Találatok a következő kifejezésre: Mi lesz, elkapom az (9 db)

Oltasd be a fiadat is az apját is.
A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerül az oltás és felnötnek hol lehet ilyet venni receptre vagy csak ugy?A háziorvosa adja be neki?
Ha megkapja az oltást, úgy is elkaphatja, enyhébbek lesznek a tünetek. Az én nagy gyerekeim annó nem kaptak védõoltást ellene, mert nem volt. Az oviban elkapták, de alig volt rajtuk 10-20 pötty. Hát, igen..az apukánál veszélyes lehet, nála lényegesebb az oltás..
felnõttkorban is a háziorvos adja be. azt nem tudom, hogy ingyenes-e, szerintem inkább tõle kérdezzétek meg. Az apukának én is mindenképpen beadatnám, mert felnõtt korban veszélyesebb. A gyerkõc meg jobb is ha elõbb-utóbb átesik rajta. Ezekre azt mondják, jobb minél elõbb túllenni rajta:-)

9 hetesen ha elkap az influenza és magas lázam lesz az végzetes lehet a babára? És persze az egészet virus okozza. Felenk sokan betegek és nagyon félek én is mi lesz a babával?

Legjobb válasz: A magas láz lehet veszélyes, szóval próbáld megelõzni, hogy elkapd a vírust! Ha tudsz, akkor maradj otthon, pihenj sokat, igyál minél több folyadékot, sok gyümölcsöt egyél, szedd a vitaminokat rendesen, öltözzködj rétegesen, persze a párodra is figyelj oda, nehogy õ vigye haza! De ha beteg is leszel, amíg nincs lázad, nincs baj. Ha lázas lennél, akkor pedig azonnal hívd a dokidat. Vagy már most kérdezd meg tõle, hogy ilyen esetben mit tehetsz majd.

A magas láz lehet veszélyes, szóval próbáld megelõzni, hogy elkapd a vírust! Ha tudsz, akkor maradj otthon, pihenj sokat, igyál minél több folyadékot, sok gyümölcsöt egyél, szedd a vitaminokat rendesen, öltözzködj rétegesen, persze a párodra is figyelj oda, nehogy õ vigye haza! De ha beteg is leszel, amíg nincs lázad, nincs baj. Ha lázas lennél, akkor pedig azonnal hívd a dokidat. Vagy már most kérdezd meg tõle, hogy ilyen esetben mit tehetsz majd.
Megtörténni persze megtörténhet, de 9 hetesen már kevesebb az esélye, inkább 4-5 hetes korban elkapott influenza tesz nagy kárt sok embrióban. Javaslom neked az OSCILLOCOCCINUM homeopátiás készítményt mely kifejezetten influenza megelõzésre és a kifejlõdött betegség kezelésére kiváló. Megelõzésre heti 1 pellet kell bevenni, 1 dobozban 6 db pellet van. Kismamák is szedhetik. Boldog babavárást!!
Szia. Próbáld kerülni az olyan helyeket, ahol beteg emberek vannak, persze ha erre van lehetõséged. Ha mégis elkapnád, akkor a láz ami a leginkább veszélyt jelenthet, ezért nagyon fontos, hogy csillapítsd. Nekem is volt az elején nagyon magas lázam, algopirynt szedtem rá, és nincs semmi baja a babának. Sok folyadék, lázcsillapító, és nem lesz végzetes. Vigyázz magatokra! 35 hetes kismama.
mikor terhes voltam, megkérdeztem ezt a domikimtól, azt mondta, hogy nem veszélyes a babára, csak a magas láz nem tesz jót. azt kell minél hamarabb csillapítani. az interneten is utánanéztem, de ott is azt találtam, hogy a terhesség alatt összeszedett influenza nincs hatással a magzatra.
nem hinném

Van egy 50 cm2 es motorom és megjött az éves biztositásom nem olyan sok 9000Ft de nincs pénzem! űHa elkap a rendőr mi lesz? Elvehetik a jogsim?

17/L

Legjobb válasz: A jogsit éppen nem veszik el, de feljelentenek, az meg sokkal-sokkal drágább lesz, mint 9k.

A jogsit éppen nem veszik el, de feljelentenek, az meg sokkal-sokkal drágább lesz, mint 9k.
addig míg ki nem fizeted addig ne járj vele mert ha elkapnak az sokba fog neked kerülni !A jogsit nem veszik el de sok lesz a büntetés. Fizesd ki valahogy nem sok ez a 9000 ft és akkor legalább nem kell félned hogy elkapnak.
Attol függ hol használod. nekem 3 éve nincs biztositás a motoromon, csak városba hasnzálom, még nem állitottak meg
Szia! Nem tudom melyik biztosítónál vagy de nekem is 50 köbös motorom van én a K&H biztosítónál vagyok és az éves díjam 2615 FT , szerintem válts olcsóbbra ;)
Nekem az éves az Union-nál 4035Ft, az a 9000 nemtúl jó. Amúgy szerintem nemlehet 50 négyzetcentiméteres motor max 50cm3-as:D
Utolsó vok: Amúgy meg ne a saját nevedre írasd, mert minnél fiatalabb vagy, annál többet kell majd fizetned. Vagy apukád vagy anyukád, esetleg nagypapád nevér írasd és akkor kevesebb lesz sokkal. Az enyém is apa nevén van.


Mi lesz, ha elkapom az infulenzát?

26 hetes kismama

Legjobb válasz: Ha belázasodsz,akkor az elsõ dolgod a doki legyen,mert ilyenkor nem jó ha nagyon lázas vagy,és õ majd megmondja,h mit kell szedned.Amúgy meg ha elég erõs a szervezeted,és minden rendben van a vitaminháztartással,akkor nem hiszem,h el fogod kapni.(Sok-sok vöröshagyma és savanyúkáposzta jó a meghûlések ellen,teli vannak C vitaminnal,és a hagyma gyulladáscsökkentõ is.)

Ha belázasodsz, akkor az elsõ dolgod a doki legyen, mert ilyenkor nem jó ha nagyon lázas vagy, és õ majd megmondja, h mit kell szedned.Amúgy meg ha elég erõs a szervezeted, és minden rendben van a vitaminháztartással, akkor nem hiszem, h el fogod kapni.(Sok-sok vöröshagyma és savanyúkáposzta jó a meghûlések ellen, teli vannak C vitaminnal, és a hagyma gyulladáscsökkentõ is.)
Szia! Én már elkaptam és 24 hetes terhes vagyok. Komolyabb lázzam nem volt, de az oros azt mondta hogyha belázzasodok akkor kötelezõ lázat csillapítani, mert az én lázas állapotom árt a babának. És azt is elmondta, hogy ugyan minden orrcseppre rá van írva hogy kismamáknak nem szabad, de ha a terhes nõ nem kap rendesen levegõt, az jobban árt a babának mint az az egy-egy csepp orrcsepp. Ha mégis beteg lennél, akkor torokfájásra sok-sok méz ( a fenyõméz a legjobb ), sok-sok nem túl forró citromos tea, sok pihenés, láz esetén lázcsillapító. Mivel a kismamák jórésze vitaminokat szed a terhessége alatt szerintem hamar le lehet küzdeni az influenzát.
A láz árt a babának, azt feltétlenül csillapítani kell! Megelõzésképpen vegyél a gyógyszertárben Oscillococcinum-ot, az egy homeopátiás szer, terhesen is szabad szedni! Heti egy tubus elszopogatásával jó eséllyel megelõzheted az influenzát és ha mégis elkapod, napi 2-3 tubussal gyorsabban gyógyulsz! Boldog, betegségmentes babavárást kívánok!

Mi lesz ha elkapom az influenzát? 6 hetes terhes vagyok.

Boltban dolgozom,lesz-e valamilyen következménye a babára nézve ha elkapom az influenzát?

Legjobb válasz: szia én 8hetes terhesen voltam otthon 2hétig 38fokos lázzal,betartva az orvosok utasításait nem lehet baj. sok boldogságot 6hós kisfiú anyukája

szia én 8hetes terhesen voltam otthon 2hétig 38fokos lázzal, betartva az orvosok utasításait nem lehet baj. sok boldogságot 6hós kisfiú anyukája
Én 14 hetesen kaptam el, 3 hétig nem bírtam kigyógyulni belõle. Én is betartottam az orvos utasításait, mindenrõl megkérdeztem, szinte napi szinten beszéltünk.

Nem lesz baja a babámnak, ha elkapom az infulenzát? Mivel kezelhetem magam?

29 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Feleslegesen ne stresszeld magad, köztudott hogy terhesen a legegészségesebb egy nõ, gondolom szedsz valamilyen vitamint is. Ha mégis lázas lennél keresd fel az orvosod, nekem azt mondták hogy inkább a gyógyszer mint a magas láz, mert a láz nagyobb károkat okoz mint egy gyógyszer.

Szia! Feleslegesen ne stresszeld magad, köztudott hogy terhesen a legegészségesebb egy nõ, gondolom szedsz valamilyen vitamint is. Ha mégis lázas lennél keresd fel az orvosod, nekem azt mondták hogy inkább a gyógyszer mint a magas láz, mert a láz nagyobb károkat okoz mint egy gyógyszer.
Magát a lázat kell csillapítani, én kérdeztem a gyszertárban, és a Rubophent mondták, és csak ha nagyon muszáj.Ne idegeskedj a babának az influenzavírustól nem lesz baja.
A kérdező hozzászólása: itt egy link: http://www.youtuberepeater.com/watch?v=ouwGAtjfPNQ&name=Saku..
105. körül
A kérdező hozzászólása: Pontosabban nem tudod?
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, jó volt.Köszi! :)

Családomban mindenki megkapta az oltást, de mi van ha így is elkapja a pici babám a H1N1-et? Mert azt mondják hogy az oltottak is elkaphatját, csak gyengébb tünetek lesznek.

A babám 4 hós anyatejes,nem visszük tömegbe,én is csak nagyon ritkán járok vásárolni,demi van ha véletlenül haz hozza valamelyikünk?

Legjobb válasz: Reméljük nem kapja el. Én úgy tudom (lehet rosszul), hogy attól még hogy a védõoltást valaki megkapta még fertõzhet. Vigyázzatok magatokra, én adok a babámnak még Cebion cseppet, és heti egy oscillo-t is. Anyatejes, 3 hós. Minden jót! BUÉK!

Reméljük nem kapja el. Én úgy tudom (lehet rosszul), hogy attól még hogy a védõoltást valaki megkapta még fertõzhet. Vigyázzatok magatokra, én adok a babámnak még Cebion cseppet, és heti egy oscillo-t is. Anyatejes, 3 hós. Minden jót! BUÉK!
Igen elkaphatják, én ezért nem oltattam. AZok is fertõzhetnek akik be vannak oltva csak nem veszi észre, hogy beteg. Én nem akartam, hogy az legyen hogy véletlenül elkapom és megfertõzöm a babám, úgy hogy nem is tudok róla. Ha mindig kezet mostok és nem hagyjátok, hogy más "koszos" kézzel hozzányúljon, akkor el lehet kerülni. Csak jobban oda kell figyelni a higiéniára. Ne vidd olyan helyre ahol elkaphatja. Mást nemigen tudsz tenni.
Kedves kérdezõ ! Az oc. -ot hogy adod neki ?
Bocsi, de nekem azt mondták a gyógyszertárban, hogy a Cebion cseppet egy éves kor felett ajánlják a babáknak. Én is akartam venni a 8 hós fiamnak, de lebeszéltek róla.
Nekem a háziorvos azt mondta, hogy az én védõoltásom által a baba is védett lesz... (a tejbõl átmegy) hát nem tudom... a Cebion cseppeket nekünk két hónapos korában már javasolta a doki mikor náthás volt
Hiába vagy beoltva, attol mert te nem betegszel meg, a vírust hordozhatod és fertõzöl, én ezért nem oltattam. Cebion-c-t adhatsz a babádnak, max.10 cseppet.Oscillot, heti 1 ampullát kevés vízben feloldod és kiskanállal megeteted vele. Jo egészséget, boldog új évet! 2 kislány anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!