Találatok a következő kifejezésre: Mi lenne legjobb (445 db)

Egy garnélás akvárium összerakásán gondolkozom, de nem tudom pontosan hogy mi lenne legjobb hozzá. Van egy 50 literes akváriumom és egy aquael fan 3 plus belső szűrőm. Ti mit gondoltok?

Tudom hogy az áramlás nem jó a garnéláknak de az erőssége állítható bár ezt még eddig nem próbáltam. Milyen világításra van szükség ha viszonylag igénytelen növényeket tervezek berakni, és konkrétan mi lenne a legjobb? Milyen aljzat legyen? Mennyivel nehezebb a garnélák tartása(red cherry-hez hasonló tűrőképességüekre gondoltam)

Legjobb válasz: Mennyivel nehezebb a tartásuk mihez képest? Egyébként a FAN 3 kosarát érdemes lesz beharisnyázni, mert beszívja õket, vagy simán belemásznak maguktól. Fény elég olyan 15 Watt is, ha igénytelen növényeid lesznek. Írd le az akvárium méreteit, aztán ha kell, linkelek egy olcsó lámpát, ami jó.

Mennyivel nehezebb a tartásuk mihez képest? Egyébként a FAN 3 kosarát érdemes lesz beharisnyázni, mert beszívja õket, vagy simán belemásznak maguktól. Fény elég olyan 15 Watt is, ha igénytelen növényeid lesznek. Írd le az akvárium méreteit, aztán ha kell, linkelek egy olcsó lámpát, ami jó.
A kérdező hozzászólása: A halak tartásához mérten gondoltam. Az Akvárium méreteit sajnos nem tudom most megmondani mert nincs kéznél és nem emlékszem. A Power compact fénycsõrõl mi a véleményed?
Az, hogy simán jó, csak kevés a választék színüket tekintve. Az vegyen Power kompaktot, aki természetes fényen túl nem vágyik extrémebbre, szóval enyhe lilás vagy kékes árnyalatokra.
A kérdező hozzászólása: Milyen aljzatot tudsz ajánlani?
Inkább sötétet. Nekem bazaltzúzalék van. Tök jól mutat a Manado vagy Pro-Soil is, csak drágábbak. Ezek táptalajok.
Az aquael szûrõket nagyon egyszerû garnélabiztossá alakítani. A szivacs közepén van egy mûanyag izé, ami magában is a helyén tartja a cuccot. Csak le kell venni a külsõ mûanyagot, és kész is a garnélabiztos powerhead szûrõ. Lásd itt: http://akvaguru.hu/kepek2/egyeballat/garnelas.jpg
A kérdező hozzászólása: bocs, sera plant color
A kérdező hozzászólása: nekem 18 wattos kelett vo lna és 865 vagy 895.. most már mind1.. van sera plant color, meg sylvana aqua star... szép fény hatást ad, gyönyörû...
A kérdező hozzászólása: hozzá teszem nagyon jól néz ki fény most, nagyon tetszik...
860-asból van 15 wattos is, tungsgram boltban vettem. http://maps.google.hu/maps?saddr=Budapest, +R%C3%A1k%C3%B3czi..
A kérdező hozzászólása: elmentem tungsramba, 17es vili bécsi út 60 valamennyinél.. mondta mezeket 865, 895 ilyet akartam mondta ilye nincs, ezek csövek hossza ezek 30 wattos csövek... mind1 lényeg vettem sylvania auqa start 10000 kelvines hideg fehéres fényû... most ez van sera plat color mellett... ezt adta, ez volt legdrágább csõ.. mondtam nem akvarisztikai kell ha nem ilyenek..
A keletinél van egy tungsgram márkabolt, ott 860-asat kaptam, én azt használom. A 15W-os ezer valamennyi volt.
A kérdező hozzászólása: ahol lakom van 2 elektronikai bolt, ott nem volt egyikbe se, Pesten hol lehet kapni? és wie viel kostet?
A kérdező hozzászólása: sógoromnak plant color melett, bluy sky sera tropic sunvan ami elv, halak színét emeli ki, meg algának nem tesz jót, nem fognak úgy nõni, utóbbiban nem hiszek.. meg nekem érdekes nincs, halak ugyan olyan szépek...
a sera daylight vagy a sera tropic sun color is jo kombinacio
A kérdező hozzászólása: Platypus tudsz róluk linket küldeni?
A kérdező hozzászólása: 112 liter, mivel settes, 2 18 wattos 60 cm-es csõt lehet beletenni..:)
A 865-ösre szavazok. Esetleg 965, ha szereted a legjobbat és van rá pénzed. A háromsávos fénycsöveknek jobb a lumenértéke mint az akvarisztikai csöveknek.
Azt nem írtad, hogy hány literre, de szerintem egy sima háromsávos daylight elég mellé.
A kérdező hozzászólása: nekem csak 18 watt jó, ilyen akvárium settes, amibe megvan 60 centis 18 wattos csõ való:D nekem nem tetszenek üveg lap lenne és ilyen bóvlli világításokat tennék fel, lehet több lenne wattba.. de így fekete fedõvel szép..

Hogyan kezdjek ilyen vállalkozásba? Sajnos nem tudom mi lenne legjobb megoldás!

Van jó ötletem egy újabb vállalkozás beindítására, de nincs elég pénzem hozzá. Van olyan személy akinek van pénze és szívesen társulna velem, de azt akarom, hogy én irányíthassak és nem akarom, hogy bárki beleszóljon. Nekik még nincs ilyen téren tapasztalatuk és félek, hogy tönkre tennék a tervemet. Olyan megoldás érdekelne, hogy hogyan lehet bevonni valakit egy üzletbe úgy, hogy neki is jó legyen és az én kezemben legyen az irányítás! Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nagyon jól mondod! Én is ettõl tartok. Köszi! :)

A kérdező hozzászólása: Nagyon jól mondod! Én is ettõl tartok. Köszi! :)

Kaptam Egy Kiskutyát, puli de nem tudom mi lenne a legjobb név neki mi lenne a legjobb név?

A kutya fiú, szeret játszani és állandóan bejön a szobámba

Legjobb válasz: Ha nekem pulim lenne, Bogáncsnak hívnák :)

Ha nekem pulim lenne, Bogáncsnak hívnák :)
Ja, a Bogáncs az jó!:)
Ha pulim lenne én a Puli nevet adnám neki. Annyira tetszik a fajta neve, meg persze a fajta is. :)
Puli. :P Pl. Harry Potterben egy baglyot is így hívtak, szóval... xdd
A kérdező hozzászólása: köszi skacok :D
Majd mond meg, mi lett a neve! :D Elõzõ vagyok. Ja, és mééég... Borzos, Negro? :P
Leo :D mint a szulejmánban kedvenc sorozatom :D
A kérdező hozzászólása: az lett a neve hogy Negro :)
Na akkor már késõn írok neked, mert megvan a kutyus neve. Nekünk két pulink van, Suba és Bekecs.:-)

Mi lenne a legjobb megoldás?

A gyermekem ( 7 éves) nem akar az apukájával menni nyaralni (nyári kapcsolattartás- 3 hét), ezt meg is mondta neki, mire elkezdett neki ígérgetni hogy ide-oda elviszi csak menjen el vele. Erre nagy nehezen igent mondott. Fél órára rá, a szobájában magában sírdogált ( azt hittem beütötte valamijét),mire kérdésemre azt felelte, hogy ? nem akar elmenni az apjához és én mondjam meg neki. Felhívtam a gyámügyet, hogy mit lehet tenni, de ott azt mondták nem számít hogy a gyerek nem akar menni, mennie kell és nekem kell ?t biztatni. Sírógörcsei vannak amiatt, hogy el kell mennie! Viszont ha nem adom oda, végrehajtást fog kérni és akkor úgy viszi el....

Legjobb válasz: Szerintem a gyerekednek az lenne a legjobb, ha megbékélne az apjával. Ebben az ügyben Te sokat tehetsz. Bármelyik irányba. Ha Te megbékélsz az apával, sokat mondod a gyereknek, hogy az apja is nagyon szereti, és neki semmi köze ahhoz, hogy ti nem tudtok egymással élni, akkor a gyerek is jobban rendben lesz. Ha akár csak tudat alatt is, de "támogatod" õt abban, hogy az apjánál lenni neki rossz, és sokkal jobb neki, amikor veled van, akkor nincs mit csodálkoznod egy ilyen reakción. A gyerekek simulékonyak, sokszor mondják azt, amirõl úgy vélik, a szüleik azt akarják hallani. Ez a "kicsik" túlélési stratégiája. Magukévá teszik mások szabályait, értékrendjét stb. Beolvadnak a közösségbe, ahol élnek. Ez így teljesen természetes. Ezért a szülõk, nevelõk felelõssége minden ilyen esetben, hogy akár a saját személyes érdekeiket felülbírálva nézzék a gyerek érdekét.

Szerintem a gyerekednek az lenne a legjobb, ha megbékélne az apjával. Ebben az ügyben Te sokat tehetsz. Bármelyik irányba. Ha Te megbékélsz az apával, sokat mondod a gyereknek, hogy az apja is nagyon szereti, és neki semmi köze ahhoz, hogy ti nem tudtok egymással élni, akkor a gyerek is jobban rendben lesz. Ha akár csak tudat alatt is, de "támogatod" õt abban, hogy az apjánál lenni neki rossz, és sokkal jobb neki, amikor veled van, akkor nincs mit csodálkoznod egy ilyen reakción. A gyerekek simulékonyak, sokszor mondják azt, amirõl úgy vélik, a szüleik azt akarják hallani. Ez a "kicsik" túlélési stratégiája. Magukévá teszik mások szabályait, értékrendjét stb. Beolvadnak a közösségbe, ahol élnek. Ez így teljesen természetes. Ezért a szülõk, nevelõk felelõssége minden ilyen esetben, hogy akár a saját személyes érdekeiket felülbírálva nézzék a gyerek érdekét.
meg kell beszélni a kicsivel, hogy miért nem akar az apjával lenni... Hogyha pl. azért nem mert addig téged nem lát, akkor mi lenne, hogyha azt csinálnátok, hogy mindennap elviszi valahová az apja este pedig a saját ágyában aludna?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. A helyzet az, hogy én sohasem mondtam egy rossz szót sem az apukájára. Ettõl függetlenül a viszonyunk tényleg nem jó. Ezért is vagyok meglepõdve, mert 5 éve váltunk el és eddig ez nem volt probléma. kb. 1 hónapja kezdõdött. Ráadásul még azt is mondta nekem nem rég, hogy tudja hogy az apja hazudik neki, mert látja a szemében...puff
De nem mondja miért nem akar menni? Vagy esetleg megkérdezhetem ti miért váltatok el?Mert gondolom, ha bántotta volna, akkor a közelébe se lenne engedve? Lehet, hogy csak a barátaitól nem szeretne elszakadni ilyen hosszú idõre. Ennyi információval nehéz választ adni, mert biztos ki váltotta valami. Akkor már könnyebb lenne, ha leírnád a helyzetet.A ti kapcsolatotokat, a gyerek álláspontját...stb.
Vajon mi történhetett egy hónapja ami miatt nem akar menni a gyerek? Talán bántotta vagy kiabált vele? Biztos volt valami olyan dolog ami a gyerekben rossz emlék maradt. A gyámügyet sem értem mert ezzel a gyerekednek árt ha kényszerbõl kell mennie és minél jobban erõlteted annál inkább nem akar majd találkozni az apjával. Esetleg nem lehetne megbeszélni ezt az apával? Ha igazán szereti a gyerekét akkor szerintem hagyná inkább a programokat késõbbre és nem erõsködne.
Kedves utolsó! Sajnálom ami veled történt. Az írásod alapján örülök neki, hogy minket nem köteleztek arra, hogy apánkkal legyünk, szerencsére lemondott rólunk. De jobb is így. Kérdezõ! Beszélgess el a gyerekkel, hogy miért nem akar az apjához menni.
A kérdező hozzászólása: sziasztok! Nagyon sokat beszélgetek Vele errõl, de ha szóba kerül, mindig könnybe lábad a szeme, hogy errõl nem is akar beszélni és hogy unja már ezt az egészet.De konkrét dolgot nem mondd. Tart az apjától, mert engem is lelkileg terrorizált az apja még régen, és lelkileg zsarolt, szerintem a gyerkõccel is ezt csinálja. Látom rajta, hogy megakar felelni mindkettõnknek...:( Elég sok minden történt mostanában, új városba költöztünk, új ovi, nekem hosszú idõ egyedüllét után új szerelem. A mostani páromat nagyon szereti, mindig lerajzol bennünket együtt, mint egy család. :) szinte mindennap ilyen rajzokat hozunk haza az oviból. Gondoltunk rá, hogy lehet jobban érzi magát velünk....

Mi lenne a legjobb döntés? Mit tegyek?

Volt egy baratom, 4 honapot voltunk együtt, tegnap szakítottunk. Nagyon kikészültem,Õ vette el az szüzességemet. Azért lett vége mert.. hat vegulis unatkoztam es talalkoztam egy fiuval aki adott rivot es bevettem belole 10 et.. majdnem leallt a szivem, es õ mentett meg. De maganal hagyott par szemet. be is vette...ezelott megigerte h nem fog szivni, mar egyszer meg is bocsatottam neki, de megint megtette. és még Õ van felháborodva szakított. azt mondja feltekeny, meg h neki tul eros volt a poraz.. ha most osszejonnenk nem szívna (elvileg) de mar nem tudom mit higgyek.. azt mondja h jobb lesz igy nekem. szerintetek mit csinaljak?

Legjobb válasz: Mi a lóf*$zért vettél te be 10 rivot? (egyáltalán 2-es volt vagy 0.5-ös?). A legjobb döntés az lenne, ha mindketten abbahagynátok a kábítószerezést, szép napot.

Mi a lóf*$zért vettél te be 10 rivot? (egyáltalán 2-es volt vagy 0.5-ös?). A legjobb döntés az lenne, ha mindketten abbahagynátok a kábítószerezést, szép napot.
A kérdező hozzászólása: 2 mg. -os. en nnem fogtam meg ilyet eletembe.. azt sem tudtam mi az.. nem vagyok ilyen! nem drogozok, csak kivancsi voltam. de mi legyen vele?.
Azt sem tudtad mi az de azért beveted... Õ meg füvezik, szép kis páros. Hogy mit tegyél? Semmit nem tudsz tenni látszik, hogy képtelenek vagytok bármiféle érett gondolkodásra nemhogy egy normális kapcsolatot fenntartsatok. 4 hónapig tartott, másnak eddig sem tart, lépjetek tovább, keress más pasit és kész. Most komolyan mit tudsz tenni? Szakított mert nem érzi jól magát veled, ennyi.
A kérdező hozzászólása: de eddig minden rendben volt.. egy ket hete van ez.. csak. akkor?.
Hagyd és pont!!

14éves nevelt lányom lebukott sorozatos hazudozásaiba! Mit tegyünk? Még nem beszéltünk vele erről de már érik a dolog, csak nem tudjuk mi lenne a legjobb! nem vagyunk az agresszivitás hívei, de érzi h valami gáz van!

neki mindene a gép!!!állandó msn---persze a fiúk írogatására válaszol,nekünk nem tetsz? szövegeket,elkezdett dohányozni is,s?t kiderült a hátunk mögött kibeszél és gúnyol minket s?t hazudozik h hogy átvert minket

Legjobb válasz: Oóó! Ne várjatok tovább,beszéljetek vele minél hamarabb!Nekem voltak olyan osztálytársaim akik így kezdték.Ma már ott tartanak,hogy több mint 3éve cigiznek(mi is 14évesek vagyunk!),nem tanulnak ergo suliban bukdácsolnak,hetente kijárnak bulizni,piálnak mint az állat(nem egyszer kerültek valahogy hullarészegen egyik haverhoz és másnap onnan mentek haza) és 17-18évesekkel lógnak...Vigyázz,nehogy a Ti lányotok is így végezze! A legjobb az lenne szerintem,ha leülnétek minél hamarabb beszélni vele.Magyarázzátok el neki,hogy amit most csinál azt késõbb meg fogja bánni,hogy hiába csinálja ezt sok tini nem ez a helyes út.Próbáljátok rá hatni,sok ötletem nincs,de Neked talán több van,hiszen ismered! Sok sikert! 14/L

Oóó! Ne várjatok tovább, beszéljetek vele minél hamarabb!Nekem voltak olyan osztálytársaim akik így kezdték.Ma már ott tartanak, hogy több mint 3éve cigiznek(mi is 14évesek vagyunk!), nem tanulnak ergo suliban bukdácsolnak, hetente kijárnak bulizni, piálnak mint az állat(nem egyszer kerültek valahogy hullarészegen egyik haverhoz és másnap onnan mentek haza) és 17-18évesekkel lógnak...Vigyázz, nehogy a Ti lányotok is így végezze! A legjobb az lenne szerintem, ha leülnétek minél hamarabb beszélni vele.Magyarázzátok el neki, hogy amit most csinál azt késõbb meg fogja bánni, hogy hiába csinálja ezt sok tini nem ez a helyes út.Próbáljátok rá hatni, sok ötletem nincs, de Neked talán több van, hiszen ismered! Sok sikert! 14/L
Nekem is volt egy ilyen korszakom, az az igazság. Sajnos ezen mindenki átesik. csak nem mindegy h milyen mélyre süllyed, és hogy fel tud e majd állni. Én eljutotta odáig, hogy megbuktam matekból.(igaz a pótvizsga összejött) Nagyon durva ügyeim voltak, és a szüleim az igazgató és tanáraim nagyon sokat beszéltek velem. Csakhogy mégsem ez volt ami megmentett.hane a büszkeségem. Leszartam h mit mondanak, nekem kellett rájönnöm, hogy ez így tovább nem megy. lehet, hogy ne fog azonnal észbe kapni, de figyeljetek oda rá. beszéljetek vele ha kell töbször.
ez mindenkivel megesik... majd megunja!
Hát amig nem beszélik meg a dolgokat addig azt fogja hinni a lányuk, hogy még mindig õ a király mert áttudja magukat verni. De szerintem nem kell nekiesni (én ha nekem esnek akkor csak elkezdem magam sajnálni hogy nekem milyen szigoró szüleim vannak és csak tovább csinálnám) szóval el kell mondani a kisasszonynak h ez maguknak nagyon nem tetszik és adjanak ultimátumot h mondjuk 1 hete h javulgasson.. Mindenképpen le kell állitani.. ha jól gondolom most megy 9.-be vagy max 8.ba.. mind2 év nagyon fontos az ember jövõje céljából.. ne most eresszen ki.. én is majdnem megszivtam h most elsõ félévben az volt a mottom h nemgáz úgyis csak az utolsó két év számit.. szerencsére hamar észbe kaptam és vagy másfél jegyet javitottam a bizimen elsõ félévtõl.. szóval.. hajrá.. 17L
én pont egy 15 éves gyerek vagyok és gondolhatom mi baja lehet.valószínûleg világfájdalom vagy ilyesmi.a legjobb ha hagyjátok egy kicsit, bármit tehet szabadon, igazat adtok neki és rendbe fog jönni.csak úgyérezhette h elvolt nyomva ezért hagy legyen kicsit szabad

Mi lenne a legjobb megoldás erre a helyzetre? Nem tudom mit csináljak!

Arról van szó, hogy külföldön kapott a párom munkát, ki is mentünk, pár hónapig ott voltunk, de most haza kellett jönni pár hétre.Itt szeretnék elmenni n?gyógyászhoz, meg szeretném hogy megnézzék a vasam, a hormonszintem, de nem tudom mit csináljak, mert a TB-m itt nincs fizetve.Lehet hogy a vizsgálatért külön nem is kéne fizetni, mert magánrendel?be megyek, csak a vérvételért, mert arra gondolom beutalót kapok majd.Nem tudom mit kéne tennem, fizessem be egy hónapra a TB-t, aztán szüntessem meg?Vagy ha nincs TB-m akkor nem tudom mennyibe kerülne a vérvétel, a vizsgálatok.Van esetleg valami jó megoldás?Tudnátok segíteni?Ja és annyi, hogy külföldr?l nem tudtam hozni igazolót az ottani biztosításról, mert még nem intéztük el mikor haza kellett jönni.

Legjobb válasz: A válaszhoz tudni kellene, hogy HOL kaptatok munkát : UNIÓ-s országban? (Mert az ottani biztosítás érvényes Mo-on is!) A legjobb lenne, ha felhívnád az Országos Egészségbiztosító Pénztár Ügyfélszolgálatát és ott kérnél tanácsot az egyedi problémádra. Ott minden érvényes jogszabályt és lehetõséget ismernek, itt mi csak találgatni tudunk.

A válaszhoz tudni kellene, hogy HOL kaptatok munkát : UNIÓ-s országban? (Mert az ottani biztosítás érvényes Mo-on is!) A legjobb lenne, ha felhívnád az Országos Egészségbiztosító Pénztár Ügyfélszolgálatát és ott kérnél tanácsot az egyedi problémádra. Ott minden érvényes jogszabályt és lehetõséget ismernek, itt mi csak találgatni tudunk.

Mi lenne a legjobb focicsapat?

Írjátok le a legjobbakat akik, szerintetek egy verhetetlen csapatot alkotnának :)

Legjobb válasz: Gera?? Na ne viccelj, a Fulhambe sem fér be, túl van már a legjobb évein. Egyébként a legjobb csapat nem arról szól hogy összevásároljuk a legjobb játékosokat mint a Real, meg Inter, mert hiába jók egyenként ha csapatként nem mûködnek.

Gera?? Na ne viccelj, a Fulhambe sem fér be, túl van már a legjobb évein. Egyébként a legjobb csapat nem arról szól hogy összevásároljuk a legjobb játékosokat mint a Real, meg Inter, mert hiába jók egyenként ha csapatként nem mûködnek.
utolsó: pláne hogy a West Bronwichban játszuj
Casillas-Sagna, Sergio Ramos, Puyol, Marcelo-Iniesta, Xavi, Özil-Ronaldo, Messi, Rooney. Ez elég gyilkos lenne :)
Neke ez. Casillas-Ramos-Piqué-Puyol-Xavi-Sneijder-Iniesta-Fabregas-Messi-CR-Van Persie. (ez mondjuk érdekes felállás lenne, de nekem tetszene :D)
Valdes, Dani Alves, Ramos, Pepe, Bale, Özil, Iniesta, Xavi, Ronaldo, Messi, Torres
és a barca
casillas, ramos, pepe, iniesta, CR7, torres, neymar, messi, drogba, puyol, xavi
Cardozót, Javi Garcia-t meg Saviolat sehol nem látom, pedig szerintem õk igen jók. Meg még Aimar is. Bocsi, Benfiquista vagyok.:D
Casillas (c) Alves, Ramos, Silva, Lahm, Fabregas, Essien, CR7, Silva, Robben, Benzema
A Madridból? nincs. Amúgy a Rómának szurkolok már a Capello éra óta.
A kérdező hozzászólása: Ezért mondtam h sokan, nem azt h MINDENKI. Am Digo neked van kedvenced?
Annyira szeretem Özilt mint kecske a kést.
A kérdező hozzászólása: Jó látni h sokan szeretitek Özilt. Sanchez szerintetek jó?
tegnap 18:55 Ja, fõleg úgy. Nem érdekel a PL ezért nem is figyelem hol játszik bocs. :)
Real Madrid Cf
A kérdező hozzászólása: Özil ügyes volt a Real-Bayernen! Kár h vesztettek :(
Iker Casillas, raul, ramos, xavi iniesta, fabregas, lampard, terry, drogba, ronáldo, messi.
A kérdező hozzászólása: Jajj Bocsánat most látom, hogy rosszul írtam a kérdést. Én focistákra gondolotam. Mint pl az enyém: Özil Sanchez Fernando Muslera Kaká Messi Gera Forlan
bocs, puyol helyett wayne roony

Mi lenne a legjobb megoldás? (legjobb barátnő)

Az a baj a legjobb barátn?mmel, hogy Õ nagyon szeret beszélni arról, aki neki tetszik, állandóan azt mondogatja, hogy Õ hogy imádja azt a srácot. Ezzel nem is lenne gond, mert nagyon örülök annak, hogy ennyire megbízik bennem. Csak olyankor engem egyszer?en nem hagy szóhoz jutni. Pedig Õ is tudja ki tetszik nekem. És én is olyan szivesen beszélnék neki/vele err?l, mert tényleg Õ a legjobb barátn?m, és tényleg megbízom benne.

Legjobb válasz: Ha ezt így, kulturáltan és kedvesen elmagyarázod neki, az jó is lesz szerintem. A legjobb út mindig az egyenes beszéd! Ha továbbra sem hagy szóhoz jutni, érdemes elgondolkoznod rajta,hogy tényleg a legjobb barátnõd-e. Egy barátság alapja, ha a két fél egyenlõ, tehát egyenlõ mértékben meg kell hallgatnotok egymást. Remélem hasznos voltam. L/19

Ha ezt így, kulturáltan és kedvesen elmagyarázod neki, az jó is lesz szerintem. A legjobb út mindig az egyenes beszéd! Ha továbbra sem hagy szóhoz jutni, érdemes elgondolkoznod rajta, hogy tényleg a legjobb barátnõd-e. Egy barátság alapja, ha a két fél egyenlõ, tehát egyenlõ mértékben meg kell hallgatnotok egymást. Remélem hasznos voltam. L/19
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Igen, hasznos voltál. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!