Találatok a következő kifejezésre: Mi lenne, a válaszadók regisztrációs időpontját (1 db)

Mi lenne, ha a válaszadók regisztrációs időpontját odaírnátok a válaszba, a százalékok alá pl.?

Csak mert ebben a százalékos dologban nem igazán lehet bízni.. aki nem régen regelt, még jó az aránya, de nem hiszem hogy több hónap után is meglehetne tartani a 100%okat. Ha meg igen, az elég dícséretes lenne :) Viszont igy könnyebben kilehetne sz?rni a kamusokat is, bár azokat így is kilehet. Vagy valami másféle módon kellene jelölni, ki mióta van itt.

Legjobb válasz: Mert lusták vagyunk odaírni és mert már azt sem tudom hogy mikor regisztráltam :D Már egy pár hónapja azt hiszem

Mert lusták vagyunk odaírni és mert már azt sem tudom hogy mikor regisztráltam :D Már egy pár hónapja azt hiszem
A kérdező hozzászólása: ezt az oldal szerkesztõitõl kérdeztem-kértem :)
Mert az oldal anoním, nem a válaszadók személyén, vagy hogy ki írta ki a kérdést, van a lényeg, hanem hogy mi az a kérdés és mi az a válasz.
A kérdező hozzászólása: Persze, nem akarom én felfedni az anonimitást, csak sokszor megkönnyítené a döntést, ha egy olyan válaszadótól kapnék infót, akirõl tudom, nem azért 90 akárhány %os, mert 2 napja regelt, hanem azért, mert tényleg jártas a témában. (pl mint egyes fórumokon, pl sg.hu-n)
ez hülyeség, attól hogy egy orvos csak egy órája regisztrált, attól még jól tud válaszolni. a kamuválaszok meg akkora marhaságok, hogy elég könnyen ki lehet õket szûrni. viszont akkor már odalenne az anonimitás, és mindenki azt csinálná, hogy fúú ez a paraszt lehülyézett, most leértékelek mindent amit írt az oldalra.
Hát igen.Van a sok hülye ember és a jó válaszokat lepipálják.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van olyan sok kamu kérdés?

3

Az oldalra mióta nem lehet illegális témájú kérdéseket kiírni?

7

Szerintetek jó oldal a gyakorikérdések.hu?

Nem túl engedékenyek.Két óránként lehet kérdést beírni,bizonyos szavak használata nem engedélyezett stb. Van valami hasonló oldal ami nem ennyire szabályozott,és ha van szívesebben használjtok?

9

Miért van az, hogy ha valaki leírja a véleményét valamiről (mármint ha az a kérdés) vagy ha hasznos választ ad és le van pontozva?

Ez annyira felháborító láttam már nem is egyszer hogy a kérdező megkéri a válaszolókat hogy írják le a véleményüket valamiről és az egyik válaszoló le is írja és le lett pontozva.. -.- Pl. olyan kérdéseknél hogy az a kérdés hogy mit gondol erről meg arról a névről vki leírja hogy mit gondol erre lepontozzzák csak azért mert nem értenek vele egyet. de most komolyan a kérdező azt kérte hogy írja le a véleményét és ő meg megtette és az igenis hasznos mert a kérdésre válaszolt... ennyire nehéz mások véleményét tiszteletben tartani? :S Másik idegeítő ha vki igazságot írt le és le van pontozva.

4

Fontos nektek a valaszado valaszainak szazaleka?

Ha igen, miert?

21

Hány válasz ékezett átlagban egy kérdésre?

Szerintem 5,935

5

Volt már ilyen veletek!?

itt, gyik-en nem tudok megnézni egy nekem küldött üzenet... rákattintok, frissítek, de semmi :SS

2

Mit vagy min kellene változtatni itt szerintetek a GyakoriKérdések.hu-n?

24

Ki ad 100%-ban hasznos választ?

Aki azt ad az irjon már ide. Kíváncsi vagyok, hogy mennyien vagytok :D

2

Éjszaka csak 2 óránként lehet feltenni kérdést?

Anno feltettem egy kérdést éjszaka és azt írta ki amikor fel akartam egy másikat, hogy el kell telni 2 órának, hogy új kérdést feltehess. Éjszaka csak 2 óránként lehet, vagy ez valami meghibásodás volt.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!