Találatok a következő kifejezésre: Mi lenne, a válaszadók (2 db)

Ha az embernek felteszik azt a kérdést, hogy mi lenne inkább homokóra vagy káddugó és azt válaszolja, hogy káddugó, akkor abból mire lehet következtetni a válaszadó személyiségét illetően?

Legjobb válasz: A káddugónak hatalma van. Megállítja a vizet, elemi erõt. Én sem hiszem, hogy ebbe, konkrétan belegondolt a válaszadó, de ha ogen, akkor ez a magyarázat.

A káddugónak hatalma van. Megállítja a vizet, elemi erõt. Én sem hiszem, hogy ebbe, konkrétan belegondolt a válaszadó, de ha ogen, akkor ez a magyarázat.
Kád-fétis
Semmire, mert hülye a kérdés.
Perverz vagy. Bármit megdugnál, ami lyukas, még egy kádat is.
Hogy egy dugójani.
Én arra következtetnék, hogy a kérdés feltevõje nem ép személyiség...

Mi lenne, ha a válaszadók regisztrációs időpontját odaírnátok a válaszba, a százalékok alá pl.?

Csak mert ebben a százalékos dologban nem igazán lehet bízni.. aki nem régen regelt, még jó az aránya, de nem hiszem hogy több hónap után is meglehetne tartani a 100%okat. Ha meg igen, az elég dícséretes lenne :) Viszont igy könnyebben kilehetne sz?rni a kamusokat is, bár azokat így is kilehet. Vagy valami másféle módon kellene jelölni, ki mióta van itt.

Legjobb válasz: Mert lusták vagyunk odaírni és mert már azt sem tudom hogy mikor regisztráltam :D Már egy pár hónapja azt hiszem

Mert lusták vagyunk odaírni és mert már azt sem tudom hogy mikor regisztráltam :D Már egy pár hónapja azt hiszem
A kérdező hozzászólása: ezt az oldal szerkesztõitõl kérdeztem-kértem :)
Mert az oldal anoním, nem a válaszadók személyén, vagy hogy ki írta ki a kérdést, van a lényeg, hanem hogy mi az a kérdés és mi az a válasz.
A kérdező hozzászólása: Persze, nem akarom én felfedni az anonimitást, csak sokszor megkönnyítené a döntést, ha egy olyan válaszadótól kapnék infót, akirõl tudom, nem azért 90 akárhány %os, mert 2 napja regelt, hanem azért, mert tényleg jártas a témában. (pl mint egyes fórumokon, pl sg.hu-n)
ez hülyeség, attól hogy egy orvos csak egy órája regisztrált, attól még jól tud válaszolni. a kamuválaszok meg akkora marhaságok, hogy elég könnyen ki lehet õket szûrni. viszont akkor már odalenne az anonimitás, és mindenki azt csinálná, hogy fúú ez a paraszt lehülyézett, most leértékelek mindent amit írt az oldalra.
Hát igen.Van a sok hülye ember és a jó válaszokat lepipálják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!