevesztek.
Csak tarts ki a kedvességgel, ameddig csak bírsz. Önmagadban legyél öntudatos, de csak kis buták godnolják azt, hogy az az öntudatosság, ha jól megmondom, meg odavágom. Belsõ egyensúlyt, függetlenséget megtartani, anyukához jónak lenni. Mást nem tehetsz. Szeresd, de ne utánozd. Szeresd, és nem kell megfelelned az elvárásainak. Inkább legyél részvéttel. SAjnos az alkoholista nem tud meggyógyulni....
ha eddig jól megvoltatok és szeret akkor tényleg cuccolj össze és menj... had ijedjen meg 1 kicsit, aztán ha megbánta akkor úgyis felkeres, ha meg nem, akkor már bocs hogy ezt mondom, de nem normális anya, ha ezt igy fogja folytatni tönkremész idegileg, tapasztalatból beszélek, mert nekem az apám volt ilyen, de az anyámmal maradtam mert elváltak
Ha iszik az magánügy, de ha ez befolyásolja a viselkedését, és ráadásul így beszél, viselkedik veled ennek hatására, akkor nem érdemes várnod. 30 éves korodra 1 idegroncs leszel mellette. Cuccolj, és költözz. Jobb mielõbb saját lábra állni.
remélem nem én leszek az elsõ, mert semmi értelmeset nem tudok mondani. helyzet hasonló. cuccok össze, át páromhoz, ma már az anyósomat vallom az anyámnak. 20/L
szerintem teljesen igazad van. de eddig jól megvoltatok? lehet hogy csak a pia beszélt belõle:S
Ha tudsz költözz azonnal és soha többé vissza...
Egy összeveszés még nem a világ vége.Az élet megy tovább, csak most érzed úgy hogy jóvátehetetlenül tönkrement valami, pedig nem.Ki fogtok békülni, és minden a régi lesz. Ennél jóval nagyobb veszekedések is vannak, mégse futnak szanaszét mert éppen mosolyszünet van.
hát, én lettem az elsõ :D
A kérdező hozzászólása: eddig tök jól
Érdekes, hogy anyákkal csak a lányaik vesznek össze, fiúk nem, miért van ez? Legalábbis ezt az oldalt olvasva, ha valakinek az anyjával gondja van, az mindig lány :o

Párom megtudta, hogy régen a huga jelenlegi párjának a szeretõje voltam. Mi lesz ezek után?

A pasi akkor még nõs volt. Ma találkoztam vele és négyszem közt mondtam neki, hogy "bezzeg értem nem vált el". A párom ezt véletlenül meghallotta és most mérges.

Legjobb válasz: Aha... semmi gond, kislány, holnap suli. Tudtommal az általános iskolában nincs most szünet...

Aha... semmi gond, kislány, holnap suli. Tudtommal az általános iskolában nincs most szünet...
Miért mérges semmi köze a múltadhoz.Rágd a fejébe õ akkor méga holdba sem volt, és te sem számoltatod el elötte kije volt meg miért.Ha ezen puffog had puffogjon majd lehiggad.nyugiba legyél.
A kérdező hozzászólása: "kedves" elsõ! Arról én nem tehetek, hogy a te nyomorúlt életed unalmasabb mint egy kutyáé!
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést.
"nyomorúlt"? az meg mit jelent? ... édesem, te még vitapartnernek se vagy jó, nem ütöd meg azt a szintet. Ne erõlködj!
mert azt hitte nem egy ronggyal jár
élete végéig nézheti a dugópajtid fejét. jobban jár ha kirak téged
Hacsak nem hitte azt, hogy még szûz vagy.... A megjegyzésed viszont arra utal, hogy azt a pasit te többre tartottad, - hátha még a párodnál is. Mert ha "bezzeg" elvált volna, akkor a mostani ugye mégsem volna.
Még oltogatni sem tudsz. Nagyon gáz vagy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!