Találatok a következő kifejezésre: Mi lesz MÁV biztosító ügyfeleivel (1 db)

Mi lesz a MÁV biztosító ügyfeleivel?

Legjobb válasz: Háát... Ha csak fel nem vásárolja õket egy másik társaság akkor szivacs! A múltkor azt mondták 1 Mrd a hiány, és be kell fizetniük fejenként 10 000 Ft-ot, most kiderült 4 Mrd-ot sikkasztottak el! Az fejenként 40 000, vagy elvesztik a biztosítást, a károkat meg fizethetik zsebbõl! :( Itt egy cikk is: http://belsoseg.blog.hu/2008/05/05/mi_lesz_a_mav_biztosito_u..

Háát... Ha csak fel nem vásárolja õket egy másik társaság akkor szivacs! A múltkor azt mondták 1 Mrd a hiány, és be kell fizetniük fejenként 10 000 Ft-ot, most kiderült 4 Mrd-ot sikkasztottak el! Az fejenként 40 000, vagy elvesztik a biztosítást, a károkat meg fizethetik zsebbõl! :( Itt egy cikk is: http://belsoseg.blog.hu/2008/05/05/mi_lesz_a_mav_biztosito_u..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kötelező-e bejegyeztetni az üzemben tartó személyét átíráskor?

Nem rég vásároltam egy használt autót, de még átírás előtt állok. Édesapám nevére kötöttük meg a KGFB-t, mert kedvezőbbek a díjai.
Kötelező ezt a forgalmiban is feltüntetni? Ha a nevemre iratom a járművet, de nem jelölöm meg őt, mint üzembentartót, közben az ő nevére van kötve a biztosítás, történhet valami?
Igazából már van egy autó, aminél így csináltuk, de most sajnos 5 nap késéssel kötöttük meg a szerződést, és még nem is küldték ki a csekket, de elvileg holnap kellene átíratni, szóval egy kicsit aggódom, hogy nem problémáznak-e sokat...

Bárki volt már hasonló szituban, vagy tudja esetleg, hogy mi várható? :)
Köszi, üdv.

3

Meghaladhatja e a javítási összeg a biztosító által megállapított kár értéket?

Idegenhibás balesetet szenvedtem. A károkozó elismerte a felelősségét. Az autót, ami egyébként 5 éves, 300000km-t futott(taxi)szervízbe vitettem, mert a bal első kereket találták el, és nem tudtam hogy milyen sérülések történhettek a láthatókon kívül.-A javítási értékhatár 1100000Ft, de a szervíz még száz ezer forintot akar kérni tőlem, mondván hogy nem tud kijönni a biztosító által megállapított összegből.-Mit lehet tenni ilyen esetben? Nekem nincs ennyi pénzem, hiszen eleve kiestem a munkából 3 hétre.(avulásra hivatkoznak)

1

Kötelező biztosítás felmondása? (segédmotor)

AZ lenne a kérdésem,hogy meg szeretném szüntetni a segéd-motorkerékpáromra a kötelezőbiztosítást,mivel nem használom azt és van egy másik inkább arra kötnék mivel azt használom.Hogyan kell lemondani?
Azt írják írásban de mit írjak bele?
Egyébként Union biztosító.

Köszönöm a válaszokat!

5

Az "A2" kategóriás jogosítvánnyal pontosan mi a helyzet?

Az egyik autóiskola honlapján láttam, hogy van ilyen kategória. Azt írják hogy 35 kW vagy 0,2 kW/kg. A 35 kW az elektromos motorokra vonatkozik? Van megengedett maximális hengerűrtartalom a robbanómotoroknál? Vagy vezethetek akár egy 1800 ccm Hondát is ha nem haladja meg a teljesítmény/súly arány a 0,2 kW/kg-t?

2

Külföldön élö magyar állampolgárként az osztrák élettársam autójával akarok a gyerekeinkkel hazalátogatni. Vezethetem otthon az autót, kell kölcsönadái szerzödés? Otthon nincs semmilyen lakcímem.

1

A törzskönyvet csak akkor küldik ki használt autó vásárlásakor ha beérkezett a gépjármű szerzési illeték a NAVhoz, vagy az okmányirodai átírás után (de még a pénz beérkezése előtt)?

1

Auto biztosítás angliában?

valaki segítene hol találok olyan angol oldalt ahol az autók biztosítása van összehasonlítva?
1549cc alatt és fölött?
úgytudom ez a határ.

0

Érvényes kötelező biztosítás nélkül él a CASCO?

5

Ilyen esetben mit tehet a biztosító?

A helyzet a következő: Egy társasházban lakunk, ahol van egy 2 férőhelyes parkoló placc. A környéken mindenki itt áll meg(Balaton part, főút) ha van hely. Ma épp beparkoltam, mire a placc melletti bolt tulaj felháborodva kérdezgeti, hogy van-e biztosításom. Én értetlenkedve álltam, de válaszoltam, h igen van, mire elkezdte mutogatni az üzlet falát, ahol én elvileg neki mentem 3 hónapja. Kérdésemre, miből gondolja, hogy én voltam, azt válaszolta, hogy mert csak az én autómnak van ilyen méretű lökhárítója. Nevetve(azt hittem először, hogy viccel)megkérdeztem, hogy komolyan, csak ennek az egy autónak(honda civic) van ekkora???
Mire ő komoly arccal közölte, hogy bizony csakis ennek az egyetlennek van ekkora! És még hozzátette, hogy de ne aggódjak, a biztosítóm fizet....
1. Mivel csak én használom a kocsit 2 éve, biztos vagyok benne, hogy nem én mentem neki,
2. A kocsin semmi sérülés nincs.

A kérdés tehát az, hogy mit tehetek ilyen esetben? Vagy csak üres szódobálások a boltos részéről a fenyegetőzések?
Esetleg ha mégis feljelent(vagy mit csinálnak ilyenkor?) hogy bizonyítom, hogy nem én voltam?
Egyáltalán foglalkoznak ilyesmivel?

Válaszokat előre is köszönöm!

3

Benzin probléma?

Mitől van az hogy a motoromban ha sokáig (3 hónap) hagyom benne a benzit a tankjában akkor megzöldül, megromlik. Sajnos a karbiba is a réz dolgok zöldek lesznek (trutymósak). A benzinszűrő pedig el is tűnik tehát a réz elporlik. Gondoltam olyanra is hogy a benzin megkezdi a rezet, mert a réz oxidja,patinája pont zöld és emiatt lesz zöld. A kitisztítom meg minden, akkor üzemképes még a moci zöld benyával is de az égésképe is zöld
Azt nem tudom is itt várok tapasztalatokat hogy a szűrőnél ha félig van pl a tank akkor a fél szűrőt rohassza el ameddig ér, vagy pl: a szűrű feléig van a tankba és csak a felénél porlad el is ugy mintha a benzint tetején úszna pl kis víz és csak vékony csíkba porlasztja el a rezet a szűrőnél középütt(mintha a kismennyiségű víz enné meg a szűrőt)

Én arra lennék kiváncsi főleg hogy miért okozza ezt a benzin, mert azt tudom hogy megromlik de annak oka is van és főleg ez érdekel.
Ez több motornál is gondot okoz, nekem babettában csinálja, kipróbáltam másik útángyártóttal (szűrőt) és gyári szűrőjével de azokkal is meg volt ez a gond.
Ha jól tudom ilyen szűrő van a 350 jawakban is

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!