Találatok a következő kifejezésre: Mi lesz, elkapom az infulenzát (2 db)

Mi lesz, ha elkapom az infulenzát?

26 hetes kismama

Legjobb válasz: Ha belázasodsz,akkor az elsõ dolgod a doki legyen,mert ilyenkor nem jó ha nagyon lázas vagy,és õ majd megmondja,h mit kell szedned.Amúgy meg ha elég erõs a szervezeted,és minden rendben van a vitaminháztartással,akkor nem hiszem,h el fogod kapni.(Sok-sok vöröshagyma és savanyúkáposzta jó a meghûlések ellen,teli vannak C vitaminnal,és a hagyma gyulladáscsökkentõ is.)

Ha belázasodsz, akkor az elsõ dolgod a doki legyen, mert ilyenkor nem jó ha nagyon lázas vagy, és õ majd megmondja, h mit kell szedned.Amúgy meg ha elég erõs a szervezeted, és minden rendben van a vitaminháztartással, akkor nem hiszem, h el fogod kapni.(Sok-sok vöröshagyma és savanyúkáposzta jó a meghûlések ellen, teli vannak C vitaminnal, és a hagyma gyulladáscsökkentõ is.)
Szia! Én már elkaptam és 24 hetes terhes vagyok. Komolyabb lázzam nem volt, de az oros azt mondta hogyha belázzasodok akkor kötelezõ lázat csillapítani, mert az én lázas állapotom árt a babának. És azt is elmondta, hogy ugyan minden orrcseppre rá van írva hogy kismamáknak nem szabad, de ha a terhes nõ nem kap rendesen levegõt, az jobban árt a babának mint az az egy-egy csepp orrcsepp. Ha mégis beteg lennél, akkor torokfájásra sok-sok méz ( a fenyõméz a legjobb ), sok-sok nem túl forró citromos tea, sok pihenés, láz esetén lázcsillapító. Mivel a kismamák jórésze vitaminokat szed a terhessége alatt szerintem hamar le lehet küzdeni az influenzát.
A láz árt a babának, azt feltétlenül csillapítani kell! Megelõzésképpen vegyél a gyógyszertárben Oscillococcinum-ot, az egy homeopátiás szer, terhesen is szabad szedni! Heti egy tubus elszopogatásával jó eséllyel megelõzheted az influenzát és ha mégis elkapod, napi 2-3 tubussal gyorsabban gyógyulsz! Boldog, betegségmentes babavárást kívánok!

Nem lesz baja a babámnak, ha elkapom az infulenzát? Mivel kezelhetem magam?

29 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Feleslegesen ne stresszeld magad, köztudott hogy terhesen a legegészségesebb egy nõ, gondolom szedsz valamilyen vitamint is. Ha mégis lázas lennél keresd fel az orvosod, nekem azt mondták hogy inkább a gyógyszer mint a magas láz, mert a láz nagyobb károkat okoz mint egy gyógyszer.

Szia! Feleslegesen ne stresszeld magad, köztudott hogy terhesen a legegészségesebb egy nõ, gondolom szedsz valamilyen vitamint is. Ha mégis lázas lennél keresd fel az orvosod, nekem azt mondták hogy inkább a gyógyszer mint a magas láz, mert a láz nagyobb károkat okoz mint egy gyógyszer.
Magát a lázat kell csillapítani, én kérdeztem a gyszertárban, és a Rubophent mondták, és csak ha nagyon muszáj.Ne idegeskedj a babának az influenzavírustól nem lesz baja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!