Találatok a következő kifejezésre: Mi lesz MÁV biztosító (1 db)

Mi lesz a MÁV biztosító ügyfeleivel?

Legjobb válasz: Háát... Ha csak fel nem vásárolja õket egy másik társaság akkor szivacs! A múltkor azt mondták 1 Mrd a hiány, és be kell fizetniük fejenként 10 000 Ft-ot, most kiderült 4 Mrd-ot sikkasztottak el! Az fejenként 40 000, vagy elvesztik a biztosítást, a károkat meg fizethetik zsebbõl! :( Itt egy cikk is: http://belsoseg.blog.hu/2008/05/05/mi_lesz_a_mav_biztosito_u..

Háát... Ha csak fel nem vásárolja õket egy másik társaság akkor szivacs! A múltkor azt mondták 1 Mrd a hiány, és be kell fizetniük fejenként 10 000 Ft-ot, most kiderült 4 Mrd-ot sikkasztottak el! Az fejenként 40 000, vagy elvesztik a biztosítást, a károkat meg fizethetik zsebbõl! :( Itt egy cikk is: http://belsoseg.blog.hu/2008/05/05/mi_lesz_a_mav_biztosito_u..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha KRESZ elméleti vizsgán a sikeres vizsga után aláírásnál nem írtam oda a második keresztnevemet, de viszont a számítógépen is mind a kettő megjelent akkor mi a teendő?

Aláírtam és a vizsgabiztos nem szólt semmit, meg sem nézte, pedig a személyimen is mind a két név rajta van. Ett?l még érvényes a vizsga, ugye?

2

Tényleg kell 2013-ban a kismotorkerékpárokra is rendszám?

http://www.sportmotor.hu/motoros_hirek/motor/muszaki-vizsga...

5

KRESZ vizsgára mit kell magammal vinnem, ha már van kismotorból jogosítványom?

az iskola intézi helyettem a dolgokat, legalábbis a papíron amit aláírtam ez állt. Jogsi, személyi, lakcímkártya és ennyi?

1

Elhagytam a személyimet. Az új csináltatásánál elfogadják a diákigazolványomat? Vagy azzal nem igazolhatom magamat?

4

Mit mondjak a központi okmányirodában, hogy sürgősséggel kapjam meg a jogsimat?

B kategóriás jogsim van, és nemrég tettem le A-ra a forgalmi vizsgát. Meg is jött a papír amivel mehetek az okmányirodába, de sima ügyintézéssel az még 1 hónap míg megjön. Ajánlották a Visegrádi úti központi okmányirodát, hogy ott lehet sürg?sséggel intézni, csak indokolni kell miért. Vajon mit mondhatnék amibe nem köthetnek bele?

8

A gépkocsi átirásának milyen lehetőségei vannak?

A feleségem nevén lév? gépkocsit át akarja iratni az én nevemre.A legkisebb költség tekintetében vannak-e lehet?ségek?

6

Fiatal korú (15 éves) irathat a saját nevére egy robogót?

És a kötelezô biztosítással mi a helyzet, azt lehet fiatalkorúként ?

4

Ha történt egy közúti baleset, ahol nem én voltam a hibás és, már mindent elintéztem a kárszakértőt várom, hogy lesz tovább?

Arra lennék kíváncsi hogy ,ha a kárszakért? esetleg irreálisan kevés összeget fog mondani vagy megállapítani azt megtámadhatom-e vagy hogy zajlik ez ebben az esetben?

5

Mit kell majd bevinnem okmányirodába?

Az a helyzet hogy én még tavaly kezdtem el rakni az A1 et és csak idén sikerült(bukás/társhiány miatt). Az els? forgalmi bukásom még az arcképes igazolványba van de a mostani sikeres forgalmi vizsgámról nem kaptam csak egy másolatot a vizsgabiztostól.Szerdán megyek az oktatómhoz az igazolásért hogy kikérhetem a jogosítványomat.Mit kell vinnem majd az okmányirodába mert szerdán akkor egyb?l bemegyek és kb mennyi id? mire elkészül?

1

Horvátországban kapott parkolás büntetést kiküldik magyarországra?

Nyaralásom alatt kaptam horvátban egy mikuláscsomagot,amit nem fizettem be.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!