Találatok a következő kifejezésre: Mi lesz ezek (1759 db)

GTA V-ben mi lesz ez az online valami?

Sziasztok! Lesz GTA V-ben PC-re ez az online cucc. Amihez lesznek achievmentek meg ilyenek.Ez mi?Valaki kifejti?Meg ,hogy majd a bandámmal ölhetem a többi gamert online ,meg bankot rabolhatunk és a cuccot elrejtjük. Valaki kifejtené? Előre is köszi!

Legjobb válasz: Nemtudom mennyire vagy jártas az Konzol világában, de ez ugyan az lesz , mint a konzolnál a live verzió. Amúgy te magad leírtad , hogy mit lehet csinálni, tehát nem tudom mit magyarázzak :) Mintha COD-ba multiba nyomnád egy szobába. Ugyanígy lesz egy multis dolog benne.

Nemtudom mennyire vagy jártas az Konzol világában, de ez ugyan az lesz , mint a konzolnál a live verzió. Amúgy te magad leírtad , hogy mit lehet csinálni, tehát nem tudom mit magyarázzak :) Mintha COD-ba multiba nyomnád egy szobába. Ugyanígy lesz egy multis dolog benne.
A kérdező hozzászólása: Aha ...köszi !:)

Mi lesz ezzel a motoros felvonulással? Nem lenne jobb elhalasztani?

Szerintem nagyon rossz hogy pont akkor rendezik ,mint amikor az élet menete van. Hogy miért? A fő ok az hogy azok malmára hajtja a vizet, akik szinte alig várják a lehetőséget, hogy antiszemitizmust, holokauszttagadást meg egyebeket kiáltsanak , és azzal kürtöljék tele a médiát. A név választást sem tartom teljesen megfelelőnek.

Legjobb válasz: Szerintem fontosabb, hogy az embereknek legyen mit enni. A gyakorin kérdezõknek valszeg nincsenek anyagi problémáik, vagy nem szociálisan érzékenyek, mert mindig teljesen érdektelen kérdésekkel foglalkoznak. Ettõl nem lesz se olcsóbb, se drágább a kenyér vagy a gázszámla. Hétköznapi embert nem ez foglalkoztatja. Ez csak figyelemelterelés. Bocs, kérdezõ. :)

Szerintem fontosabb, hogy az embereknek legyen mit enni. A gyakorin kérdezõknek valszeg nincsenek anyagi problémáik, vagy nem szociálisan érzékenyek, mert mindig teljesen érdektelen kérdésekkel foglalkoznak. Ettõl nem lesz se olcsóbb, se drágább a kenyér vagy a gázszámla. Hétköznapi embert nem ez foglalkoztatja. Ez csak figyelemelterelés. Bocs, kérdezõ. :)
"A fõ ok az hogy azok malmára hajtja a vizet, akik szinte alig várják a lehetõséget, hogy antiszemitizmust, holokauszttagadást meg egyebeket kiáltsanak , és azzal kürtöljék tele a médiát. A név választást sem tartom teljesen megfelelõnek" Te ennyire naív vagy, vagy provokálni akarsz ezzel a kérdéssel?
Halasszuk el az élet menetét. Azon kisebb a részvétel.
Ennek országnak kilencven százaléka náczi. Csak szerencsére nincs mindegyiknek motorja.
"Ennek országnak kilencven százaléka náczi. " Ezzel az állítással ugyanaz a baj, mint a holokauszttal.
Ja, akkor ezért láttam ma két mocist. Legalább lesz min fröcsögni a médiának. Hagyjátok már, úgyis mindenki halálra unja magát ebben az országban, mert nincs semmi probléma, amit meg kéne oldani.
#5 Ha nekem nem volna mit enne, elsõnek az internetet, másodiknak az áramot mondanám le. Akinek nincs mit enni, az nem tud írogatni ide.

Mi lesz ezek után? Ha fontos voltam neki továbbra is keresni fog?

2 éve ismerem. Már az első pillanattól egymásra voltunk kattanva. Egy táborban ismerkedtünk meg, ahol mindig egymás sarkában voltunk, de mindketten túl gyávák voltunk hogy el kapcsolat legyen a dologból (a gyávát úgy értem, hogy nem mertünk kezdeményezni). Tehát akkor 2 éve nem volt semmi! Idén ugyanabban a táborban találkoztunk megint. (2011 óta egyáltalán nem láttam). Itt viszont már tudtam hogy lesz valami komolyabb. Benne volt a levegőben. Sátrakban aludtunk, és úgy hozta a sors, hogy egymás mellé kerültünk. Az egyik este megcsókolt, és azt mondta hogy szeretné ha járnánk. Belül teljesen el voltam ájulva, mert erre vártam már 2 éve... Akkor este sokat beszélgettünk kettőnkről. Elmondtam neki, hogy nekem már 1,5 éve van barátom. Megkérdeztem tőle hogy miért várt eddig. Azt válaszolta hogy akkor volt egy kapcsolata, ezért meg volt kötve a keze. Elmondtam neki,hogy bármennyire is szeretnék vele lenni, nem tehetem. Azzal váltunk el, hogy megbeszéltük kettőnk között marad az az este... u.i. Kövezzetek meg, de nem bántam meg azt az estét. Olyan régóta vártam már rá.., nagyon fájt amikor el kellett engednem. :(

Legjobb válasz: Nem igazán értelek, persze valahol becsülendõ, hogy kitartasz a régi mellett, ez értékes tulajdonság. Ugyanakkor már 2 éve ezt a gyereket szereted, most elküldöd és visszamész ahhoz akit ezek szerint nem szeretsz igazán (tehát elõbb vagy utóbb valszeg vége lesz majd így vagy úgy). 26F

Nem igazán értelek, persze valahol becsülendõ, hogy kitartasz a régi mellett, ez értékes tulajdonság. Ugyanakkor már 2 éve ezt a gyereket szereted, most elküldöd és visszamész ahhoz akit ezek szerint nem szeretsz igazán (tehát elõbb vagy utóbb valszeg vége lesz majd így vagy úgy). 26F
Egy kapcsolat az érzelmeken alapszik. Hogyha mást szeretsz, mindenkinek jobbat teszel, ha a szívedre hallgatsz.
Keresd te, a másikkal meg szakíts. Csak rabolod az idejét, könyörgöm, 2 éve a tábori pasiba vagy szerelmes.
Van barátod de ezzel kefgélsz ROHA DJ MEG TE BÜ DÖS RIAB NC !!!!
A kérdező hozzászólása: NEM FEKÜDTEM LE VELE!!!!

Mi lesz ezzel az országgal? Meddig szegényednek még az emberek, meddig lehet bírni?

Legjobb válasz: mi is igy vagyunk csak nem éhezünk......alig van pénzünk pl..kiderült jöv honapra egy fillérünk nem lesz mivel apu még ebe a honapba nem dolgozot csak 4 napot és tápénzen volt mi vel mama meg halt apu meg kamionozik a 60-70 csak 39ezer......ráadásul felmondot hogy átmennyen egy másik céghez(fel vették...) jövö honapba vagy 100000 et kap anyám ami kb a hitel 300000 szép mi??:D már csak a családban bizom hogy adnak pénzt...mert szerencsére mindig adnak most olyan szegények vagyunk....huhuuu ne tudjátok meg mindig mien roszz azt hallani ninccs pénz......már ha a család nem segitene akor már az utcán lennénk most mamánnak a házát eladjuk abol jut egy kicsi nekünk meg ha apu dolgozni fog remélem helyre jövünk...... szoval van szegény ség hidd el..majd karácsonykor meglátod.... 13F

mi is igy vagyunk csak nem éhezünk......alig van pénzünk pl..kiderült jöv honapra egy fillérünk nem lesz mivel apu még ebe a honapba nem dolgozot csak 4 napot és tápénzen volt mi vel mama meg halt apu meg kamionozik a 60-70 csak 39ezer......ráadásul felmondot hogy átmennyen egy másik céghez(fel vették...) jövö honapba vagy 100000 et kap anyám ami kb a hitel 300000 szép mi??:D már csak a családban bizom hogy adnak pénzt...mert szerencsére mindig adnak most olyan szegények vagyunk....huhuuu ne tudjátok meg mindig mien roszz azt hallani ninccs pénz......már ha a család nem segitene akor már az utcán lennénk most mamánnak a házát eladjuk abol jut egy kicsi nekünk meg ha apu dolgozni fog remélem helyre jövünk...... szoval van szegény ség hidd el..majd karácsonykor meglátod.... 13F
És ha valaki itt éhezik, az valamit nagyon elrontott.
Kérd meg a nagyszüleid, dédszüleid, hogy meséljenek neked a gyerekkorukról, és rájössz, hogy sosem volt Magyarországon olyan jólét, mint most.
Én nem látom ilyen borúsan sem a jelent se a jövõt, tömve vannak a bevásárló központok, mai s alig találtam parkoló helyet.Ez nem szegénységre vall.A magyar szeret panaszkodni, akkor is ha nincs is rá oka.
Szerintem se élt ez a nép még olyan jól mint most, csak az igények is egyre nagyobbak.
januártól az átlagos jövedelmûeknek nagyjából 15.000Ft-al több lesz a borítékban minden hónapban, a megváltozott adójogszabályoknak köszönhetõen. Tehát a kérdésre a válasz: december 31-ig. ;-)
szerintem itt az a baj h a nyugat benezett a hataroh(vagy inkabb mi neztunk ki?)a legtobb ember probalja felvenni az o eletstilusukat, negyede annyi penzbol.fizukor jon a plazma, honapvegen, meg mar csak a zsirosdezso meg a makoi narancs.az igenyeket lejebb kenne vinni...
"Meddig szegényednek még az emberek, meddig lehet bírni?" Én az elmúlt években semennyit sem szegényedtem, sõt, nincs egy ismerõsöm, barátom, rokonom, aki sokkal rosszabbul élne. Vannak, akik elvesztették az állásukat a válság idején (a munkanélküliség 8%-ról 10%-ra nõtt), de 2010-tõl a helyzet már javul (igazából a gazdaság már most is növekszik a tavaszi mélyponthoz képest). Nem szegényedik az ország, leszámítva a válság által érintett rétegeket, a válságnak azonban már vége.
15eFt-tal annak fog nõni a nettó bére, aki 210eFt bruttót kap, (idén 129eFt-ot, jövõre 144eFt-ot kap kézhez.) Ez jó dolog, azonban a szegényebb réteg, akik pl csak bruttó 100eFt.ot keresnek csak ezer Ft-tal látnak többet abban a bizonyos borítékban :( Óvatosan a statisztikákkal!!!
A nyugati orszagok kozeposztalyahoz hasonlitsd magad. 1520-ban sokkal szarabbul elt a magyar akkor most huuuu de jo dolgunk van!
23:45 Igen vegul is ha igenytelen vagy akkor neked eleg 200 forint is.
23:45 Hu...veszelyes a felfogasod!Nem baj!
21:50-nek Ha veszed és eszed a sok egészségtelen szart, és közben havi x ezerért nézed a színvonaltalan tévémûsort, az a te bajod. Én részemrõl a saját fõztöm eszem, és inkább könyvtári könyveket olvasok évente 700 Ft tagdíjért egy fûtött lakásban. És ezerszer jobb dolgom van, mint azoknak a háborús idõkben élt tömegeknek, akik egész teleket húztak ki tüzelõ nélkül, meg heti fél kiló kenyér volt egy egész család élelme.
A valaszom erre csak az hogy te hol laksz?
"Egyebkent meg nem is penzrol van itt szo hanem eletszinvonalrol okoska" Na akkor nevezz meg egy olyan idõszakot a magyar történelemben, amikor magasabb volt az életszínvonal, mint most. De nem ám csak úgy hasraütésszerûen ám! Tessék számokkal (nem arányszám, hanem nominális) alátámasztani. várom okos válaszodat.
Egyebkent meg nem is penzrol van itt szo hanem eletszinvonalrol okoska.
Neked ezek szerint be lehet!Fika-kiraly.
"Szerinted 15 000.forint min valtoztat?" Ez az átlagos jövedelmûeket tekintve 15-20%-os "fizetésemelés". Szted ez mit változtat? Neked mégis mennyi kellene, hogy be lehessen tömni a szádat vele? Fika-király....
addig szegényedik az ország amíg a kommunista-zsidó koalíció irányít.
20:46 Egyem a kis okos gondolkodasodat.Koszonjuk hogy valaszoltal...Szerinted 15 000.forint min valtoztat?Mert szerintem semmin...legfeljebb tudsz venni magadnak egy vibratort hogy ne legyel olyan depresszios.De persze most is lesz olyan okostojas ember akinek ezzel be lehet tomni a szajat.
A kérdező hozzászólása: Én mindenkire hasznosat nyomtam, de ezek szerint mégis vannak olyanok, akik másképp látják.A pontjaikkal fejezik ki.Pedig le is írhatnák.
A kérdező hozzászólása: Én is abban reménykedem, hogy nagyrész csak panasz.Én nem vagyok szegény, de egyre többen jönnek hozzám kölcsönkérni pénzt, mert halnak éhen.Legalábbis ezt mondják.Nem állok a legjobban, de keveset tudok félretenni.Viszont a boltok tényleg mindig tele vannak.De sok szegényt, éhezõt is látni bõven.
"Nem szegényedik az ország, leszámítva a válság által érintett rétegeket" Te nagy okos ember!Nem az volt a kerdes hogy te jol erzed-e magad!Hanem az hogy mi lesz ezzel az egyre jobban elszegenyedo orszaggal.

Jövő héten lesznek az osztályozó vizsgáim, de nem kaptam hivatalos értesítőt, csak ma jelentette be a rögzítőmön az ofő, hogy mikor lesznek. Ez így jogellenes, ugye? (magántanuló vagyok)

Én úgy tudom, hogy min. 1 hónappal el?tte kell hivatalos értesít?t küldeniük, és nem 4 nappal el?tte kell üzenetet hagyni a rögzít?n. Mit tudnák tenni az érdekemben?

Legjobb válasz: Elõször is, mit tudnál tenni: tanulni. Nálunk most volt egy hasonló eset, bár mi az érettségi miatt kicsit más helyzetben voltunk: a fiú a túl sok hiányzása miatt két nappal az osztályozó vizsga elõtt tudta meg, hogy neki vizsgáznia kell az összes tárgyból. Ha nem tudja megcsinálni, akkor nem engedik érettségizni. Õ is fel volt háborodva, hogy miért két nappal korábban tudta meg, de az igazgatóhelyettes azt mondta, hogy elõre megkapta az értesítéseket, készülhetett volna rá igazán. És levizsgáztatták a megadott napon. Egyszóval, nem tudom milyen okból vagy magántanuló, de elvileg évközben neked is úgy kell haladnod, mint a többieknek, csak neked a megadott napon vizsgán kell bizonyítani a tudásodat. A vizsga dátumát tudod, hiába nem küldték ki papíron, szerintem sajnos nincs mit tenni. :( Sok sikert!

Elõször is, mit tudnál tenni: tanulni. Nálunk most volt egy hasonló eset, bár mi az érettségi miatt kicsit más helyzetben voltunk: a fiú a túl sok hiányzása miatt két nappal az osztályozó vizsga elõtt tudta meg, hogy neki vizsgáznia kell az összes tárgyból. Ha nem tudja megcsinálni, akkor nem engedik érettségizni. Õ is fel volt háborodva, hogy miért két nappal korábban tudta meg, de az igazgatóhelyettes azt mondta, hogy elõre megkapta az értesítéseket, készülhetett volna rá igazán. És levizsgáztatták a megadott napon. Egyszóval, nem tudom milyen okból vagy magántanuló, de elvileg évközben neked is úgy kell haladnod, mint a többieknek, csak neked a megadott napon vizsgán kell bizonyítani a tudásodat. A vizsga dátumát tudod, hiába nem küldték ki papíron, szerintem sajnos nincs mit tenni. :( Sok sikert!
Szia! Nekem az osztályfõnököm nem is szólt hogy mikor lesz az osztályozóvizsgám.Úgy tudtam meg egy másik tanulótól.Aztán mikor mondtam az igazgatónak akkor azt mondta hogy nem hiszi el hogy nem kaptam értesitést mert mindenkinek ki lett küldve.Pedig többen voltunk igy, hogy nem kaptunk értesitést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!!!

Mi lesz ezekkel a T-betűs dohányboltokkal jövőre, a kormányváltás után?

Legjobb válasz: Mi lenne? Formai hiba miatt visszavonják az engedélyeket és kiosztják újra. A trafik már századok óta jutalom a kormánytól a hûségeseknek. A "nemzeti" feliratot kicserélik "népi"re és minden megy tovább, csak az utca másik oldalán lesz ezentúl.

Mi lenne? Formai hiba miatt visszavonják az engedélyeket és kiosztják újra. A trafik már századok óta jutalom a kormánytól a hûségeseknek. A "nemzeti" feliratot kicserélik "népi"re és minden megy tovább, csak az utca másik oldalán lesz ezentúl.
Nem valószínû, h lenne kormányváltás jövõre, de ha mégis, a komcsik újraosztják a trafikokat az õ haverjaiknak.
Semmi. Majd lesznek I betûs italboltok, J betûs játéktermek, P betûs pálinkaboltok... ha van egy kis eszük.
#5: viccet félretéve, ki fogja kivágni? Az 5 %-os DK, vagy a 12 %-os mszp? Ugyan már. Semmi realitása nincs most a kormányváltásnak.
1. Nem lesz kormányváltás. 2. Csak többmilliárdos kártérítések árán szüntetheti meg egy jövõbeli kormány. 3. Kormányváltás? Viccnek azért elég erõs így kora reggel.
Jobb ha tudod, a kormányváltás után még szigorúbban veszik. A bankok és bajnai miatt szigorítanak rajta méghozzá úgy, hogy csak bank kártyával, (tranzakciós adózással)vásárolhatol!
Remélem, minden ámokfutás, amit ez az elmebeteg banda az utóbbi években csinált, elsöprõdik a föld színérõl. Lehetõleg kezdve a "kõbevésett" Alaptörvénnyel, amit hetente a szájuk íze szerint módosítanak...
Milyen kormányváltásról beszélsz?
"Milyen kormányváltásról beszélsz?" Amikor kivágják a Fideszt mint a cicust kakilni. Hahaha...
Közel sem olyan nagy buli ez , mint gondoljátok.Én valószínû meg sem várom a kormányváltást és visszaadom a koncessziót.
"Mi lesz ezekkel a T-betûs dohányboltokkal jövõre, a kormányváltás után?" Nem tudom, de azalatt a 24 év alatt kitalálják.
Talán annak az egynek lehet örülni, hogy a kormánypárt és követõi önelégülten elégedettek saját intézkedéseikkel, ezért el sem tudják képzelni, hogy mások el tudják képzelni. Ez biztató.
Rossz helyre tettél fel rossz kérdést. Itt érvényesül a hatalom szlogenje, aki nem engem támogat, az ellenség. Olvasd végig, minden oldal eszerint válaszol. Határozottan, ellentmondást nem tûrõen, jó esetben kioktatva, rosszabb esetben sértegetve, elküldve melegebb éghajlatra. Te is egy jövõre bekövetkezõ biztos eseményrõl beszélsz. Árnyaltság, felelõsségteljesség, gondolkodás, mások véleményének tiszteletben tartása, csupa ismeretlen fogalom, a mai magyar gondolkodásmódból kiveszett. Remélem, nem véglegesen.
Nem gondolod, hogy nem gondoltak a "fiúk" erre. A kiadott koncessziós jogok 20 évre szólnak, és mindennemû fosztás 20 év kárpótlásával jár. Gyanítom hogy ezt elgáncsolni minimum egy ellenzéki 2/3-ad kéne, a kormányváltás kevés, úgy lett kitalálva.
Szóval, kormányváltás nem jövõre lesz ezt le kell szögezni. Amikor meg lesz akkor szépen átjátsszák a saját holdudvarnak. Hogy kártérítés meg egyéb? És szerinted érdekli majd õket? A te meg az én meg a nagy közösbõl majd kifizetik a kártérítést mert nem az õ pénzük. Nekik egy a lényeg, a haveroknak legyen átjátszva. De nem is érdekelnek hogy kiknek a kezében van, mert szerintem annyira nem is lényeges. Viszont a kártérítést kifizetni az durva.
Majd lesznek mellettük egyéb nemzeti boltok is, például: http://static.funpic.hu/_files/pictures/630/53/55/45553.jpg
Este nem szabad nehéz ételeket enni, mert ilyeneket álmodik az ember.
Semmi. Bezárnak.
15-ös: amirõl te beszélsz csak valós kontaktusokra igaz, internetes, anonim fórumra sosem volt. Ez a fajta kommunikáció teljesen más alapokra épül. Ha bárki így kommunikálna az életben vagy börtönben vagy diliházban végezné hamar, de hogy nagyon hamar és nagyon sokszor megvernék, az biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mi lesz ezzel az országgal?

Növekszik a munkanélküliség,egyre n?nek az árak is,a b?nözés is,er?södnek a széls?séges mozgalmak,de az emberek látszólag tesznek az egészre,szvsz csökken az ? értelmi szintjük is.Lesz-e ebb?l kiút egyáltalán?

Legjobb válasz: Ha elkezdünk egy helyben keseregni akkor tuti nem lesz semmi pozitív változás! Nem nyafogni kell hanem tudatosan élni, lelkiismerettel dolgozni, figyelni egymásra és a környezetünkre a saját kis kicsinyes, rövidlátó, önzõ érdekeinket háttérbe szorítva. Hinni és bizakodni a végtelenségig, másképp nem lehet! Ez a magyarok legnagyobb baja, hogy ha van valami nehézség megállnak, elkezdenek zokogni, szidni a szomszédtól kezdve a pártig mindenkit, révedezni valami túlidealizált, sosem létezett aranykorba, de magukba nézni képtelenek és a mai napig azt várják hogy; "majd az állam", elfelejtve azt, hogy már Kádár papa halott és nekünk már felemelni a fenekünket!

Ha elkezdünk egy helyben keseregni akkor tuti nem lesz semmi pozitív változás! Nem nyafogni kell hanem tudatosan élni, lelkiismerettel dolgozni, figyelni egymásra és a környezetünkre a saját kis kicsinyes, rövidlátó, önzõ érdekeinket háttérbe szorítva. Hinni és bizakodni a végtelenségig, másképp nem lehet! Ez a magyarok legnagyobb baja, hogy ha van valami nehézség megállnak, elkezdenek zokogni, szidni a szomszédtól kezdve a pártig mindenkit, révedezni valami túlidealizált, sosem létezett aranykorba, de magukba nézni képtelenek és a mai napig azt várják hogy; "majd az állam", elfelejtve azt, hogy már Kádár papa halott és nekünk már felemelni a fenekünket!
Azt kéne megérteni, hogy nincs se Orbán, se Vona, se senki más "atyauristen" csak mi vagyunk és csak mi tehetünk azért, hogy jobb legyen. Lehet kritizálni, sõt kell is az aktuális kormányzatot, de ez csak másodrangú, mert egy egészséges demokráciában elsõdlegesen a társadalom széles köre fogja a gyeplõt és mindannyian egymásra vagyunk utalva! Ez már közhely, de ennek ellenére a magyarok ezt még mindíg nem értették meg. Ez olyan dolog, hogy ha a külföldi téved el a sivatagban az jelzõ tüzet gyújt és megpróbál leásni a földbe vizért, ha magyarral történik ugyanez, az lefekszik a homokba, elkezd hangosan káromkodni és sírni, addig ameddig szomjan nem hal.
Szvsz a spanyoloknak, olaszoknak rosszabb.
Ady Endre: Nekünk Mohács kell Ha van Isten, ne könyörüljön rajta: Veréshez szokott fajta, Cigány-népek langy szivû sihederje, Verje csak, verje, verje. Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem: Én magyarnak születtem. Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon, Üssön csak, ostorozzon. Ha van Isten, földtõl a fényes égig Rángasson minket végig. Ne legyen egy félpercnyi békességünk, Mert akkor végünk, végünk.
Az idézet nagyon találó, de idézhetnénk egy-két József Attilát is! Mi lesz az országgal?Remélem forradalom!!!!!!
Ami az egész fejlett világgal, fûszerezve a függõségeink és az eQrásaink gyümölcseivel. Hatalmas munkanélküliség, recesszió, elégedetlenség, stb stb
"saját kis kicsinyes, rövidlátó, önzõ érdekeinket háttérbe szorítva" Hogyan akarod megszüntetni azt a dolgot a magyar emberekben ami magyarrá teszi õket?

Mi lesz ezek után vele? Tud még valaha dolgozni?

20/F a munkahelyén levágta a marógép az ujjait 3-at. berántotta a marógép a keszty?jét.

Legjobb válasz: Mivel munkahelyi baleset volt,így jegyzõ könyvet vesznek,és kivizsgálják,hogy kinek a hibájából keletkezett a baleset.Ha a sérült nem volt hibás kap kártérítést,és 100% táppénzben részesül. De kétlem,hogy 3 ujj hiány miatt leszázalékolnák..Sokan fél lábbal dolgoznak..Kap munkát késõbb is,de a sérülése miatt lesznek munkák amit nem fog tudni elvégezni..PL: nem lehet sebész belõle..De ettõl függetlenül fog tudni dolgozni..

Mivel munkahelyi baleset volt, így jegyzõ könyvet vesznek, és kivizsgálják, hogy kinek a hibájából keletkezett a baleset.Ha a sérült nem volt hibás kap kártérítést, és 100% táppénzben részesül. De kétlem, hogy 3 ujj hiány miatt leszázalékolnák..Sokan fél lábbal dolgoznak..Kap munkát késõbb is, de a sérülése miatt lesznek munkák amit nem fog tudni elvégezni..PL: nem lehet sebész belõle..De ettõl függetlenül fog tudni dolgozni..
A kérdező hozzászólása: de mi az hogy saját hibából??? nem direkt nyomta a gép alá sõt kesztyû elõ van írva pedig nem szabadna.
Honnan tudod, hogy nem szabadna? Ha éles, sorjás szélû vas cuccokkal dolgozik, akkor még szép, hogy viselni kell a kesztyût, hiszen minden nap megsérülhet a keze. Az egészen biztos, hogy a baleset körülményeit ki fogják vizsgálni, hogy a munkavédelmi elõírások betartása mellett hogyan történhetett baleset, de leszázalékolni nem fogják.
A kérdező hozzászólása: azért nem szabad mert fennáll az esélye hogy bedarálja az egész kezét ez a gép.
Én egy fémmemgmunkáló üzemben dolgozom és bizony ott is van marógép. A védõkesztyû használata kötelezõ, pont az éles szélû vasdarabok miatt. Ha nem hordanák a dolgozók, naponta lehetne a sebészetre rohangálni mindenféle vágott sebek miatt.
A kérdező hozzászólása: jó mondjuk h kötelezõ nem vitatkozok akkor ebben az esetben kié a felelõség, ki hibája?
Valószínû, hogy a kesztyû viselése szabályos volt. Megnézik, hogy õ volt e a gép kezelõje, vagy csak arra járkált. Mi indokolta, hogy benyúljon a marókések közé. Van e olyan elõírás, hogy elõbb le kell állítani a gépet, és csak azután piszkálni. Ezt mind kivizsgálják.
Én már hallottam egy ilyen esetrõl, ott a pasas direkt dugta be a kezét a gépben, mert volt egy ismerõse aki szintén levágta az ujjait és nagy-nagy kártérítést kapot.
A kérdező hozzászólása: hát õ nem olyan hülye!!!!! barom!

13 éves lány vagyok és elég magas, tudom hogy még serdülök meg minden, de túl vaskosnak érzem magamat, a csontozatom is átlagos és úgy érzem hogy vaskos vagyok, pedig túlsúlyos sem vagyok . Mi lesz ez csak átmeneti? Vékonyabb és formásabb leszek?

13 éves lány vagyok és elég magas, tudom hogy még serdülök meg minden, de túl vaskosnak érzem magamat, a csontozatom is átlagos és úgy érzem hogy vaskos vagyok, pedig túlsúlyos sem vagyok . Mi lesz ez csak átmeneti? Vagy csak azért van mert még serdülök és fogok még változni fogyni és formálódni mert tényleg átlagos a csontozatom de úgy gondolom hogy ezzel a magassággal vékonyabbnak kellene lennem . Vékonyabb és formásabb leszek?

Legjobb válasz: Ismerkedni*

Ismerkedni*
Semmiképpen ne akarj fogyni, hanem kezdj el sportolni, ugyanis attól leszel formás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!