Találatok a következő kifejezésre: Mi lesz MÁV biztosító ügyfeleivel (1 db)

Mi lesz a MÁV biztosító ügyfeleivel?

Legjobb válasz: Háát... Ha csak fel nem vásárolja õket egy másik társaság akkor szivacs! A múltkor azt mondták 1 Mrd a hiány, és be kell fizetniük fejenként 10 000 Ft-ot, most kiderült 4 Mrd-ot sikkasztottak el! Az fejenként 40 000, vagy elvesztik a biztosítást, a károkat meg fizethetik zsebbõl! :( Itt egy cikk is: http://belsoseg.blog.hu/2008/05/05/mi_lesz_a_mav_biztosito_u..

Háát... Ha csak fel nem vásárolja õket egy másik társaság akkor szivacs! A múltkor azt mondták 1 Mrd a hiány, és be kell fizetniük fejenként 10 000 Ft-ot, most kiderült 4 Mrd-ot sikkasztottak el! Az fejenként 40 000, vagy elvesztik a biztosítást, a károkat meg fizethetik zsebbõl! :( Itt egy cikk is: http://belsoseg.blog.hu/2008/05/05/mi_lesz_a_mav_biztosito_u..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha veszek egy autót, amire már egész évre ki van fizetve a KGFB, és amit helyette veszek, arra is az előző tulaj által, mi a teendő? Le kell mondanom az enyémről a KGFB-t?

2

2013 jan.15. -én adtam el az autómat. Erre a félévre akkor be kell fizetnem a teljesítményadót a kocsira?

8

Auto végleges kivonása forgalomból. Törzskőnyv nélkül lehetséges?

1

Van egy papír nélküli honda nsr 125-ös motorom! Hogy tudom lepapíroztatni? Mennyibe kerülhet?

7

50es motorra biztosítást szeretnék kötni, milyen adatok szükségesek hozzá?

milyen információkat kellenek a biztositás megkötéséhez?
alvázszám,hengerűrtartalom stb. ?

2

2013. Március 17 van és még nem kaptam teljesítményadó csekket! Ez, hogy lehetséges? Mikor fogok kapni?

Úgy tudom március 21 a határidő! Hol lehetne ennek utána érdeklődnöm? Csepeli lakos vagyok!

3

Van egy robogóm, 4 éves, romániából behozott, adásvételivel, román forgalmival kivonatási papírokkal. Ezek alapjá le tudom rendszámoztatni Magyarországon?

3

Hogyan tudom forgalomba helyezni?

Egy régi motorkerékpárt néztem ki magamnak. Régóta nem volt fizetve utána semmi sem. Önkormányzat által ki lett vonva a forgalomból. Hogyan lehet vissza helyeztetni mik a feltételek esetleg anyagi dolgok érdekelnek.

1

Át kellene jelentenem a kocsit Németországba. Mikre van szükség?

Forgalmi, adásvételi szerződés megvan, eredetiségvizsgálat még őszről szintén, de a törzskönyvet nem találom. Muszáj mindenképpen újat igényelni, vagy anélkül is megy?
Köszönöm szépen előre is.

1

Autóvásálásnál egyből üzembentartó váltás is lehet?

Vettem egy autót.. Az én tulajdonomban lesz, megvan írva az adásvételi az én nevemmel a mai dátummal, papám nevére kellene írni a biztosítást hogy olcsóbb legyen.. Írhatok már most az ő nevére kötelezőt? Forgalmi még nincs. Ha megállítanak és az én nevem van az adásvételin, papámé a kötelezőn..Az ő neve pedig még sehol nem szerepel.. Ez jelenthet gondot? Okmányirodában lehet egyből tulajt is meg üzembentartót is váltani egyszerre?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!