Találatok a következő kifejezésre: Mi lesz első (491 db)

Mikó leszek első a politika témakörben he?

Legjobb válasz: Amikor beiratkozol az "Orbán" szakra.

Amikor beiratkozol az "Orbán" szakra.
Ha adsz egy zöld mancsocskát megmondom! :D
Amikor rájössz, hogy a politikusok mindig a javunkat akarják. mi viszont csak nem akarjuk odaadni nekik!
A kérdező hozzászólása: :D úgyvan :D
dicsakxD
Ákos, jöttél feljebb a politikában, könnyebben lehetne a LOPOTIKÁBAN haladni.

Kéttannyelvű gimnáziumba fogok járni szeptembertől. Milyen lesz az első óra amit angolul fogunk tanulni? Egyből angolul fog beszélni a tanár, mi lesz ha nem értem?

Legjobb válasz: az elsõ óra még csak bemutatkozásból fog állni, meg elmondja a tanár az általános tudnivalókat, de az is változó, hogy magyarul vagy angolul. a 0. évben megalapozzák annyira az angolt hogy megértsd a tanárt. minket is jól beijesztettek, hogy a töri milyen nehéz lesz, de közben nincs benne semmi különös( jó, nem azt mondom hogy mindenki 5öst ír, de 3asnál nincs rosszabb), hozzászoksz hogy angolul beszélnek hozzád. legelõször meg még kedvesebbek a tanárok, és nyugodtan visszakérdezhetsz. hány éve tanulsz angolul? melyik suliba mész?

az elsõ óra még csak bemutatkozásból fog állni, meg elmondja a tanár az általános tudnivalókat, de az is változó, hogy magyarul vagy angolul. a 0. évben megalapozzák annyira az angolt hogy megértsd a tanárt. minket is jól beijesztettek, hogy a töri milyen nehéz lesz, de közben nincs benne semmi különös( jó, nem azt mondom hogy mindenki 5öst ír, de 3asnál nincs rosszabb), hozzászoksz hogy angolul beszélnek hozzád. legelõször meg még kedvesebbek a tanárok, és nyugodtan visszakérdezhetsz. hány éve tanulsz angolul? melyik suliba mész?
Egyáltalán nem vészes, nyugi. Hidd el, senki sem úgy megy oda, hogy mindent ért. Azért vagytok ott, hogy tanuljatok. Ha valamit nem értesz, rákérdezel. Szép fokozatosan fogtok tanulni. (Bár az elsõ év vége felé már herótod lesz az angoltól, de késõbb vissza fogod sírni :) )

GYED 2. babáná: hogyan kell (ene) igényelnem, hogy a lehető legjobban jöjjünk ki? ! Első gyermekemnél táppénz-tgyás-gyedet kaptam a 2. baba születéséné is gyeden leszek még. Mi lesz a különbség, ha áprilisban vagy ha márciusban születik meg a pici?

Mit igényeljek? (Tgyás-t? Vagy Gyedet? ) Kell a régi munkáltatómtól kérni valami igazolást? Milyen papírokat kell kitöltenünk? Kevesebb lesz majd a gyedem a 2. babánál? Ezt mib?l fogják kiszámolni?

Legjobb válasz: Ha áprilisban születik, akkor 3 éves koráig járnak neked a juttatások, ha május 1 után, akkor sajnos csak 2 évig. Amikor a második pici megszületett, akkor igényeld a tgyás-t, majd annak lejártakor a gyed-et. Mindkettõ alapja a szerzõdés szerinti béred. Gyed-et ugyanannyit fogsz kapni a másodikra is, mint az elsõre, tgyást pedig akkor kapsz ugyanannyit, ha a fizetésed nem éri el a minimálbér kétszeresét. Ha ennél több a szerzõdés szerinti béred, akkor a tgyás kevesebb lesz, mert a te esetedben maximálva van (minimálbér kétszeresének 70%-a, maximum). ҝ

Ha áprilisban születik, akkor 3 éves koráig járnak neked a juttatások, ha május 1 után, akkor sajnos csak 2 évig. Amikor a második pici megszületett, akkor igényeld a tgyás-t, majd annak lejártakor a gyed-et. Mindkettõ alapja a szerzõdés szerinti béred. Gyed-et ugyanannyit fogsz kapni a másodikra is, mint az elsõre, tgyást pedig akkor kapsz ugyanannyit, ha a fizetésed nem éri el a minimálbér kétszeresét. Ha ennél több a szerzõdés szerinti béred, akkor a tgyás kevesebb lesz, mert a te esetedben maximálva van (minimálbér kétszeresének 70%-a, maximum). ҝ
Ja és azt lehagytam, hogy gyed-ez nem igényelhetsz a kicsi születésekor, csak a tgyás (vagy az annak megfelelõ idõ-24 hét) lejártakor. ҝ
180 bérezett nap kell hozzá. Beleszámít a szabadság, de a táppénz nem! Ha visszamégy, akkor erre figyelj:) ҝ

3 hónapja vagyok együtt a a barátommal, nagyon szeretem őt és minden rendben van, szeretnék vele együtt lenni, de nekem ez lesz az első. Mi lesz, ha valamit elrontok vagy nem lesz jó? Emiatt minden megváltozik majd?

Legjobb válasz: hát az elsõ nem arrol szol hugy hu de jó+ de élvezem :) nem megilyeszteni akarlak. nem hiszem h minden megváltozna ha szeret akkor nem fog otthagyni v máshogynézni rád és nem féj

hát az elsõ nem arrol szol hugy hu de jó+ de élvezem :) nem megilyeszteni akarlak. nem hiszem h minden megváltozna ha szeret akkor nem fog otthagyni v máshogynézni rád és nem féj
Szia!Megértem aggodalmadat!Nyugi!Én összejöttem a pasimmal, 8 hónap után szeretkeztünk elõször, egymásnak elsõk voltunk, s mai napig együtt vagyunk, 2, 5 éve.Az elsõ is szuper, de késõbb még jobb, mert kiismeritek egymás testét, ujdonságokat próbáltok ki...stb. Én is ideges voltam, de minden jól alakult.Ha már ott tartasz akkor csak úgy rohannak egymás után a dolgok, s tök szuper!:) 18éves voltam mikor elveszítettem a szüzességemet
folyt:szóval 18 évesen veszítettem el.Most 21 vagyok, párom meg 24éves.Mindkettõnknek szupi volt az elsõ is, s még mai napig is az!Szóval nyugi!Ha szeret akkor 1 kis baki miatt nem fog elhagyni.megpróbáljátok legközelebb.Beszélgessetek el hogy ki miként szeretné...Sok sikert!Üdv
Nem egy színházi elõadásra készülsz! Itt nem lehet hibázni! Mond meg neki, ha még nem tudja, hogy te még szûz vagy! Biztos nem egy pornószínészi teljesítményt vár tõled! Jobban odafigyel majd rád és akkor nem kell paráznod!
nem ronthatsz el semmit és nem változik meg semmi, hacsak nem lesz emiatt szorosabb a kapcsolatotok, a lényeg hogy beszéljétek meg, akkor figyelmes lesz és vigyázni fog rád, nehogy rossz legyen neked, használjatok síkosítót mert az megkönnyíti a behatolást és persze védekezzetek!
Amíg bármilyen jellegü kétség van benned szüzességed elvesztése miatt, addig ne tedd meg. Csak akkor vágj bele, ha feltétlen hiszel abban, hogy itt az ideje, alkalma. BAjt nem tudsz okozni, ettõl ne félj. Mindenkinek el kell kezdenie valahol!!! Ha igazán szeret a párod, nem fog elhagyni, bármi is lesz. Ha meg elhagy, akkor te többet érdemelsz annál, és örülj neki, hogy elõbb, mint késõbb lett vége. Beszélgessetek sokat, beszéljétek meg ki mit szeretne, hogyan és meglátod, nem lesz baj!!
Nem hiszem hogy bármi is megváltozna kivéve ha csak kiakar használni. De egyébként nem hiszem hogy meg kellene változnia . Ha szeret, akkor akkor is fog szeretni ha valamit elrontasz. Emiatt nem haragudhat meg ha tényleg szeret. De egyébként szerintem nem lehet a szexben semmit elrontani, ha összhangban vagytok egymással akkor nem lesz semmi gond. Csak figyeljetek egymásra és élvezzétek amit csináltok.Ne legyél ideges nem tudod elrontani. Maximum megbeszéled vele hogy mi jó neki és mi nem.
ha szereted es o is szeret, persze, hogy minden megvaltozik: sokkal szorosabb lesz a kotelek koztetek (tapasztalat)

Milyen volt/lesz az első születésnapja a babátoknak? Mit fogtok főzni, mi lesz a menü? Milyen sütemények lesznek? Milyen lesz a tortája, saját készítésű vagy bolti? Mit fog ajándéka kapni?

Minden érdekel, írjatok, aki már túl van az els? szülinapon vagy mostanában lesz!

Legjobb válasz: Tavaly novemberben ünnepeltük az 1. születésnapját, szûk csalási körben: anyukám (apukám már nem él), anyósék, keresztszülõk és mi. Vettem dinoszauruszos party terítõt, színes eldobható tányérokat, ennyi volt a dekoráció. Fasírtgolyókat készítettem, sajttal és uborkával összetûzve, kaszinótojást, aszpikos zöldségeket. Sajtsaláta volt hozzá. Sütöttem baquett kenyeret, közkívánatra. A két mamát megkértem, hogy süssön 1-1 fajta édes süteményt: anyósom somlóit készített (istenien csinálja!), anyukám kosárkákat. A tortát én hûtöttem :-), joghurttortát készítettem szõlõvel és ananásszal a családnak. A fiamnak két fagyis kehelyben készítettem ugyanezt, csak cukor nélkül és banánnal, mandarinnal, mert az a kedvence. A sógornõm babapiskótával, saját készítésû túrókrémmel készített egy kutyaházikót, marcipán kutyával, mert tombolt a kutyamánia. Közösen vettünk neki egy nagy Wader dömpert. Csak azért nem hintát, mert azt a nyáron, a névadójára kapott, szintén közös ajándékként.

Tavaly novemberben ünnepeltük az 1. születésnapját, szûk csalási körben: anyukám (apukám már nem él), anyósék, keresztszülõk és mi. Vettem dinoszauruszos party terítõt, színes eldobható tányérokat, ennyi volt a dekoráció. Fasírtgolyókat készítettem, sajttal és uborkával összetûzve, kaszinótojást, aszpikos zöldségeket. Sajtsaláta volt hozzá. Sütöttem baquett kenyeret, közkívánatra. A két mamát megkértem, hogy süssön 1-1 fajta édes süteményt: anyósom somlóit készített (istenien csinálja!), anyukám kosárkákat. A tortát én hûtöttem :-), joghurttortát készítettem szõlõvel és ananásszal a családnak. A fiamnak két fagyis kehelyben készítettem ugyanezt, csak cukor nélkül és banánnal, mandarinnal, mert az a kedvence. A sógornõm babapiskótával, saját készítésû túrókrémmel készített egy kutyaházikót, marcipán kutyával, mert tombolt a kutyamánia. Közösen vettünk neki egy nagy Wader dömpert. Csak azért nem hintát, mert azt a nyáron, a névadójára kapott, szintén közös ajándékként.
saját készítésû torta volt, illetve az Anyukám csinálta, mert én nem tudok sütni.Oroszkrém torta volt.Én elõtte pár nappal már csináltam próbát a tojásfehérjével, és mivel nem volt gond, ezért kapott a tortából.Húsleves volt, abból evett.
az én lányom aug.21-én volt 1 éves, a nagymamánál tartottuk az udvaron, szép idõ volt.Nagyon sokan voltunk, sok-sok gyerek a család és barátok! Nagyon sokat fõztünk is, volt rántott husi, párizsi szelet, töltött csirke, krumplisaláta, és rizi-bizi.Tortát azt úgy rendeltem, mozárt és fekete erdõ izesitésû volt, 2 szintes a tetején egy csokor virág volt marcipánból és abba kis gyöngyök voltak, nagyon szép volt, meg finom is:) Nagyon sok mindent kapott a picikém, kapott arany fülbevalót, plüss lovat rózsaszinût, ruhákat, meg egy csomó játékot, különbözõeket!
Nálunk szeptemberben volt. Én sem szeretek nagyon sütögetni, úgyhogy csak egy egyszerû, sütés nélküli tortát csináltam az elõtte lévõ napon, ezt egészen pontosan: http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=32676576 Csináltam egy nagy adag gazdag levest, meg ha jól emlékszem, sörös husit sütöttem kerámia edényben, hozzá csináltam krumplit és rizst is. Igazából a nagyszülõk hoztak süteményt is, úgyhogy pont elég volt az én általam elkészített torta. Ajándékba triciklit kapott, meg sok-sok kis apróságot, ruhákat, játékokat, könyveket.
Nov-ben volt a kisfiam szülinapja, ezt a tortát csináltam, mert õ tejérzékeny, csak sima piskótával: http://babakonyha.blog.hu/2009/04/06/elso_szulinapi_torta_te.. Pontosan ugyanilyen lett, még az alma formákat is megcsináltam a tetejére és nagyon finom volt, mindenkinek nagyon ízlett! Sajnos éppen beteg lett, hörghurut+kötõhártya gyulladás, így a vendégeket le kellett mondanunk, csak az anyósomék jöttek. Ebbõl kifolyólag végül nem is fõztem semmit, csak a tortát sütöttem meg. Ajándékba a Fakopáncsból kapott dolgokat, mert a 3 évvel idõsebb bátyjának már minden hülyeséget megvettünk anno, tele van a lakás játékkal és a 10. zenélõ, fejlesztõ, tanuló baromságot már nem akartuk :)
Szóval családi az a csalási kör! :-)

Imádok szoptatni az elsõ pillanattól kezdve, soha nem okozott kellemetlenséget. De mi lesz, ha jön a baba foga? Nektek hogy alakult?

Legjobb válasz: Lányomnak pont utána bújt ki nem sokkal az elsõ foga, miután abbahagytam a szoptatást, így én megúsztam. 10 hónaposan jött ki az elsõ foga és 9 hónaposan hagytuk abba a szoptatást-elfogyott a tejem.

Lányomnak pont utána bújt ki nem sokkal az elsõ foga, miután abbahagytam a szoptatást, így én megúsztam. 10 hónaposan jött ki az elsõ foga és 9 hónaposan hagytuk abba a szoptatást-elfogyott a tejem.
Lányomnak 4 és fél hósan jött az elsõ foga, most 6 hós, most jön a 4. fog. Eddig nincs gond a szopizással, amikor a végén nyammog kicsit akkor van, h ráharap, de szopi közben nem.
A fiam 15 hónapos, még mindig napi több alkalommal szopizik. Lassan 10 fogacskája van. Amikor elkezdtek kibújni az elsõ fogai, néhány napig rá-ráharapott, de határozottan rászóltam. Abbahagyta. Most pedig már eszébe sem jutna harapni, pedig minden elsõ fogacska kint van. Légy vele határozott, minden harapásnál szólj rá, vedd ki a cicit a szájából! Gyorsan meg fogja tanulni, hogy nem szabad harapni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
A kislányom 17 hónapos, még szopizik alkalomadtán. 1-2x harapott, de rászóltam, abbahagyta. 12 foga van.
26 hós koráig szopott a kisfiam. 1-2x harapott meg, de rászóltam, hogy nem szabad.

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro android 2.1 telómat rotolni szeretném. Hogy kezdjek neki meg van a rom is. Esetleg a kérdésekre mi lesz a válasz vagy mire kell válaszolni? Nem csináltam még ilyet ez lesz az első. El kéne egy-két jótanács.

itt a link:::

Legjobb válasz: Az "Elõfeltételek minden rom esetén" van egy link. Na, azt nézd meg, mert ott megvan minden ami kelleni fog. Esetleg a kérdésekre mi lesz a válasz vagy mire kell válaszolni? Milyen kérdések?

A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a segítséget ! sikerült és nagyon jó lett :) ))
A kérdező hozzászólása: nem rootoltam csak a pc compatitional frissítetem és utána kaptam egy új lehetõséget hogy pc compatition telepítése. de rtöltõ módba még mindig nem csatlakozik a meghajtója megvan de ha rákatintok akkor csak keresi de nem taláklja
na frisítetem a telómat pc compatition-al és ha a pc compatitional csatlakozok akkor jó ez mit jelent? Ha sikerült szoftvertfrissíteni, akkor sikeresen felismerte a gép. Ezt jelenti.
A kérdező hozzászólása: pls hellp! valamit mondjatok amit próbáljak meg nem csináltam még ilyet nem tudom ilyenkor mi a helyzet vidi is jó csak segítsetek
A kérdező hozzászólása: na frisítetem a telómat pc compatition-al és ha a pc compatitional csatlakozok akkor jó ez mit jelent?
A kérdező hozzászólása: nem tudom :) zip fájlba töltötem le. itt a link:http://developer.sonymobile.com/downloads/drivers/sony-erics..
Milyen formátuban van a driver?
A kérdező hozzászólása: nekem csak a sony pc compatition van fent a drivert leszedtem de nem tudom mit kell velle csinálni mert nem lehet telepíteni
Kérdezd meg a fórumon is. Hátha valakinek volt hasonló gondja. Nekem a kis ezer éves pc-mmel nem sûrûn volt olyan gondom, hogy nem ismerte volna fel a telefont, bármilyen módon is legyen csatlakoztatva, ha máshogy nem hát a driverek telepítése után ment. Épp ezért ötletem sincs, mi van akkor ha fel vannak telepítve a szükséges programok amelyek felteszik a szükgéses drivereket és mégse megy. Esetleg telepítsd újra a seus-t, pc companion-t, indítsd újra a gépet, meg a telefont is egy párszor meg próbáld végig az összes usb csatlakozót. Ez tuti el fog tartani egy darabig, de lehet megoldja a problémát.
A kérdező hozzászólása: amég nem tudom megcsinálni hogy töltõ módba csatlakoztasam a géphez és felismerje addig nem merem beválalni a rootolást
A kérdező hozzászólása: Sony ericsson x10 mini driverét hova kell rakni? Mert nem lehet telepíteni
A kérdező hozzászólása: Na a másik gépen olyat elértem hogy amikor rádugom az usb kábelt a telóra és töltõ módba csatlakoztatom akkor kapok egy úzenetet amin azt irja hogy a készülék sikeresen csatlakoztatva a sony pc compatition-tól is kapok egy üzenetet hogy a készülék észlelve viszont ott mutasa hogy mit csináljak pl álapotsort húzam lefele és csatlakoztasam de az nekem nem jó mert akkor nem töltõ módba lessz. amikor be megyek a saját gépbe akkor ott lássa a sd kártyámat meghalytóként csak nem lehet megnyitni amikor rákattintok akkor elkezdi keresni a meghalytót. mit csináljak még?
A kérdező hozzászólása: azan kívül mit tudok még csinálni hogy a gép lása a telómat töltõ módba?
A kérdező hozzászólása: be másoltam az összeset eszközkezelõnél rámentem hogy frissítés ki választotam a kicsomagolt fájlt amikor végzet azt irta ki hogy naprakész de a meghalytó még sincsen ott
A kérdező hozzászólása: a skytem32 mapába az összeset bemásolom?
A kérdező hozzászólása: oké ksözi ki próbálom
Windows mappán belül
A kérdező hozzászólása: Bocsi de telorol vagyok ugyhogy nem tudom meglesni de hol van a skytem mmappa?
A system32 mappába kell elvileg bemásolni. De ha csatalkoztatod a géphez és az új hardver telepítõvarázslót elindítod, akkor ott be lehet állítani, hogy azt tegye fel amit letöltöttél.
A kérdező hozzászólása: hiába van hibakeresésen ugyan olyan mit amikor ki van kapcsolvam mit tudok tenni ?
A kérdező hozzászólása: nem akar csatlakozni sehogyse csak telefon csatlakoztatás töltõ módba nem engedi google-be is leskelõdtem de semmi haszna nem volt ma letöltötem mindent és erre meg nem tud csatlakozni nem tudom hogy mit csináljak
A 13-as romhoz másik kernel is kell, más egyéb dolgokban meg nem tudom miben különbözik A fel nem ismerésre: próbáld végig az összes usb csatlakozót, tedd újra a pc companiont, bár ha usb hibakeresést kikaocsolod és felismeri akkor nagy gond még nincs
A kérdező hozzászólása: oké de a rom telepítése elõt tegyem fel a CVM Recoveryvel ugye? ez itt egy másik link http://www.youtube.com/watch?v=09n3VfDwN-k melyik a jobb szerinted melyiket kövesem?
Jónak jó lesz csak ne felejtsd el még a cvm recoveryt is feltenni. Aztán ha valami miatt mégse mûködne a rom, flashtoollal vissza lehet tenni a gyárit.
A kérdező hozzászólása: néztem videót az úgy jó ha superonecliek el rootolom és utána CVM Recoveryvel telepítem fel a romot? ha a romot úgy rakom fel ahogy a videóba rakta fel a gyerek az úgy jó lesz? nem értek hozzá
A kérdező hozzászólása: Meg ha ez a videó alapján rakom fel a romot akkor jó lessz? és midegy hogy milyen romot választok ki?
A kérdező hozzászólása: tudsz nekem egy olyan videót linkelni amibe rootolnak is?
Ebben csak a rom telepítése van benne, de idáig el is kell jutni. Azt meg a már említett linken található leírás alapján lehet megcsinálni.
A kérdező hozzászólása: meg néztem amit mondtál.Nekem Ez egy kicsit bonyolult am én pl ezt a videót néztem : http://www.youtube.com/watch?v=dLcRWLUebqo&feature=related
A kérdező hozzászólása: amiket néztem videókat mindig voltak kérdések maibe volt két választási lehetõség Yes/No én ilyenre gondoltam
CVM recovreybõl teszed fel a romot. Tehát elég logikus, hogy ezt teszed fel elõbb. A másik dolgot meg nem értem. Hogy melyik a jobb? Mert az egyik videót amit linkeltél ott csak az van, hogy hogyan tegyél fel egy romot cvm recovery segítségével. De mint már írtam odáig el is kéne jutni. A másik videóban meg pont errõl van szó. Ott rootol, aztán felteszi az xrecovery-t és onnan a romot. Persze mostanság inkább a cvm recovery-t használják. Azt meg az xrecoverybõl lehet telepíteni. A seria.hu-s leírás mondjuk annyiból jobb, hogy ott képekkel van megmutatva, hogy hogyan lehet a flashtoollal rootolni meg telepíteni az xrecovery-t. És akkor egy programmal le van tudva a mûvelet, nem kell másolgatni meg ilyesmi. Aztán ha ez megvan akkor egy cvm recovery-t felteszel és már mehet is a rom.
A kérdező hozzászólása: utolsó kérdésem superonecliek kell rootolni ehhez csak annyit kell csinálni hogy a bal felsõ sarokba megnyomom a root gombot és megvárom még betölti a fájlokat? és utána mehet is rá a rom?
A kérdező hozzászólása: Gondba vagyok ma akartam elkezdeni rootolni a telómat de be állítom USB hibakeresésre rá dugom a usb kábelt és rá megyek hogy csatlakoztatás töltõ módba de ilyenkor nem csinál semmit a pc compatition se ismeri fel. mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: még egy utolsó kérdés:) tudom hogy fárasztalak :( a 11 és a 13 mas rom között mi a külömbség szerinted melyik a jobb melyiket tegyem fel?
Amit kiválasztottál fõzött romot, azt csak úgy tudod feltenni ahogy a videóban is láttad.
A kérdező hozzászólása: akkor ne flashle csináljam hanem úgy mint a videóba volt ? nem értetem meg rendesen :(
Akármit nem tudsz flashtoollal felflashelni, csak azt mi olyan formátumban van. Ez meg inkább a gyári romokra igaz. Olyan fõzött romot még Sony-knál nem láttam amit ilyen formában fel lehetne rakni. Amit meg te kiválasztottál romot (meg úgy fõzött romokat általában) recovery-bõl lehet telepíteni. De oda is van írva a telepítés menete. Ahhoz tartsd magad. Vagyis mindig a leíráshoz tartsd magad. Akkor nem lehet gond vagy semmi olyasmi nem történhet ami helyrehozatatlan.
A kérdező hozzászólása: utolsó kérdésem hogy amit kiválasztotam romot azt fel lehet tenni mint ahogy az elsõ és a második videóval vagy inkább a flash-el csináljam melyiket ajánlod? te jobban értesz hozzá
Igen, megvárod míg végigtölti a dolgokat és kész. Utána a recovery-t kell feltenned, és csak aztán mehet a rom. Az Arc S (1, 4GHz), meg azt jelenti, hogy az egy Arc S-hez való rom, amiben 1, 4GHz-es proci van (mondjuk nem értem miért kell ezt külön kihangsúlyozni). Ezt meg ne próbáld feltenni, mert akkor tönkre is teheted a telefont. Az ott lévõ romok amúgy is GYÁRI romok. Feltenni felteheted a tiedhez valót, de ugyan az lesz minden mint most. Ezt inkább akkor majd akkor lesz érdemes megcsinálni, ha megunod a fõzött romot vagy esetleg az újonnan felrakott rom csak a sony ericsson feliratig fog betölteni.
A kérdező hozzászólása: amit mondtál linket hogy nézzem meg a flash! ott van egy ilyen leírás FLASH (ROOT-hoz nem kell!! EZ A FENT FELSOROLT SZOFTVEREK FELRAKÁSÁHOZKELL!!) akkor ha a felsorolt romok közül választok akkor csak a flash-al kell feltenni? nem úgy mint amit küldtem vidit hogy telórol. ez mit jelent :Arc S (1, 4Ghz)rom ez azt jelenti hogy a processzor sebbesége 1.4 ghz? és ha az ezzek a processzornak nem lessz sok?
Az "Elõfeltételek minden rom esetén" van egy link. Na, azt nézd meg, mert ott megvan minden ami kelleni fog. Esetleg a kérdésekre mi lesz a válasz vagy mire kell válaszolni? Milyen kérdések?

Van itt olyan aki Július 15. re van kiírva? Hogy érzitek magatokat? Kisfiú vagy kislány lesz? Mi lesz a neve? Apuka bent lesz a szülésnél? Első baba lesz?

Legjobb válasz: 2-es!A te párod is kint lesz?akinek ezt mondjuk mindenki kiakad hogy:NEM LESZ PAPÁS SZÜLÉS????Hát milyen szülõk lesztek ti?nem is szeret a férjed eléggé stb....Te tapasztalsz ilyet?

július 16 a mi idõpontunk második baba lesz, Levente :D Apa benn lesz, az elsõ fiúnknál is benn volt, szegénykém már lelkileg készül rá. de mondtam neki bármikor kimehet, ha úgyérzi nem bírja. Hogy érzem magam, utáltam az esõs idõt, most utálom a meleget és visszasírom az esõset. :D a vége már tényleg csak teher, sehogy sem kényelmes, húzódik a bõröm. jóslók is naná, hogy hajnalban jelentkeznek... mindenkinek kitartást majd még jelentkezzünk hajrá júliusi babák!
2-es!A te párod is kint lesz?akinek ezt mondjuk mindenki kiakad hogy:NEM LESZ PAPÁS SZÜLÉS????Hát milyen szülõk lesztek ti?nem is szeret a férjed eléggé stb....Te tapasztalsz ilyet?
Sziasztok! Én júli 20ra vagyok kiírva. Apás szülés lesz, remélem minden rendben lesz és nem apával kell többet foglalkozni, ha elájul...: :o) De nagyon szeretne bent lenni, fõleg miután tegnap megnéztük a szülõszobát, teljesen odavan, alig várja már. Elsõ baba lesz. kislány és Léna lesz a neve. Sajnos én is csak a szobából nézem a medencét és semmi étvágyam. Ma csak 1 kg barackot tudtam letolni és össz- vissz egy zsemlét. :( Én nem vizesedek és fogalmam nincs mi az a keményedés és a jóslófájás. :) Kitartás nektek ebben a melegben!
Szia. Én július 12-re vagyok kiírva :) 1 hete folyamatosan jóslóim vannak, kezd nagyon kimeríteni, de a baba még mindig nem tágít :) fiam lesz, Drew Adei-Boateng (apukája afrikai), angliában élünk, itt is fogok szülni, remélhetõleg vízben:) elsõ baba és ott lesz az apuka is végig, aki már nagyon izgatott :) ) Te hogy vagy ? fiú?lány?
én júli 10-re vagyok kiírva.elsõ baba, Balázs lesz.Apuka kint marad a szülés alatt...az elsõ "arany" órára jön be, és bent alszik velünk a kórházban.Jól érzem magam, bár már nem bánnám ha mehetnék a szülõszobára...Te?
A kérdező hozzászólása: Az az egészben a legszebb hogy nekem is július 15én van a szülinapom. Páromnak 17én
Július 8-ra vagyok, és nekem is Balázsom lesz mint az elsõ válaszolónak :) Második gyerek lesz, már van egy 2 éves kislányunk, aki most apával pancsol a medencében, én meg felpócolt lábakkal netezek, mert tiszta víz az egész (nah nem a medencézéstõl :( Apa bent lesz a szülésnél, az elsõnél is bent volt. Jósló fájások hol vannak hol nem, inkább csak haskeményedés , de az egész nap. Remélem Ti jobban bírjátok!
2-es vagyok. Én valahogy nem szeretném, hogy nézze a szenvedésemet, tudom, hogy nagy divat az apás szülés, de lehet, hogy csak szégyenlõs vagyok?:P Egyébként nem is bírja az ilyen "helyzeteket", én sem bírnám, pl. a fogorvosnál sem nézek oda, hogy milyen eszközöket használ...brrr! Az orvos is kérdezte, hogy a köldökzsinór elvágására sem akar bejönni, de szerintem kihagyjuk, bár ki tudja mi lesz belõle a végén. Nekem az is nagy segítség, hogy ott lesz a folyosón. Így is szinte azonnal láthatja majd a picit. Nem követheti mindig mindenki a "trendet", engem az sem érdekelne ha valaki a szomszédját hívná be magához a szüléshez, magánügy! :)
júl 20, elsõ baba, kislány, apa kint lesz de rettentõ izgatott, jobban aggódik, mint én, állandóan errõl beszél :) én is megkaptam a "lemarad a legmaghatóbb pillanatról stb" de erre mindig azt mondom, hogy a császáros, örökbefogadott, hirtelen született és apa nem ért oda típusú babákat akkor nem szereti az apjuk? Pedig a férjem állatorvos, bírná a látványt, csak én nem akarom, hogy bejöjjön, õ meg azt mondta, legyen, ahogy nekem jó, ha közben meggondolom magam, ott lesz
1-es voltam meg az 5-ös...
A kérdező hozzászólása: Jól vagyok habár a meleget nehezen viselem :) Kislány lesz és Réka Norina lesz a neve. Sajnos nem lesz bent mert külföldön dolgozik és pont nem ér haza csak utána nap. Ezért reménykedem hogy nem pontosan érkezik a kisasszony. És elsõ baba
Júli 17, kislány, apa kint marad, türelmetlenség és feszültség a meleg miatt.
Szia! Én Júli 25.re vagyok kiírva! Kicsit fáradékonyabb vagyok, nem igazán bírom ezt a nagy meleget.... Kicsit vizesedek is! Nálunk kicsi lány lesz Zoé lesz a neve és második baba! Apuka kint marad!

A 19. hétben vagyok és nem érzem még a baba mozgását, a hasam is alig növekedett valamit. A vizsgálatok alapján eddig minden rendben volt, de aggódom. Mikor lesz látványos és érezhető a terhességem? (Első baba)

Legjobb válasz: Az elsõ babás kismamák késõbb érzik meg az elsõ magzatmozgást. Én 17+5 hetes vagyok és a 16. héttõl érzem a picit. Sok kismama a bélmozgással is össze szokta keverni az ilyet mert amíg picike igazán hasonló.

Az elsõ babás kismamák késõbb érzik meg az elsõ magzatmozgást. Én 17+5 hetes vagyok és a 16. héttõl érzem a picit. Sok kismama a bélmozgással is össze szokta keverni az ilyet mert amíg picike igazán hasonló.
Elsõ baba, és nem vagyok kövér, mégis csak a betöltött 20. héten kezdtem érezni a mozgását. A hasam látványosan a 22. héttõl kezdett nõni. Ma már sokan azt hiszik, hogy mindjárt megszülök, pedig még csak a 27. hetet töltöttem.
:) Mintha én írtam volna ezt a kérdést...Én is ugyanígy éreztem, csak türelem :) Én legelõször 21 hetesen éreztem a mozgását, az a nap egy ünnep volt számomra, éppen Karácsony elõtt, azóta minden nap érzem hogy aktivál a kicsi drága :) Akkortól kezdett el hétrõl hétre növekedni a pocim. Boldog babavárást! 24h km
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszokat! Szép napot Nektek!
Lehet hogy neked picurka babád lesz, azért nem nõ annyira a pocakod :) én 16 hetes vagyok és ahhoz képest olyan nagy a hasam hogy mindenki azt hiszi iker lesz közben nem is csak hatalmas baba lesz :) )
elsõ naptól 28 nap a következõ elsõ nap. már ha 28 napos a ciklusod.
http://www.ciklus.hu ezt nézd meg és mindig írd be a naptárba

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!