Találatok a következő kifejezésre: Mi lenne, a válaszadók regisztrációs időpontját (1 db)

Mi lenne, ha a válaszadók regisztrációs időpontját odaírnátok a válaszba, a százalékok alá pl.?

Csak mert ebben a százalékos dologban nem igazán lehet bízni.. aki nem régen regelt, még jó az aránya, de nem hiszem hogy több hónap után is meglehetne tartani a 100%okat. Ha meg igen, az elég dícséretes lenne :) Viszont igy könnyebben kilehetne sz?rni a kamusokat is, bár azokat így is kilehet. Vagy valami másféle módon kellene jelölni, ki mióta van itt.

Legjobb válasz: Mert lusták vagyunk odaírni és mert már azt sem tudom hogy mikor regisztráltam :D Már egy pár hónapja azt hiszem

Mert lusták vagyunk odaírni és mert már azt sem tudom hogy mikor regisztráltam :D Már egy pár hónapja azt hiszem
A kérdező hozzászólása: ezt az oldal szerkesztõitõl kérdeztem-kértem :)
Mert az oldal anoním, nem a válaszadók személyén, vagy hogy ki írta ki a kérdést, van a lényeg, hanem hogy mi az a kérdés és mi az a válasz.
A kérdező hozzászólása: Persze, nem akarom én felfedni az anonimitást, csak sokszor megkönnyítené a döntést, ha egy olyan válaszadótól kapnék infót, akirõl tudom, nem azért 90 akárhány %os, mert 2 napja regelt, hanem azért, mert tényleg jártas a témában. (pl mint egyes fórumokon, pl sg.hu-n)
ez hülyeség, attól hogy egy orvos csak egy órája regisztrált, attól még jól tud válaszolni. a kamuválaszok meg akkora marhaságok, hogy elég könnyen ki lehet õket szûrni. viszont akkor már odalenne az anonimitás, és mindenki azt csinálná, hogy fúú ez a paraszt lehülyézett, most leértékelek mindent amit írt az oldalra.
Hát igen.Van a sok hülye ember és a jó válaszokat lepipálják.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Titeket érdekel a pont amikor kérdeztek/válaszoltok?

Engem nem, csak kérdezem.

16

Észrevettétek hogy a Megválaszoltjaid "Fül"-ben nagyobbak a betűk ahol kiírja hogy mennyi válasz érkezett a kérdésre, mint a saját kérdésekben?

2

Miota ilyen a gyik? Ugyertem eleg reg ota vagyok mar rajta, de mindig ez a kek, ez a kiiras, ezek a betuk. Mert nem frissitik neha?

5

Mi lehet az oka, hogy egyre több felhasználó vállalja a nicknevét?

Eddig a legtöbben a teljes anonimitás mögé bújtak, mostanában úgy látom, megszaporodtak a névvel ellátott felhasználók. :)

6

Miért nem lehet kérdéskét, és hozzászólásokat bejelenteni?

8

Nem vagytok kíváncsiak?

Tudja valaki, hogy a gyakorikérdések.hu-n mi volt a legelső kérdés???

0

Kaptam egy uzenetet az egyik valaszomra itt a szerelem-szex kategiriaban es nem tudom megnyitni miert? Ui: mas geprol is probaltam mar

3

Hogyan kerülhetnék a tudományok kategória toplistáján az első 20-ba?

Már nem tudom mit kérdezzek, már annyi kérdést feltettem..

5

Hová tűntek a behajtani tilos táblák a kérdések és a válaszok alól? Miért nem lehet jelenteni a moderátoroknak a sértegető megnyilvánulásokat?

Csak nálam szűnt meg (esetleg átmenetileg) ez a funkció?

14

Te mire és mióta használod a Gyakorikerdesek.hu oldalt? Kérlek írj nemet és életkort!

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!