Találatok a következő kifejezésre: Mi lesz MÁV biztosító ügyfeleivel (1 db)

Mi lesz a MÁV biztosító ügyfeleivel?

Legjobb válasz: Háát... Ha csak fel nem vásárolja õket egy másik társaság akkor szivacs! A múltkor azt mondták 1 Mrd a hiány, és be kell fizetniük fejenként 10 000 Ft-ot, most kiderült 4 Mrd-ot sikkasztottak el! Az fejenként 40 000, vagy elvesztik a biztosítást, a károkat meg fizethetik zsebbõl! :( Itt egy cikk is: http://belsoseg.blog.hu/2008/05/05/mi_lesz_a_mav_biztosito_u..

Háát... Ha csak fel nem vásárolja õket egy másik társaság akkor szivacs! A múltkor azt mondták 1 Mrd a hiány, és be kell fizetniük fejenként 10 000 Ft-ot, most kiderült 4 Mrd-ot sikkasztottak el! Az fejenként 40 000, vagy elvesztik a biztosítást, a károkat meg fizethetik zsebbõl! :( Itt egy cikk is: http://belsoseg.blog.hu/2008/05/05/mi_lesz_a_mav_biztosito_u..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

B kategóriás Jogosítvány megszerzése az új rendszerben? (a többi lent)

Szóval én már egyszer elkezdtem a jogosítványt és is jutottam a rutin órákig de aztán be kellet fejeznem.A KRESZ vizsgámat már l?hetem mert a 2 év b?ven letelt ezt tudom. De megvan az els?segély is . Tudtommal -nem tudom igaz-e - de azt nem kell újra tenni . Ezek szerint -ha persze ez igaz- az új rendszer szerint nekem két vizsgát kellene tennem ami a KRESZ és a forgalmi (mert,hogy az egybe van rutinnal az új rendszer szerint)

8

Vezethetem így az autót?

A férjem nevén van,? kötötte rá a biztosítást.Most vett egy másik autót,ezért csak én fogom használni.Át kell írni vagy ilyenkor mi a teend??

3

Van egy Aprilia Scarabeo 125cm3is robogóm adásvételivel vettem nincsenek meg az eredeti papírjai, letudom ezt műszakiztatni és rendszámoztatni?

4

Személyigazolvánnyal külföldre lehetséges?

Katarba mennénk és ott átszállnánk egy másik járatra ami Vietnám felé repít. Az útlevelem lejárt de van személyigazolványom és vietnámi útlevelem.

13

Ha magyarországból angliába viszek egy segédmotort hogy kell ott forgalomba helyezni?

Hol kell elintézni? DVLA? vagy hol? Csak olyan írjon aki tudja is pls.

0

Mennyi idő alatt lehetne letenni a GKI vizsgát?

1

A nevemre tudom így íratni?

A forgalmiban szerepl? tulaj már meghalt, de eladta egy másik embernek, akinek megvan az adásvételi, namost ha én t?le megveszem, akkor a 2 adásvételi birtokában a nevemre tudom íratni?

10

Van Budapesten olyan iskola ahol okosba le lehet tenni a GKI vizsgát?

6

Magánszemély (hogy megkönnyítse az autó eladását) tud banki hitelre eladni autót? Részletek lent.

Vagyis a bank kifizeti az eladónak az autó árát, a vev? pedig a banknak törleszt?

2

Egy közuti baleset áldozata vagyok. Ha biztositó fizet, köteles vagyok a javitást számlákkal igazolni? Vagy megjavittathatom az auto számla nélkül is?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!