Találatok a következő kifejezésre: Mi lenne jó, h (62 db)

Fültágesz Ömm van egy kis gondom vele, mégpedig hogy eléggé gennyes meg néha vérzik is kb olyan 3mmerre sikerült kitágítanom kb 4-5 nap alatt Most hagyjam ekkorára egy darabig? Mi lenne jó h lemenjen a gyulladás? és hogy ne kelljen kivennem

Legjobb válasz: Nagyon gyorsan tágítottad sajnos. Ha most kiveszed akkor valószínûleg teljesen összeforrna a lyuk. Én azt csinálnám hogy egy kisebbre cserélném. (Mondjuk 1-1,5 mm). Ne sajnáld azt a 3 mm-t, mert ha benne hagyod akkor nagyon nehezen fog begyógyulni, és csak hetek múlva fogod tudni megint tágítani.

Nagyon gyorsan tágítottad sajnos. Ha most kiveszed akkor valószínûleg teljesen összeforrna a lyuk. Én azt csinálnám hogy egy kisebbre cserélném. (Mondjuk 1-1, 5 mm). Ne sajnáld azt a 3 mm-t, mert ha benne hagyod akkor nagyon nehezen fog begyógyulni, és csak hetek múlva fogod tudni megint tágítani.
Egyáltalán nem tágitottad gyorsan, én 6mm-re tágitottam kb 5 óra alatt, fájt mint a pusztulat, de nem volt kedvem szarakodni vele heteking. Normális ha gennyedzik meg vérzik, hagyd benne annyi ideig ameddig már nem fog, aztán tágíthatod tovább. Ha elérted azt amekkorát akartál onnantól kezdve néha fertõtlenítsd és akkor nem fog, és büdös sem lesz
Ha meghalnál.
Ne állj meg 13-nál.
A kérdező hozzászólása: az hogy 1 boci, 2 boci , 3 boci...ezzel megnyugtatom magam..nem h mi lesz 50 év múlva. :( de uncsim aztmondza hogy az még messze van..meg hogy szüleim se idõsek 39 éves anya 41 apa


Valaki tud mondani olyan recepteket, ételeket amik egészségesek? Konkrétan h mi lenne jó reggelire, ebédre stb.

diabéteszes vagyok (1es tipusu tehát semmi köze az életmódomhoz) ugyhogy jó lenne ha azért szénhidrát is lenne benne. köszi :))

Legjobb válasz: Köszönöm :))

A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) )

Anyám apám elvált már jó rég óta, minden második hétvégén nála kell lennem, hallottam h mivel emúltam 14 éves ezért eldönthetem h melyik szülőmnél vagyok é egy értelmes tudna választ szeretnék vagy belinkelni tövényrészt?

a kérdés kibővitve apám akaratos az van amit ő akar soha se hagy nekem semmit amit én szeretnék minden 2. hétvégén nála kell lennem és a telkén dolgoznom kell 14 éves elmultam azt hallottam h eldönthetem h melyik szülömnél vagyok erről szeretnék kapni egy választ vagy egy belinkelt jogot/törvényt h ne kelljen hozzá járnom.

Legjobb válasz: Utolsó gondolom neked nem váltak el a szüleid ,úgy hogy nem tudhatod milyen [email protected] érzés olyannal lenni akivel még csak egy légtérbe sem akarsz lenni. A bíróságon volt ez a döntés hogy 2 hétvégén nála kell legyél, vagy anyukáddal közös megegyezéssel? Nem tudom ,hogy lehetséges az hogy te döntsd el azt hogy ne találkozz leve.. Maximum annyit hogy melyik szülõddel szeretnél élni. Különben egy cipõben járunk.... :D

Utolsó gondolom neked nem váltak el a szüleid , úgy hogy nem tudhatod milyen [email protected] érzés olyannal lenni akivel még csak egy légtérbe sem akarsz lenni. A bíróságon volt ez a döntés hogy 2 hétvégén nála kell legyél, vagy anyukáddal közös megegyezéssel? Nem tudom , hogy lehetséges az hogy te döntsd el azt hogy ne találkozz leve.. Maximum annyit hogy melyik szülõddel szeretnél élni. Különben egy cipõben járunk.... :D
Abban dönthetsz, hogy kivel akarsz élni, de a láthatáshoz az apádnak joga van. Havi 4 napot csak kibírsz.
Szia meny el hozzá de ne dolgozz ha azt mondja hogy csináld ne csináld és kész....légy akaratos hisz kamasz vagy :D

Kamionos szeretnék lenni de egy elég jo nevű iskolában jarok 4 es általánossal amikor az osztályfőnök megkérdezte hogy mi szeretnék lenni mondtam, h kamionos erre kiborult akárcsak a szüleim. Szerintetek tényleg szégyen? 14f

Legjobb válasz: Hát csak gondold át: eléggé jól tanulsz, ergo ha továbbra is tartod a teljesítményedet és minden esélyed megvan rá, hogy elvégezz egy jó egyetemet, amivel utána itthon is és külföldön is (ahol szeretnéd) jól megélsz, úgy, hogy napi 8 órát dolgozol, fizikailag nem megterhelõ munkát. Míg kamionosként van, hogy hetekig úton vagy, szinte esélytelen, hogy normális családod legyen mellette, alig van szabadidõd és ráadásul az állandó vezetés fizikailag is megterhelõ hosszútávon...

Hát csak gondold át: eléggé jól tanulsz, ergo ha továbbra is tartod a teljesítményedet és minden esélyed megvan rá, hogy elvégezz egy jó egyetemet, amivel utána itthon is és külföldön is (ahol szeretnéd) jól megélsz, úgy, hogy napi 8 órát dolgozol, fizikailag nem megterhelõ munkát. Míg kamionosként van, hogy hetekig úton vagy, szinte esélytelen, hogy normális családod legyen mellette, alig van szabadidõd és ráadásul az állandó vezetés fizikailag is megterhelõ hosszútávon...
Még várd ki a végét, hogy késõbb milyen jegyeid lesznek. A középiskola nagyon vízválasztó. Semmi probléma nincs azzal, ha kamionos szeretnél lenni, annyi, hogy attól éretségizz le, ezután tanulj valami szakmát, akár fõsuli, ettõl még nyugodtan elmehetsz kamionozni pár évet, ha meguntad, tudsz mást is csinálni.
Azért nem akarják mert ha jó tanuló vagy akkor el tudsz menni egy normálisabb helyre ahol normálisan fizetnek. Én kamionos vagyok de amikor elmondtam anyámnak kb 2 hétig látni se akart mert apám is kamionos volt és balesetben meghalt. Szerintem hallgass rájuk.
Dehogy szégyen, csak szeretnék, ha továbbtanulnál. Egyébként abban igazuk van, hogy a mai világban jobb, ha több lábon állsz, több szakmád van. Tanulj, amíg csak tudsz, utána is lehetsz még kamionos, ha akarsz, a tanultság nem kizáró ok.
A kérdező hozzászólása: A tanárok azt mondják, hogy csk abban lehetsz sikeres amit szeretsz csk az én esetemben nem...
elõször érettségizz le, nem árt, ha van egy diplomád, mert igaz a nélkül is lehetsz sofõr, de jól jön és a szüleid is jobban érzik majd magukat. aztán kamion és PÁV2 jogsi... ha PÁV1-et csinálsz. személyt is szállíthatsz, ha elbukod, a 2-es még járhat. de asszem ráérsz még :)
Nehéz szakma.Van ismerõsöd aki kamionos?akár itthon dolgozol akár külföldön, be leszel zárva egy fülkébe hetekre.Ezt sokan nem bírják, és még a családról nem is beszéltem :)
Hallod, én most hagyom ott. Vagyis ha kamionos akarsz lenni akkor inkább úgy legyél az hogy családod ne legyen és ne belföldön legyél mert egy kalapszar az egész. Én karácsony óta itthon vagyok, egyszer mozdultam meg akkor is 1 hétig voltam távol szaros 30.000Ft-ért. Most találtam egy másikat, spanyolba fogok járni, sokkal jobb a fizetés de sokkal többet is kell menni. Kb 2 hetente 1x fogok hazajönni. Gondold meg.

H mondjam el a szüleimnek h már nem vagyok szűz? Azért lenne jó elmondani mert fertőzést is kaptam a páromtól és félek h egyből mit szólnának.

Legjobb válasz: odaállsz anyukád elé, hogy összeszedtél valamit és szeretnél elmenni a nõgyógyászhoz, vigyen el.. lehet hogy a barátodtól kaptad, ugyanis lefeküdtetek. (bár hogy kaptad el ha védekeztetek... ha meg nem elég felelõtlenség volt)

odaállsz anyukád elé, hogy összeszedtél valamit és szeretnél elmenni a nõgyógyászhoz, vigyen el.. lehet hogy a barátodtól kaptad, ugyanis lefeküdtetek. (bár hogy kaptad el ha védekeztetek... ha meg nem elég felelõtlenség volt)
A kérdező hozzászólása: Védekeztünk!Csak mondom bocsi nem jól fogalmaztam.Már használtam rá egyébként canestent de nem használt.
Ha tudják, hogy együtt szoktatok aludni, akkor szerintem nem is feltételezik, hogy szûz vagy. Barátnõm beszélgetése 12 éves kislányával: "- Anya, te elmesélted anyukádnak, amikor elveszítetted a szûzességed? - Nem, kislányom. - És azóta tudja már? - Valószínûleg sejti."
Lehet attól is, ha allergiás vagy rá.
Fertõzés miatt menj el dokihoz, oda nem kell anyuka. Bár jobb ha elõtte elmondasz neki mindent és együtt mentek el. De tényleg! Hány éves vagy? Miért nem védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Persze h védekeztünk.bocsi nem jól fogalmaztam.Hüvelyfertõzésem van.Valószínû h a gumitól.Hát biztos gondolják de még konkrétan nem beszéltem errõl velük.Köszi a választ
Hány éves vagy? Tudják, hogy van barátod? Tudják, gondolhatják, hogy lefeküdtetek? Stb..lehet, hogy nem is olyan vészes ez a kérdés, végül is a szüleid sem a Marson élnek :)
Jajj, akkor meg biztos tudják, hogy nem vagy szûz, ennyire nem hülyék.Az meg hogy van valami gond, pl.gomba az bármitõl kijöhet.Szóval nem kell rosszul érezned magad miatta, nem fog leszólni anyud szerintem :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyosak vagytok.De egyébként a gumitól is lehet igaz?Mert elõször erre gondoltam.Vagy nem tudom..
Caak állj oda elé, és mondd meg, hogy összeszedtél valamit, mert nagyon viszket, fáj, hójagocskák, piros..vagy amilyen, és hogy szeretnél elmenni nõgyógyászhoz, és segítsen, mert te nem tudod, ez hogy van most.

Az lenne a problémám amikor elindulok még tök jó egyenes a hajam buli elött amikor meg elérek valahova bekunkorodik. Mit tudnátok ajánlani h egyenes maradjon buli közben is a hajam? Főleg igy nyáron?

Legjobb válasz: Taft Heidi Klum fújos hõvédõjét :) és ha vasalás elõtt átszárítod egy körkefével,elõtte befújod ezzel,szuper egyenes marad:) én mondom,nagyon göndör a hajam:)

Taft Heidi Klum fújos hõvédõjét :) és ha vasalás elõtt átszárítod egy körkefével, elõtte befújod ezzel, szuper egyenes marad:) én mondom, nagyon göndör a hajam:)
Milyen hajvasalòd van?Mert ez függ attòl is .

A budapesti Macskafogó nevű helyen nagyon szigorúan nézik a 18as korhatárt? 3hét múlva betöltöm a 18at, és mivel a holnapi estét ide szerveztük jó lenne tudni h várható-e akadékoskodás a bejáratnál.

Legjobb válasz: Ezt szervezés elõtt kellett volna megtudakolni... egyébként én nem sok jóval kecsegtetlek, az utóbbi egy évben a szórakozóhelyeket nagyon ellenõrzik, így õk is jobban betartják a szabályokat.

Ezt szervezés elõtt kellett volna megtudakolni... egyébként én nem sok jóval kecsegtetlek, az utóbbi egy évben a szórakozóhelyeket nagyon ellenõrzik, így õk is jobban betartják a szabályokat.

Mi a véleményetek erről a konfigról, milyen VGA-t ajánlotok hozza ( játékra lenne ) és még mit kéne cserélni h jó gamer gép legyen? ( konfig lent )

-CPU típusa AMD Sempron 130, 2583 MHz (13 x 199) -Alaplap neve MSI GF615M-P33 (MS-7597) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) -Alaplapi lapkakészlet nVIDIA nForce 7025-630a, AMD K10 -Rendszermemória 1920 MB DIMM2: Kingmax FLFE85F-C8KM9 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 592 MHz) (7-7-7-19 @ 518 MHz) (6-6-6-16 @ 444 MHz) -Lemezes meghajtó SAMSUNG HD253GJ SCSI Disk Device (250 GB, 7200 RPM, SATA-II) -Táp 450w ( a márkáját nem tudom ) -Optikai meghajtó : asus ATAPI iHAP122 9 ATA Device -Ház :

Legjobb válasz: Ebben mindent...

Ebben mindent...
Hogy ebbõl játékra alkalmas gép legyen, ahhoz kukáznod kéne az egészet, és venni egy teljesen újat. A Sempron mellé tökmindegy, milyen videokártyát raksz, tíz éves játékok esetleg jól mennek majd, más nem.
+1 az elõzõknek. Nem érdemes ráfeccölni pénzt.
Ebbõl gamer gép soha nem lesz, cserélni kell az egészet.
nem kell mindent, a vinyó meg a ház maradhat. meg a táp is ha nem merkjüri vagy kodegány a márkája.
Ember, ebbõl gamer soha nem lesz. Cserélni kell mindent, tápot is, mert ha igazi gamert akarsz, 450 nagyon nem elég.
Ez pedig tévedés. Egy jó gamer gépet is elbír egy MINÕSÉGI 450Watos táp, persze itt még a pontos tápot se tudjuk és más problémák is akadnak!
Akkor engem lehet átb*sztak, egy ilyen hobbikertész informatikus azt mondta, hogy 420-as tápot rakjak a gépembe. P4, celeron d 320 2, 4 ghz, nvidia fx 5200, nem mai gyerek. Elõzmény: szétment az elõzõ, 300as táp.
Nem teljesen. Azt meg nem mondom így fejbõl hogy a tied menyit fogyaszt, de a technológia fejlõdésével, a csíkszél csökken és a fogyasztás is. Szóval manapság (ezen az oldalon is) simán ajánlunk egy minõségi 400W-s tápot a legtöbb középkategóriás gép alá. Persze akinek HD6970 kell, annak már nagyobb táp kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!