Találatok a következő kifejezésre: Mi lenne jó, h ha amikor (3 db)

Mi lenne a jó, h ha amikor először hazahozzuk majd a babát, ha csak 3asban legyünk jópár órát vagy jöjjenek a családjaink egyből megnézni a picit?

Legjobb válasz: Szia! Nekem amikor a nõvérem jött haza a pici babával, az elsõvel, ott voltak ugye õk hárman (tesóm+férje+baba), Anyu+Apu, én a tesója+a párom, illetve tesóm Anyósa, a Mama, sógor+sógornõ. Nem érezte a tesóm, hogy sokan lennénk.

Szia! Nekem amikor a nõvérem jött haza a pici babával, az elsõvel, ott voltak ugye õk hárman (tesóm+férje+baba), Anyu+Apu, én a tesója+a párom, illetve tesóm Anyósa, a Mama, sógor+sógornõ. Nem érezte a tesóm, hogy sokan lennénk.
Nálunk az én kérésemre a kórházban nézték meg, és mikor hazamentünk csak 3an voltunk: párom, baba meg én. Nagyon jól esett a pár nap nyugi, a benti zsongás után. 2 nap múlva egy egy órára átjöt mindkét nagyszülõ páros, meg a nõvéremék, bõven elég volt ennyi a látogatókból. sõt... az elsõ 1 hétben fizikai fájdalom volt számomra ha más a karjába vette és babusgatta a babát...nehéz elszakadni, és elfogadni, hogy már nem csak én vagyok a minden neki. Számunkra 3 hetes koráig tartott az az idõszak, amig nagyon intim közegben akartunk csak lenni. A házi munkában párom segített, minden gond nélkül fõztem mostam takarítottam. Megõrültem volna ha bárki 1 óránál hosszabb ideig itt van. pláne ha ideköltözik... Ez az én tapasztalatom, bár tény hogy anyatigris típus vagyok, aki amúgy sem osztja meg szívesen az otthonát napokig mással, mármint ittlakás nálunk tabu (anyósnak!).
Szia. Itt lesz velünk anyukám egy hétig a szülés után. Természetesen akkor várni fog apukám és az öcsém is, de a többi rokont megkértem, hogy majd csak kb 6 hét után látogassanak meg minket. A barátok, ismerõsök meg kb amikor már elmúltunk 2 hónaposak. Üdv, 30 hetes kismami
Engem a párom(3ban jöttünk haza a kórházból)az anyukám és a növérem vártek itthon!Nekem nagyon jól esett hogy itt voltak velem 1hétig!:-)Az édasanyám nagyon sokat segített és tanácsot adott nekünk!Hálás vagyok érte elvégre ö nevelt fel engem is!:-)De a látogatókat én is csak 6hét után engedtem magunkhoz!Egyszerüen sírógörcsöt kaptam mikor beálított az anyósom 2hét után!Finoman értésére hoztam még korai a látogatásuk!volt is sértödés de elvégre a pici fiam a legfontosabb nem ök!Egy a lényeg ugy legyen minden ahogy te szeretnéd!:-)
Nálunk sincs apuka, pont mint ahogy írta valaki elõttem. Minket anyukám várt, egy hétig itt is volt, segíteni nekem hiszen szülés után nem valami fitt az ember, jól jön a segítség, na most van, amiben még jobban is tud segíteni egy nagyi, mint az apuka, mert azért õ már tudja pontosan, mit kell csinálni, nekem nagy segítség volt anyukám, pl jól elvolt a babával, amikor én zuhanyoztam, segített fürdetni, pelenkázni eleinte, mert elég gyenge voltam. Apukám kb. harmadnap jött fel (a kórházban persze mindenki látta), a többi rokon, ismerõs pedig olyan két hetesen nézte meg a babámat.
Mi hármasban voltunk itthon, és hihetetlen szép emlék számomra az elsõ nap! Csak néztük, ahogy alszik, szerettük amikor felébredt, a magunk sete-sutaságaival gondoskodtunk róla. Közben pedig olyan újabb szeretetkapocs alakult ki köztünk, ami örök. Mindketten hálásak voltunk a másiknak a gyermekünkért, és ha lehet, még jobban szerettük egymást, mint azelõtt. Most a második babánkat várjuk, ha hazajövünk négyesben leszünk. Biztos ennek is meglesz a varázsa.

Ha létrehoznál egy honlapot mik lennének rajta, mi az ami sztetek tök jó h van egy oldalon?

Legjobb válasz: Egy olyan oldal kellene,ami megmondaná mit szeretnék én igazán.

Egy olyan oldal kellene, ami megmondaná mit szeretnék én igazán.
Ha semmi ötleted nincs akkor minek akarsz honlapot?
win: http://www.twomilessolutions.com/wp-content/uploads/2009/10/.. azt tudod hogy a shift melyik? xD
A kérdező hozzászólása: köszi, igen tudom melyik a shift xd Csak a windows keyt nem tudtam, kipróbáltam de így sem jó:S
megnyomod a játékba a ctrl+shift+c-t egyszerre és egy kis csík fog megjelenni a tetején...ennyibõl áll az ablak..beírod a kódot, enter, és már kész is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!