Találatok a következő kifejezésre: Mi lenne jó, h ha (17 db)

Ha meghalnál.
Ne állj meg 13-nál.
A kérdező hozzászólása: az hogy 1 boci, 2 boci , 3 boci...ezzel megnyugtatom magam..nem h mi lesz 50 év múlva. :( de uncsim aztmondza hogy az még messze van..meg hogy szüleim se idõsek 39 éves anya 41 apa

Mi lenne a jó, h ha amikor először hazahozzuk majd a babát, ha csak 3asban legyünk jópár órát vagy jöjjenek a családjaink egyből megnézni a picit?

Legjobb válasz: Szia! Nekem amikor a nõvérem jött haza a pici babával, az elsõvel, ott voltak ugye õk hárman (tesóm+férje+baba), Anyu+Apu, én a tesója+a párom, illetve tesóm Anyósa, a Mama, sógor+sógornõ. Nem érezte a tesóm, hogy sokan lennénk.

Szia! Nekem amikor a nõvérem jött haza a pici babával, az elsõvel, ott voltak ugye õk hárman (tesóm+férje+baba), Anyu+Apu, én a tesója+a párom, illetve tesóm Anyósa, a Mama, sógor+sógornõ. Nem érezte a tesóm, hogy sokan lennénk.
Nálunk az én kérésemre a kórházban nézték meg, és mikor hazamentünk csak 3an voltunk: párom, baba meg én. Nagyon jól esett a pár nap nyugi, a benti zsongás után. 2 nap múlva egy egy órára átjöt mindkét nagyszülõ páros, meg a nõvéremék, bõven elég volt ennyi a látogatókból. sõt... az elsõ 1 hétben fizikai fájdalom volt számomra ha más a karjába vette és babusgatta a babát...nehéz elszakadni, és elfogadni, hogy már nem csak én vagyok a minden neki. Számunkra 3 hetes koráig tartott az az idõszak, amig nagyon intim közegben akartunk csak lenni. A házi munkában párom segített, minden gond nélkül fõztem mostam takarítottam. Megõrültem volna ha bárki 1 óránál hosszabb ideig itt van. pláne ha ideköltözik... Ez az én tapasztalatom, bár tény hogy anyatigris típus vagyok, aki amúgy sem osztja meg szívesen az otthonát napokig mással, mármint ittlakás nálunk tabu (anyósnak!).
Szia. Itt lesz velünk anyukám egy hétig a szülés után. Természetesen akkor várni fog apukám és az öcsém is, de a többi rokont megkértem, hogy majd csak kb 6 hét után látogassanak meg minket. A barátok, ismerõsök meg kb amikor már elmúltunk 2 hónaposak. Üdv, 30 hetes kismami
Engem a párom(3ban jöttünk haza a kórházból)az anyukám és a növérem vártek itthon!Nekem nagyon jól esett hogy itt voltak velem 1hétig!:-)Az édasanyám nagyon sokat segített és tanácsot adott nekünk!Hálás vagyok érte elvégre ö nevelt fel engem is!:-)De a látogatókat én is csak 6hét után engedtem magunkhoz!Egyszerüen sírógörcsöt kaptam mikor beálított az anyósom 2hét után!Finoman értésére hoztam még korai a látogatásuk!volt is sértödés de elvégre a pici fiam a legfontosabb nem ök!Egy a lényeg ugy legyen minden ahogy te szeretnéd!:-)
Nálunk sincs apuka, pont mint ahogy írta valaki elõttem. Minket anyukám várt, egy hétig itt is volt, segíteni nekem hiszen szülés után nem valami fitt az ember, jól jön a segítség, na most van, amiben még jobban is tud segíteni egy nagyi, mint az apuka, mert azért õ már tudja pontosan, mit kell csinálni, nekem nagy segítség volt anyukám, pl jól elvolt a babával, amikor én zuhanyoztam, segített fürdetni, pelenkázni eleinte, mert elég gyenge voltam. Apukám kb. harmadnap jött fel (a kórházban persze mindenki látta), a többi rokon, ismerõs pedig olyan két hetesen nézte meg a babámat.
Mi hármasban voltunk itthon, és hihetetlen szép emlék számomra az elsõ nap! Csak néztük, ahogy alszik, szerettük amikor felébredt, a magunk sete-sutaságaival gondoskodtunk róla. Közben pedig olyan újabb szeretetkapocs alakult ki köztünk, ami örök. Mindketten hálásak voltunk a másiknak a gyermekünkért, és ha lehet, még jobban szerettük egymást, mint azelõtt. Most a második babánkat várjuk, ha hazajövünk négyesben leszünk. Biztos ennek is meglesz a varázsa.

Miéért van az h ha levegőt veszek szúr a 2 vállam és a hassam fellett is vmi? Mit lehetne tenni? Ha futok mégjobban fáj. Most pedig jó lenne h jó formában lennék. Vki segítsen

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz, lehet, hogy tüdõgyulladás. De 2 héten belül meg lehet szabadulni attól is, ah idõben mész el az orvoshoz. Nekem is az volt, de már meggyógyultam. Viszont ha elhúztam volna a dolgot, sokkal súlyosabb lehetett volna. (Vagy akár halálos, ha szívizomgyulladást is kapok..)

Menj el orvoshoz, lehet, hogy tüdõgyulladás. De 2 héten belül meg lehet szabadulni attól is, ah idõben mész el az orvoshoz. Nekem is az volt, de már meggyógyultam. Viszont ha elhúztam volna a dolgot, sokkal súlyosabb lehetett volna. (Vagy akár halálos, ha szívizomgyulladást is kapok..)

Ha létrehoznál egy honlapot mik lennének rajta, mi az ami sztetek tök jó h van egy oldalon?

Legjobb válasz: Egy olyan oldal kellene,ami megmondaná mit szeretnék én igazán.

Egy olyan oldal kellene, ami megmondaná mit szeretnék én igazán.
Ha semmi ötleted nincs akkor minek akarsz honlapot?

Lehet hülyeségnek hangzik de mit lehet csinálni h előbb megjöjjön (1-2 napara gondolok) mert nyaralás előtt 3-4 nappal jönne meg kb és az jó lenne ha addigra elmúlna?

Legjobb válasz: Ha szedsz fogamzásgátlót, azzal játszhatsz, hogy mikor jöjjön meg. Ha nem szedsz, akkor elmész a dokihoz és õ tud adni olyan gyógyszert, amivel szintél el lehet tolni. A citromlé, vörösbor és a többi népi gyógymóddal ne próbálkozz, mert mindenkinél más és más eredménye van.

Ha szedsz fogamzásgátlót, azzal játszhatsz, hogy mikor jöjjön meg. Ha nem szedsz, akkor elmész a dokihoz és õ tud adni olyan gyógyszert, amivel szintél el lehet tolni. A citromlé, vörösbor és a többi népi gyógymóddal ne próbálkozz, mert mindenkinél más és más eredménye van.
Ha nem szedsz gyógyszert, akkor sok esélyed nincs. Felelõsségteljes doki nem ad olyan gyógyszert és injekciót, amivel csak a nyaralás miatt elõbbre tudod hozni. Fél-egy évre bezavarhatja a ciklusodat, egy nyaralás nem elég indok ehhez, nem érhet ennyit az a pár nap.
Szerintem fölösleges elõrehoznod a menstruációdat.Lehet, hogy nyaralásba beleesik, de legfeljebb egy napra.Utána pedig sokkal jobb lesz. Hidd el.Nekem is volt már ilyen én nem zavartam meg .Meg ha te már vagy 15 éves akkor használhatsz tampont is!
A kérdező hozzászólása: és tamponnal menyire biztosnságos fürödni??(mondjuk úgy nehéz felrakin már az utolsó napokban vagy mivel lehet ezt könyebben megoldani??vagy lehet az utolsó napokban fürödni(tampon nélkül)??am 16 vagyok
Az o.b tamponokat nyugodtan használhatod.Ezek a legjobb fajták.És tampon nélkül inkább ne fürödj.Mert ilyenkor még lehet, hogy több is lesz, ha fürdessz.Ha tampont szeretnél használni akkor is a normál a legmegfelelõbb.Viszon fürdéshez amikor már a vége fele van jó lesz mini méret is de vigyázz hogy ezt a fajtát legalább 6-8 óránként cseréld

Lányok nálatok mit jelent az, hogy ha ezt mondjátok egy fiúra? "ha. Levá a h. at, egész jó fizimiskád lenne".

Legjobb válasz: Jól néznél ki rövid hajjal. Férfiként sem volt bonyolult megfejteni.

Jól néznél ki rövid hajjal. Férfiként sem volt bonyolult megfejteni.
Ha ezt így, ebben a formában mondta, akkor azt jelenti, hogy a szülei testvérek.

Egy fejéssel csak 15-max 20 ml tejcsi jön le mit lehet tenni h több legyen? Nagyon szeretnék tejcsit adni 7 hetes ikreimnek. Ha napi egy alkalommal is de jo lenne.

Segítsetek nekem lécci

Legjobb válasz: Nem szopiznak a manók? Mert a kisbabák sokkal többet képesek kiszopizni, mint amennyi fejéssel jön, ügyesebbek nálunk! :-) Ha szoptathatod õket, fõleg, ha gyakran mellre teszed, az stimulálja a tejtermelést és azt fogod észrevenni, hogy bizony anyatejen élnek. Próbáld meg!

Nem szopiznak a manók? Mert a kisbabák sokkal többet képesek kiszopizni, mint amennyi fejéssel jön, ügyesebbek nálunk! :-) Ha szoptathatod õket, fõleg, ha gyakran mellre teszed, az stimulálja a tejtermelést és azt fogod észrevenni, hogy bizony anyatejen élnek. Próbáld meg!
Volt tejbelövellésed? Szoptatod õket kezdetektõl fogva, vagy kaptak pótlást? Megmutatták a kórházban hogyan szoptasd az ikreket? Nagyon sok mindent kellene még tudni, hogy tudjunk válaszolni!
Napoi egy fejéssel nem is lesz több. Fejd rendszeresen, pl háromóránként. Meg fogod látni, hogy idõvel több lesz. A legjobb persze az lenne, ha az ikreidet tudnád minél többször mellre tenni.
Jó a fejõd? Próbálj ki más fajtát is ha tudsz. Nekem tudom, hogy nem jó. A babám szépen hízik. Egyeszer nem akart enni csak sirt. Fejni akartam és nem tudom csak 30 ml- kb 15 perc alatt. De ha megnyomtam akkor spriccelt, tehát volt még benne. Valószínûleg nem nekem való. Ha tudsz kérj kölcsön ismerõstõl kipróbálásra. Hátha. sok sikert.
win: http://www.twomilessolutions.com/wp-content/uploads/2009/10/.. azt tudod hogy a shift melyik? xD
A kérdező hozzászólása: köszi, igen tudom melyik a shift xd Csak a windows keyt nem tudtam, kipróbáltam de így sem jó:S
megnyomod a játékba a ctrl+shift+c-t egyszerre és egy kis csík fog megjelenni a tetején...ennyibõl áll az ablak..beírod a kódot, enter, és már kész is

Éreztél már így? Szived szerint bánod h szakítottál, eszed szerint tudod h semmi jó nem lenne ha kibékülnétek. Mit tettél?

Legjobb válasz: Visszamentem hozzá... Most ugyanott tartok: tudom hoyg semmi értelme, tudom hogy nekem igazából rossz vele, tudom hogy ennél magányosabb akkor sem lennék ha nem lenne nekem õ, de a szívem meghasad ha arra gondolok hogy nem lesz többé mellettem... pathelyzet...de nagyon szeretem - igen a kérdés jogos hogy mit szeretek benne :) nem ez a lényeg... MEnnyi idõt voltatok együtt, és mennyi idõs vagy te, és mennyi õ? Az sem mindegy... Meg hogy amúgy milyen volt a kapcsolatotok minõsége...mi volta probléma, miért gondolod hogy nem jó vele?

Visszamentem hozzá... Most ugyanott tartok: tudom hoyg semmi értelme, tudom hogy nekem igazából rossz vele, tudom hogy ennél magányosabb akkor sem lennék ha nem lenne nekem õ, de a szívem meghasad ha arra gondolok hogy nem lesz többé mellettem... pathelyzet...de nagyon szeretem - igen a kérdés jogos hogy mit szeretek benne :) nem ez a lényeg... MEnnyi idõt voltatok együtt, és mennyi idõs vagy te, és mennyi õ? Az sem mindegy... Meg hogy amúgy milyen volt a kapcsolatotok minõsége...mi volta probléma, miért gondolod hogy nem jó vele?
Igen éreztem. Kétszer szakítottunk, majd összejöttünk. ezután összeházasodtunk, most megint válunk, csak most bonyodalmasabb, mint mikor csak szakítás volt. és van baba is. mindenesetre tanultam. kutyából nem lesz szalonna.
én 3 év után otthagytam. Sok vaj volt már a fején, de szerettem. Nem mentem vissza hozzá akármennyire is fájt. 2 évig sírtam utána, bár sok barátom volt ezalatt az idö alatt. Nem bántam meg. Egy r*hadék, tapló, pénzes f*szfej lett, aki mindenkit eltapos. Sose lettem volna boldog mellette. Az az idöszak valóban fájdalmas amíg nem tudsz rá közömbösen tekinteni. Utána meg észreveszed, hogy milyen jó, hogy nem vele vagy. Fel a fejjel, az idö minden sebet begyógyít!:) 22/L
voltam már igy és három évig húztam nélküle, gondolkodtam hogy hogyan tovább. aztán kibékültem vele, együtt voltunk majdnem fél évet és újra szakitottam mert rájöttem, hogy inkább az eszemre kell hogy hallgassak. addig fogja azt súgni a szived hogy ö kell, amig nem leszel újra nagyon szerelmes, és nem fogsz valaki mást engedni a szivedbe. szerintem "keress" 1új szerelmet. de a döntés rajtad áll. 20/L
Én is szakítottam, és tudom, hogy jól döntöttem. És az az igazság, hogy már a szívem sem bánja. Hidd el neked is így a legjobb. Ilyen esetben az eszedre kell jobban hallgatni. Írtó rossz, de idõvel te is be fogod látni, hogy a hiányzás nem egyenlõ a boldogsággal és elégedettséggel. Tudod, hogy nem lehetsz mellette boldog, szóval ne akard visszakapni. Nem volt vele jó, inkább lennél vele, mint egy olyan emberrel, aki tiszta szívbõl szeret? Mert ki tudja, lehet, hogy sokkal jobban belészeretsz majd, mint az elõzõbe. Nem szabad ilyen lehetõséget elszalasztani csak azért mert hiányzik a régi. Hálistennek nekem sikerült ezen túllépni. És remélem nem fogok visszaesni. Neked is kitartást és sok szerencsét kívánok! Mégegyszer mondom, ne menj vissza, ha az eszed csak egy kicsit ellene van!
A kérdező hozzászólása: Szoktam találkozni másokkal, de nem tudom lekötni magam egyikükkel se, mert vhogy nincs meg az a fellángolás. Én meg nem tudom azt megtenni mint a volt barátom h jobb mint a semmi vkivel vagyok. Néha persze nagyon jól érzem magam egyedül is, de most vhogy nagyon magányosnak érzem magam :( Tudom h nem lenne jó ha kibékülnénk, nem is szeretném. De most ugy érzem hibáztam, õ legalább szeretett :( és vhol én is szerettem/szeretem, de már nagyon eltávolodtunk egymástól, helyrehozhatatlanul
elsõ vagyok ha már megtetted ezta lépést ne htrálj... menj, és éld az éelted. Valóban igaz: kutyából nem lesz szalonna. Én is négy éve csinálom ezt, és azt kívánom bár túl lennék rajta, de lépni nem bírok egyszerüen nem megy. Próbálj mással találkozgatni hátha segít!
Ilyen helyzetben vagyok most. Van az, akivel kihûlt a kapcsolatunk, szakított, de én még mindig akarom õt és szeretem, bár utóbbi idõben nem éreztem magam jól mellette, de jobb volt mint most nélküle, és van a mostani barátom aki él-hal értem, de én nem tudom õt szeretni és a másikat szeretem. Most az a tervem, hogy visszaszerzem a régi párom és inkább szenvedek mellette...
visszamentem hozzá, aztán most megint szakítottunk
Te nem tehetsz róla, hogy beleszerettél. Azt hitted õ az igazi (sok embere hisszük azt hogy Õ az). Velem is volt már ilyen. Találkozgattam egy másik sráccal, és megszerettem, és idõvel elfelejtettem Õt. Neked is ezt ajánlom:)
A kérdező hozzászólása: Én annak idején szakítottam, neki vban barátnõje azóta(bár ugy tudom nem igazán boldog, csak jobb mint egyedül lenni), nekem senkim. Ennek lassan egy éve. Néha nagyon magányos vagyok, és félek h soha nem lesz senkim, és h hülye voltam ott hagytam
Szerintem ne menj vissza hozzá. Én egy srác után 1 évig sírtam, azt hittem nem élem túl hogy vége. Ismerkedtem srácokkal, de egyikbe se tudtam beleszeretni, mígnem megismertem a jelenlegi páromat, akinél szintén úgy tünt az elején hogy nem tudok szerelmes lenni, de aztán a kedvességével, figyelmességével, szerelmével, türelmével, napról-napra egyre jobban szerettem, és kb 5 hónap után jutottam el arra a szintre hogy teljesen bele vagyok habarodva és boldogabb vagyok mint valaha bárkivel. Nagyon örülök hogy vele vagyok és nem az exemmel. Nem szabad hátrafele nézni, elõre nézz csak! Ráadásul az idõ elõrehaladtával hajlamosak vagyunk elfelejteni a rossz dolgokat, ami megtévesztõ lehet. Én úgy érzem megtaláltam a hercegem.... te is elõbb-utóbb megtalálod a tiéd, csak légy türelemmel.

Szakitottam a baratommal es most ujra joban vagyunk, nem akarok vele jarni de ugy gondlom h lefekudnek vele, o lenne az elso es mar nagyon szeretnek lenni valakivel. Mit ereznek ha megtennem?

Legjobb válasz: hát ha megteszed akkor az elején örülni fogsz neki, de ha majd valakibe szerelmes leszel akkor nagyon fogod bánni, hogy miért voltál olyan türelmetlen és miért nem vártál még egy kicsit ugyhogy szerintem légy türelemmel csak azért mert hajtanak a hormonok ne feküdj le vele!!eljön majd az idõ amikor biztos leszel abban h ezt te tényleg akarod

hát ha megteszed akkor az elején örülni fogsz neki, de ha majd valakibe szerelmes leszel akkor nagyon fogod bánni, hogy miért voltál olyan türelmetlen és miért nem vártál még egy kicsit ugyhogy szerintem légy türelemmel csak azért mert hajtanak a hormonok ne feküdj le vele!!eljön majd az idõ amikor biztos leszel abban h ezt te tényleg akarod
Szerintem is bánni fogod. Egy ember olyasvalakivel feküdjön le akit szeret is.
Szerintem ne tedd meg, mert amikor eljön az újabb szerelem, akkor bánni fogod, hogy nem akkor és azzal tetted meg elöszõr, aki szeret téged és te is õt.Ne kapkodd ezt el, gondold át alaposan, nehogy megbánd utána.
Talán leginkább ürességet éreznél. Amikor meg valakivel tényleg szerelemmel együtt vagy, akkor megértenéd, mennyivel többet adhat egy olyan kapcsolatban a szex.
Én is voltam így... Szerencsére nem tettem meg mert pár hónapra rá jött a nagy Õ akivel azóta is együtt vagyunk. Ha megtennéd, megbánnád... Nagyon... Rosszul éreznéd magad késöbb miatta, hidd el! ÉS akkor mi van ha 17 vagy? Semmi... Csak olyannak add aki megérdemli!!!
Mikor én is szakítottam a párommal , rá 1hónapra lefeküdtünk nah és azóta megint összejöttünk és 2, 5éve már együt vagyunk:D
Ham már dugtatok akkor semmi sem fog máshogy lenni... Visszatér majd belétek az az érzés mintha együtt lennétek és ennyi. Ha csak sex van abból nem lesz baj! Bánni meg nincs mit megbánni!!! Jó szexet nem lehet meg bánni!!!:D
A kérdező hozzászólása: de mar 17 vagyok es eppen azert gondoltam ra mert nem kozonbos meg szamomra
de a szüzesség elvesztését meg lehet bánni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!